Litt langt innlegg jeg har det ikke så godt nå

Jeg får ikke til å sove denne natten er tung med mye angst. Å jeg har det ikke særlig godt akkurat nå kjenner at jeg blir utrolig lei meg for hvordan vi mennesker er mot hverandre. Er utrolig lei meg for at jeg nesten ikke har venner. Er utrolig lei meg å såra for at de jeg trudde var mine venner kun har brukt meg når de trengte penger eller bare noen å henge med.

Er utrolig lei meg for at familien min krangler så forbanna mye å at dem kaller hverandre så stygge ting som dem gjør. De ordene de bruker er så stygge og fæle at jeg orker ikke å skrive dem her. Det er utrolig vondt at det er slik for jeg syne det er kvalmt at man oppfører seg sånn.

Jeg er så lei krangling ,baksnakking , mobbing , erting osv. Fordi familien min alltid har gjort det jeg blir dårlig bare av tanken på hvor mye stygt dem har sagt om hverandre , men også sier om andre. Jeg har derfor valgt å ta en del avstand fordi jeg orker ikke mer. Orker ikke å høre mer dritt om hverken den ene eller den andre.

Det gjør så vondt at voksne mennesker holder på slik. Blir utrolig lei meg spesielt når det er familie , men jeg får ikke endra på noen så da må jeg gjøre det som er best for meg å det er  å ta avstand fra dem.

Det var godt å få skrevet litt om dette for det plager meg at voksne mennesker holder på sånn. For igjen vi voksene er dem barna ser opp til ! Ønsker dere en strålende natt nå skal jeg tørke tårene å håpe at jeg sovner til slutt 🙂 Ta vare på hverandre der ute ❤️

8 kommentarer

Siste innlegg