Både godt og vondt å snakke om ting som er vanskelig

Det er godt å få snakket ut om ting som er vanskelig med noen man kan stole på. I dag har jeg vært hos psykologen min og snakket en del om angst og depresjon. Å det var veldig godt på mange måter men, samtidig som det er   vanskelig men , det er nok fordi jeg kanskje ikke alltid er så god på å forklare og fortelle hvordan det oppleves annet enn at det er vanskelig å tøft. Kan hende jeg tenker feil med dette jeg skriver nå men, samtidig som jeg ønsker å fortelle hva jeg synes

Jeg sliter rett og slett med å forklare og snakke  om angst til andre som ikke har det å det er fordi jeg tror ikke det forstår. Men, det er ofte fordi jeg har blitt møtt med at jeg må ta meg sammen osv ! Samtidig så er ikke alle sånn jeg synes også det er flaut å fortelle hva jeg har angst for og hva jeg er redd for. Å igjen så er det fordi jeg aldri har blitt møtt med forståelse jeg har alltid blitt fortalt om at jeg må ta meg sammen å at jeg må slutte å være pingle. Men, jeg er jo ikke det jeg er ikke pingle eller pyse eller noe annet. Jeg har en angst og en redsel fordi jeg har opplevd mye vondt som gjør at det er en grunn til hvorfor jeg er redd og har angst . 

Jeg er heldig som har en flink og god psykolog for når det kommer til sånne ting så er der viktig at kjemien stemmer så man føler seg trygg osv . Så som sagt det er veldig godt og snakke om samtidig som det er fryktelig tøft og vanskelig ! Så nå trenger jeg og slappe litt av og kose meg litt med film fordi jeg blir fryktelig sliten etter en sånn time. 

Ønsker alle en riktig fin dag og en god helg <3 

Ta vare på hverandre ❤️

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg