God natt

Nå har vi sett ferdig film og spilt kort å slappet av denne mandags kvelden var stille og rolig å det trengte jeg nå. Merker veldig at jeg er sliten å at jeg tenker en del og derfor surrer tankene ekstremt mye , men akkurat nå så har jeg satt på en lydbok å tenkte at jeg skulle sove. Jeg må stå opp tidlig i morgen pga Ritalin så hadde vært godt å få sovet noen timer. Jeg håper virkelig at det blir anderledes og mye bedre når jeg skal prøve de nye adhd medisinene det er vel ca 2 uker igjen tror jeg , men nå begynner jeg å bli skikkelig trøtt her. Ønsker der en god natt der ute ❤️ Husk å ta vare på hverandre!❤️

#Lydbok

#Natt  

#Sove 

Ny spørsmålsrunde

God kveld flotte lesere. Jeg tenkte egentlig at vi kunne kjøre en liten spørsmålsrunde visst dere ønsker det. Jeg hadde syntes det hadde vært morsomt. Så visst jeg får nok spørsmål så svarer jeg på Onsdag kveld. Dette er jeg ganske ny på så , tror jeg svarte litt for fort på forrige runde .  Så da sier jeg bare klar ferdig gå så håper jeg å få noen spørsmål fra dere ❤️ Nå , skal vi se på en film til så , skal jeg heller spille sims  i morgen 🙂

Ha en flott kveld ❤️

#Spørsmål 

#Film  

Endelig hjemme

Nå er vi kommet hjem å det var godt. Fått satt på klesvask , nanpizza i ovnen å nå skal vi sette på en film. Typen har lyst til å se en Narnia film så da blir det en Narnia film i dag. Går aldri lei de filmene uanse. Etter det så skal jeg spille litt sims å slappe av. I morgen er det jo allerede 1 Mai hvor er det tiden blir av ? Den går alt for fort. Været ute er blitt grått å trist det både regner å blåser , men nå får jeg prøve å få i meg noe mat før jeg svimer av her. Er skikkelig sulten ! Hva har dere spist i dag ? Har dere planer i morgen ?

#Film 

#Middag

#Regn 

Stolt over det jeg har klart i dag

Dagen i dag har gått delevis greit , men kjenner at jeg sliten å at angsten er der. Jeg er sliten fordi jeg eksponerte angsten min. Samtidig som jeg er sliten av å hele tiden ha en følelse av at jeg ikke klarer noe som helst. Den følelsen er vond å kjenne på pga angsten så har jeg enda ikke klart å finne verken regnjakke eller bukse å dette trenger jeg jo , men jeg orker ikke jeg blir svett og kvalm bare av å skrive om det.

Uansett så er jeg stolt av meg selv fordi jeg kom meg ut av huset , tok bussen og klarte 2 butikker alene. Det var ikke så lenge , men bare at jeg klarte litt gjør meg utrolig glad. Nå , er vi på vei hjem og skal lage oss bare en enkel nanpizza til middag.

Hvordan har dagen deres vært ?

Ønsker dere en god ettermiddag ❤️

#Angst

#Buss 

 

Dette er sårt å skrive om

God formiddag flotte lesere.

Som mange av dere har lest så skulle jeg jo egentlig til psykologen min i dag, men hu ble syk så ble den timen utsatt. Jeg hadde spist frokost , dusja, fiksa meg osv! Så, jeg var jo egentlig klar til å dra , men så ble jeg og typen enig om jeg kanskje skulle utsette det noen timet sånn at jeg ikke eksponerte angsten min i mange timer alene, men nok om det. Det har jo endt opp med at jeg da har dusja 2 ganger og bytta klær maaange ganger!

Greia er at det tar ikke lange tiden før jeg føler meg møkkete selvom jeg ikke er det. For det er som leger og psykologen sier er at jeg er overhygensik , men det føles ikke sånn for etter alt jeg har opplevd så føler meg møkkete , føler meg aldri rein nok, redd for å lukte vondt osv , men det som til slutt skjer er jo at jeg ødelgger jo både hud , håret mitt osv! For jeg blir o så tørr jeg vasker jo ikke håret bare 1 gang i dusjen , men kanskje 3- 4 ganger og enda så føler jeg meg ikke rein! Dette er jo ganske sårt å skrive om , men samtidig så er det viktig for meg for jeg ønsker så gjerne å kunne til slutt hjelpe andre med det å at det kan hjelpe å skrive om det selvom det er vondt og kanskje for mange flaut ? Dette er ikke for meg flaut lenger, men mere en vond følelse fordi jeg ødelegger mye av meg selv ved å holde på sånn som dette her! En ting er å bruke mye shampoo , men før så brukte jeg sterke saker å vaske meg med! Så jeg har jo kommet et lite skritt videre, men jeg mangler en del! Derfor jeg også valgte å sette meg ned å skrive er for å unngå å dusje for 3 gang så nå skal jeg gjør siste rest så jeg kommer meg til ut for å ha en fin dag med kjæresten min <3 Ønsker dere en strålende dag der ute <3 Nå må jeg løpe så jeg rekker bussen 🙂

#Dusj

 #Buss

 #Angst  

Har dere sett disse filmene ?

Tenkte bare å skrive ned noen filmer som jeg har sett

1. Forrest Gump. Jeg synes den er både fin og trist egentlig ❤️

2. Nå eller aldri . Det samme med den. Både trist , men også fin  ( husker ikke hva den heter på engelsk )

3. Trust. Dette er en film jeg synes er sterk jeg har gråt mye når jeg så denne filmen

4. The green mile. Dette synes også er en sterk film

5. Catch me if you can. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om denne. Synes filmen er bra . Både rørende og spennende  

6. A girl like her. Dette er også en film som jeg synes er utrolig sterk! Jeg gråt mye når jeg så denne filmen!

Har dere sett noen av disse filmene ?

Hva synes dere ?

Har dere noen favoritt filmer ?

#Film 

 

Jeg hadde gjort meg klar , men så ringer telefonen

Jeg har kommet meg opp av sengen , spist frokost , dusja og gjort meg klar , men så ringer telefonen å sier at psykologen min et syk. Sånn er det så da blir jeg hjemme noen timer så tar jeg heller en annen buss å møter samboeren min. Jeg hadde egentlig tenkt å ta den bussen jeg pleier , men etter at jeg å typen snakket sammen så ble vi enig at jeg heller venter hjemme noen timer sånn at jeg ikke eksponerer angsten min i mange timer alene.

Egentlig så har jeg nok med å eksponere angsten min for buss , men skjønner visst dette virker rart greia er at jeg har urolig angst for buss , men jeg har trent meg opp på å klare å ta en buss som går rundt 10 tiden. Så nå skal jeg prøve å ta en buss litt senere så, jeg kjenner at jeg er kvalm , svett , urolig å slike ting ,men jeg skal klare dette også. Så , igjen jeg er utrolig stolt av meg selv det går sakte , men sikkert fremover. Å for meg er det viktig at det ting ikke går alt for fort , men at jeg tar det i mitt eget tempo. Så , da får jeg bare kose meg hjemme å vente på at jeg skal ta neste buss.

Ha en flott dag der ute ❤️

#Buss 

#Angst

#Psykolog 

Super trøtt

God morgen fine lesere.

I dag er jeg så utrolig trøtt og merker godt at jeg har angst å at jeg er utrolig langt nede i dag, men selv om jeg har angst , er trøtt og ganske langt nede kan jeg ikke sovne igjen. Må være våken sånn at jeg får spist frokost , ordna meg og dra til psykologen min. Må ærlig innrømme at jeg gruer meg veldig fordi det er vondt å snakke om fortiden å alle de tingene som ligger bak , men jeg vet også at jeg blir ikke bedre av å droppe å snakke om de tingene. Så etter timen hos psykologen så skal jeg prøve å ta meg en tur innom noen butikker , men får se om jeg orker det eller lar det være. Uansett så løpet av denne uka her så må jeg kjøpe litt utstyr til meg selv og sykkelen min  , men får se når det blir. Nå får jeg prøve å komme å igang her selvom øyelokkene kjennes ut som 10 kg å vonde å holde oppe når jeg er så trøtt. Det ser ut som om det kanskje blir litt sol i dag , men det er ganske kaldt .

Ønsker dere en riktig fin mandag 🙂

Har dere noen planer i dag ?

Hvordan er er været hos dere ?

#Psykolog 

#Mandag 

#Angst 

#Traumer 

Svar på spørsmål fra dere

Det ble ikke veldig mange spørsmål , men noen ble det så jeg velger å svare. Jeg hadde tenkt veldig på om jeg skulle eller ikke , men kom frem til at det er gøy at at jeg fikk noen spørsmål 🙂

1. Hvor lenge har du hatt angst/depresjon ? Jeg har hatt det egentlig så lenge jeg kan huske , men tror faktisk at det er så lenge som 13 år kanskje. 

2. Hvorfor er du deprimert ? Hva går angsten ut på ?Litt vaskelig å skrive akkurat hvorfor jeg er deprimert , men mye har med fortiden min å gjøre. Jeg har angst for mye. Jeg har sosial angst , mat angst , angst for åpne plasser , angst for å gå alene på kvelden. Jeg håper jeg leste spørsmålet ditt rett på dette med hva angsten går ut på. Jeg har også angst for angsten vet ikke helt om det gir mening ,men håper det 🙂

3.Lurer på om du har farget håret isåfall hvilke farger? Ja , jeg har farget håret mange ganger. Disse fargene har jeg hatt : Grønt , svart , brunt , Blåsvart, Mørkt med røde striper i , mørkt med lyse striper i og blondt.

Håper dere likte svarene å still flere spørsmål visst dere lurer på noe ❤️

Ønsker dere en god natt der ute❤️

#Angst 

#Depresjon 

 

 

Disse 2 filmene har jeg sett i dag

God kveld fine lesere ❤️

I kveld har jeg slappet av og sett på 2 filmer. Vi hadde lasagn til middag å det var skikkelig godt å jeg er utrolig mett for å si det slik. I morgen så skal til psykologen min i traumebehandling pluss at vi skal snakke om tvangslidelsene mine. For det er ganske slitsomt og tøft  å ha det slik for det gjør hverdagen min vanskeligere. Så jeg håper på sikt at jeg skal få det bedre å at vi kan finne en måte å jobbe med dem på. For som sagt så går det veldig utover hverdagen min så jeg håper at jeg klarer å jobbe med det sånn at det blir bedre iallefall, men nok om det filmene jeg har sett i dag er

1. Forrest Gump

2. Miss Peregrine?s Home for Peculiar Children.

Nå, får jeg avslutte her å skrive ned litt til timen hos psykologen i morgen. Ha en fin kveld der ute ❤️

#Film 

#Psykolog 

#Traumer