God kveld

Jeg håper dere har hatt en fin dag, men håper dere også har en fin kveld. Som jeg skrev før i dag så skrev jeg at jeg ringte legen å at jeg skulle dit i dag. Det var faktisk ganske greit at jeg kom meg til legen i dag å fikk snakket med legen min om det som er vanskelig for meg å det jeg sliter med. 

Jeg har en lege som er veldig flink til å lytte å det tror jeg har mye å si for det var det jeg trengte i dag. Jeg trengte virkelig bare å snakke ut om alt i dag.  Jeg har time hos psykologen min i morgen så, det jeg skal i morgen er å ikke snakke så mye om traumene mine. Tenkte jeg heller skulle snakke om angsten min å at jeg ikke får sove igjennom hele natta sånn at det er kanskje noe vi må fokusere på i morgen. Jeg orker kanskje ikke å tenke så mye på den timen i morgen for å si det sånn.

Jeg fant selvfølgelig ikke det jeg skulle ha i dag heller, men jeg gir meg ikke jeg får bare fortsette å lete til vi finner det vi kunne tenke oss. Jeg synes det er litt vanskelig fordi jeg er en person som ønsker at sengetøy skal passe til malingen på rommet , men også til bildene som er på soverommet. Nok om det jeg var jo veldig heldig i dag å fikk gave av typen min i dag. Nå, skal vi rett og slett sette oss ned sammen å se en film å kose oss før jeg skal ut å gå meg en kvelds tur. 

Ha en fin kveld der ute å husk å ta vare på hverandre <3

 

 

 

 

 

 

 

 

Siste innlegg