Synes det er trist å høre at så mange ruser seg

God ettermiddag fine lesere ❤️

Jeg synes det er så vondt å lese om at er så mange som blir tatt for å ruse seg. Jeg føler kanskje at det er flere og flere som begynner med det, men kanskje jeg tar feil jeg vet ikke.

Uansett nå i det siste har det stått veldig mye om det noe som jeg synes er utrolig kjedelig for jeg vet selv hvor vanskelig det kan være å komme seg ut av det.  

Det er jo også mennesker som setter seg i bilen å kjører når dem er på virka av alkohol eller andre rusmidler. De som kjører i påvirket tilstand setter ikke bare seg selv i fare , men også andre mennesker i fare.  

Jeg synes iallefall det er veldig trist at det er blitt så mange som ruser seg.

 

Mange minner❤️ Flere som har sett på disse ❤️?

God morgen fine lesere ❤️

Sola skinner ute og været er nydelig i dag , men jeg har ikke laget så store planer for denne søndagen. I går kveld så lå jeg å tenkte å det kom opp mange minner om ting som gikk på TV når jeg var liten.  Jeg så mye av dette sammen med Oldemoren min for der var jeg jo utrolig mye. Er det fler av dere som husker og som likte disse tingene her 👇

Portveien 2

Sesam stasjon

Huset med det rare i

Mot i Brøstet

Jul i Skomakergata

Amalies Jul

Teodors Julekalender 

Dette skal vi i dag 🚤 Sesongen er ferdig fot i år🚤


Hei fine lesere ❤️

I dag er det grått og litt trist ute , men vi må ha noen sånne dager også nå som høsten er her. Nå i år er båtsesongen ferdig for meg og typen for i dag så skal vi ta opp båten våres vaske den og sette den på vinterlagring.

Vi angrer virkelig ikke på at vi kjøpte oss båt i det heletatt for vi hat hatt utrolig mange fine turer med båten. Håper på å få mange fine turer til neste år. Skal bli spennende og bli med på å hente den og være med og vaske og sånne tine for det har jeg ikke gjort før. Så gøy å kunne bli med på det også.

Har dere noen spennende planer for denne lørdagen ? Hvordan er været hos dere ? Ønsker dere alle en riktig flott dag ❤️

#Båt 

#Vaske 

#Vinterlagre

#Høst 

#Grått

Er egentlig fornøyd med dagens innsats 👏🏻😀

Nå har jeg tatt meg en liten pause fra vaskingen , men må si at jeg egentlig er ganske fornøyd med det jeg har gjort frem til nå.

Jeg har fått vasket en del klær, vasket badet , tørket støv på stua og skal straks sette igang med å støvsuge og vaske gulv. Skulle egentlig ha gjort dette i går, men måtte utsette det til i dag. Synes det er så godt å ha vasket huset til helgen for da kan jeg bruke helgen til å kose meg og se film osv.

Vet ikke helt med dere , men jeg finner ikke roen og kose meg visst det er en del rot eller kaos rundt meg.

Å for å være helt ærlig når det er kaos i hodet så blir det kaos rundt meg og visst det er kaos rundt meg så blir det kaos i hodet.

Nei nå får jeg logge av her å gjøre siste innspurt for i dag så skal jeg tenne telys , spise nachos og kose meg med en film sammen med kjæresten min ❤️

God fredag til dere alle sammen ❤️

Håper at dette kan hjelpe 🤞📝✏️

God morgen fine lesere ❤️

I dag skinner sola , men i natt har det vært kaldt igjen er den del frost/ rim i gresset og er ganske så huskaldt. I dag hadde jeg planer om å rydde og vaske litt , men får se det litt an.

Det jeg har gjort nå er å lage en uke plan for meg er det utrolig bra sånn at jeg ikle begynner flere stedet samtidig , men prøver å holde meg til den ukeplanen. Der står det f.eks at på torsdag skal jeg vaske klær+ rydding og støvsuge gangen. Håper iallefall at det kan hjelp litt.

Det er kanskje noe som har vært kjedelig for min del er at visst jeg starter et sted så begynner jeg å rydde og vaske andre steder før jeg er ferdig.

Så håper ukeplanen kan hjelpe noe for at det ikke skal være sånn. Jeg har også gjort det sånn at jeg kan huke av de tingene som jeg da har gjort. Håper dere skjønte litt av hva jeg prøver å forklare her hehe.  

Ønsker dere alle en god dag ❤️

Timen i dag var utrolig tung og vanskelig 😢

God kveld fine lesere 🌙

Jeg valgte å reise til psykologen min i dag , men må innrømme at jeg egentlig ikke ville det. Tingene vi snakker om nå er ekstremt vondt og vanskelig , men jeg vet at jeg må snakke om dem.

Etter psykolog timen i dag har det vært utrolig tungt og vanskelig så jeg har vært ganske så langt nede , men nå er det ikke så lenge til jeg skal legge meg så håper jeg på å få sove godt i natt!

Jeg vil veldig gjerne takke dere flotte lesere for all støtte dere har vist meg! Jeg setter så enormt stor pris på det ❤️

Ønsker dere alle en god natt der ute 💤🌙

Traumer og angst er noe dritt 😢😓😭

God formiddag fine lesere ❤️

Jeg sitter med beina godt oppunder haken nok en dag med skikkelig angst!

Jeg er kvalm , klamme hender , svett, tungpusta i dag er det torsdag så det er en ny runde med traumebehandling hos psykologen min. Akkurat i dag gruer jeg meg veldig fordi jeg vet hva vi skal snakke om , egentlig har jeg så lyst til å ringe å si at jeg er syk , men vet at det er dumt og gjøre!!

Så , da er det bare å bite tennene sammen å gjøre det, men i dag er som sagt et vanskelig tema. Jeg må bare prøve å gjøre det beste ut av det, men nå får jeg vel begynne og gjøre meg klar så håper jeg på at det skal gå fint :)! 

God kveld 🌙 Håper angstanfallet gir seg snart !😢😓

God kveld fine lesere ❤️

Akkurat nå så sitter jeg i sofaen å tårene bare renner nedover kinnet mitt vet ikke hvorfor , men jeg har en sånn i dag. Jeg kjenner på en angst som er utrolig ekkel og vond hvorfor jeg fikk et sånt anfall nå det vet jeg ikke.

Det et ikke angsten som gjør at jeg gråter nå det vet jeg bare , men det er en sånn ekkel følelse inni kroppen min jeg vet bare ikke helt hva det er. Jeg tror det er en del blanda følelser av sinne, depresjon, ensomhet, såra , skuffa osv.

Håper at det vil gi seg etterhvert for det er vondt å ha det sånn! Jeg blir så ekstremt lei meg når angsten tar over så mye som den gjør for jeg prøver å virke sterk og jeg eksponerer angsten , men det er som om jeg får igjen for det på en måte.

Vanskelig å forklare , men jeg beklager for et litt rotete innlegg jeg måtte bare skrive litt.

Ønsker dere en fin kveld ❤️

Har så lyst til å lære å strikke genser,skjørt og kjole 🙈

God ettermiddag fine lesere ❤️

Fy søren som det blåser ute så her har blir det rett og slett inne dag. Jeg hadde egentlig planer om å prøve å ta meg en tur til byen i dag , men sånn blir det ikke.

Så da skal jeg heller legge opp noen masker å strikke litt og kanskje sette på en film eller noe sånt. Jeg håper jeg lærer en del når det kommer til dette med strikking for jeg har så lyst til å strikke meg et skjørt , kjole eller en genser , men det er nok en gooood stund til jeg kommer dit hehe.

 Ønsker dere alle en fortsatt fin dag og ettermiddag ❤️