Ut å handle litt

God ettermiddag der ute.

Jeg har mer eller mindre faktisk ligget i sengen i hele dag, jeg trudde jeg følte meg noe bedre som jeg skrev før i dag. Det var jeg tydeligvis ikke dessverre, men jeg tror jeg er litt bedre nå å at jeg ikke er så nedenfor som jeg var før i dag. Så, det jeg skal gjøre i dag er at jeg skal ut på en shopping tur med typen vi skal se etter litt klær til meg. Pluss at vi skal reise innom en del andre butikker fordi jeg skal se etter nytt sengetøy, nye puter til å ha i senga, kanskje noen nye gardiner osv. Det gleder jeg meg litt fordi jeg synes sånt er ganske morsomt for jeg liker å fornye litt.  Jeg har ikke helt sett meg ut hva jeg kunne tenke meg enda så, jeg er litt spent på om vi finner noe som vi begge liker å kan bli fornøyde med.

Typen min er ganske flink til å prøve å få meg ut når jeg også har mine dårlige dager. Jeg synes han er helt utrolig fordi jeg tror ikke alltid det er like lett for han når jeg er veldig langt nede eller når angsten min er såpass stor sånn at jeg ikke får i meg noe særlig med mat. For meg så betyr det utrolig mye å han som er der for meg igjennom alt jeg går igjennom.

Jeg tenkte jeg ville finne på noe spesielt for han sånn at han vet at jeg setter uendelig stor pris på alt han gjør for meg. For det er ikke alltid jeg er like flink til å vise det når dagene mine er veldig slitsomme. Så, visst noen har noen tips eller råd  til hva jeg kan gjøre så si gjerne ifra <3 Det hadde jeg blitt veldig glad for. Fordi akkurat nå så har jeg virkelig ingen anelse på hva jeg kan finne på for å vise hvor takknemlig jeg er for alt han gjør for meg.

Nei, nå må jeg gjøre meg klar for nå skal vi straks ut på shopping:)

Ønsker alle en super fin ettermiddag hvor enn dere er i verden <3 

 Bildet tatt fra google

 

 

Siste innlegg