Den følelsen når man dusjer å dette skjer 👇😓

God morgen fine lesere ❤️

Da har jeg fått spist frokost , ordnet meg og straks klar for å ha litt egenpleie i dag.

Denne varmen og tørke tiden eller hva jeg skal kalle den begynner å bli slitsom nå. For i går når jeg sto i dusjen med balsam i håret gikk vi tom for vann i brønnen. Det var utrolig kjipt når jeg sto der , men sånt kan jo skje. Utrolig kjipt å stå der med balsam i håret og ikke noe vann , men det løste seg. Allerede så har vi fylt opp brønnen 2 ganger i går!

 For under 2 uker siden så var brannvesenet her for å fylle opp brønnen med vann 💧 Allerede nå så er det tomt igjen så dette går ikke for det er alt for tørt til at det i det heletatt er vits å ringe for å be dem fylle på igjen for det vil bli alt for dyyyyrt visst vi må ha dem her ofte.

Så , vi må prøve å finne løsninger på hvordan vi kan gjøre det.

Er det noen som har eller har hatt brønn som har noen tips eller råd til meg ?

Jeg får fikse og ordne meg ferdig så jeg rekker bussen 😀

Ha en flott dag der ute ☀️❤️

#Brønn 

#Vann 

#Varmt 

#Tørketid 

    1. Nja, om det er mulig går det vel an å bore dypere kanskje?! Det blir et regnestykke hva som kan lønne seg på sikt tror jeg?! Koster jo en smule å koble seg på kommunalt, men får vi flere slike somre så er det jo kjedelig å måtte fylle på igjen og igjen. Dere får ta et «møte» på det 😉 Klem. Men før den tid har dere kanskje en snill nabo med utekran så du får balsamen ut av sveisen 😉

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg