hits

kaosverden

- en ting er å stikke ut veien for andre, en annen ting er å gå den -

Dette er noen sanger jeg liker

  • 07.05.2018, 10:23

Siden jeg sitter på bussen med angst og kjeder meg, tenkte  jeg å gjøre denne bussturen så bra som mulig så da  tenkte jeg at jeg kunne skulle skrive ned noen sangene som jeg liker. Dette er jo norsk musikk som jeg har fått sansen for nå. Har ikke alltid likt norsk musikk aner ikke hvorfor jeg ikke har gjort det , men uansett her kommer sangene.  

Vinni - GodMorgen Norge 

Karpe Støv - m/Kråkesølv

 ♥Endless & BlackOut - Dype sår 

♥ Vinni - Sommerfugel i vinter land 

♥ Bjørn Eidsvåg - Eg ser

 ♥ Bjørn Eidsvåg - Skyfri himmel 

♥ Jahn Teigen - Det vakreste som fins

 ♥ Jahn Teigen - Optimist  

♥ Jahn Teigen - Min første kjærlighet 

♥ Cir.Cuz - Det vakreste som fins

#Musikk    #Angst 

Dette hører jeg på om dagen

  • 26.04.2018, 13:22

Bare flaks at jeg takk bussen i dag for jeg trudde den gikk litt over 13 , men den gikk litt før det , men nå sitter jeg på den å det er da enda godt siden jeg har jo en sykkel date med kjæresten. Litt kleint å ringe å si at jeg ikke rakk bussen Hehe. Uansett jeg har faktisk funnet noen sanger som jeg liker så tenkte jeg at jeg skulle skrive dem ned.

1. Serlina - Puste under vann

2. Paperboys - Go Ahead

3. Robyn - Dancing on my own

4. Linkin park - In the end

5. Kiss - Heaven?s on fire

6. Alan Jackson - It?s five O Clock Somewhere. Så , jeg hører på mye forskjellig , men akkurat nå så er det disse sangene som jeg hører på :) Hva hører dere på om dagen ?

Nå , får jeg avslutte her snart fremme å keg begynner å bli litt buss syk.

Må lære meg til at jeg ikke kan skrive mens jeg er bil eller buss ! Ha en strålende dag :) Er det fler enn meg som blir bilsyk ? 

#Musikk 

#Buss

 

Må innrømme at jeg nesten er alt spisende innen musikk

  • 17.04.2018, 22:11

Jeg må nok innrømme at jeg er nesten alt spisende når det kommer til musikk. Jeg pleier som regel å gi all musikk en sjanse iallfall, men skal ærlig innrømme at jeg faktisk hører en del på norsk rap også å jeg har noen norske rap sanger som jeg synes har ganske sterke og bra tekster for å si det sånn. Nå om dagen så hører jeg en del på Endless sine sanger. Må ærlig innrømme at mange av de sangene gjør en del med følelsene mine så , visst man er åpen for å prøve å teste ut litt nytt så synes jeg dere skal gjøre det. Dette er noen av mine favoritter da.

~ Endless - Tilgi meg 

~ Endless - Forsvinner med vinden

~ Endless - Refleksjon

~ Endless - En Hånd ( For Norge )

Ønsker dere en riktig fin kveld der ute :)

Husk å ta vare på hverandre <3

 

Dette er musikken jeg hører på om dagen

  • 08.04.2018, 12:13

Jeg har fått helt dilla på noen sanger, men det som jeg synes er spesielt er at jeg har likt sånn musikk før eller det blir litt feil å si. Jeg har ikke hørt så mye på sånn musikk før, men det blir vel feil å skrive musikk fordi det er vel egentlig sanger også blir vel mer rett og si. Så, tenkte jeg kunne skrive ned noen av de sangene som jeg hører veldig mye på nå om dagen. Jeg er utrolig glad i musikk fordi det hjelper meg igjennom dagene. Pluss at jeg hører på sanger litt sånn ettersom hvordan dagen min er pluss hvordan humøret mitt er. Kan hende jeg har skrevet ned disse sangene før. men det gjør vel ingenting ? 

 

Disse sangene går veldig mye hos meg om dagen iallefall. Dette er sanger / musikk som jeg nylig har begynt å høre på

Enya - Listen to the rain

Era - Mother 

Era - Don`t you forget about me 

Her er sanger som jeg liker å har hørt en del på

Chris Holsten , Rat City - On my Own

Jess Glynne - Take me Home

James Arthur - Naked

French Montana, Swae Lee - Unforgettable

Alok - Hear me now 

Har dere noen sanger som dere hører masse på ?

Eller sanger dere har helt dilla på om dagen ?

 

 

Litt innkjøp + gave fra tantebarnet mitt

  • 31.03.2018, 15:48

God ettermiddag.

Nå , sitter jeg ute å nyter sola sammen med kjæresten min etter at vi hadde en koselig dag med å ruse en tur i byen. Det blir rett og slett grilling i dag også siden været er så nydelig å vi har igjen masse grill mat så, godt å bare kunne bruke det opp. Jeg driver å titter litt etter nye ute møbler siden vi trenger det , men jeg har ikke funnet noe riktig enda. I går var været så nydelig å sola varmet såpass så , jeg ble faktisk solbrent så i dag har jeg vært å handla litt. Vi skal bare slappe av å kose oss i dag se litt serie faktisk. Så nå driver vi å ser på Sopranos det er faktisk en gangsle bra serie , men litt skummel eller litt vold så jeg snur meg unna sånn innimellom. Utenom det så fikk jeg en gave fra tantebarnet mitt som jeg synes var skikkelig søtt .

Nå , skal vi snart begynne å grille så da får jeg avrunde her. Legger ut bilde av det jeg kjøpte pluss gave fra tantebarnet mitt 

Solkrem,lepomade+ nye tursko som jeg trengte :)

Denne fikk jeg av tantebarnet mitt <3

Om meg

kaosverden89

Hei, er ei jente på 28 år :) Som har bestemt seg for og blogge litt om livet mitt. Som skjer nå og som har skjedd tidligere! Jeg er ganske så åpen. Så kommer til og skrive litt om hvordan det er å ha angst, depresjon og Adhd og veien med å lære seg og leve med det og prøve og komme ut av det :) Gjerne følg bloggen min visst dere vil :)

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no