Jeg er så lei mobbing

Jeg er så lei all den mobbingen, ertingen og dette med at folk setter andre mennesker i bås visst man kan si det sånn. Hvorfor gjør vi sånt mot hverandre? Jeg klarer bare ikke å forstå hvordan folk kan være så slemme mot hverandre å hvorfor. Jeg har blitt kalt mye oppigjennom årene å fått høre utrolig mye vondt det sitter der fremdeles det gjør så mye på selvtilltten. Ikke bare har jeg blitt mobba og erta av folk på min alder men , på skolen av lærere ble jeg også mobba/ erta. Det var grusomt jeg kommer aldri til å glemme det alle de gangene jeg fikk høre hvor dum jeg var , jeg klarte ingen ting , de lo av meg. Jeg husker veldig godt i en matte time at jeg satt med hånda oppe i 20 minutter å det kom ingen å hjalp meg. Når jeg fikk ut av klasse rommer så hørte jeg læreren si til en annen at det er ikke vits i å prøve å lære hu fordi hu forstår ikke noe uansett. Sånne sleng kommentarer gjør ikke saken noe lettere å etter mye mobbing og erting av lærere og elever så gå jeg opp. Jeg gikk bare rundt å tenkte at jeg er for dum så det er ikke noe vits uansett. 

Nok om meg forresten. 

Hvorfor mobber man ?

Hva får man ut av mobbingen? 

Voksne mennesker er jo ikke noe bedre også lurer mange på hvorfor  barn mobber. Barna ser jo opp til de voksne. Så det ligger jo mye i hvordan voksne oppfører seg. Jeg skulle ønske at vi kunne stoppe alt dette vonde , mobbing , erting osv. 

 

 

 

 

 

  1. veldig trist innlegg dette her, og jeg sitter her med en stor klump i halsen og mange tårer i øynene av å lese hvordan du har hatt det tidligere i ditt liv, og hvor slemme noen mennesker kan være. det gjør meg utrolig vondt å høre at dette har hendt med deg.. hadde det fantes en tidsmaskin, så ville jeg reist tilbake i tid sammen med deg og stått imot mobberne og de som behandlet deg respektløst. ville stått der foran deg som en ruvende klippe og nedkjempet hver og en person som ville deg vondt, ville bevist for deg at det finnes mennesker der ute blant mange slemme som faktisk er snille og omtenksomme og vil deg bare godt.. jeg vil deg bare godt, håper og ønsker at det er noe jeg kan gjøre for at du kan få det bedre.. du fortjener virkelig å ha det bra.. jeg synes du er en utrolig dyktig og flink blogger og du skriver med en slik innlevelse og dybde som jeg ikke har sett mange andre klare..
   Jeg synes du er et forbilde og en inspirasjon, og du er en dyktig blogger, og du gjør en fantastisk bra jobb her på bloggen din. fortsett med den gode jobben du gjør..
   jeg heier på deg og ser opp til deg <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg