Var usikker på om jeg ville skrive dette

Jeg var utrolig usikker på om jeg ville skrive om dette eller ikke , men det er nok mer fordi jeg kanskje er redd for at noen skal tenke eller si herregud ta deg sammen , skjer deg , du er teit , barnslig osv. Det er ikke så mange som egentlig vet hvor ille angsten min er eller hvordan jeg faktisk har det med de tingene jeg sliter med , men uansett her kommer det. Egentlig så hadde jeg tenkt å begynne meg noe form for boksing ville egentlig starte på kick boksing , men siden angsten er stor å jeg sliter meg en fem tvangslidelser så tenkte jeg at deg går an å sende en Mail å høre om det går an å få timer alene fordi jeg sliter med angst.

Fikk en hyggelig mail tilbake der det sto at det ikke var noe problem osv , men herregud da jeg så prisen trudde jeg at jeg lås feil å at jeg kanskje hadde glemt å ta på briller , men nei det hadde jeg altså ikke gjort 

Det koster altså nesten 700 kr for 1 time å visst jeg ville ha 10 timer så koster det rett under 6000 kr. Det er jo for da trener jeg alene med en trener , men hjelpes meg det var alt for dyrt. Det er selvfølgelig litt trist , men sånn er det bare. Jeg er nok kanskje mer trist og lei meg fordi jeg ser virkelig hva ting koster både med å uten angst. Jeg blir bare så utrolig lei meg når jeg ikke får gjort det jeg har lyst til å drive med fordi angsten å det andre ødelegger for meg. 

Ønsker dere en fin kveld der ute <3

Siste innlegg