Jeg trenger bare å skrive litt

Jeg sitter å grubler litt for hvordan dette innlegget her skal bli, men så tenkte jeg at det blir som det blir for det er sånn det er innimellom at jeg bare trenger å skrive litt sånn at jeg skal komme meg igjennom kvelden og natta. Jeg er egentlig ganske lei meg å tåler ganske lite om dagen jeg prøver virkelig å ta meg sammen, men jeg ser at det nytter ikke. Jeg prøver å unngå angsten å det som skjer da er at når den kommer så kommer den skikkelig. Det er vanskelig å forklare fordi det går egentlig ikke man kan kanskje faktisk ikke forklare angst jeg prøver å forklare hva angst er , men da kan jeg ofte bli ledd av eller at folk sier at jeg må ta meg sammen , skjerp deg, osv osv.

Er det andre som har fått beskjed om å ta seg sammen?

Eller blitt ledd av?

Eller sagt skjerp deg eller andre ting?

Det gjør egentlig ganske vondt når folk sier at jeg skal ta meg sammen for det er ikke alltid det går, jeg vil jo ikke ha angst jeg skulle gitt innmari mye jeg for å bli kvitt den angsten for det er helt grusomt. Kan hende jeg er utrolig dårlig på å forklare andre hva angst er å hva den kan gjøre med folk, men en ting er helt klart at det går ikke an å bare ta seg sammen, eller at folk ler av mennesker som har angst, eller at man skal skjerpe seg når man er ute blant folk f.eks. Jeg kjenner det knyter seg i magen når jeg skriver dette fordi jeg har mista så utrolig mye pga min angst å det er gjør fryktelig vondt. Spesielt etter at jeg mista mye kontant med venner som jeg var utrolig glad i å som betydde utrolig mye for meg.

Jeg klarer foreksempel ikke å lese aviser eller nyheter fordi jeg synes det står så utrolig mye vondt pluss at jeg blir skikkelig redd av å lese det, kommer det nyheter på radioen f.eks så prøver jeg å gjøre alt for å unngå høre på nyhetene for det er så utrolig mye vondt som foregår der ute i verden. Jeg klarer dessverre ikke å unngå alle nyheter , men jeg skulle ønsker jeg hadde klart det for å si det sånn. Det var ikke meningen at dette innlegget skulle bli så langt så nå ska jeg runde av her.

Jeg ønsker dere alle en fortsatt fin påske <3

Å husk å ta vare på hverandre <3

Litt innkjøp + gave fra tantebarnet mitt

God ettermiddag.

Nå , sitter jeg ute å nyter sola sammen med kjæresten min etter at vi hadde en koselig dag med å ruse en tur i byen. Det blir rett og slett grilling i dag også siden været er så nydelig å vi har igjen masse grill mat så, godt å bare kunne bruke det opp. Jeg driver å titter litt etter nye ute møbler siden vi trenger det , men jeg har ikke funnet noe riktig enda. I går var været så nydelig å sola varmet såpass så , jeg ble faktisk solbrent så i dag har jeg vært å handla litt. Vi skal bare slappe av å kose oss i dag se litt serie faktisk. Så nå driver vi å ser på Sopranos det er faktisk en gangsle bra serie , men litt skummel eller litt vold så jeg snur meg unna sånn innimellom. Utenom det så fikk jeg en gave fra tantebarnet mitt som jeg synes var skikkelig søtt .

Nå , skal vi snart begynne å grille så da får jeg avrunde her. Legger ut bilde av det jeg kjøpte pluss gave fra tantebarnet mitt 

Solkrem,lepomade+ nye tursko som jeg trengte 🙂

Denne fikk jeg av tantebarnet mitt <3

God morgen

God morgen 🙂

Her hjemme er det bare jeg som er våken typen og tantebarnet mitt ligger å sover så jeg sitter bare å koser meg. Jeg synes det er alt for tidlig å skulle vekke dem så, da kan jeg kose meg litt med å spille litt på dataen min eller kose meg litt med en film eller noe serie til dem våkner opp av seg selv. I dag også er jo været helt nydelig så, visst jeg ikke tar helt feil så vil nok tantebarnet mitt ut å ake noen timer i dag også. Å det er jo så utrolig gøy så, jeg gleder meg veldig til å høre hva han vil når han våkner å har spist frokost.

Jeg er ganske så sliten i dag pga marerittet som jeg våknet av å tillegg så hadde jeg jo angst når jeg våknet, men det som er godt nå som tantebarnet mitt er her så skjer det jo ganske masse så det er ikke alltid jeg klarer å kjenne på den angst følelsen., pluss at det er godt når det skjer litt så jeg ikke bare er inne selv om jeg er sliten.  Jeg vet ikke alltid om det er bra eller dårlig at jeg ikke kjenner etter hvordan angsten er fordi jeg kan ofte få igjen for det på natta, men jeg kan ikke bare sitte inne hele dagen uansett spesielt nå som det er så nydelig vær ute også. Jeg vil jo ikke at angsten skal være den som styrer livet mitt, men samtidig så er det ikke alltid like bra for føler jeg iallfall å ignorere angsten visst man kan si det sånn. Igjen synes jeg kanskje det er litt vanskelig å forklare, men nok om angst osv. 

Det er jo påskeaften i dag har dere noen spesielle planer?

Hva pleier dere f,eks å spise på påskeaften?

 

Ønsker dere en riktig god påske der ute <3 

Husk å ta vare på hverandre <3 

 

God natt

Nå våknet jeg igjen , men det var ikke bare pga angst denne gangen her. Jeg sleit skikkelig med et mareritt å når jeg først får det så får jeg det utrolig vanskelig med å sove igjen for å si sånn. Jeg må prøve å sove igjen fordi jeg er trøtt og utrolig sliten sånn at jeg trenger noen timer til med søvn. Håper at jeg snart kan få en hel natt med søvn igjen for det trenger jeg nå , men tenkte jeg skulle sette på en lydbok å prøve å sove igjen.For vi skal ha noen timer ute i senere i dag så da kan det være lurt å få sovet noen timer til.

Nå , får jeg logge av her så jeg kanskje kan få til å sove litt.

God natt der ute 🙂

 

God kveld

God kveld der ute 🙂

Nå er jeg skikkelig sliten etter utrolig mange timer ute, men dagen ble fantastisk å været var jo nydelig. Så nå sitter jeg godt i sofaen å skal slappe av resten av kvelden. Så det skal bli ganske godt for å si det sånn. Vi var ute så lenge som nesten 6 timer i dag så jeg føler at jeg har lov til å si at jeg er sliten. Så tror faktisk jeg skal koke meg en kopp med te og se på en film eller serie. Har ikke helt bestemt meg enda, men det eneste jeg vet er at jeg skal slappe av å kose meg 🙂

Hva har dere gjort dag da?

Ønsker alle en fin kveld <3

 

 

God morgen

God morgen .

Det er så godt å våkne opp til det nydelig været som vi har hatt den siste uken. Vi har hatt utrolig fint vær med mye sol og god temperatur. I dag igjen er det strålende vær å godt er det for i dag blir det en helt fantastisk dag igjen. Vi skal være ute å ha det koselig å fint. Vi har nemmelig bedt folk på ake dag og grilling. Så vi blir en del folk kan man si vi blir 10 stykker så, jeg gleder meg utrolig masse.

Så vi skal også dele inn i 2 lag sånn at vi kan lage en quis konkurranse så, jeg tror og håper denne dagen kommer til å bli fin.

Hva skal dere gjøre i dag da?

Ønsker dere alle en riktig fin dag 🙂

Bildedryss av en flott dag

God kveld 🙂

Dette har vært en helt fantastisk flott dag sammen med kjæresten min og tantebarnet mitt. Vi har virkelig stor kost oss med flere timer utendørs for å si det sånn. Vi har aka, hoppa ned fra høyder og basa masse i snøen. Å som jeg har kost meg. Jeg er så fornøyd med denne dagen selvom den egentlig starta veldig vanskelig med angst osv, men det gikkk mye bedre så fort jeg fikk noe annet å tenke på som da selvfølgelig ble mange timer ute.  Jeg føler meg utrolig heldig som har de menneskene rundt meg som jeg har nå, jeg er utrolig glad i tantebarnet mitt å vi har det så utrolig morsomt sammen fordi jeg digger jo å være ute å ikke minst dette med å vær med å ake osv. Det er iallfall noe tantebarnet mitt setter stor pris på. Etter at vi hadde aka , herja i snøen osv så var det på tide med noe mat så, da ble det å fyre opp bålet å griller pølser å marshmallow.

Jeg er ikke så fan av marshmallow, men jeg tok noen allikevel fordi det hører litt med til grillingen. Tenkte jeg skulle legge ut noen av bildene som ble tatt ute i dag for været var jo helt fantastisk. Vi var sikkert ute i 4 – 5 timer siden vi også grillet ute, men det var absolutt en helt fantastisk dag 🙂

Her er noen bilder 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Våknet med et skikkelig angstanfall

God morgen.

Nå, våknet jeg selvfølgelig opp med et skikkelig angstanfall som gjorde at jeg ikke klarte å sovne igjen. Enda nå har jeg våken over 1 time, men tok sin tid før jeg kom meg opp av senga fordi jeg ikke turte. Jeg har fått beskjed om at visst jeg våkner i senga med et skikkelig angstanfall så skal jeg stå opp sånn at jeg ikke ligger i senga , men det er ikke alltid det er like enkelt for å si det sånn. Aner heller ikke om det stemmer at man skal stå opp av senga det som ble sagt er at visst man ligger i senga med et angstanfall så, kan man bli ” redd ” for å legge seg igjen visst dere skjønner hva jeg mener ? Det ble veldig vanskelig å forklare det, men jeg tenkte jeg kanskje skulle prøve å skrive litt positivt nå også siden jeg føler at det kan være greit selv om angsten er her. Så, vil jeg prøve å skrive positive ting også da.

Det som jeg synes er positivt i dag er at vi skal kose oss med en god frokost i dag, etter frokosten skal vi ha på oss ute klær å ta med oss drikke, bolle og kvikk lunch. Så skal vi være ute å ha en koselig ake dag i dag også for det er spådd nydelig vær å da ønsker vi å være en del ute. Sånne ting som dette er positive ting som jeg synes er vel morsomt å kunne skrive om fordi det gjør en del med humøret mitt.

En annen ting som jeg kom på nå er at vi ikke har handla inn middag til påskeaften , men det løser seg helt sikkert på en eller annen måte. 

Hva spiser dere i påsken og påskeaften ?

 Bilde tatt fra google 

 

Jeg blir lei meg

Jeg kjenner faktisk at jeg blir ganske så lei meg når det kommer til dette med alt man lager en avtale med noen. Så finner man på så mange forskjellige unnskyldinger for å ikke komme allikevel. Jeg kjenner det faktisk irriterer meg litt da dette skjer stadig med meg. Kanskje dette har noe med at jeg alltid tilgir å sier at ting er greit, men det er det ikke lenger. Fordi jeg har følelser jeg også å jeg blir drit lei meg når folk ikke kommer når man først har laget en avtale. Spesielt når man har handlet inn både mat og drikke. Kan ikke heller folk si ifra med engang så, man sliter å handler inn osv? Jeg blir nok mer lei meg og såra enn sint og skuffa.

Er det vanskelig å si ifra at man ikke kan eller visst man ikke vil?

Jeg er bare så lei av at folk vil komme på besøk når dem trenger meg, men når dem har det bra så er jeg ikke bra nok. Jeg har grått mye de siste dagene her fordi jeg trudde faktisk at nå var alt bra, men det var det ikke. Jeg klarer ikke å være bra nok kun når folk trenger meg, men når jeg trenger noen så er det ingen der. 

Sånn som i dag når jeg egentlig skulle til tannlegen jeg hadde seriøst ingen jeg kunne ringe til å spørre om noen kunne være med meg. Nå hadde jo dem gjort en feil sånn at det ikke ble noe av uaansett, men jeg kjenner at det gjør vondt at jeg alltid er der for alle andre, Men når jeg spørr så passer det aldri eller at da har man andre avtaler, men hadde det vært meg som hadde gjort en avtale med noen også hadde jeg måtte gjort om de avtalene osv da hadde jeg fått huden full av kjeft, men nå må jeg sette ned foten å si at dette ikke er greit mer. Fordi et vennskap gjelder begge veier å ikke bare en vei. 

Trengte bare å få ut litt frustrasjon akkurat nå, men nå skal jeg sette meg ned å se en film så, skal jeg sove for i morgen skal jeg ha en ute dag med masse aking og basing i snøen som jeg gleder meg til . 

Ha en fin kveld der ute <3

Å ta vare på hverandre <3 

Vet ikke helt hva jeg skal si

Vet ikke helt hva jeg skal si nå, jeg føler meg egentlig ganske irritert, men samtidig glad glad fordi jeg er redd tannlegen , men irritert for at det går an å gjøre den feilen som de gjorde. Som jeg skrev i går så skulle jeg til tannlegen i dag noe jeg har gruet meg veldig til fordi jeg er så redd som jeg å har fryktelig angst når det kommer til dette med tannlege. Jeg satt jo på vente rommet å gråt fordi jeg var så redd å gruet meg helt forferdelig mye for at jeg skulle inn. Samtidig som jeg tenkte at det skal jo bli bedre for da slipper jeg tannpine.

Men så, har det seg sånn at de hadde glemt å skrive ned timen min så hos den tannlegen var det helt fullbooket sånn at jeg kunne ikke få time i dag i det heletatt. De sleit med å finne meg i systemet å alt ble bare tull. Så, nå må jeg gå med tannpine ca en uke pga den feilen de gjorde. Så jaja sånn er det bare, men det som er mest leit er at jeg skulle til ei som virkelig er flinke med de som har tannlege skrekk så jeg får bare håpe at hu jeg skal til neste gang er like flink for det understeker jeg veldig i dag om hvor redd jeg var, Å at det var veldig viktig at hu måtte si ifra til hu tannlegen jeg skal til, men nok om dette tannlege styre. Jeg fikk da noen koselig timer sammen med tante barnet mitt så vi er nesten nettopp kommet inn 🙂

Vi hadde en god lunch først når vi komhjem, så tok vi på oss ute bukser for å være ute å ake. Det var altså så utrolig morsomt. Jeg legger ved noen bilder som ble tatt ute 🙂

Ønsker alle en strålende ettermiddag 🙂