hits

kaosverden

- en ting er å stikke ut veien for andre, en annen ting er å gå den -

Trenger virkelig å sove , men får det ikke til

 • 22.05.2018, 01:11

Jeg liker ikke at jeg ikke får sovet noe godt på nettene nå. Jeg trenger mye søvn , men jeg får ikke til å sovne. Mye tanker og følelser som surrer rundt nå spesielt på kvelden når det blir stille og rolig, men nå skal jeg til legen så får jeg høre hva legen tenker.

For dette går ikke  over lengre tid fordi jeg blir utslitt av dette her. Kanskje ikke så rart at man blir sliten når man sover såpass dårlig , men jeg håper legen kan gi meg noen tips eller råd eller noe annet.

For det trenger jeg nå får dette går absolutt ikke fordi med de planene jeg har for å male huset osv så trenger man energi. Så jeg håper vi finner en løsning. For jeg orker ikke så mange nettet til med å være våken.

Det knyter seg i magen når dem holder på sånn 😢

 • 21.05.2018, 23:27

Nå er natta her igjen å jeg har lagt meg i sengen for å sove. I morgen er jo den legetimen min noe som jeg gruer meg veldig til. Siden vi skal snakke om en del ting som er vanskelig meg pluss litt andre ting. Det som blir vanskelig å snakke om er dette med familien min.

For det er et ganske sårt tema fordi jeg har valgt å holde avstand , men det er kanskje ikke så rart at jeg gjør det når enkelte av det roper så utrolige stygge ord etter meg. Det er heller ikke så utrolig morsomt når man ser enkelte i familien på butikken å dem faktisk gjør alt for unngå noen.

Det gjør rett og slett vondt for å være helt ærlig! Det knyter seg i magen å jeg blir kvalm for jeg har aldri gjort dem noe vondt de har bare valgt å gjøre slike ting. Det er helt håpløst måten familien er blitt å ikke minst hvordan de oppfører seg. Uansett så må jeg snakke om hvordan jeg har det for å bli kalt opp så fort man går forbi en som er i familie å bli kalt opp er ikke mye gøy. Jeg har aldri gjort dem noe vondt , men valgte å ta avstand fordi dem var slemme mot andre.

Måten dem mobba , baksnakka , erta osv gjorde at jeg ikke ville mer, men  det har absolutt ikke vært å skulle kutte ut så mange som jeg har gjort , men med tiden vil det nok bli bede håper jeg altså at jeg innser at jeg har det mye bedre uten dem. Ha en fin kveld der ute ❤️

God kveld ❤️

 • 21.05.2018, 19:31

God kveld fine lesere ❤️ Jeg har ligget i senga / sofaen siden vi kom hjem. Ble helt slått ut av denne varmen den takla jeg utrolig dårlig i dag. Kanskje ikke så rart med svarte mc-klær og 30 grader ute. Typen bestiller seg en kebab å min mat angst så sto jeg over , men han skal da få lov til å kose seg selvom.

Så jeg lager meg noe brød eller noe sånt når jeg kommer hjem. I morgen skal jeg til legen noe jeg gruer meg mitt til , men det går sikkert fint håper jeg. Ønsker dere alle en strålende og fin kveld :)

Vi måtte snu 🏍

 • 21.05.2018, 14:03

Vi måtte snu i dag for det gikk ikke så bra. Var alt for varmt for å si det sånn herregud kjente bare varmen fra asfalten så , nå sitter vi i sofaen å skal se på Pretty little liars å ta det med ro.

Vi skal ut å spise i dag så tror jammen det enten blir kinesisk eller så blir det kebab vi får se. Så , jeg er utrolig varm gradestokken viser nesten 30 i skyggen. Så da er det ganske varmt med mc- klær for å si det sånn , men nå får jeg logge av her. Ønsker dere en riktig fin dag ❤️

God morgen🏍🏍

 • 21.05.2018, 09:02

God morgen fine lesere ❤️ Det føles ut som om denne dagen blir litt bedre enn i går. Jeg sliter veldig mye med spising så i går var det grusomt jeg spiste vel en halv baguett uten på legg og litt hamburger kjøtt det var det.

Jeg skal stå opp nå å prøve å få i meg noe mat fordi jeg er å sliten og litt utenfor , men det tror jeg har noe med at jeg får i meg for lite mat. Visst vi drar ut på mc-tur å er det iallefall viktig at jeg spiser for å kjøre langt med lite mat osv er ikke noe særlig , men vi skal kanskje kjøre innover mot Oslo i dag , men vi får se.

Nå får jeg komme meg opp å spise mitt frokost å ta adhd medisin. Ønsker dere alle en fin dag ❤️

 

God kveld 🌙🌙

 • 20.05.2018, 22:39

God kveld fine lesere ❤️

Jeg er utrolig sliten etter disse dagene meg angst , men jeg skal komme meg igjennom dette her. Nå er jeg så utrolig sliten , men det ser ut som om det blir en mc- tur i morgen. Jeg håper vi får til det for hadde vært godt å komme ut litt , men typen er sliten etter Sverige turen i dag å fått vondt i hodet. Så håper virkelig han blir bedre til i morgen.

Forresten så skal jeg bestille frisør time neste uke å det gleder jeg meg veldig til. Tenkte jeg skal farge eller stripe det , men vet ikke helt hva jeg skal gjøre enda om det blir lyse eller litt mørkere striper.  Ønsker dere alle en god kveld ❤️

God ettermiddag fine lesere ❤️

 • 20.05.2018, 16:30

God ettermiddag fine lesere.

Denne angsten gir seg ikke å jeg får ikke i meg noe særlig med mat.Spesielt ikke etter anfallet jeg hadde i går + i dag det gikk nesten utover forholdet mitt. Tårene har enda ikke stoppet jeg har seriøst ikke anelse på hvor mange timer jeg har ligget i senga å grått.

Jeg føler meg skikkelig alene rett og slett å som jeg har skrevet så har jeg ikke snakket med foreldrene mine på ca 2 mnd tror jeg. Jeg har valgt det selv , men klart at det gjør vondt å at jeg et trist og lei meg. Det var absolutt ikke en lett avgjørelse , men det er det beste for meg akkurat nå. Jeg ligger på sofaen å ser på Fortsatt under samme tak.

Venter på at typen skal komme hjem fra Sverige for jeg må prøve å spise litt mer. Jeg har spist en baguett uten pålegg på over et døgn så det er ikke mye. Hva skal dere i dag ? Har dere en fin dag ? Har dere noen morsomme historier eller vitser dere vil dele ? Ønsker dere en fin dag videre ❤️

Ønsker dere en fin formiddag

 • 20.05.2018, 12:13

Siden typen er i Sverige å jeg er hjemme så er det ganske stille og rolig. Så nå har jeg satt på en vaskemaskin med klær  å bretta sammen klær så , nå har jeg satt meg ned i sofaen å skal se på Carl og co. Jeg synes det er utrolig morsomt å koser meg mye med det. Å er ganske greit å se på noe som er morsomt når man er langt nede å har angst.

Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre utover dagen   burde egentlig rydde og vaske, men samtidig så tror jeg det er viktig for meg å slappe av litt nå så får jeg ta ting litt som det kommer , men nå får jeg logge av her så  jeg får slappet av kanskje jeg er heldig så jeg kan sove litt. Ha en flott dag ❤️

Jeg ble igjen hjemme typen dro til Sverige. Faens angst 😓😢

 • 20.05.2018, 10:46

Ja angsten vant igjen denne gangen her også. Skulle egentlig til sverige sammen med typen , men det klarte jeg absolutt ikke å utsette meg selv for. Orker ikke å være så sliten å bli så kvalm og uvel jeg skal spise litt nå for det er nesten 1 døgn siden jeg fikk i meg noe mat. Itilegg til dette så var angsten min så høy i går at jeg var både sint og redd. Var nesten så det ble slutt mellom meg og typen.

Akkurat nå så føler jeg meg så innmari langt nede å utrolig sliten , men jeg skal klare å komme meg igjennom dette. En annen ting er at jeg ringte ei venninne i går å gråt i telefonen , men hu var mer opptatt av seg selv å ga egentlig litt faen, men så fort vi begynte å snakke om hu så var det greit. Hu skulle snakke om sine problemer osv. Går ikke et vennskap mer enn 1 vei ?

Det er ikke første gang dette skjer , men venner er absolutt ikke noe jeg har mange av så jeg tar vare på de få som jeg har. Jeg skal logge av her prøve å spise litt mat å sette meg ut i sola. Ønsker dere en strålende dag der ute #Sliten 

#Lydbok 

#Ute 

#Frokost 

#Angst 

God morgen

 • 20.05.2018, 08:28

God morgen fine lesere ❤️ Jeg hadde det vondt i går å i natt , men nå skal jeg prøve å ha det bra noe som er ganske vanskelig. Eller det kjennes sånn ut nå jeg har ikke snakket med foreldrene mine på noen mnd , men sånn er det fordi jeg måtte ta litt avstand , men jeg synes det er vanskelig å det gjør utrolig vondt å skulle gjøre et sånt valg , men i sag skal jeg bare ta der med ro fordi jeg er såpass sliten. Hva skal dere i dag ? Har dere en fin pinse helg ?

God natt

 • 20.05.2018, 00:30

God natt fine lesere ❤️ Nå , har jeg fått lagt meg i sengen denne kvelden har vært utrolig slitsom og tøff så jeg er helt ferdig. Jeg har så vondt i hodet å kvalm pga denne angsten. Jeg har ikke spist noe mat siden lunsj i dag. Har rett og slett ikke orket noen ting tårene renner enda , men det stopper vel snart håper jeg. Ønsker dere alle en riktig god natt der ute💤❤️

Angsten tar fra meg så utrolig mye

 • 19.05.2018, 20:42

Angsten tar ifra meg absolutt alt. Det gjør så utrolig vondt inni meg nå! Jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg pga angsten å måten folk snakker til meg på! Det er helt grusomt å ha angst spesielt når det går utover de jeg virkelig bry meg om fordi angsten overvinner fordi jeg ikke takler å være kvalm , redd eller at traumer skal dukke opp igjen!

Jeg gjør ingenting for å være slem jeg har ikke kutta ut folk for jeg skal være slem eller ekkel , men fordi jeg ikke takler de tingene angsten gjør med meg! Jeg har ikke snakket med foreldrene mine på noen mnd nå , men det er det andre årsaker til!

Skulle ønske akkurat nå at jeg hadde en familie , men det har jeg ikke å sånn er det med den saken dessverre, men igjen jeg dropper ikke folk for moro skyld eller for at jeg skal være slem , men fordi jeg liker orker alle angstanfallene mine!

Fordi jeg begynner å bli sliten av dem. Jeg ser ikke hva jeg skriver nå fordi tårene bare renner og jeg er utrolig lei meg!  Føler meg så liten å alene , men jeg har ingen jeg kan snakke med.

Det er vondt dette som er skjedd i familien min, men jeg får ikke gjort noe med det. Det er vondt å se hvordan en familie faktisk skal være  fordi det gir meg et savn! Beklager for et rotete innlegg, men jeg tror mange som vet hva angst er skjønner kanskje noe av det eg skriver her. Ha en fin lørdag der ute <3 

På vei hjem etter en kjøretur 🚘

 • 19.05.2018, 18:11

Været er helt nydelig , men det går nok litt utover matlysten dessverre så det ble ikke kinesisk i dag. Vi skal rett og slett bare varme noen baguetter og ha på boe pålegg. Er litt sliten i dag så da blir det litt enkel mat i dag. Det er vel lov det ? Nå , er vi på vei hjem etter en liten kjøre tur så.

Er godt å komme seg litt ut også , men når vi kommer hjem så blir det å lage litt mat å i kveld blir det å kose seg med lørdags godt å se litt Pretty little liars . Ha en fortsatt fin dag❤️ Er det like fint vær hos dere ?

Det ble skikkelig bom med den fargen vi likte 😢😓

 • 19.05.2018, 15:48

Maligen ble rett og slett bom det ble ikke fint i det hele tatt så jeg legger ikke ut bilde dessverre. Aner ikke helt hva vi kommer til å gjøre å hvilken farge det blir på huset nå.

Det er litt kjedelig fordi jeg likte fargen utrolig godt , men da er det bare en ting å gjøre å det er å fortsette å se på fager , men det blir ikke mange prøver bokser å kjøpe for det koster litt det også, men vi finner nok en farge til slutt. Så , da blir det ikke maling på tirsdag som vi så får oss , men sånn er det bare. Ønsker dere en strålende ettermiddag der ute ❤️

Jeg krysser fingrene for at fargen blir fin 🤞

 • 19.05.2018, 12:11

Da er ute koster handla inn for maling å vi har kjøpt et spann med prøve. Wææ kjenner jeg er utrolig spent og gleder meg veldig. Håper den fargen blir fin fordi vi har en del planer om å gjøre en del ute. Nå skal vi kjøpe oss med noe lunsj og litt drikke så er det hjem brette opp armene å male.

 Jeg krysser fingre og tær for at den fargen skal bli fin. Siden jeg liker den så godt. Jeg tror faktisk kanskje vi skal ut å spise i kveld , men vi har ikke helt bestemt oss enda. Visst vi skal ut å spise så blir det nok kinesisk mat for det er så utrolig godt. Har dere en fin dag ?

#Male 

#Spent 

#Lunsj 

Er det flere som synes dette er vanskelig ?

 • 19.05.2018, 10:17

Nå er det blitt 3 farger vi skal velge mellom. Jeg er så spent på hvilken farge det kommer til å bli. Litt som jeg skrev er jo dette med at visst jeg får for mange farger å velge mellom så blir det utrolig vanskelig. Pluss at da mister jeg kanskje litt mote til å begynne? Jeg vet ikke har alltid vært sånn så egentlig burde jeg absolutt ikke bli med når det kommer til dette med å ta farge valg.

Hvorfor blir det sånn egentlig ? Jeg er sånn på flere ting. Er det flere som synes det er vanskelig visst det blir farger eller andre ting man skal velge mellom?

Forresten så skal jeg male døra utvendig for det koster ganske mye å kjøpe ny utgangs dør så det må ventes med , men visst huset blir i en litt mørk varm grå hvilken farge kunne blitt fin på døra ? Jeg blir så takknemlig for alle svar :) ønsker dere alle en strålende dag ❤️  

#Male 

#Farge 

#Valg 

#Hus 

God morgen dette blir en fin dag 😀

 • 19.05.2018, 08:58

God morgen fine lesere ?? Hvordan er dagen deres i dag ? Har dere noen planer for dagen ? Jeg et så trøtt å vil egentlig bare sove , men det har jeg ikke tid til for i skal vi se på maling å kanskje  som jeg skrev i går så kjøper vi med et prøve spann hjem.

Jeg gleder meg så utrolig mye for huset trenger virkelig å bli malt for å si det sånn. Det blir nok tatt før og etter bilder vil jeg tro , men nå er jeg klar for at denne dagen bare kan begynne. Så , nå får jeg begynne å ordne med litt frokost å ordne meg litt før vi drar ut.

Ønsker dere alle en strålende dag ❤️

God natt 💤💤

 • 19.05.2018, 00:27

Tenkte bare jeg skulle komme innom å ønske dere alle sammen en riktig god natt. Skal stå opp ganske tidlig siden vi skal vaske siste del av huset pluss at vi har sett litt på farge kart i dag så ser ut som vi har funnet en farge å ha på huset den fargen vi har sett på liker vi begge 2 , men har ikke helt bestemt oss enda.

Kan hende vi skal kjøpe med et spann med prøve for å se hvordan fargen er. Uansett så gleder jeg meg utrolig mye, men nå er klokken blitt ganske mye så nå får jeg logge av her å prøve å sove noen timer nå. Ønsker dere en god natt der ute 💤❤️ Ta vare på hverandre ❤️

Er det flere som skal eller har malt huset som vil dele tips eller råd ?

 • 18.05.2018, 21:22

God kveld fine lesere. Akkurat nå så er jeg ganske sliten det tar noen timer å skal vaske ned hele huset. Vi ble ikke helt ferdig rett og slett fordi det ble litt for varmt så vi klarte ikke mer, men det er ikke så mye igjen for å si det slik. Så vi skal ta resten i morgen det skal bli godt å bli ferdig med å vaske slik at vi kan begynne å male etterhvert.

Vet ikke helt når vi skal starte med det enda siden vi ikke helt har bestemt oss for farge , men det vi er enige om er at vi kanskje ønsker oss en frå farge , men det er så mange fine farger innen grått så vi skal gå noen runder å vi ikke gjør noe vi kommer til å angre på. Så, får vi se jeg har falt veldig for en grå farge så jeg håper kanskje det blir det, men det kommer jeg tilbake til så fort jeg vet om det blir den.

Er det fler som har eller skal male huset i sommer ? Har dere i såfall noen tips eller råd dere vill dele ? Ønsker dere alle en strålende kveld og en fin pinse <3 Husk å ta vare på hverandre der ute <3

En liten pust i bakken

 • 18.05.2018, 16:31

Da er det en liten pause etter at har vaska halve huset ca. Det er utrolig varmt, men godt å få no annet å tenke på enn bare angst. Så , ser ut som vi får vaska hele huset i dag , men er nødt til å ta noen pauser under veis. Skal bli godt å bli ferdig for da skal vi reise å kjøpe oss en is og kose oss.

Vi er faktisk blitt ferdig med å se Sopranos så nå er det Pretty Little Liars som vi har begynt å se på. Det er en serie som jeg synes er utrolig bra det er ikke alle som liker den serien sikkert , men det gjør jeg. Nå , får vi komme oss ut igjen å vaske litt til. Hva gjør dere i ettermiddag da ? Har dere planer for pinsen ? Ønsker dere en strålende ettermiddag ❤️

God formiddag

 • 18.05.2018, 12:36

Da er høytrykk spyler i orden så nå skal vi straks begynne å vaske huset. Vi har vært å sett på litt maling i dag , men det er så mye å velge i så blir spennende å se hva slags farge vi ender med til slutt. Jeg liker egentlig ikke når vi får så mye å velge i for det blir bar enda vanskeligere å velge , men nå får avslutte her så vi får satt i gang med å vaske huset utvendig. 

Dette er et av prosjektene jeg skal begynne med

 • 18.05.2018, 08:49

God morgen fine lesere . Jeg har virkelig ikke sovet noe godt i natt så jeg er utrolig trøtt å sliten , men nå et det på tide at jeg står opp. Skal spise frokost å litt slik. For i dag skal vi rett og slett gå på å vaske hele huset å gjøre det klart for at det skal males. Jeg gleder meg faktisk litt fordi jeg har aldri gjort det så jeg vil tro at jeg vil lære  en del under veis.

Så , dette blir et spennende prosjekt for meg . For det vil ta en stund så nå bare gleder jeg meg til å komme i gang med dette prosjektet. Været er fint i dag så blir spennende å se når vi begynner utvendig i dag . Jeg har flere et prosjekt til som jeg skal prøve meg på , men det blir når huset er vaska og malt utvendig.  

Har dere noen planer i dag ? Hvordan er været hos dere ?

#Vaske 

#Ute 

#Maling 

#Hus 

Håper jeg snart sovner , men angsten er stor 😓😢

 • 18.05.2018, 01:33

Jeg håper jeg snart sovner , men angsten er så høy. Jeg aner ikke hvorfor jeg har angst nå. Det er jo så kjedelig å ha det utover hele dagen , men når det blir i så mange timer som det har vært nå er det utrolig slitsomt, men jeg håper jeg snart kan få noen timer med søvn å det er fordi jeg skal stå opp tidlig spise frokost så skal vi ut å handle litt. Skal fortelle hva jeg har son prosjekt i morgen.

Så nå skal jeg sette på en koselig lydbok prøve å puste rolig sånn at jeg kanskje sovner til slutt. Ønsker dere alle en riktig god natt der ute ❤️Husk å ta vare på hverandre ❤️

#Angst 

#Natt 

#Sove 

#Trøtt 

#Lei 

Bildedryss 17 mai mc-tur

 • 18.05.2018, 00:02

Her er det noen bilder fra mc-tur i dag  🏍           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I morgen skal vi kjøre mc-tur .Må innrømme at jeg ble redd i stad

 • 17.05.2018, 23:15

Vi kjenner det litt enda dette med at vi nesten velta i dag. Typen syntes det var ekkelt og skummelt på samme tid fordi vi hat aldri opplevd det før så det skjedde så utrolig fort.

Han ble utrolig lei seg for at det skjedde , men vi har det bra. I morgen skal jeg prøve å sette meg  på igjen fordi jeg ble såpass redd som jeg ble så , ble en litt kjedelig tur på meg hjem. Har tenkte mye på om jeg tørre å sette meg på motorsykkelen igjen å det skal jeg klare , men må innrømme at jeg er litt redd å det blir man fordi vi hadde utrolig flaks i dag.

Håper dere har hatt en strålende 17 Mai der ute å at dere koser dere fremdeles ❤️

Vi var ute på mc-tur er skjelven enda

 • 17.05.2018, 18:39

Nå , har vi vært på en fin mc- tur er ikke alt for varmt så var godt å komme ut. Det som er kjedelig er at angsten vil absolutt ikke slippe taket i dag! Å det irriterer meg veldig. Merker at jeg blir sliten en annen ting er at vi velta nesten på motorsykkel i dag jeg er ganske skjelven enda , men det gikk bra! Vi kom ganske langt ned hadde det ikke vært for at typen var så sterk og kjapp så hadde vi velta!

Han har ganske vondt i beinet og i armen , men det gikk bra! Akkurat nå gleder jeg meg til at vi skal spise. Blir Hanbueger på oss i dag. Jeg har tatt noen bilder av turen , men de kommer i kveld. Ønsker dere en fremdeles fin 17 Mai ❤️ Jeg er utrolig glad for at det gikk bra med oss ❤️🏍

#Motorsykkel 

 #Spise 

#Angst 

#17Mai 

Angst er noe dritt! Spesielt på en dag som denne 🇳🇴

 • 17.05.2018, 15:34

Kjenner at det er kjipt med angst nå siden hodepinen er godt over å jeg sitter inne for hadde det ikke vært for angsten så hadde jeg ville vært ute å sett Barnetoget , russetoget osv. Jeg synes det er utrolig kjipt og veldig leit at angsten er så stor sånn st den ødelegge for så mye som den gjør.

Jeg sitter inne å ser litt film og litt komedie , men jeg ler ikke på den måten jeg pleier pluss at jeg synes ikke det er like morsomt som det pleier.  Så , jeg merker godt at jeg absolutt skulle ønske at jeg ikke hadde angst. For jeg ville absolutt ha feira 17 Mai visst angsten ikke hadde vært der. Så , jeg synes det er kjedelig å sitte inne hele dagen å for å være helt ærlig så har jeg vært utrolig lei meg å tårene har rent nedover noe de fremdeles gjør. For meg så hadde det vært utrolig morsomt å feire 17Mai fordi jeg savner det !

#Angst 

#17Mai 

#Tåre 

#Gråt 

#Inne 

Sånn er min 17 Mai 🇳🇴

 • 17.05.2018, 13:28

Det blir en inne dag i dag å det er egentlig veldig godt. For jeg har ganske så vondt i hodet å da er det ikke godt å være ute uansett. Synes det kjedelig at jeg ikke konmer meg ut både pga hodet , men også at angsten er så stor som den er.

Jeg kan ikke bli inne i hele dag så det blir nok en tur ut løpet dagen / kvelden for å kjøpe en is å komme litt ut. Jeg skal snart spise lunsj så det blir litt speke mat å godt pålegge. Tror kanskje det blir Hamburger til middag i dag eller kanskje bestille noe god mat å ta med hjem vi får se. Håper dere har en strålende 17Mai der ut ❤️

#17Mai 

#Inne 

#Angst 

#Is 

#Middag 

Gratulerer med dagen Norge 🇳🇴🇳🇴

 • 17.05.2018, 08:56

Vil ønske dere alle en riktig fin og flott 17 Mai. I dag blir jeg inne å feirer å koser meg rett og slett. Skal kose meg med en god frokost så blir det god middag senere i deg pluss dessert. Jeg ønsker dere alle en riktig fin dag ta vare på hverandre ❤️ Hipp hipp hurra gratulerer med dagen til alle sammen ❤️🇳🇴

I morgen er det 17 mai 🇳🇴

 • 16.05.2018, 21:41

God kveld fine lesere❤️ I morgen er det 17 Mai jeg velger å bli inne for det blir alt for vanskelig for meg å dra ut rett og slett. Jeg orker dessverre ikke å utsette meg selv for det så i år blir jeg inne og koser meg med god mat og is❤️

I dag har vi vært på en flott og lang mc -tur , men fikk tatt bilde av en helt fantastisk utsikt.   

Ønsker dere alle en riktig fin 17 Mai feiring🌹🇳🇴  

 

Dette er noen ting jeg ikke liker å være

 • 16.05.2018, 10:35

Dette er noen av tingene som jeg ikke liker å være. Fordi jeg blir så utrolig sliten. Det å være kvalm er faktisk noe av det værste jeg kan være pga traumer. Visst jeg føler meg kvalm eller vondt i magen har jeg lett for å begynne å gråte.

Fordi traumene kommer så da kommer også bildene av tingene jeg ble utsatt for så de andre tingene hater jeg å være , men som sagt det å være kvalm er det værste.

∗ Ha vondt i hode 

Være kvalm 

∗ Angst

Deprimert 

∗ Ensom 

God morgen

 • 16.05.2018, 08:08

God morgen fine lesere ❤️ Må ærlig innrømme at jeg ikke har sovet noe godt i natt. Hatt mye mareritt så jeg er ganske så føler jeg meg litt tom. Været i dag er helt nydelig så blir nok kanskje så jeg tar en meg en tur til byen å går litt rundt kjøper meg en is å bare slapper av.

I morgen er der jo 17 Mai jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre enda , men jeg får ta det litt som det kommer. I dag tror jeg kanskje at vi skal grille sammen med familien til typen , men vet ikke helt enda.

Har dere planer i morgen ?

Hva gjør dere 17 Mai?

  Ønsker dere en god dag ❤️

Litt langt innlegg jeg har det ikke så godt nå

 • 16.05.2018, 01:16

Jeg får ikke til å sove denne natten er tung med mye angst. Å jeg har det ikke særlig godt akkurat nå kjenner at jeg blir utrolig lei meg for hvordan vi mennesker er mot hverandre. Er utrolig lei meg for at jeg nesten ikke har venner. Er utrolig lei meg å såra for at de jeg trudde var mine venner kun har brukt meg når de trengte penger eller bare noen å henge med.

Er utrolig lei meg for at familien min krangler så forbanna mye å at dem kaller hverandre så stygge ting som dem gjør. De ordene de bruker er så stygge og fæle at jeg orker ikke å skrive dem her. Det er utrolig vondt at det er slik for jeg syne det er kvalmt at man oppfører seg sånn.

Jeg er så lei krangling ,baksnakking , mobbing , erting osv. Fordi familien min alltid har gjort det jeg blir dårlig bare av tanken på hvor mye stygt dem har sagt om hverandre , men også sier om andre. Jeg har derfor valgt å ta en del avstand fordi jeg orker ikke mer. Orker ikke å høre mer dritt om hverken den ene eller den andre.

Det gjør så vondt at voksne mennesker holder på slik. Blir utrolig lei meg spesielt når det er familie , men jeg får ikke endra på noen så da må jeg gjøre det som er best for meg å det er  å ta avstand fra dem.

Det var godt å få skrevet litt om dette for det plager meg at voksne mennesker holder på sånn. For igjen vi voksene er dem barna ser opp til ! Ønsker dere en strålende natt nå skal jeg tørke tårene å håpe at jeg sovner til slutt :) Ta vare på hverandre der ute ❤️

Da er vi straks klare for å dra ut en tur på Mc🏍

 • 15.05.2018, 19:46

Yey snart ut for å kjøre litt motorsykkel for nå går det an å ta på seg litt mc-klær. Jeg må passe litt ekstra på å ikke bli for varm pga hudsykdommen min sånn at jeg må være litt ekstra forsiktig med å bli for varm. Så, nå skal vi spise litt så kle på oss for å dra ut å kjøpe oss en Is og bare nyte fin været.

Det som er godt er den frihetsfølelsen man får når man kommer på motorsykkel så , en ting er helt klart er at jeg har bestemt meg for at jeg skal ta lappen på sykkel. Jeg har tenkt mye på det å har egentlig hatt lyst på mc lappen siden jeg var 10 eller noe sånt. Så , vi snakker mye om lappen på mc om dagen , men tror jeg skal ta lappen på bil først. Uansett så gleder jeg veldig til den dagen jeg kan øvelses kjøre både bil og motorsykkel 🏍🚘

Ønsker dere alle en fin kveld ❤️

Bildedryss

 • 15.05.2018, 18:35

Hatt en utrolig fin tur :)    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er alt for varmt for mc- tur .Grade stokken bikka 28.5

 • 15.05.2018, 15:02

Gradestokken har bikka 28.5 grader ute så blir alt for varmt med en mc-tur. Så , nå har vi stoppa innom en butikk kjøper oss noe å drikke å en is så skal vi rusle en liten tur. Jeg er veldig forsiktig med å være alt for aktiv i varmen fordi jeg svimmel , kvalm og fort vondt i hodet , men jeg orker ikke å sitte i ro hele dagen heller så en liten gå tur tror jeg bare blir godt uansett. Vi hadde egentlig planer om fish and chips til middag , men i denne varmen vet jeg ikke helt om det frister.

Hva skal dere spise i dag ? Like varmt hos dere ?

Ønsker dere en fin formiddag. Denne lydboken hører jeg på nå📚

 • 15.05.2018, 12:41

God formiddag fine lesere. Jeg hadde egentlig tenkt meg å sitte litt i sola å kose meg og slappe av , men helt ærlig så fikk jeg det ikke til. Det ble alt for varmt pluss at det er en del veps ute å jeg er allergisk mot veps så må hente ut allergi medisner i dag.

Pluss at jeg merket at jeg hadde fått vondt i hodet visst jeg hadde vært ute i sola. Så, da er det bedre at jeg heller venter til litt utpå ettermiddagen / kvelden med å være ute. Det er drit kjedelig , men jeg orker ikke å ha vondt i hodet så da er det bedre at jeg er inne. Så, nå sitter jeg å hører på en lydbok jeg synes boka er bra pluss at hund om leser er flink.

Boka jeg hører på nå er : Under en ny måne det er andre boka av Twiligth -sagaen. Har også hørt den første boka å ærlig si at jeg liker den veldig godt. Ønsker dere en fin dag ❤️

Skal finne meg et prosjekt som gir meg mestring. Har dere forslag ?

 • 15.05.2018, 08:43

God morgen fine lesere. Fuglene kvitrer og været er rett og slett helt nydelig. Den nye adhd medisinen min er ikke i boks enda for det vil enda ta noen fordi vi søker om å få den på blå resept så det tar litt lengre tid enn dem trudde først. Vi hadde egentlig planlagt en mc-tur i dag , men vi før se utover dagen hva som skjer.

En annen ting som jeg skal gjøre fremover er at jeg skal finne meg et prosjekt som jeg skal holde på med noe som bare er mitt å som skal gi meg mestringsfølelse å som skal være morsomt å holde på med.

Er det noen som har noen gode tips på hva det kan være? For jeg er så dårlig på sånne ting. Hvordan er været hos dere ? Hva skal dere i dag ?

Ønsker dere alle en strålende dag ❤️

#Mestringsfølelse 

#Prosjekt 

#Morsomt 

Helt nydelig vær

 • 14.05.2018, 20:18

Været er helt nydelig så varmt og godt. Har vært utrolig varmt i dag så det har rett og slett inne vært mulig å kjøre noe sykkel dessverre , men sånn er det. Tror ikke det blir noe mc -tur i morgen heller for det wr spådd varmt i morgen også. Jeg klarer rett og slett ikke å ha på meg så utrolig mye klær når det er så varmt så , driver å ser etter litt tynnere mc-klær får se om jeg finner noe etter hvert. Er det varmt hos dere ? Har dere en nydelig kveld ? 

Sett på mc- utstyr i dag 🏍

 • 14.05.2018, 15:08

God ettermiddag flotte lesere. Jeg er ganske sliten etter den timen på dps , men samtidig så ble det en god time. Det ble ikke så mye snakk om traumer i dag , men mer om angst , mat og depresjon. Jeg lærte en del i dag også så er en del ting jeg må endre på. Det jeg gruer meg til er at jeg må slutte å drikke så mye Pepsi Max og at jeg  å være forsiktig med hva jeg får i meg av sukker osv , men nok om det altså vi hat vært innom noen butikker for å se på mc utstyr fordi jeg trenger ny hjelm , men også en ny jakke.

Den hjelmen som satt best på meg osv koster jo 6000kr det er ganske mye for den jakka som satt best på meg osv koster 7500 så , mc -utstyr koster en del. Nå , er vi endelig på vei hjem for det er 28 grader ute så , det blir ingen mc- tur før i kveld for det går ikke det blir alt for varmt.

Hvordan er dagen deres ? Er det varmt hos dere ? Nå får logger jeg av her for skal inn å kjøpe meg en is 🍦🍦

Er det virkelig mulig ?!

 • 14.05.2018, 11:24

Nå er jeg svett , kvalm og klam. For jeg var 100% sikker på at jeg hadde psykolog time i dag fordi jeg fikk sms varsel på det, men så viser det seg at det ikke var i dag i det hele tatt. Jeg hater når sånne ting skjer fordi jeg blir så stressa av det. Faen altså , men heldigvis ordna det seg så jeg får en time i dag uansett. Det er bare helt forferdelig når slike ting skjer så nå er jeg helt utafor å tårene bare renner!

Det skal ikke gå an at slike ting skal skje! Å hvorfor ialledager skal det skje med meg ? Hvorfor skal det alltid gå utover meg!? Hva er det jeg gjør feil? Jeg er så stressa , men nå må jeg bare samle meg litt for dette skal gå fint det ordner seg må bare huske å puste nå. Ønsker dere en fremdeles fin dag der ute ❤️  

#Angst 

#Time

#Psykolog

#Kvalm 

Veldig fornøyd bilde dryss ❤️

 • 14.05.2018, 10:24

Kjenner virkelig sommerfuglene i magen nå. Jeg håper så innmari på at alt er i orden så jeg snart kan teste nye adhd medisiner. Fordi jeg ønsker så innmari mye på å snart kunne begynne med å øvelses kjøre. Så desto lenger tid det tar med adhd medisiner desto lenger tid tar det før jeg kan begynne med å ta lappen. Uansett nok om det været et jo helt fantastisk ute det kjentes kaldere ut enn det faktisk er så igjen jeg har virkelig tatt på meg alt for mye.

Så ser ut som om at jeg kanskje må kjøpe meg en shorts eller noe sånt. Eneste som er ulempen er at jeg ikke får vaska det før bruk å da blir angsten min gansle så stor. Så får se hva jeg finner ut. Her er bilder  som jeg tok i  går når  jeg kom hjem. Ønsker dere alle en flott dag ❤️ 

  

 

 

 

 

 

 

 

Utrolig spent på timen i dag

 • 14.05.2018, 07:57

God morgen flotte leser❤️

Må ærlig innrømme at jeg er spent på timen i dag fordi jeg tror nemelig det er i dag jeg skal prøve nye adhd medisiner , men jeg gruer meg litt også fordi jeg har brukt Ritalin en stund nå å vært ganske trygg å nå skal jeg prøve noen andre.

Jeg er nok dessverre en av dem som gruer seg å som faktisk kanskje er redd for å prøve nye medisiner fordi jeg har utrolig stor respekt for alt av medisiner osv. Etter psykolog timen i dag så blir det nok kanskje en mc-tur fordi været er såpass fint. Så, da ønsker vi å kjøre mest mulig for plutselig så kan været snu. Har dere noen planer i dag ? Ha en flott dag ser ute ❤️

Ha en fin kveld litt ekkelt å føle at man fortsatt er på mc-tur 🏍

 • 13.05.2018, 21:22

God kveld fine lesere.

Nå , er vi endelig kommet hjem etter en helt fantastisk mc -tur så nå sitter vi i sofaen å skal se en episode med Sopranos før vi skal ta kvelden for i morgen har jeg en psykolog time så blir utrolig godt å legge seg tidlig sånn at jeg får en god natt med søvn. Føler fortsatt at jeg sitter på sykkelen for å si det sånn , men nå får logge av her å slappe av resten av  kvelden. Litt ekkelt å føle at man enda sitter på sykkelen for å si det sånn.

Har dere en fin kveld ? 

Dette skal vi spise nå ikke helt sunt , men godt er det !

 • 13.05.2018, 18:57

Enda et nytt stopp måtte stoppe så vi kan spise litt mat nå er jeg mørbanka kjennes det ut som Hehe , men morsomt er det. Nå , blir det bare så vi skal spise en hamburger før vi kjører de siste milene hjem. Lyver ikke visst jeg sier at vi har kjørt litt 40 mil så det kjennes utrolig godt. Så de siste milene vi har igjen blir nok litt tunge tror vi , men vi har hatt en fantstisk tur å nydelig vær så, jeg skal ikke klage , men nå er burgeren ferdig skal bli godt er mat nå. Har dere en fin kveld ? Hva slags planer har dere for uken da ? Håper dere har en flott kveld så blogges vi ❤️

Dette smakte godt . Flere som har smakt denne ?

 • 13.05.2018, 17:32

Dette har vært en utrolig koselig å fin tur nå er vi på vei hjem å merker at jeg begynner å bli veldig sliten. Har noen mil igjen til vi er hjemme , men det viktigste er at vi tar det med ro å ikke stresser. Kjenner jeg er utrolig støl i armer, bein og rumpe haha , men godt med en stopp så nå har vi spist en winer pølse , drukket kald brus å spist en is. Den isen jeg har spist nå var utrolig god❤️ Er det flere som har smakt denne isen ?

Turen har gått bra så langt

 • 13.05.2018, 12:33

Så langt er turen gått bra vi har tatt stopp underveis å nå har vi et nytt stopp så vi får drukket litt og strekt litt på beina. Merker godt at det er en lang tur , men det er så morsomt :) har dere det bra ? Fikk tatt noen bilder når vi stoppa på lygna. Det var det magisk å kjøre i dag. Ønsker dere en fremdeles god og fin søndag ❤️ Nå skal vi straks kjøre videre :) Vi blogges 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gleder meg veldig til denne turen mc-turen 🏍🏍

 • 13.05.2018, 08:26

God morgen fine lesere.  Været ute er jo akkurat passe siden vi skal på mc-tur nå , kjenner jeg sommerfuglene i magen fordi jeg gleder meg så utrolig mye til denne fine dagen her. Skal bli godt å ha en kjæreste date å det skal bli gøy på en lang mc-tur.

Tenkte jeg snart skal vekke typen lade batteriet på drona å så dra etter det. Jeg får uansett begynne å ordne med frokost å straks komme meg i dusjen før vi skal dra. Det kommer jo til å ta noen timer for vi må legge inn noen stopp underveis. Gleder meg veldig til å prøve å få tatt litt bilder underveis .

Har dere noe planer for dagen i dag ? Ønsker dere alle en flott dag ❤️

Har dere noen tips til Spisested ?

 • 12.05.2018, 21:41

God kveld fine lesere ❤️

Dette har vært en utrolig fin dag og en fin kveld. Vi har kost oss med å spise god Nachos og sett på Sopranos , men nå skal jeg snart legge meg for i morgen blir det en lang mc-tur vi skal kjøre tur - retur Oslo å det er faktisk langt når man ikke har kjørt så mange mil på mc enda. Gleder meg veldig til en lang tur i morgen for det blir utrolig koselig tror kanskje vi skal spise på en Peppes eller Egon eller noe.

Er utrolig godt å kunne dra bort på en sånn tur å gleder meg til en kjæreste date ❤️ Eller kanskje dere har noen gode spise steder rundt Oslo området som vi kan spise på ? Uansett så ønsker jeg dere en riktig god kveld der ute ❤️

Bildedryss del 2

 • 12.05.2018, 17:01

Da er vi kommet hjem etter noen fine timer på mc-tur merker godt at jeg er sliten , men gøy er det været har vært helt topp ikke for varmt å ikke for kaldt. Så kjenner det skal bli godt å strekke ryggen på sofaen nå ja , men først så vil jeg dele enda litt flere bilder med dere :) Ha en strålende lørdags ettermiddag der ute :)

   De 2 nederste bildene er tatt med drone

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bildedryss

 • 12.05.2018, 14:04

Vi har en liten stopp før vi skal videre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ut på tur aldri sur

 • 12.05.2018, 11:53

God formiddag. Nå , er frokosten spist å vi driver å gjør oss klar for mc-tur. Eneste er at jeg glemte å lade batteriet til drona mi , men så snill kjæreste som jeg har så tar han med seg drona si så jeg skal få bruke den litt i dag. Skal prøve å få tatt litt bilder å legge ut , men de kommer kanskje ikke før i kveld eller i morgen.

I dag tror jeg egentlig at vi skal ha nachos til middag , men har også lyst til å grille. Vi får se litt hva som skjer utover dagen og hvordan dagen i dag blir. Nå , får vi ta på oss mc- klær og komme oss litt ut. Gleder meg til å vise dere bildene senere i dag eller i morgen :) Ha en flott lørdag der ute ❤️

God morgen

 • 12.05.2018, 08:36

God morgen fine lesere ❤️

Nå , er det på tide at jeg står opp å begynner å gjøre meg klar for en mc-tur i dag. Jeg gleder meg utrolig mye ser ut som vi får fint vær. Blir nok så vi tar med oss droner jeg har veldig lyst til det iallefall. Jeg er litt trøtt og sliten fordi jeg har hatt skikkelig mareritt i natt , men nok om det nå skal jeg ordne litt frokost finne litt varme klær til å ha på under mc-klær.  Her slenger jeg med 2 bilder jeg tok i går som hmheg glemte hele å legge ut. Hva skal dere i dag ? Hvordan er været hos dere ? Ønsker dere alle en fin lørdag ❤️ Ta vare på hverandre ❤️ 

 

Takk til dere flotte lesere ❤️

 • 11.05.2018, 23:41

Tenkte bare jeg skulle stikke innom og ønske dere flotte lesere en god natt ❤️ Jeg er så utrolig takknemlig for alle de fine og gode ordne som dere skriver til meg. Det gjør meg så glad pluss at det betyr enormt mye for meg synes det er så godt å kunne skrive det å fortelle det til dere hva det betyr for meg. Så tusen takk for at alle fine ord fra dere ❤️

Jeg har akkurat komme meg i seng for i morgen så blir det en mc-tur sammen med typen det gleder jeg veldig til. For det er en så god følelse og sitte på motorsykkel å det er utrolig morsomt. Jeg er litt usikker , men visst vi får det til så skal vi ta med oss droner å kjøre litt for det er også utrolig morsomt , men vi får se det an til i morgen.

Igjen tusen takk for alle fine ord i fra dere ❤️ God natt der ute ❤️💤 Ta vare på hverandre ❤️

 

Personlig innlegg del 2 kommer etterhvert

 • 11.05.2018, 19:05

Tenkte jeg ville skrive et personlig innlegg eller vet ikke helt om jeg kommer til å dele det eller hvordan det blir enda, men jeg skriver iallefall så får vi se om hva som kommer til å skje uansett så er jeg stolt bare av å klare å skrive om de tingene her. Det startet vel egentlig med at jeg ble utsatt for voldtekt da jeg var 13 år gammel. Jeg skjønte ikke helt hva som skjedde for jeg husker ikke så mye av det, men det har visst noe med at jeg har fortrengt det i mange år som psykologen og legen sier til meg, men det som er er at jeg prøvde å si ifra til lærere på skolen jeg gikk på , men jeg fikk beskjed om at jeg skulle slutte å lyve å at jeg sa dette for å få oppmerksomhet. Kjenner det gjør vondt bare jeg skriver ordet oppmerksomhet blir kvalm og dårlig for å si det sånn. Etter hvert begynne jeg å slite veldig med anoreksi og etterhvert så begynte jeg å kaste opp all maten jeg spiste å jeg startet med selvskading.

Det som skjedde var at jeg fikk  ikke hjelp før maaange år etterpå fordi jeg turte ikke å si ifra var rett og slett redd fir å ikke bli trudd på så det som skjedde var at jeg fortrengte voldtektene i utrolig mange år husker ikke hvor mange år , men i alt for mange år. Etter hvert så sleit jeg så utrolig mye så jeg ble lagt inn for å skulle få hjelp med å snakke med noen , men det som da skjer er at jeg blir feil medisinert. Jeg hadde det overhodet ikke noe godt i det hele tatt å ting ble utrolig vanskelig for meg. Jeg ble mer og mer deprimert å angsten kom å selvskadingen begynte igjen for fullt jeg aner ikke hvor mange ganger ei utrolig god venninne av meg kom for å passe på meg, holde rundt meg å støtte meg! Jeg var heldig utrolig heldig som hadde ei så god venninne å jeg det er jeg så utrolig takknemlig for. Hu var der for meg døgnet rundt å hu visste hva jeg hadde vært igjennom!

Dette ble litt vanskelig så, jeg tenker kanskje at det kommer en del 2 , men jeg vet ikke helt når enda! Kanskje løpet av helgen eller til uka. Hver så snill å ta vare på hverandre å lytte til hverandre for det at jeg ikke ble trudd på er noe av det som er vanskelig for meg. Jeg prøver virkelig å kjempe å komme meg igjennom disse tingene jeg har vært utsatt for , men det er ikke gjort over natta. Jeg er fremdeles både lei meg og sint for at ingen hjalp meg når jeg prøvde å si ifra! Så, visst noen kommer å sier ifra at dem har blitt utsatt for enten vold eller voldtekt eller andre vonde ting så prøv å se om det er noe man kan gjøre for dem, For det er så utrolig vondt og vanskelig å skulle gå igjennom det alene for det måtte jeg gjøre.

#Overgrep 

#Gråt 

#Vondt 

 

Ønsker dere en god fredag <3

Sånn blir min kveld i dag

 • 11.05.2018, 17:28

Hei flotte lesere.

Humøret svinger veldig nå tror dette har noe med at typen drar i bursdagen å jeg klarer ikke å bli med pga angst. Så , derfor må det bli at jeg holder meg hjemme. Så , jeg skal bare kose meg med film , Pepsi Max og litt potetgull og tenne litt lys å gjøre kvelden så koselig som mulig. Tror det er viktig sånn at jeg ikke bare går å legger meg for tror ikke det vil hjelpe noe på humøret for å si det sånn.

Jeg har ikke helt bestemt meg for film enda , men tror kanskje det blir en Harry Potter film eller kanskje en av Narnia filmene. Jeg orker ikke noe middag i dag så blir kanskje bare noen toast i ovnen utover kvelden tenker jeg. Været er utrolig kjedelig for her regner det skikkelig nå.

Hva slags planer har dere i dag ? Regner det hos dere også ? Flere som bare er hjemme å slapper av ?

Ønsker dere en fin kveld uansett hva dere gjør ❤️

Helt utslitt og utrolig sliten

 • 11.05.2018, 15:09

Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal takle angst fordi den kommer så plutselig, men klart at jeg kjente jo på angsten før vi dro i dag. Nå , er jeg så utrolig sliten etter mye gråting og kjefting på typen. Det er jo overhodet ikke hans feil at jeg får angst så , hvorfor ialledager kjefter jeg på han ?

Hvorfor blir jeg sint under angstanfallene ? Hva kommer egentlig angst av ? Hvorfor sliter noen med angst enn andre ? Å hvorfor er noen angstanfall verre enn andre ? Huff her ble det mye spørsmål for å si det sånn , men måtte bare få ut litt. Typen er innom en butikk for å handle litt så skal han reise i en bursdag å jeg velger rett og slett bare å bli hjemme.

Nå , må jeg slappe av å ikke eksponere angsten min alt for mye. For nå er jeg så å tårene bare renner. På mandag skal jeg til psykologen igjen så jeg må virkelig si at dette går ikke fordi jeg takler angstanfallene dårligere og dårligere nå. Det er jo fordi  jeg blir tappa for energi!  Hvordan er deres dag vært? Har der kanskje en vits eller morsom historie dere vil dele med meg ? Ønsker dere en flott dag ❤️

 

#Biltur 

#Gråt 

#Lei 

#Sliten 

 

Sånn gikk denne Ikea turen

 • 11.05.2018, 13:05

Jeg fiksa ikke Ikea så jeg bare gikk ut så sånn ble denne turen for å si det sånn! Det tyder vel bare på at jeg har eksponert angsten min alt for mye de siste ukene og dagene kanskje ?

Jeg vet ikke , men det er absolutt ikke en god følelse å jeg føler meg så forbanna liten og fryktelig lei meg og skuffa det er iallefall utrolig mange følelser som surrer rundt nå for å si det slik. Det var så mye folk å handle vogner som sto rundt å folk som står i midten for å snakke.

Jeg fikk fullstendig klaustrofobi der inne i dag! Dette var rett og slett grusomt så vil vel si at jeg var inne på Ikea i hele 8 minutter før jeg bare gikk ut! Det å føle at man ikke for puste , blir kvelt og kvalm er så grusomt at det går ikke an å forklare det, men at folk skal stå å snakke er en ting , men å ta opp plass så det er vanskelig å komme forbi er noe helt annet. Tårene renner og nå er jeg helt ferdig!

#Sint 

#Skuffa 

#Gråt 

#Klaustrofobi 

#Angst 

#Ikea 

Kjenner at angsten kommer å at jeg gruer meg

 • 11.05.2018, 11:58

Da er vi på vei til Ikea må innrømme at jeg gruer meg litt for å eksponere angsten min , men så langt så har det jo gått bra. Så , hvorfor skulle det ikke gå bra denne gangen her? Jeg må prøve så godt jeg kan å være så positiv som mulig for jeg tror å håper at det kan hjelpe litt iallefall. Tenkte jeg skulle se litt putetrekk til sofa puter.

Kanskje se etter noe lys og servietter. Vet ikke helt om jeg kommer til å handle noe , men det finner jeg ut når vi er det å om vi finner ting vi trenger osv. Utenom det så regner det ganske bra enda , men det er vel kanskje litt godt for når vi var ute på mc-tur i går var det en del pollen og mye støv.

Ønsker dere en flott ettermiddag uansett vær :)

#Lys 

#Ikea 

#Angst 

Enda litt eksponering

 • 11.05.2018, 09:16

God morgen flotte  ❤️ For et vær som det er her i dag det bøtter jo ned med regn , men uansett vær så har jeg litt jeg skal gjøre i dag.

Som mange av dere vet så sliter jeg jo en del med angst , men i dag skal vi eksponere angsten min å det blir nok Ikea som jeg skrev i går. Kjenner at jeg gruer meg , men jeg skal klare dette her også. Vet ikke om det blir så mye shopping , men skal se litt iallefall .

Hvordan er været hos dere ? Har dere noen planer i dag?

Ønsker dere alle en riktig fin og god dag ❤️

#Regn 

 #Angst 

#Ikea 

Noen som har tips til hva man kan se etter på Ikea ?

 • 11.05.2018, 00:14

God kveld eller skal jeg kanskje si god natt fine lesere? Nå, er natta her iallefall for meg så nå tenkte jeg rett og slett på å ta kvelden. I morgen tenkte vi å stå opp tidlig og kanskje ta oss en tur på Ikea og kanskje plantasjen. Tenkte å se etter litt ute møbler og litt slikt. Er det mange av dere om handler eller har noen tips til hva man skal se etter på Ikea ? Uansett så gleder jeg meg til  å se om vi drar.

Ønsker dere en god natt der ute💤 ❤️ Ta vare på hverandre ❤️

Dette hadde vi til middag

 • 10.05.2018, 18:38

Dette spiste vi til middag det ble spekemat i dag med nydelig og god eggerøre som typen laget å han hadde i gressløk det var utrolig godt. Så hadde vi Spekeskinke , rødvinspølse ,morpølse og røkelaks det var så utrolig godt. Jeg er så utrolig stolt over meg selv om dagen fordi jeg eksponerer angsten min mye. Nå , har maten synket vi har sett en episode av Sopranos så , nå skal vi ta en liten tur på motorsykkel fordi det er spådd regn i morgen.

Så vi vil kjøre så mye på motorsykkel som mulig når det er fint vær. For plutselig så snur det tror t.o.m at jeg skal kjøpe meg en is når vi skal ut nå. Kos dere masse videre utover kvelden :)

#Angst 

#Is 

#Mat 

#Ut 

#Motorsykkel 

 

Vi blogges ❤️

Det er godt å ha kommet hjem å få seg mc klær i denne varmen

 • 10.05.2018, 15:59

Må ærlig innrømme at det er godt å ha kommet hjem nå . Det er godt  å få av seg mc klær for det er så utrolig varmt så nå skal jeg legge meg litt nedpå sofaen å slappe av. I dag skal vi kos oss med spekemat til middag det gleder jeg meg til for det er godt nå som det er så varmt. Hva skal dere i dag ? Hva skal dere ha til middag ? Ønsker dere fremdeles en nydelig dag ❤️

Godt med en stopp

 • 10.05.2018, 14:12

Godt å ta seg en stopp nå etter noen mil på mc. Kjenner det godt i rygg ,armer og bein. I morgen er det spådd dårlig vær.Så nå skal vi ta av oss litt mc klær kose oss med en is før vi kler på oss igjen Hehe. Noen kler av seg nå når det er varmt , men vi kler på oss . Nå skal vi nyte is og kald Pepsi Max :) Ha en fin dag :)

 

Nå drar vi på tur

 • 10.05.2018, 12:27

Nå , er mc klær på å vi er klare for mc -tur , men vet enda ikke hvor vi skal kjøre så vi tar det som det kommer. Gleder meg bare til å være ute å få noe annet å tenke på for dagen i dag er veldig tung og mye angst så tror bare det blir bra for meg å komme meg ut sånn at jeg ikke blir sittende inne alene med alle tanner osv. Så , nå er reise følge her straks. Gleder meg til å spise 1 is eller 2 Hehe :)

Så , da er vel ordtaket  ut på tur aldri sur ❤️

#Angst 

#Ut 

#Deprimert 

Snart ut :)

 • 10.05.2018, 11:15

Endelig litt bedre i hodet så nå skal jeg spise og dusje. Hadde litt vondere enn det jeg trudde , men nå er straks baguetter i ovnen. Så , nå skal jeg dusje så er jeg klar for å spise så er det ut på mc-tur :) det blir så gøy for vi skal kjøre på tur med familien til typen. Nå får jeg logge av her å komme meg i dusjen :) Ha en fin dag ❤️

Hva liker dere best ?

 • 10.05.2018, 09:38

Tenkte rett og slett at jeg skulle bare lage et innlegg med hva slags is og drikke som jeg synes er godt. Bare for å lage et innlegg som ikke bare handler om vondt inhodet osv for min del :) La oss begynne 

♥Royal Trippel 

♥Pistasj is 

♥Gullpinne

♥Kroneis Sjokolade 

♥Pinup 

♥Kroneis Jordbær

 ♥Pepsi Max

 ♥Fanta 

♥Solo 

♥Farris jorbær og kiwi

 ♥Urge 

♥Is kaldt vann rett fra springen Hva liker dere best is ? Hva liker dere best av drikke ?

#Is 

#Drikke 

#Vår 

God morgen

 • 10.05.2018, 08:20

God morgen fine lesere ❤️

Jeg har fremdeles små vondt i hode, men mye bedre enn i går. Så nå skal jeg stå opp ta meg en Paracet , dusje og varme opp noen baguetter til frokost. Været er jo nydelig så her blir det en mc-tur og is i dag også hehe. Har dere sovet godt i natt ?

Ønsker dere alle en strålende dag ❤️

God natt

 • 09.05.2018, 23:39

Nå , har jeg endelig kommet meg i seng for å sove. Er utrolig sliten å angsten er ganske høy nå, men jeg tror det har noe med at jeg er redd for å få mareritt igjen. For det har jeg slitt med en stund nå, men det vil bli bedre etterhvert håper jeg. Jeg håper jeg våkner i morgen uten hodepine for i dag har den vært ekstrem. Ønsker dere alle en riktig god natt ❤️ Har dere noen planer i morgen da ? 

Godt å komme hjem

 • 09.05.2018, 22:46

Da er vi tilbake etter en fantastisk mc-tur. Det er altså så morsomt å sitte på å en herlig følelse. I morgen blir det også mc -tur , men aner ikke helt hvor vi skal kjøre enda. Uansett nå er jeg så utrolig sliten så regner med at jeg får sover ordentlig godt i natt etter alt jeg har drevet med i dag. Nå , skal vi se en episode med Sopranos før vi skal legge oss før i morgen blir det en fin og herlig dag :)

Ha en flott kveld der ute :)❤️

Fornøyd med dagens innsats, så snart ut på mc-tur

 • 09.05.2018, 18:53

Nå bør jeg være fornøyd med dagens innsats. Har fått vasket klær , vasket gang,bad,stue og fikset litt på kjøkkenet. Så nå sitter jeg godt i sofaen og slapper litt av før vi skal ut på en liten mc tur. Det gleder jeg meg utrolig mye til for å si det sånn så nå er det ikke så lenge til jeg skal ta på mc klær. Blir nok en is som premie på meg i dag. Synes jeg fortjener det pluss at været er nydelig så da passe det uansett med is :)

Ha en flott kveld der ute ❤️ #Is 

#Motorsykkel 

#Sliten  

 

Jeg er lei meg for at jeg ikke klarte det

 • 09.05.2018, 17:21

God ettermiddag.

Akkurat nå er jeg kanskje litt lei meg fordi vi har bestemt oss for å tappe ned 2 små akvarier som vi hadde. Det var veldig godt å avslappende å ha , men det ble vanskelig rett og slett pga min angst og min depresjon så klarte jeg ikke å holde det vedlike. Så, da ble det tømt til jeg kommer sterke tilbake for det er virkelig noe jeg vil holde på med, men jeg må være i form til det å det er jeg ikke nå.

Det et uansett lov til å bli trist og lei seg hode pinen vil ikke helt gi slipp , men jeg er nødt til å rydde å vaske litt for vi får besøk av familie i morgen og løpet av helgen :)

Har dere noen store planer i dag ?

Har dere en fin ettermiddag ?

Hva har dere gjort på dagen i dag ? Ønsker dere en flott dag videre ❤️

Noen som har noen gode tips eller råd ?

 • 09.05.2018, 15:23

God ettermiddag fine lesere.

Hodet mitt blir altså ikke noe bedre . Jeg har en liten anelse om at denne visdomstanna er med på å lage hode vondt, men det er fremdeles noen uker til jeg skal til en spesialist så jeg nå dessverre tåle det litt til. Er det noen det ute som har noen godt tips eller råd som kan hjelpe meg ? Uten å måtte ta alt for mye smerte stillende .

 Ønsker dere alle en riktig god ettermiddag ❤️

Hodet er ikke på topp så godt med en pause

 • 09.05.2018, 12:30

God formiddag der ute.

Hodet er ikke helt på topp , men jeg er nødt til å gjøre litt husarbeid. Det er kjedelig når været er så fint , men siden jeg uansett har vondt i hodet så vet jeg ikke hva som er været. Jeg har fått satt på enda en klesvask og gangen er vaska , men jeg har igjen andre rom også. Jeg får ta det i etapper sånn at jeg ikke drar det alt for langt sånn at hode eksploderer. Det er uansett bedre å få gjort litt , men nå har jeg latt det flyte litt over pga angst og depresjon. Nå får jeg avslutte her å komme igang igjen. Det var godt å ta en pause.

Ha en fortsatt fin formiddag ❤️ #Rydde 

#Vaske 

#Angst 

#Depresjon 

2 innkjøp i går

 • 09.05.2018, 11:15

I går gjorde jeg 2 innkjøp som jeg virkelig har hatt lyst på nettopp fordi mange snakker f.eks om dette med været som var i fjor eller året før der osv osv. Så , da kjøpt jeg meg en vær dagbok for 2018. Å , jeg er utrolig fornøyd. Så , kjøpte jeg meg en bok til som går på å planlegge uka. For da blir det mye lettere dette med å planlegge middag f.eks eller andre type avtaler osv. Så jeg legger ut bilde av de :)

Ha en fortsatt strålende dag ❤️ 

 

 

 

 

 

 

God morgen i dag har jeg så syk vondt i hodet

 • 09.05.2018, 09:35

God morgen fine lesere. Har dere sovet godt i natt eller? Jeg har sovet helt grusomt i natt enda jeg som virkelig trengt en god natt med søvn, men sånn er det. Jeg har nettopp fått satt på en klesvask så nå ligger jeg i sengen å nettopp tatt en smertestillende fordi jeg har så vondt i hodet jeg vil tro at jeg sliter mye med hodet pga lite søvn, men også fordi pga angst, depresjon og fordi jeg er så anspent sånn at anspenner musklene i nakken osv , men nok om det. Nå , skal jeg logge av her håpe på at hode pinen gir seg så jeg får starta med rydding og vasking. Det er forresten strålende sol ute i dag så håper på en liten mc tur i dag .

Hvordan er været hos dere?

Har dere planer i dag eller ?

Ha en fin dag der ute <3

Jeg må sove , men klarer det ikke

 • 09.05.2018, 01:21

Jeg klarer rett og slett ikke helt å falle til ro for å sove. Så , det begynner å stresse meg fordi jeg burde sove siden det skjer en del ting i morgen eller egentlig så heter det vel senere i dag. For det skal ryddes , vaskes , ordne med klær å jeg må prøve å ta noen telefoner. Siden jeg sliter utrolig mye med telefon angst så er det absolutt noe jeg synes er vanskelig å det kan ha noe med å gjøre at jeg ikke helt klarer å falle til ro for å sove. Pluss dette mareritt greiene som jeg sliter mye med, men nå får jeg logge av her å prøve å sove 💤💤 

Nå er det kvelden igjen

 • 09.05.2018, 00:07

Nå , er natten her igjen å tankene begynner å surre. Jeg gruer meg alltid til å sove fordi jeg sliter mye med mareritt. Så , det er lenge siden det har vært en hel natt jeg har sovet uten å våkne , men nok om det. Jeg skal kose meg med lydbok. Hører på Narna bøkene , men vet ikke helt om det blir det nå nå. Vi får se hva hva slags lydbok det blir.

 I morgen så blir det en del vasking av klær og på kvelden blir det nok en mc tur visst været tillater det. Jeg trenger faktisk en ny mc hjelm og en ny mcjakke så det blir en tur ut for å se på det også :) Ønsker dere alle en riktig god natt der ute ❤️

Må ærlig innrømme at jeg ønsker meg lappen på mc

 • 08.05.2018, 22:50

God kveld fine lesere.

Det var godt å komme hjem etter noen fine timer på motorsykkel 🏍  Det ble noen stopp underveis for det må man når man ikke har kjørt så mye mc enda. I dag når jeg satt på må jeg ærlig innrømme at jeg fikk veldig lyst til å ta lappen på mc , men jeg får begynne på bil lappen først når jeg får riktig medisiner pga adhd. Så , får jeg heller ta lappen på mc etterhvert.

Hva har dere gjort i kveld ?

Er det andre om har lyst på mc lappen eller bil lappen ? Ønsker dere en fin kveld ❤️

Å ja forresten først mc turen ble nesten 11 mil. Så vil nok merke det i morgen Hehe :)

Dette skal vi gjøre nå

 • 08.05.2018, 17:37

God ettermiddag flotte leser.

Temperaturen er over 20 varme grader å jeg koser meg max , men det er noe jeg gleder meg veldig til å det er at vi skal ta våres første mc tur sammen i dag. Jeg har ikke lappen , men typen har hatt den i 3 år. Så, nå skal vi rett og slett bare nyte en mc tur jeg er like spent å sitte på.

Synes alltid første og andre tur er litt skummel , men så blir det bedre og bedre. Jeg har ordentlig med utstyr for jeg vil ikke sitte på uten. Så, her er mc klærne i orden :) Nå , får jeg logge av her å ta på meg mc klær. Ha en flott dag videre ❤️

Trenger middag tips når det er så varmt

 • 08.05.2018, 14:34

Været er helt nydelig ute det er så varmt å godt. Jeg har enda ikke spist is , men det blir ikke lenge til. Er egentlig utrolig glad i den Royal trippel. Synes den er så utrolig god, men jeg har spist litt dårlig mat i dag. Så skal spise litt mat før det blir is på meg.

Flere som skal spise is og kose seg i dag ? Noen som har middag tips når været er så varmt ?

Uansett så kos dere så masse i dag ❤️

Eksponering

 • 08.05.2018, 13:07

Jeg sliter jo en del med angst , men det jeg synes virkelig er vanskelig er dett med buss. Så , jeg må skryte av meg selv. For mens jeg sitter her å skriver nå så sitter jeg på bussen. Skal rett og slett ta meg en busstur for å eksponere angsten min. Å siden været er så fint som det er så er premien å kose seg med en is og en kald Pepsi maz. Så det gleder jeg meg til vet dere jeg er så stolt av meg selv så tårene renner nedover kinnene. Ja , jeg har tatt buss før , men det er så å si alltid samme klokke slett. Så nå trener jeg på å ta buss til andre tider! Jeg heier på meg selv å er utrolig stolt å det er det lov til å være ❤️

#Buss 

#Is 

#Angst  

Jeg blir så lei meg

 • 08.05.2018, 11:01

Hvordan skal jeg kunne tilgi mennesker som har gjort meg så mye vondt ?

Hvordan skal jeg kunne se menneskene som har mobbet meg i flere år ?

Hvordan skal jeg kunne leve med alle de vonde minnnene ?

Når er det lov å si at jeg klarer ikke å glemme ?

Jeg var 10 eller 11 når den første mobbingen startet. Husker ikke helt , men noe var helt feil når de du trodde var dine venner begynte å betale meg for at jeg skulle gå alene hjem fra skolen. Blir så dårlig bare av tanken av det , men ikke nok med dette varte jo i flere år. De kalte meg ting hadde kalle navn på meg de sa t.o.m at jeg sa det var greit , men ingen hadde spurt meg om det! Det er da aldri greit å bli kalt ting.

Uansett denne mobbingen er jo noe som fremdeles foregår! Det er grusomt , for vi har mistet så mange pga mobbing. Så, nå synes jeg det også er på tide at vi som er voksne tar en titt på oss selv å ser hvordan vi er mot andre! Barna lærer av oss! Så , vi må være snille med hverandre. Har vi ikke no snilt å si så kan vi holde munn. Ser vi en overskrift eller noe som man ikke liker så skroll videre. Man trenger ikke å gå inn på noe man ikke liker bare for å lage kvalme!

Ønsker dere alle en god dag ❤️

God morgen

 • 08.05.2018, 08:38

God morgen fine lesere ❤️ Fuglene kvitrer og sola skinner. Jeg er så trøtt i dag , men dagen i dag blir nok utrolig fin. Nå , skal jeg spise litt frokost ta adhd medisin å rydde litt :) Når typen kommer hjem så skal vi ut en tur å spise is og kjøre drone :) Hva er planene deres i dag ?

Ønsker dere en flott dag og gratulerer med dagen ❤️

Får ikke sove

 • 08.05.2018, 00:09

Det er så kjedelig når man ikke får til å sove når man egentlig er så trøtt og sliten. Jeg er virkelig trøtt og så utrolig sliten , men jeg får ikke til å sove fordi tankene mine er et eneste tanke kjør. Å , det er så utrolig slitsomt , men jeg sovner nok etter hvert. Må bare prøve å legge ned puste rolig , sette på en lydbok. Jeg sliter med å sove de første dagene etter en psykolog time. Det er jo blant annet fordi på kvelden så blir det rolig og man skal slappe av å ta begynner tankene å surre enda mer, men nå skal jeg logge av her. Å prøve å slappe av sånn at jeg kan sove.

God natt der ute ❤️

God kveld fine lesere

 • 07.05.2018, 20:44

God kveld fine lesere .

Har dere hatt en fin dag ? Jeg kjenner at jeg er skikkelig sliten etter en lang gå tur , psykolog time og noen timer med å hugge ned trær i Hagen. Det var morsomt å være med , men det var utrolig tungt. Så , nå skal jeg sette meg ned å se en film å bare slappe av. Jeg er også litt meg i dag fordi vi har bestemt oss for å selge akvariet, det er egentlig ganske sårt , men sånn er det. Håper dere får en utrolig fin kveld der ute ❤️

innkjøpene jeg har gjort

 • 07.05.2018, 17:12

Dette er innkjøpene jeg gjorde på lørdag jeg er egentlig ganske fornøyd. Så gleder meg til å vaske dukene og få alt dit det skal, men her iallefall bilder. Været er så varmt vi driver å skal hogge ned trær , men det et altså så varmt så det går ikke før i kveld.   

 

 

 

 

 

 

 

God ettermiddag

 • 07.05.2018, 14:57

Nå har vi nettopp fått spist lunsj å det var utrolig godt. Vi koste oss med lunsj kaker og potetsalat i dag nam nam. Så , nå skal jeg prøve å unngå å legge meg så nå skal jeg ut å rydde litt ute i hagen. Det trengs etter denne harde vinteren som har vært. Snøen og isen har fått ødelagt ganske mye dessverre så , nå skal det gamle bort så skal vi ordne og fikse til nye planter og blomster . Dette tar jo litt tid , men er godt å sette i gang. Så nå får jeg logge av her og komme meg ut i fin været og rydde litt. Ha en fin ettermiddag der ute :)

#Ute     #Vår 

Sliten

 • 07.05.2018, 12:29

Nå , er jeg ferdig hos psykologen min. Jeg er helt tappa for alt av energi , men sånn er det bare. Heldigvis skal hu hjelpe meg med å ordne dette ang støttekontakt greiene. Været er nydelig så nå skal jeg kose meg med en kald pepsi Max og en is å sitte i sola. Så tror ikke det blir trening i dag. Ha en flott dag :)

Dette er noen sanger jeg liker

 • 07.05.2018, 10:23

Siden jeg sitter på bussen med angst og kjeder meg, tenkte  jeg å gjøre denne bussturen så bra som mulig så da  tenkte jeg at jeg kunne skulle skrive ned noen sangene som jeg liker. Dette er jo norsk musikk som jeg har fått sansen for nå. Har ikke alltid likt norsk musikk aner ikke hvorfor jeg ikke har gjort det , men uansett her kommer sangene.  

Vinni - GodMorgen Norge 

Karpe Støv - m/Kråkesølv

 ♥Endless & BlackOut - Dype sår 

♥ Vinni - Sommerfugel i vinter land 

♥ Bjørn Eidsvåg - Eg ser

 ♥ Bjørn Eidsvåg - Skyfri himmel 

♥ Jahn Teigen - Det vakreste som fins

 ♥ Jahn Teigen - Optimist  

♥ Jahn Teigen - Min første kjærlighet 

♥ Cir.Cuz - Det vakreste som fins

#Musikk    #Angst 

Gruer å gleder meg

 • 07.05.2018, 09:12

Det skal egentlig bli veldig godt å komme til psykologen min i dag. Jeg må fortelle hvor ille både angsten , depresjonen og tvangslidelsene er. Så, håper jeg også at vi sammen kan ringe ang dette med støtte kontakt sånn at det også kanskje kan ordne seg. Denne timen vet jeg kommer til å bli ganske så tøff og slitsom , men samtidig så blir det godt å snakke om de tingene. Det er 2 uker siden jeg var der sist omtrent å det merker jeg veldig godt, men nå får jeg logge av her få i meg litt mat og ta adhd medisin.

Ha en flott dag❤️ #Psykolog   #Frokost 

God morgen

 • 07.05.2018, 07:43

God morgen fine lesere ❤️ Jeg må ærlig innrømme at i dag er jeg sliten å trøtt. Med engang jeg våknet var jeg nesten sikker på at var søndagen , men det er det ikke. Sola skinner så været er nydelig. Nå , må jeg prøve å få i meg noe frokost for denne psykolog timen blir tøff i dag. 😀

Har dere noen planer i dag ?

Er været hos dere fint ?

Ønsker dere en fin dag ❤️

Snart 17mai

 • 06.05.2018, 23:35

17 Mai begynner å nærme seg jeg må ærlig innrømme at jeg gruer meg veldig. Det er jo fordi jeg sliter med angst sånn at jeg klarer ikke komme meg ut den dagen. Jeg har har grått mye de siste dagene fordi jeg skulle ønske at jeg hadde kunne kommet meg ut 17 Mai , men jeg har prøvd vært år , men det har ikke gått bra så nå i år blir jeg hjemme.

Kjenner jeg blir utrolig lei meg når jeg skriver det , men når det ikke går bra så må jeg lytte til kroppen. Skal selvfølgelig se an dagsformen , men de angstanfallene jeg har hatt i det siste så blir jeg nok hjemme , men nok om det jeg blir så lei meg når jeg skriver om 17 mai å at mest sannsynligvis blir hjemme så, bå skal jeg logge av sette på en lydbok å legge meg Ønsker dere en god natt ❤️

#Mai 

#Feire 

#Angst 

Er ganske sliten nå

 • 06.05.2018, 19:43

Nå , er vi på hjem etter mange timer ute. Middagen er spist , men angsten var så stor så fikk i meg bare 2 pølser. Samtidig som at det er bedre enn å ikke få i meg noe mat i det hele tatt. Så nå blir det bare avslapping resten av kvelden for i morgen blir dagen ganske lang. Har dere hatt en fin og varm dag ? Hva har dere gjort i dag ? Temperaturen ute er faktisk 20 grader så det er helt nydelig :) 

Bildedryss

 • 06.05.2018, 15:23

Dette har vært en veldig fin dag , men nå er jeg sliten å har ikke så mye mer å gå på. Angsten er små høy ,men sånn er det bare. Her er bilder fra drone kjøring :) Ønsker dere en fin ettermiddag ❤️ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gleder meg til ut å gjøre dette

 • 06.05.2018, 12:19

Har fått trent litt ikke så mye som jeg ville fordi jeg får så fort vondt i hodet. Så , nå har jeg fått tatt meg en dusj tatt en smerte stillende å den har endelig begynt å virke. Så, nå driver vi å lader batteriet sånn at vi skal gå oss en liten tur å kjøre litt droner i dag. Det gleder jeg meg til for det synes jeg er så utrolig morsomt! Jeg skal få tatt noen bilder av dagen i dag. Så , får dere se enten i dag eller i morgen :) Ønsker dere en fin formiddag :)

Mine planer for i dag

 • 06.05.2018, 08:48

God morgen fine lesere.

Været i dag også er helt nydelig så i dag blir det sykkel tur , trene vekter og litt balse trening. Jeg skal også gjøre litt husarbeid i dag som er å rydde å vasken. Vaske klær , henge og klær og brette klær. Så , dette blir en trenigns dag rett og slett nå får jeg komme meg opp å jeg får i meg noe mat så denne dagen kan begynne.

Har dere planer i dag ?

Hvordan er været hos dere ? Flere som skal trene i dag ?

Ønsker dere en riktig fin søndag.

#Trene 

 #Balanse

  #Sykle 

Dette kjøpte jeg som gave til meg selv

 • 06.05.2018, 00:21

Nå , skal jeg ta kvelden for i morgen er det en ny dag med litt trenging. Det var så godt i dag gå en langt tur pluss å børe en del sånne mørtelsekker. Det var godt å bruke kroppen på en annen måte enn å bare sykkle. En annen ting er at jeg har kjøpt med sims 4 på Xbox som en liten gave til meg selv siden jeg har vært røykfri i 2 år , men fy søren det er annerledes enn å spille på dataen så det tar mye lenger tid. Så , nå har jeg skrudd av xboxen å skal sette på en lydbok.

God natt ❤️

Svar på spørsmåls runde del 2

 • 05.05.2018, 22:50

God kveld fine lesere.  Jeg tenkte at jeg skal svare på spørsmåls runde del 2 nå. Beklager at det har tatt litt tid, men uansett det er bedre sent enn aldri. Så her kommer svarene :)

♥ Hvordan takler du et angstanfall ? For å være 100% ærlig så takler jeg angstanfallene mine veldig dårlig. Jeg skal mest sannsynligvis starte opp i angstgruppe til høsten visst den gruppa blir noe av. Det er virkelig noe jeg håper på kommer til å skje. 

♥ Hva er det beste samboeren din kan gjøre for deg når du får et anfall ? Det kommer veldig an på hvor stort anfallet er for innimellom så er det best å være alene, mens andre ganger så trenger jeg virkelig at han er der å holder rundt meg , men det jeg synes er best er at vi bare er stille og ikke snakker så mye bare at han er det, men som sagt noen ganger liker jeg best å  være alene. 

♥ Har du en hobby ? Ja, jeg hadde egentlig en hobbu noe jeg egentlig følte jeg var veldig flink til å det var å male på lerett, men jeg har ikke gjort det på en stund dessverre.

♥ Hva skal til for at du liker en sang ? Jeg liker omtrent alt av musikk så det skal ikke så mye til før jeg liker en sang, men liker godt visst teksten er god :) 

♥ Hva er favoritt sangen din akuratt nå ? Hmm, litt vanskelig, fordi jeg har så mange som jeg liker godt, men visst jeg må si en sang så blir det Dancing om my own 

♥ Hvem er det favoritt artist? Jeg har ikke favoritt, men jeg liker godt Toby keith ♥

♥Hva hater du aller mest i livet ? Det jeg hater aller mest i livet er faktisk angsten min eller den står veldig høyt på lista, men jeg hater virkelig fattigdom, krig, urettferdighet og alt som handler om ondskap! 

♥Hvis du vant en gratis reise hvor som helst i verden, hvor ville du dratt? Og hvem ville du ta med deg ? Jeg kunne tenke meg å reise til Paris og da ville jeg ha tatt med meg kjæresten min <3  

Jeg håper dere likte svarene :) Jeg vil gjerne ha en ny spørsmålsrunde så kom gjerne med fler spørsmål visst dere vil <3 Tusen takk for spørsmålene jeg fikk å ønsker dere alle en riktig god kveld <3

 

Dette har vi gjort i dag

 • 05.05.2018, 18:28

Ble litt av en trenings økt i dag for å si det slik. Har gått  en lang tur pluss at vi har bært flere 100kg til sammen med mørtel. Så, merker det utrolig godt i armene de er som gelé eller hva jeg skal kalle dem. Det ble litt innkjøp i dag som jeg legger ut bilder av i morgen. Nå skal vi innom butikken å handle inn til hjemme laget pizza og se på Sopranos og bare slappe av i sofaen, men er utrolig stolt over hva jeg har klart de siste dagene , men nå får jeg logge av så får jeg handle inn til middag :)

Har dere en fin lørdag ? 

Om meg

kaosverden89

Hei, er ei jente på 28 år :) Som har bestemt seg for og blogge litt om livet mitt. Som skjer nå og som har skjedd tidligere! Jeg er ganske så åpen. Så kommer til og skrive litt om hvordan det er å ha angst, depresjon og Adhd og veien med å lære seg og leve med det og prøve og komme ut av det :) Gjerne følg bloggen min visst dere vil :)

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no