Har en del følelser rundt operasjonen

God kveld fine lesere ❤️

Jeg føler meg så utrolig ensom og alene ,men vet ikke helt hvorfor jeg gjør det. Samtidig som jeg tror det kan ha en sammen heng med at jeg ikke snakker med familien og at jeg egentlig skulle hatt den operasjonen i går , men samtidig så fikk jeg virkelig sett hvem som var mine  ekte venner og ikke.

Det å skulle gå igjennom en sånn operasjon uten å ha noen til stede vil jeg tro er ganske så tøft. For jeg tror kanskje det er utrolig mye følelser, tanker , redsel osv. Jeg merker iallefall mange følser rundt den operasjonen så jeg trenger å ha noen der.

Jeg vet at jeg må gjøre det fordi sykehuset og fastlegen har sagt det å de vet hva de snakker om , men det er en del følesler som er i hodet mitt akkurat nå.

Det er noen som vet om denne operasjonen her allikevel så er det ingen av dem som har spurt om jeg trenger støtte eller hjelp. Ingen som har tilbudt seg å følge meg eller noe sånt.

Kanskje det er fordi dem ikke vet hva dem skal si?

Jeg avslutter her nå for det er ganske tøft å skrive om dette så til slutt så vil jeg ønske dere alle en riktig god natt ❤️☀️  

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg