hits

kaosverden

- en ting er å stikke ut veien for andre, en annen ting er å gå den -
 • Mat
 • Dette hadde vi til middag i dag

  • 06.04.2018, 18:58

  Jeg er utrolig sliten etter en ganske så lang dag, men den har allikevel vært utrolig fin . Det er lov å være sliten å jeg har jo eksponert angsten min ganske så mye i dag for å si det sånn. Jeg tenkte faktisk at jeg skulle spille litt data i dag å for å være helt ærlig så liker jeg godt å spille sims. Synes det er morsomt samtidig som jeg får tankene mine over på noe helt annet. Jeg synes det som er morsomt er å bygge husene. Vet faktisk ikke helt hvorfor jeg synes det er det som er så morsomt, men det er det jeg alltid har likt best. De andre venninne mine som spiller sims synes at det morsomste er å spille.

  Nok om det typen min er utrolig flink til å lage mat å i dag igjen laget han en utrolig god middag. Siden jeg sliter litt med mat angsten min så, er jeg ikke alltid med når han lager middag. Jeg prøver innimellom å bli med , men i dag klarte jeg det ikke. Det som vi hadde i dag var Ris med biffstrimler i  thai sweet chilli​ saus. Det var iallefall utrolig godt. 

  Hva har dere spist til middag i dag da ?

  Har dere noen gode mat forslag ?

  Ønsker dere en god kveld <3

 • Mat
 • Dette prøvde vi til lunsj i dag

  • 05.04.2018, 17:02

  God ettermiddag :)

  Det været som er ute nå er jo helt grusom det bytter mellom å regime, snø og sludde. Synes det er så trist egentlig skulle jeg å kjæresten min ut så jeg kunne se på litt klær i dag istedenfor i morgen, men vi valgte å bli hjemme siden det er så ekkelt vær. Så, da kan det hende at jeg ser etter litt saker på nettet i dag. Utenom det så prøvde jeg noe godt til lunch i dag som typen hadde med seg hjem etter jobb. Det var gansk så spesielt, men kan hende jeg vil prøve det igjen. Det andre han hadde med seg var et pizza stykke som var utrolig godt. Synes det er lit godt å kunne kose seg litt med noe annet enn bare brødskiver til lunch. Jeg husker ikke helt hva det heter det som vi prøvde i dag , men visst jeg ikke tar helt feil så tror jeg det var noe kjøttpudding surret med bbq bacon + at det var fylt med noe. Som sagt veldig spesielt , men jeg tror jeg skal prøve det igjen. 

  Vet ikke helt hva vi skal spise til middag enda, men det er godt å kunne vente litt med å lage middagen fordi jeg er fremdeles litt mett etter lunsjen. 

  Hva skal dere gjøre i dag da?

  Har dere hatt en fin dag ?

  Her er et bilde av det som vi prøvde :)

  Ønsker dere en riktig fin ettermiddag der ute <3

  Om meg

  kaosverden89

  Hei, er ei jente på 28 år :) Som har bestemt seg for og blogge litt om livet mitt. Som skjer nå og som har skjedd tidligere! Jeg er ganske så åpen. Så kommer til og skrive litt om hvordan det er å ha angst, depresjon og Adhd og veien med å lære seg og leve med det og prøve og komme ut av det :) Gjerne følg bloggen min visst dere vil :)

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no