hits

kaosverden

- en ting er å stikke ut veien for andre, en annen ting er å gå den -

God natt

 • 30.04.2018, 23:31

Nå har vi sett ferdig film og spilt kort å slappet av denne mandags kvelden var stille og rolig å det trengte jeg nå. Merker veldig at jeg er sliten å at jeg tenker en del og derfor surrer tankene ekstremt mye , men akkurat nå så har jeg satt på en lydbok å tenkte at jeg skulle sove. Jeg må stå opp tidlig i morgen pga Ritalin så hadde vært godt å få sovet noen timer. Jeg håper virkelig at det blir anderledes og mye bedre når jeg skal prøve de nye adhd medisinene det er vel ca 2 uker igjen tror jeg , men nå begynner jeg å bli skikkelig trøtt her. Ønsker der en god natt der ute ❤️ Husk å ta vare på hverandre!❤️

#Lydbok

#Natt  

#Sove 

Ny spørsmålsrunde

 • 30.04.2018, 20:48

God kveld flotte lesere. Jeg tenkte egentlig at vi kunne kjøre en liten spørsmålsrunde visst dere ønsker det. Jeg hadde syntes det hadde vært morsomt. Så visst jeg får nok spørsmål så svarer jeg på Onsdag kveld. Dette er jeg ganske ny på så , tror jeg svarte litt for fort på forrige runde .  Så da sier jeg bare klar ferdig gå så håper jeg å få noen spørsmål fra dere ❤️ Nå , skal vi se på en film til så , skal jeg heller spille sims  i morgen :)

Ha en flott kveld ❤️

#Spørsmål 

#Film  

Endelig hjemme

 • 30.04.2018, 18:25

Nå er vi kommet hjem å det var godt. Fått satt på klesvask , nanpizza i ovnen å nå skal vi sette på en film. Typen har lyst til å se en Narnia film så da blir det en Narnia film i dag. Går aldri lei de filmene uanse. Etter det så skal jeg spille litt sims å slappe av. I morgen er det jo allerede 1 Mai hvor er det tiden blir av ? Den går alt for fort. Været ute er blitt grått å trist det både regner å blåser , men nå får jeg prøve å få i meg noe mat før jeg svimer av her. Er skikkelig sulten ! Hva har dere spist i dag ? Har dere planer i morgen ?

#Film 

#Middag

#Regn 

Stolt over det jeg har klart i dag

 • 30.04.2018, 17:08

Dagen i dag har gått delevis greit , men kjenner at jeg sliten å at angsten er der. Jeg er sliten fordi jeg eksponerte angsten min. Samtidig som jeg er sliten av å hele tiden ha en følelse av at jeg ikke klarer noe som helst. Den følelsen er vond å kjenne på pga angsten så har jeg enda ikke klart å finne verken regnjakke eller bukse å dette trenger jeg jo , men jeg orker ikke jeg blir svett og kvalm bare av å skrive om det.

Uansett så er jeg stolt av meg selv fordi jeg kom meg ut av huset , tok bussen og klarte 2 butikker alene. Det var ikke så lenge , men bare at jeg klarte litt gjør meg utrolig glad. Nå , er vi på vei hjem og skal lage oss bare en enkel nanpizza til middag.

Hvordan har dagen deres vært ?

Ønsker dere en god ettermiddag ❤️

#Angst

#Buss 

 

Dette er sårt å skrive om

 • 30.04.2018, 12:40

God formiddag flotte lesere.

Som mange av dere har lest så skulle jeg jo egentlig til psykologen min i dag, men hu ble syk så ble den timen utsatt. Jeg hadde spist frokost , dusja, fiksa meg osv! Så, jeg var jo egentlig klar til å dra , men så ble jeg og typen enig om jeg kanskje skulle utsette det noen timet sånn at jeg ikke eksponerte angsten min i mange timer alene, men nok om det. Det har jo endt opp med at jeg da har dusja 2 ganger og bytta klær maaange ganger!

Greia er at det tar ikke lange tiden før jeg føler meg møkkete selvom jeg ikke er det. For det er som leger og psykologen sier er at jeg er overhygensik , men det føles ikke sånn for etter alt jeg har opplevd så føler meg møkkete , føler meg aldri rein nok, redd for å lukte vondt osv , men det som til slutt skjer er jo at jeg ødelgger jo både hud , håret mitt osv! For jeg blir o så tørr jeg vasker jo ikke håret bare 1 gang i dusjen , men kanskje 3- 4 ganger og enda så føler jeg meg ikke rein! Dette er jo ganske sårt å skrive om , men samtidig så er det viktig for meg for jeg ønsker så gjerne å kunne til slutt hjelpe andre med det å at det kan hjelpe å skrive om det selvom det er vondt og kanskje for mange flaut ? Dette er ikke for meg flaut lenger, men mere en vond følelse fordi jeg ødelegger mye av meg selv ved å holde på sånn som dette her! En ting er å bruke mye shampoo , men før så brukte jeg sterke saker å vaske meg med! Så jeg har jo kommet et lite skritt videre, men jeg mangler en del! Derfor jeg også valgte å sette meg ned å skrive er for å unngå å dusje for 3 gang så nå skal jeg gjør siste rest så jeg kommer meg til ut for å ha en fin dag med kjæresten min <3 Ønsker dere en strålende dag der ute <3 Nå må jeg løpe så jeg rekker bussen :)

#Dusj

 #Buss

 #Angst  

Har dere sett disse filmene ?

 • 30.04.2018, 10:46

Tenkte bare å skrive ned noen filmer som jeg har sett

1. Forrest Gump. Jeg synes den er både fin og trist egentlig ❤️

2. Nå eller aldri . Det samme med den. Både trist , men også fin  ( husker ikke hva den heter på engelsk )

3. Trust. Dette er en film jeg synes er sterk jeg har gråt mye når jeg så denne filmen

4. The green mile. Dette synes også er en sterk film

5. Catch me if you can. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om denne. Synes filmen er bra . Både rørende og spennende  

6. A girl like her. Dette er også en film som jeg synes er utrolig sterk! Jeg gråt mye når jeg så denne filmen!

Har dere sett noen av disse filmene ?

Hva synes dere ?

Har dere noen favoritt filmer ?

#Film 

 

Jeg hadde gjort meg klar , men så ringer telefonen

 • 30.04.2018, 09:10

Jeg har kommet meg opp av sengen , spist frokost , dusja og gjort meg klar , men så ringer telefonen å sier at psykologen min et syk. Sånn er det så da blir jeg hjemme noen timer så tar jeg heller en annen buss å møter samboeren min. Jeg hadde egentlig tenkt å ta den bussen jeg pleier , men etter at jeg å typen snakket sammen så ble vi enig at jeg heller venter hjemme noen timer sånn at jeg ikke eksponerer angsten min i mange timer alene.

Egentlig så har jeg nok med å eksponere angsten min for buss , men skjønner visst dette virker rart greia er at jeg har urolig angst for buss , men jeg har trent meg opp på å klare å ta en buss som går rundt 10 tiden. Så nå skal jeg prøve å ta en buss litt senere så, jeg kjenner at jeg er kvalm , svett , urolig å slike ting ,men jeg skal klare dette også. Så , igjen jeg er utrolig stolt av meg selv det går sakte , men sikkert fremover. Å for meg er det viktig at det ting ikke går alt for fort , men at jeg tar det i mitt eget tempo. Så , da får jeg bare kose meg hjemme å vente på at jeg skal ta neste buss.

Ha en flott dag der ute ❤️

#Buss 

#Angst

#Psykolog 

Super trøtt

 • 30.04.2018, 07:33

God morgen fine lesere.

I dag er jeg så utrolig trøtt og merker godt at jeg har angst å at jeg er utrolig langt nede i dag, men selv om jeg har angst , er trøtt og ganske langt nede kan jeg ikke sovne igjen. Må være våken sånn at jeg får spist frokost , ordna meg og dra til psykologen min. Må ærlig innrømme at jeg gruer meg veldig fordi det er vondt å snakke om fortiden å alle de tingene som ligger bak , men jeg vet også at jeg blir ikke bedre av å droppe å snakke om de tingene. Så etter timen hos psykologen så skal jeg prøve å ta meg en tur innom noen butikker , men får se om jeg orker det eller lar det være. Uansett så løpet av denne uka her så må jeg kjøpe litt utstyr til meg selv og sykkelen min  , men får se når det blir. Nå får jeg prøve å komme å igang her selvom øyelokkene kjennes ut som 10 kg å vonde å holde oppe når jeg er så trøtt. Det ser ut som om det kanskje blir litt sol i dag , men det er ganske kaldt .

Ønsker dere en riktig fin mandag :)

Har dere noen planer i dag ?

Hvordan er er været hos dere ?

#Psykolog 

#Mandag 

#Angst 

#Traumer 

Svar på spørsmål fra dere

 • 29.04.2018, 23:44

Det ble ikke veldig mange spørsmål , men noen ble det så jeg velger å svare. Jeg hadde tenkt veldig på om jeg skulle eller ikke , men kom frem til at det er gøy at at jeg fikk noen spørsmål :)

1. Hvor lenge har du hatt angst/depresjon ? Jeg har hatt det egentlig så lenge jeg kan huske , men tror faktisk at det er så lenge som 13 år kanskje. 

2. Hvorfor er du deprimert ? Hva går angsten ut på ?Litt vaskelig å skrive akkurat hvorfor jeg er deprimert , men mye har med fortiden min å gjøre. Jeg har angst for mye. Jeg har sosial angst , mat angst , angst for åpne plasser , angst for å gå alene på kvelden. Jeg håper jeg leste spørsmålet ditt rett på dette med hva angsten går ut på. Jeg har også angst for angsten vet ikke helt om det gir mening ,men håper det :)

3.Lurer på om du har farget håret isåfall hvilke farger? Ja , jeg har farget håret mange ganger. Disse fargene har jeg hatt : Grønt , svart , brunt , Blåsvart, Mørkt med røde striper i , mørkt med lyse striper i og blondt.

Håper dere likte svarene å still flere spørsmål visst dere lurer på noe ❤️

Ønsker dere en god natt der ute❤️

#Angst 

#Depresjon 

 

 

Disse 2 filmene har jeg sett i dag

 • 29.04.2018, 20:53

God kveld fine lesere ❤️

I kveld har jeg slappet av og sett på 2 filmer. Vi hadde lasagn til middag å det var skikkelig godt å jeg er utrolig mett for å si det slik. I morgen så skal til psykologen min i traumebehandling pluss at vi skal snakke om tvangslidelsene mine. For det er ganske slitsomt og tøft  å ha det slik for det gjør hverdagen min vanskeligere. Så jeg håper på sikt at jeg skal få det bedre å at vi kan finne en måte å jobbe med dem på. For som sagt så går det veldig utover hverdagen min så jeg håper at jeg klarer å jobbe med det sånn at det blir bedre iallefall, men nok om det filmene jeg har sett i dag er

1. Forrest Gump

2. Miss Peregrine?s Home for Peculiar Children.

Nå, får jeg avslutte her å skrive ned litt til timen hos psykologen i morgen. Ha en fin kveld der ute ❤️

#Film 

#Psykolog 

#Traumer 

Tenkte å kjøre en spørsmåls runde visst dere vil

 • 29.04.2018, 17:05

Jeg ligger å slapper av å tenkte å sette på en film , men vet ikke helt hvilken film det blir enda. Tror nok det blir en komedie eller noe sånt , men får se litt hva det blir. Jeg tenkte egentlig at jeg skulle ha en spørsmåls runde visst dere er interessert da , men visst det ikke kommer inn så mange spørsmål så dropper jeg det. Jeg svarer nesten på alt. Har dere noen skikkelig morsomme filmer dere kan anbefale ? Eller serie ?

Det er ikke alt som jeg synes er morsomt selvom det står at det er komedie. Nå , skal vi straks begynne å lage middag å det skal bli godt. For jeg har ikke spist lunsj i dag så nå begynner jeg å bli ganske sulten , men som sagt bare å komme på spørsmål visst dere vil :)

God ettermiddag

 • 29.04.2018, 15:12

God ettermiddag. Dette har vært en så herlig dag å jeg er super fornøyd med min egen innsats i dag sykla vi nemelig ca 8 km å vil absolutt si at det er innafor. Å vi har fått satt på sommer dekk på bilen. Så , nå er jeg faktisk litt sliten å gleder meg til å komme hjem for å slappe av å se på en film og spise middag. Det blir lasagn i dag siden vi hadde mitt for sein lunsj i går. Så orket å lage lasagn  , men heldig er vi også for med engang hadde parkert syklene så kom regnværet. Så vi hadde veldig flaks , men det skulle kanskje vært litt varmere i lufta.

Ønsker dere alle en riktig fin søndag  ❤️

#Søndag

#Sykkle

#Middag 

Jeg er stolt av meg selv

 • 29.04.2018, 11:22

Frokosten er spist vi har fikset oss ferdig å syklene er på taket. Jeg synes det er lov å skryte av seg selv fordi jeg skal faktisk gjøre det nå. Jeg eksponerer angsten min mye om dagen kanskje noen ganger at det blir for mye , men jeg gir ikke opp! Sånn som i dag jeg er sliten har litt angst , men jeg må ut å få litt luft så hvorfor ikke ta seg en liten sykkel tur ? Den trenger ikke å være så lang , men det viktigste er at jeg kommer meg litt ut. Nå , er vi straks på tur ut døra så da logger jeg av. Skriver mer senere om hvordan dagen ble med å dra ut selvom jeg har angst. Så , jeg er utrolig stolt av meg selv å klapper meg selv på skulderen ❤️

#Angst

#Sykkel

#Tur 

 

Dette er planene mine i dag

 • 29.04.2018, 09:33

God morgen fine lesere.

Det er litt sol ute i dag og virker som om det blir en fin dag. I dag blir det en liten tur på plantasjen skal se etter litt inne blomster pluss at jeg får eksponert angsten min litt. Kjenner litt på at jeg har angst i dag , men har fått beskjed om å eksponere den litt så da må jeg jo det. I dag skal vi også besøke familien til typen noe som jeg synes synes er morsomt så det gleder jeg meg veldig til. Tror også at jeg skal prøve meg på en liten sykkel tur , men vi får se hva jeg orker.  Jeg har også en del ting som jeg må ordne til i morgen for da har jeg en psykolog time som kan bli litt tøff og vanskelig. Nå , får jeg begynne å ordne meg så denne dagen kan starte.

Har dere noen fine planer i dag?

Hvordan er været hos dere ?

Ønsker dere en riktig fin søndag ❤️

#Søndag

 #Angst

 #Frokost 

Tankene surrer

 • 28.04.2018, 23:56

Tankene surrer å jeg kjenner litt på angsten å kanskje litt redd eller hva jeg skal si. Sånn som i kveld så kunne jeg plutselig bli kjempe glad å jeg lo , men kjente på en måte ikke en glad følelse , men plutselig så begynte jeg å gråte så kunne jeg plutselig begynne å le igjen. Å , sånn har kvelden vært. Jeg synes det er skremmende å ekkelt at det skifter så fort.

Nok om det nå skal jeg rett og slett sette på en lydbok å prøve å sove for i morgen blir det en liten gå tur å visst været holder deg så skal jeg og typen kjøpe oss en is og kose oss :) Ønsker dere en god natt der ute ❤️

#Angst

#Sove 

#Lydbok 

Filmer jeg så i går + i dag

 • 28.04.2018, 21:04

God kveld der ute. Jeg har sett på noen filmer i dag å det har egentlig vært ganske godt å bare kunne slappe av i dag. Har rett og slett bare droppa husarbeid utenom at jeg har vasker litt klær , men utenom det så har jeg bare sløvet på sofaen. Tenkte at jeg kunne skrive ned filmene jeg har sett på i dag + filmene som jeg så på går. Da starter jeg med filmene som jeg så på i går.

1. My girl  

2. Narnia Prins Caspian  

 

Så kommer filmene jeg  har sett på i dag

1. Candy Jar

2.Flipped

Og nå skal jeg se på film nr 3 å det blir full out. Jeg vet ikke helt hva keg skal si om Candy Jar eller Flipped , men det var greit. Kan hende jeg skal se de engang til har ikke helt bestemt meg enda. Har dere noen film tips?

#Film 

#Lørdag 

 

 

 

God ettermiddag

 • 28.04.2018, 16:22

Var godt å komme hjem siden jeg fikk angst så nå har vi vært hjemme noen timer. Spist lunsj og bare slappet av merker at jeg begynner å komme meg litt igjen så har fått satt på klesvask å skal prøve å gjøre noe husarbeid løpet av dagen. Nå , skal vi se på film eller Sopranos har ikke helt bestemt oss enda. Litt senere så skal vi lage middag å i dag blir det lasagn. Godt å kose seg litt når det er lørdag. Typen er ikke helt i form han er ganske sliten å vondt i hodet. Vi burde egentlig vært ute å gått oss en tur , men er ikke så godt når man er sliten og ikke helt i form.

Hva skal dere i dag ?

Hva skal dere ha til middag ?

Har dere fint vær ?

Ønsker dere en fin ettermiddag ❤️

#Angst 

#Film 

#Middag 

Begynner å bli lei

 • 28.04.2018, 13:07

Må ærlig innrømme at jeg blir utrolig lei meg å at tårene presser på. Denne angsten er så innmari slitsom,men jeg får ikke gjort så mye med den foreløpig. I dag har jeg sett på en del fine klær , pynte ting og sminke , men jeg klarte ikke å prøve klær å fikk angstanfall så  nå er vi på vei hjem. Jeg blir bare så utrolig lei meg fordi jeg vil så gjerne , men får det ikke til å det gjør en del med mestringsfølelsen min. Samtidig som at jeg må lytte til kroppen å når den sier stopp så er det stopp! Jeg må være stolt over at jeg kom meg ut i det minste. Så tar jeg en dag av gangen.

Ønsker dere alle en riktig fin dag ❤️

#Mestring 

#Angst 

Flere som kjenner seg igjen ?

 • 28.04.2018, 10:06

Solen har begynt å titte frem å temperaturen har begynt å stigen , så kanskje jeg faktisk skal ta meg en liten sykkel tur eller gå tur løpet av dagen. Jeg føler meg så innmari ensom selvom typen er hjemme , jeg føler meg ensom når jeg er med andre mennesker , det å føle seg alene og ensom er en vond og ekkel følelse som jeg håper snart kan forsvinne. Fordi jeg blir så lei meg å føle det sånn. Fordi jeg er jo ikke ensom på den måten.

Hvorfor føler jeg det sånn?

Vil den følelsen forsvinne ?

Vil jeg føle glede igjen ? Jeg

er lei av å ta på ta meg en maske å late som om alt er bra. Nok om det nå er typen stått opp så nå skal vi spise litt :)

Er det andre som kjenner seg igjen ang denne ensomheten og følelser rundt det??

God morgen

 • 28.04.2018, 07:59

God morgen fine lesere ❤️

Jeg er lys våken og veldig rastløs å venter egentlig bare på å kunne ta ritalinen min , men det er alt for tidlig enda. For det er noe med å skulle ha Ritalin utover hele dagen så jeg burde egentlig vente til rundt 09.30 , men det orker jeg ikke så tar det rett før kl 09.00. Jeg håper virkelig dette blir bedre med ny adhd medisin. Skal prøve å komme meg litt ut i dag for visst jeg ikke gjør det så blir jeg bare liggende i sengen å det har jeg ikke lyst til i dag. Har litt angst i dag  , men jeg  må prøve å komme meg ut. Får avslutte her sette på klesvask , rydde litt , spise frokost og ordne meg :) Forresten har dere noen tips eller råd om hva som kan få bort halsbrann ?

Ønsker dere en fin lørdag❤️

#Angst 

#Vaske

#Rydde 

 

Jeg må komme meg litt ut i morgen

 • 27.04.2018, 23:59

Jeg er sliten i kroppen , men får ikke til å sove. Tankene som vil ikke stoppe å surre. Sånn at jeg får ikke til å slappe av sånn at jeg får til å sove. Det sliter veldig på meg dette med at jeg ikke klarer å få til ting. Jeg ble så lei meg i stad for at angsten gjorde sånn at jeg ikke klarte å bli med inn på butikken for å handle mat. Jeg ble lei meg fordi jeg ikke klarte å dra på en liten sykkel tur , men jeg må prøve i morgen fordi jeg kan ikke bare ligge i sengen hele dagen. Nok om det i morgen har jeg som et mål å komme meg en tur ut. Jeg kan som sagt ikke være inne i hele morgen. Nå , skal jeg  sette på en film eller lydbok har ikke helt bestemt meg enda, men noe blir det.

Ønsker dere alle en god natt ❤️

#Angst 

#Depresjon 

 

 

Angsten ble for stor

 • 27.04.2018, 22:18

God kveld fine lesere.

Det ble ikke noe shopping på meg  i dag , men kan hende det blir noe i morgen visst jeg orker. Dagen i dag ble utrolig tung og vanskelig  fikk er skikkelig angstanfall i bilen. Tenkte egentlig at jeg ville prøve fordi jeg hadde veldig lyst , men skjønte fort at dette går ikke. Så , da snudde vi dro innom butikken handla middag. Når vi kom hjem gikk jeg å la meg i sengen og satte på lydbok. Jeg orket ikke å bli med inn for å handle middag så typen overrasket meg med middag i dag . Så i dag laget han nachos som vi skulle kose oss med.

Det smakte veldig godt typen er utrolig flink til å lage middag , men nå skal jeg logge av her å sette på en Narnia film. 

Jeg ønsker dere alle en riktig fin kveld der ute ❤️ 

#Angst 

#Butikk 

#Middag 

#Film 

Vet ikke helt om det blir shopping

 • 27.04.2018, 16:45

Jeg er litt usikker på hva vi kommer til å finne på i dag typen sovna rett og slett på sofaen å sove noen timer. Tenkte jeg skulle ta en liten shopping tur , men vi får se hva det blir til. Jeg har egentlig bare sett på en Narnia film når typen sov. Jeg liker Narnia filmene veldig godt. Aner ikke hvor mange ganger har sett de filmene , men det er mange ganger altså. Senere i kveld så tenkte jeg faktisk å spise litt potetgull og sjokolade å se på en Harry Potter film. Synes Harry Potter er veldig bra også. Nå , får jeg logge av her å finne ut av hva vi skal spise til middag å hva vi skal finne på utover dagen. Jeg er litt rastløs så jeg må finne på noe.

Ønsker dere en fin fredag ❤️

#Fredag 

#Film 

 

God ettermiddag

 • 27.04.2018, 14:42

Jeg nå nok ærlig innrømme å si at gruer meg litt til å reise ut igjen for å se etter regnbukse. For alle regnbuksene jeg har prøvd hittils er alt for laaange i beina. Jeg er 159 høy å sliter veldig med å finne regnbukse og andre uteklær. Ikke er jeg god på dette med å legge opp klær heller å jeg aner ikke om det går an å legge opp en regnbukse ? De stedene jeg har vært innom gir meg veldig defuse svar så jeg ikke turt å ta sjansen på å kjøpe for å så se om noen kan legge opp regnbukse.

Er det noen andre enn meg som sliter med å finne klær i riktig lengde ? Er det noen som vet om slike klær som regnbukse kan legges opp ?

Uansett så må jeg finne på noe for det er spådd mange dager med regn fremover. Ønsker dere alle en fin ettermiddag ❤️

 

Dette likte jeg egentlig som barn

 • 27.04.2018, 12:33

Tenkte jeg kanskje skulle skrive om noe jeg virkelig likte som barn , men som ble ødelagt fordi jeg ble mobbet. Jeg en drøm om å kunne gå på dansing jeg gledet meg veldig til hver en time som var dansing. Gikk på danse skole som for å lære meg. Jeg husker ikke hvor mange vi var der, men vi var en gruppe, men så begynte den mobbingen som rett og slett var på meg som person. Jeg hadde en operasjon som barn i beinet etter dette begynte jeg dessverre å gå litt innover med beinet ikke så mye, men tydeligvis nok for å bli mobba for det å rett og slettt hengt ut. Kjenner faktisk at tårene presser seg frem når jeg bare skriver om det, men tilbake til poenget.

De begynte å herme etter meg foran speilet sånn at alle kunne se det, de begynte å si ganske stygge kommentarer utrolig høyt som gikk rett og slett på at folk som hadde det problemet ikke kunne danse, vi ødela for andre dansere, det var stygt å se på osv osv , å at dem var glad for at det ikke var dem som hadde det problemet. Jeg ble så utrolig lei meg for det fikk også på utseende om hvor stygt det var og at hadde dem hatt det slik så hadde dem operert osv. Det gikk såpass innpå meg at jeg har vært i kontakt med flere sykehus for å høre om dem ville operere , men det ville dem ikke for det tar så lang tid å skulle trene det opp. Pluss at dem kunne ikke garantere at det kunne bli bra. Uansett så ble til at jeg slutta med noe som jeg virkelig likte fordi jeg orka ikke å bli hengt ut på den måten. Å bli ledd av når alle står å ser på og måten dem gjorde det på.

Det var rett og slett grusomt. Har ikke klart å danse igjen etter det fordi det gir meg ikke noe annet enn traumer. Det er utrolig vondt å tenke på den dag i dag. Jeg velger også å skrive å dele dette her fordi folk er nødt til å begynne å tenke på hva man sier å hvordan man er mot andre på for det kan ødelgge så utrolig mye. Jeg har aldri danset igjen fordi jeg klarer aldri til å glemme blikkene, kommentarene og måten folk lo av meg på! 

#Mobbing 

#Dans

#Tårer 

#Traumer 

Er det fler enn meg som kan reagere på denne måten ?

 • 27.04.2018, 09:51

Hodet begynner endelig å bli noe bedre. Så , da blir det nok litt husarbeid , men i rolig tempo. Jeg ligger  å hører på lydbok samtidig som jeg ler litt av meg selv. Noen av de om leser er jo utrolig flinke sånn at jeg lever meg inni eventyret . Så plutselig så kommenter jeg med nei ikke gjør det eller at jeg kan begynne å gråte eller le. Det har veldig mye med å si hvem som leser , men , tror faktisk ikke jeg har opplevd noen som ikke er flink til å lese.

Er det flere enn meg som kan regaere med å kommentere , le , gråte , bli oppgitt osv ?

Nå , skal avslutte her å straks henge opp klesvask og sette på en ny.

Ønsker dere en god fredag :)

God Morgen fine lesere

 • 27.04.2018, 08:13

God morgen fine lesere <3

Skal nok ærlig innrømme at i dag kjenner jeg at jeg er skikkelig støl etter sykklingen , men det går nok over etterhvert. I dag blir jeg nok liggende mer i sengen enn det jeg egentlig vil, men jeg har utrolig vondt i hodet i dag. Jeg hater å ha så vondt i hodet , men jeg har tatt meg en smertestillende så blir det nok bra igjen. I dag er det såpass grått og trist så vet ikke helt om det blir noe sykkel tur på oss i dag, men visst hodet blir bedre utover dagen så skal vi nok kanskje på en liten shopping rundt så det blir vel bra :)

Hva skal dere i dag da?

Har dere noen planer for helgen ?

Hvordan er vært hos dere ?

Ønsker dere en riktig fin dag <3

God natt

 • 26.04.2018, 23:18

God kveld fine lesere. Dagen i dag har vært veldig fint med både gå tur og sykkel tur. Deilig og godt å kunne komme seg litt ut fordi jeg trengte det virkelig! Jeg kunne ikke bare bli i senga selvom det var det som jeg egentlig hadde lyst. Nå har vi akkurat sett på en episode av Sopranos og slappet av. Vi merker utrolig godt at vi har begynt å sykkel for å si det slik for vi er så sinnssykt støle , men det er jo egentlig bare bra for vi merker at vi har brukt kroppen en del. Det er spådd regn i morgen så vet ikke om vi kommer til å sykle , men vi kommer til å ta oss en liten gå tur eller noe sånt. Så blir det nok litt  trening hjemme i morgen har litt vekter og slike ting, men nå er jeg både trøtt og sliten å regner med å kanskje kunne sove godt i natt.

Ønsker dere alle en god natt ❤️

Dagen i dag er fin

 • 26.04.2018, 16:47

God ettermiddag. Da er vi kommet hjem etter noen fine timer i sola. Nå , sitter jeg ute å bare hører på fuglene og nyter dette nydelig været som er. Jeg har ikke funnet sykkel jakke enda , men jeg finner nok det etter hvert. Jeg orker ikke å stresse noe med det , men merker jo at det er noe kaldt i skyggen å når det kommer litt vind. Resten av ettermiddagen går vel til å nyte mere sol ,spise middag og se på Sopranos. Blir kanskje en liten tur ut på butikken for glemte noe småtteri , men får se om vi orker.

Håper dere har hatt en nydelig dag så langt ❤️ Å kos dere fremdeles ❤️

Dette hører jeg på om dagen

 • 26.04.2018, 13:22

Bare flaks at jeg takk bussen i dag for jeg trudde den gikk litt over 13 , men den gikk litt før det , men nå sitter jeg på den å det er da enda godt siden jeg har jo en sykkel date med kjæresten. Litt kleint å ringe å si at jeg ikke rakk bussen Hehe. Uansett jeg har faktisk funnet noen sanger som jeg liker så tenkte jeg at jeg skulle skrive dem ned.

1. Serlina - Puste under vann

2. Paperboys - Go Ahead

3. Robyn - Dancing on my own

4. Linkin park - In the end

5. Kiss - Heaven?s on fire

6. Alan Jackson - It?s five O Clock Somewhere. Så , jeg hører på mye forskjellig , men akkurat nå så er det disse sangene som jeg hører på :) Hva hører dere på om dagen ?

Nå , får jeg avslutte her snart fremme å keg begynner å bli litt buss syk.

Må lære meg til at jeg ikke kan skrive mens jeg er bil eller buss ! Ha en strålende dag :) Er det fler enn meg som blir bilsyk ? 

#Musikk 

#Buss

 

God formiddag

 • 26.04.2018, 12:31

Nå spiser jeg litt lunsj før jeg skal ta bussen møte typen for å ta oss en sykkel tur. Gleder meg bare til å komme ut nyte været å være litt aktiv. Jeg skal også innom noen sportsbutikker for å høre ang jakke og noe regntøy som er pustende. Dette er ganske viktig pga den hudsykdommen som jeg har så er det viktig at jeg har klær som puster så jeg ikke blir så klam og varm. Nå , skal jeg bare henge opp litt klær så gjøre meg ferdig sånn at jeg ikke får så dårlig tid denne gangen.

Ønsker dere en strålende formiddag der ute. Nå som jeg ser på klokka begynner jeg faktisk å få dårlig tid. Så , jeg får bare sette igang med det siste.  

 

Dette gjør at hverdagen blir en utfordring

 • 26.04.2018, 10:06

Dette med tvanghandlingene/ lidelsene mine har store utfordringer i hverdagen. Så , dette er virkelig noe jeg må gjøre noe med må bare ta en ting av gangen først. Det som er slitsomt er at det et vanskelig for meg er egentlig å rydde å vaske . Jeg bruker engangs hansker , men det blir alt for dyrt i lengden da jeg enten bruker flere samtidig eller at jeg bytter så fort. Det samme er det  jo med håndsåpe tørr egentlig ikke å si hvor mange vi kjøper i uka. Jeg får så høy angst å blir dårlig bare tanken visst jeg f.eks skal vaske bad , do , gå ut med søpla osv. Jeg kjenner at det er vondt å skrive om det fordi man snakker ikke mye om det , men det håper jeg at det kan gjøres noe med. For det kan hjelpe  så mange. Iallfall i dag må jeg vaske bad og jeg må  ta ut søpla kjenner at angsten er stor , men det må gjøres. Så da må jeg bare begynne. Utrolig glad for at jeg har nok engangshansker og håndsåpe! Hehe  

Ønsker dere en fin dag ❤️

#Angst 

#Tvangstanke

#Bad 

#Vaske

 

God morgen

 • 26.04.2018, 08:00

God morgen. 

Våknet ganske tidlig i dag fordi jeg hadde mareritt igjen i natt, men det går greit.  I dag tror jeg det blir en fin dag igjen for ser ut som om det blir sol så da blir det en sykkel tur på meg og typen i dag også. Det var veldig godt å være ut de timene vi var ute i går pluss at jeg må se på en jakke som puster litt når jeg er ute å går tur eller skal sykkle. I går så brukte jeg regnjakke å det var så varmt å pusta ikke, men jeg var nødt til ha på noe fordi det blåste sånn. Så, jeg håper at jeg finner en jakke som jeg bruke , men nå får jeg vel starte dagen så nå skal jeg sette på en vaskemaskin , spise frokost å litt sånne ting før jeg skal ta bussen.

Har dere noen planer i dag ?

Vet dere om noen jakker som er lette å som puster ?

Ønsker dere en riktig fin dag der ute <3

Personlig innlegg

 • 25.04.2018, 21:29

Tidligere i dag så skrev jeg et sterkt og personlig innlegg. Jeg gjorde det jeg kunne med å si ifra , men det var absolutt ikke enkelt i det hele tatt. Det som er vondt å som jeg aldri kommer til å glemme er at det var andre som jobbet der som skjønte at det foregikk noe , men de valgte å ikke si noe eller spørre meg. De fortalte meg det etterpå. Visst man som ansatt har en mistanke eller tror at det foregår noe så trudde jeg at de var plikta til å gjøre noe med det , men det gjorde dem ikke! Det klarer jeg aldri å tilgi dem for , men som sagt noen hadde mistanker om det. Etter at jeg sa ifra så ble jeg fryst ut de sa ikke ifra når de skule gjøre ting. De sa ikke ifra når det var mat osv. En ting er å bli utsatt for det jeg ble utsatt for , men jeg fikk det grusomt etter at jeg sa ifra også.

Egentlig så ville jeg ikke anmelde , men fikk beskjed om at jeg måtte det å at det skulle bli bra osv. Jeg gjorde som de sa jeg anmeldt , men saken ble henlagt. Jeg tenkte egentlig å kontakt fyllesnannen osv , men jeg orket ikke fordi jeg hadde  så mange jeg kunne snakke med. En annen ting er at den personen som gjorde dette mot meg synes at jeg så voksen ut etter at han hadde gjort dette mot meg.

 Tenker at jeg avslutter nå for er ganske tøft å dele så nå skal jeg sette på Narnia på lydbok å slappe av. Ønsker dere en flott kveld ❤️

#Mobbing 

Dette har vært en fantastisk dag

 • 25.04.2018, 18:47

Da er vi på vei hjem etter mange timer ute. Det har virkelig vært en fantastisk dag. Kjenner virkelig at vi ikke har sykla på mange år, men det som er gøy er at vi gjør en aktivitet sammen som vi begge synes er gøy. Siden vi ikke har sykla på mange år så ble det en rolig start noe som jeg tror er viktig. Etter det så besøkte vi foreldrene til typen så det var også veldig koselig. Så , nå skal vi slappe av hjemme å se på Sopranos å ta det med ro. Vi har allerede bestemt oss for å ta oss en sykkel tur igjen i morgen.

Hva har dere gjort i dag ?

Er været hos dere fint ?

Ønsker dere en fin kveld ❤️

Sterkt og personlig innlegg

 • 25.04.2018, 11:03

Dette innlegget her vil jeg si er ganske så personlig så jeg skriver litt så får jeg se om jeg ønsker å publisere det eller ikke, men jeg orker rett og slett ikke bare å holde munn lenger. Jeg er lei av å gjøre sånn som alle sier hele tiden for hva har det egentlig hjulpet meg å holde munn ? Jeg har skrevet litt om hva jeg har opplevd ikke i detaljer for det er jeg ikke helt klar for enda, men dette er en historie som gjør at jeg sliter uiroluge med å stole på mennesker. Det er utrolig tøft, men tilbake til det jeg skal skrive om.

For noen år siden så bodde jeg i en slags leilighet der det var ansatte fordi jeg har vært utsatt or den del ting som gjør at jeg er utrolig utrygg og redd. Jeg ville ikke bo der i utganspunktet, men alle snakket som godt om det stedet å det skulle være så bra og så fint med turer osv osv. Å jeg tenkte at ja greit skal gi dette stedet en sjanse å jeg angret med det samme! Noe som ikke er så rart for jeg passa iallefall ikke inn der for å si det sånn, men det som skjedde etter hvert var at det bar en annen beboer som begynte å ta på meg , være små ekkel osv. Jeg prøvde å si ifra flere ganger, men ble ikke hørt før det hadde gått en stund!

Det stopper ikke der for jeg sleit en del med selvskading å var helt ødelagt etter ting som hadde skjedd ! Så, var det vel en dag da jeg hadde drevet med selvskading å det måtte renses. Så, da var det en ansatt som skulle hjelpe meg å rense såret. Han låste døra å sa at vi må låse døra for at ingen andre skal komme inn! Jeg tenkte ikke så mye over det helt frem til han satte seg på huk begynte å ta på meg , kysse på meg og slike ting. Jeg ble så redd tårene rant nedover kinnet mitt jeg turte ikke å gå jeg sa stopp, men det ble ikke hørt. Dette skjedde noen ganger fordi jeg dessverre klarte ikke å si ifra. Personen jobbet jo i et system så jeg var redd jeg ikke ble trudd. Til slutt så klarte jeg å si ifra, men enda på visa ble at jeg ble mobba av andre ansatte.  Det var grusomt for det ble så. Ille at jeg til slutt at jeg bodde annen hver uke der jeg bodde å annen hver uke andre steder. Jeg måtte flytte fra mitt eget hjem å det var jeg som ble utsatt for mobbing , antasting osv av beboer og ansatt! Hele systemet svikta meg! Det verste var at at sjefen som jabba der snakka aldri med meg! Jeg fikk aldri et spørsmål om hvordan jeg hadde det osv!

Derfor jeg velger å dele å skrive om dette er fordi dette kan skje andre steder også! Selvom jeg ikke ble hørt så er det viktig å ikke gi opp, men at vi er sterke sammen! Jeg kommer aldri til å glemme det som skjedde der. Å det har ødelagt mye for meg osv, men en dag så håper jeg at jeg kan bli sterkere! Jeg sitter med tårer i øynene, men jeg velger å publisere dette innlegget.

Ønsker dere alle en fin dag <3

#Mobbing 

#Selvskader 

Hvorfor føles det så virkelig ?

 • 25.04.2018, 09:29

God morgen fine lesere.

Jeg har slitt så utrolig med mareritt i natt så, jeg er helt ferdig nå. Det virket så virkelig så nå ha jeg vært på en liten ringe runde for å sjekke at alt er bra med de jeg har drømt om! Føler på en måte at jeg blir helt utenfor etter et sånt mareritt fordi det virket så virkelige så jeg føler at det tar litt tid å skjønne at det var bare et mareritt!

Hvorfor føles det så utrolig virkelig ?

Hvorfor føler  man at alt er så rart etter et sånt mareritt ?

Er det fler av dere som har hatt drømmer eller mareritt der det har virket så virkelig?

 

Nok om dette nå. Jeg skal stå opp sette på en  vaskemaskin med klær å spise litt frokost. 

Har dere noen planer for i dag? Ønsker dere en riktig fin og god <3

God natt

 • 24.04.2018, 22:55

God kveld flotte lesere. 

Nå , er jeg så utrolig sliten så nå har jeg satt på en lydbok for å kunne slappe av. Jeg håper at dagen k morgen blir fin og god for jeg har bestemt meg for å dra ut på en sykkel tur i morgen. Det er noe jeg ser frem  til å som jeg gleder meg masse til. Jeg tenkte at i morgen så skal jeg først gjøre litt husarbeid før jeg drar ut på sykkel tur. Så , nå skal jeg prøve å sove sånn at jeg forhåpentligvis har litt mer energi i morgen.

Har dere planer i morgen ? Ønsker dere en riktig god natt ❤️

Blir skikkelig irritert og frustrert !

 • 24.04.2018, 18:42

Fy fader kjenner at faktisk at jeg blir skikkelig sur å irritert nå når snøen har smelta. Har ikke fått tatt bild, men det skal jeg gjøre i morgen. For folk kaster jo søppel på andre sine tomter og langs veien sånn at det kommer inn på våres tomt! Noe av det ser man bare er kasta inn på tomta. Jeg mener at det er bedre å se etter en søppel dunk eller så kast det heller i søppel dunken våres! Det er ikke greit å kaste sneieper , brusbokser , papir eller annen søppel på andre sine tomter. Følte bare at jeg måtte få ut irritasjon og frustrasjon. Spørr heller om å få kaste søppel hos folk altså , men nok om dette her.  Nå skal jeg logge av her å kose oss med hjemme laget pizza og Sopranos :)

Ønsker dere en fin kveld ❤️

God ettermiddag

 • 24.04.2018, 14:57

God ettermiddag flotte lesere ❤️

Jeg kjeder meg rett og slett skikkelig jeg har ikke helt peiling på hva jeg skal finne på i dag. Føler meg skikkelig sliten og tung i hodet , men har egentlig enormt mye med energi. Problemet i dag er egentlig angsten min for den gjør at jeg føler meg kvalm og syk. Noe jeg absolutt ikke er , men er ikke så godt å finne på noe når angsten har tatt litt kontroll i dag for å si det sånn.

Er det noen som har noen forslag til noe jeg kan finne på ?

Har noen forslag til om noe som kan hjelpe så jeg kan komme meg litt ut i dag ? Denne angsten er så grusom håper jeg etter hvert kan få kontroll over den. Jeg tror at det skal gå jeg må bare gjøre meg ferdig med andre ting først! Sånn at jeg ikke har for mange baller i lufta.

Ønsker dere en fin ettermiddag ❤️

Dette er noe jeg virkelig håper jeg får til en eller annen gang

 • 24.04.2018, 11:49

Jeg skulle ønske at jeg kunne få til mer enn det jeg gjør akuratt nå det er så mye jeg vil dele å skrive om fordi trangen og lysten er det, men så tørr jeg jo ikke da. Drømmen min er virkelig å kunne fortelle om ting jeg har opplevd for å kunne hjelpe andre. Jeg har en drøm om å kunne skrive en bok om livet mitt, Hvordan det var når systemet svikta meg , hvordan det er å ha blitt feilmedisert i mange år, hvordan det var å bli mobba av med elvene , men også lærere mobba meg. Det er så mye , men jeg bare vet ikke hvordan jeg skal kunne nå frem eller hvordan jeg skal få det til enda. Det er uansett lov å ha et håp og en drøm å det er drømmen min å kunne engang skrive en bok eller ja noe i den retningen iallefall.  Så som sagt jeg håper virkelig at en eller annen gang fremtiden så kanskje jeg kunne fått skrevet en bok ang mitt liv osv.. Nå, må jeg logge av her å få i meg noe mat. For jeg har enda ikke klart å få i meg noe frokost!

Ønsker dere en fin dag <3

Jeg er helt i start fasen så hadde blitt glad for hjelp

 • 24.04.2018, 09:36

Sitter egentlig å drømmer litt om hvordan jeg ønsket at verandaen skal se ut nå i sommer. Gleder meg veldig til å starte med å fikse litt ute. Det jeg gruer meg til er faktisk at vepsen snart kommer fordi jeg er allergisk. Så jeg er så redd den vepsen så når jeg ser en veps så løper jeg haha. Jeg vet at man ikke skal det , men jeg klarer virkelig ikke å sitte i ro når en veps er i nærheten! Kjenner jeg blir stressa og urolig bare ved tanken på at det er like før den kommer , men nok om det.

Jeg lurer litt på hva slags blomster og planter dere har om sommeren ?

Har dere noen tips til meg ?

Har dere noen favoritt planter eller blomster dere absolutt må ha ? Jeg er helt i start fasen så alt av tips og råd blir jeg utrolig glad for :)

Er det fler som er allergisk mot veps eller som er redde for den ?

Kjøpt meg nye klær

 • 24.04.2018, 08:02

God morgen fine lesere.

Jeg føler meg litt bedre i dag siden jeg fikk brukt mye tid på å slappe av i går så har jeg på en måte fått lada litt energi, men klart jeg er nok litt sliten tror dette har mere med at jeg tenker en del å slike ting. Må si at når jeg våkna i dag så var det faktisk kaldt på soverommet tror det må ha vært kaldt i natt for å si det sånn. Jeg er nødt til å sove med vindu oppe på natta for visst ikke så får jeg så sinnsykt vondt i hodet. Jeg har kjøpt meg litt klær i det siste jeg bytte klær ofte pga av ting jeg har opplevd å slike ting så jeg sliter ut klærne mine fort for å si det sånn, men nok om det.

Har dere noen spennende planer i dag da ?

Hvordan er været hos dere ?

Her er det små regn og tåkete , men nå skal jeg avslutte her så jeg kommer i gang med litt klesvask og slike ting. Ønsker dere alle en fin dag <3

Dette har jeg kjøpt av nye klær 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vondt å bli utnytta

 • 23.04.2018, 23:04

Jeg fant ut av hu jeg trudde var min venninne faktisk bare har utnytta meg fordi jeg ikke klarte å si nei. Det er så utrolig vondt å finne ut av det faktisk var sånn fordi jeg hadde håpet på det motsatte , men sånn var deg ikke. Det er bare veldig vondt fordi jeg har vært så snill jeg har brydd meg å brukt masse tid på noe som ikke var et vennskap. Jeg blir så lei meg når jeg skriver om dette så vet ikke om jeg kommer til å skrive mer om det akkurat nå. Så , det jeg skal gjøre nå er sette på lydbok å legge meg til å sove.

Har dere noen planer for morgen dagen?

Har dere hatt en fin dag i dag ?

Ønsker dere en god natt der ute 💤💤

Dette kjøpte jeg i Sverige

 • 23.04.2018, 19:32

Jeg fikk som mange av dere vet et skikkelig angst anfall i Sverige så vi fikk inne handla mat fordi jeg klarte ikke å gå innom mat butikken. Så da fikk vi ikke handla mat osv , men vi skal ha en ny tur så da skal vi handle mitt mat osv da. Jeg er fremdeles veldig sliten etter samtalen  , men har fått slappet av en del så det er godt. Nok om det tenkte jeg skulle vise dere det som vi handla i Sverige. Vi kjøpte også pepsi Max og jeg kjøpte meg noen melkepletter og kinder maxi .

Håper det går siden jeg har hatt problemer med å laste bilder , men nå skal jeg se litt mer Sopranos med typen så skal logge av nå.

Ønsker dere en fin kveld ❤️

 

 

 

 

 

 

 

 

 

God ettermiddag

 • 23.04.2018, 16:12

Jeg gleder meg masse til tiden fremover for i dag har jammen meg typen kjøpt seg sykkel også. Sånn at vi kan gjøre det sammen det setter jeg så stor pris på. Det er så mye lettere å gjøre ting sammen med andre for da blir ikke den dørstokk mila så lang. Pluss at det er lettere å kunne motivere hverandre. Så dette er virkelig noe jeg gleder meg masse til så nå håper vi bare at dette regne ikke varer  så lenge. Jeg skal få lagt ut bilder fra handlinga i Sverige i går , men det har vært noe tull sånn at jeg får ikke lasta opp bildene. Nå , skal vi kose oss med en episode Sopranos å slappe av resten av kvelden. Så , håper jeg at jeg får lagt ut bilder løpet av kvelden.

Har dere hatt problem med  å laste opp bilder ?

Regner det hos dere også ?

Ønsker dere en fin etter middag 😃

Jeg begynte å gråte

 • 23.04.2018, 13:48

Jeg er ganske sliten etter timen hos psykologen og møte meg en psykiater ang nye adhd medisin. Så, jeg har faktisk bestemt meg så jeg skal prøve ut nye. Når jeg ble  igjen med psykologen min så begynte jeg å gråte å ble veldig redd og lei meg. Fordi jeg hadde jo håpet at ritalinen skulle hjelpe meg , men sånn er det ikke. Derfor jeg ble så lei meg å begynte å gråte er jo fordi jeg har testa Ritalin i 1 år å brukte utrolig lang tid , men det viktigste er at jeg må tenke at dette blir bra . Jeg tenkte at jeg skulle slappe av litt :) Skriver litt mer senere i dag :)

Ha en fin dag så lenge ❤️

Jeg gruer meg litt til denne timen

 • 23.04.2018, 10:13

God morgen fine lesere ❤️

Nå sitter jeg på bussen må si at jeg fremdeles gruer meg litt , men jeg er jo selvfølgelig spent også. For jeg lurer jo på om de kommer til å trappe opp de siste mg som jeg har på Ritalin eller om de tror det bare er å starte opp med andre adhd medisiner. Jeg klarte selvfølgelig å forsove meg i dag noe som skjer engang i skudd året kanskje. Så jeg er ganske så trøtt , men tror det allikevel skal gå bra er bare at hele dagen blir så rar når jeg har forsovet meg. Er det flere som føler det sånn ? Er bare glad for at jeg takk bussen å spise litt frokost , men siden jeg forsovet meg så rakk jeg ikke å ha på noe pålegg på baguetten så den var ganske tørr så må se om jeg får kjøpt meg noe yoghurt eller noe.

En annen ting er jo at jeg ikke fikk tid til å sjekke om alt av vinduer er lukket , om alt det elektriske er i orden om døra er låst osv. Jeg tror det er i orden , men jeg blir så stressa! Ønsker dere en strålende dag ❤️ Husk å ta vare på hverandre ❤️

Å forresten hva slags planer har dere i dag da ? Regner det hos dere også ? 🌧☔️

Jeg er utrolig spent på morgen dagen

 • 22.04.2018, 22:57

Nå har jeg satt på en lydbok å tenker at jeg skal snart skal legge meg for å sove. I morgen så skal til psykologen  min å møte en overlege å snakke om dette med å teste nye adhd medisiner. Må ærlig innrømme at jeg gruer meg veldig samtidlige som jeg er spent. Er nok spent for å høre hva han skal , men gruer meg veldig fordi jeg har brukt utrolig lang tid på å trygges på disse adhd medisin , men jeg må tenke positivt å prøve å tenke at det er verdt å prøve nye adhd medisiner fordi at da kan jeg begynne med  å øvelses kjøre osv. Så jeg krysser fingrene for at møte i morgen går bra. Nå , skal jeg logge av her å forsette å høre på lydbok akkurat nå så hører jeg Narnia. Må ærlig innrømme at jeg synes boka er utrolig bra.

Ønsker dere en god natt der ute 💤💤

Disse dyrene så vi i dag

 • 22.04.2018, 20:29

På veien hjem fra Sverige i dag så møtte vi på dyr. Jeg er så utrolig glad for at det var gjerde der når Elgen kom. For visst ikke så hadde den løpt rett over veien å det kunne gått utrolig galt. Litt senere så så vi en hel haug med Svaner jeg har aldri sett  så mange svaner noen gang før. Jeg fikk tatt noen bilder , men det ble ikke så bra. Etter hadde vi hadde kjørt enda et stykke så møtte vi på 2 Råddyr unger eller noe sånt , men da fikk jeg ikke tatt bilder dessverre. De var så utrolig søte  å utrolig små , men her kommer bilde av Svanene  og Elgen. Den elgen hadde nok veldig lyst til over veien for den ble sjokkert når den skjønte at det var gjerde der.

Jeg ønsker dere en fin kveld videre❤️ Husk å ta vare på  hverandre ❤️

 

 

 

 

 

 

Har hatt det koselig selvom angsten var stor

 • 22.04.2018, 18:19

Endelig snart hjemme er ikke lenge til nå. Magen skriker etter å få i seg mat jeg er så sulten at jeg et små kvalm og svimmel. Det er sånt som skjer pnår man sliter med angst. Jeg spiser veldig dårlig mat når vi er ute nettopp fordi at jeg ikke tørr det , men jeg klarte litt egg å litt poteter når vi spiste litt lunsj så det var bedre enn ingenting. Når vi kommer hjem nå så skal jeg lage meg en pita pizza sette meg i sofaen å se på Sopranos sammen med typen , men før det så vi rydde ut av det vi har handla å jeg må sette på en klesvask å jeg gleder meg til å få på meg andre klær! Så utenom dette så blir det en tidlig kveld å jeg håper at jeg får meg en god natt med søvn i natt :)

Turen i dag har vært utrolig fin å jeg har kost meg sammen med typen selvom jeg  har hatt angst. Å typen  min er utrolig flink til å passe på å trøste meg når angsten er på sitt verste. Jeg er utrolig heldig å glad for at han er i livet mitt ❤️

Nå får jeg avslutte her for nå er det bare noen minutter til vi er hjemme.

Har dere noen planer utover kvelden? 

Ønsker dere en fin kveld der ute ❤️

Angsten ble grusom i Sverige

 • 22.04.2018, 16:02

God ettermiddag fine lesere❤️

Nå , er vi endelig på vei hjem å jeg er så utrolig sliten! Altså denne angsten er så utrolig grusom så jeg har grått , vært kvalm , svett osv , men jeg klarte turen delevis. Det som er leit er at angsten ble så stor så jeg måtte velge mellom å klare å få i meg lunsj eller handle ting inne på matbutikken. Jeg valgte rett og slett lunsj fordi vi har noen timer med kjøring. Så , i dag ble det stekt egg til lunsj i Sverige som var ganske så godt. Vi fikk handla brus , godis , potetgull, snus og en treningsbukse og en tshirt. Så jeg vil si at jeg har klart meg ganske så bra. Nå , skal vi bare kjøre rett hjem sånn at jeg får lagt meg for dette ble litt mye for meg , men vi skal ta oss en tur om ikke så alt for lenge å handle litt mer da. Så jeg er egentlig veldig fornøyd med det jeg fikk til i dag.

Hvordan har dagen deres vært?

Har dere gjort noe spennende i dag  ? 

Vi kommer oss nok helt frem

 • 22.04.2018, 11:28

Så langt så går kjøre turen  utrolig bra , men kjenner at jeg er utrolig rastløøøs noe som jeg blir av å sitte lenge i bil. Været som vi har er jo utrolig så på mange måter så er det kjedelig å sitte i bil , men sånn er det. Jeg er glad for at vi valgte å prøve å dra for dette blir en utrolig koselig dag å pluss at jeg får også eksponert en del ting så jeg får opplevd litt positive ting , men også ting som er mitt vanskelig for meg. Jeg har fått beskjed om at jeg skal eksponere meg litt så det får jeg jo gjort i dag.

Ønsker dere alle en fin søndag nyt dagen og sola visst det er sol der dere bor ☀️❤️

Dette skal gå bra gleder meg til tur

 • 22.04.2018, 09:28

Det blir en Sverige tur vi har bestemt oss for der. Vi har laget en avtale på at visst jeg ikke takler det eller plutselig ikke orker det så kan vi bare snu. Det er så godt å kunne snakke sammen å bare finne løsninger som vi gå så , vi har også sagt at vi stopper en del underveis sånn at turen skal bli fin og koselig. Jeg har jo ikke førerkortet heller sånn at det er viktig å kunne ta pause underveis sånn at typen ikke blir veldig sliten. For det er langt å kjøre tur - retur alene pluss at vi skal jo handle litt så da er det greit å bare kunne ta det rolig underveis.

Jeg er iallfall glad for at vi har bestemt oss for  å prøve fordi jeg hadde egentlig ombestemt meg , men siden vi fikk snakket sammen å laget en plan så går det som regel bra. Så får jeg bare prøve å tenke på ting som er positive sånn at dette blir en fin tur.

Goood morning

 • 22.04.2018, 08:11

God morgen mine fine lesere ❤️

Jeg er så utrolig trøtt å øynene mine er så tunge at de er vanskelig å holde oppe. Klokka ble over 04.00 før jeg sovna så er ikke så rart at jeg er trøtt. Jeg er utrolig spent på om jeg klarer å dra til Sverige i dag , men det som går an er jo å prøve visst jeg ikke orker eller klarer så kan man jo bare snu. Det er på tide at jeg vekker typen slik at vi kan spise frokost å begynne å ordne oss osv. Været er fint så velger vi å reise så vil vi nok få en flott tur. Pluss at vi kan ta det med  ro å ikke stresse, men nå får jeg vekke typen så forteller jeg dere senere om vi dro til Sverige eller ikke.

Hvordan er været hos dere ?

Har dere planer i dag? 

 Ønsker dere en riktig fin søndag der ute ❤️

Sliter med å sovne

 • 22.04.2018, 02:13

Jeg klarer ikke å sove selvom jeg egentlig er trøtt og sliten , men jeg håper jeg får til å sove snart. Spesielt visst jeg i det heletatt skal klare Sverige turen senere i dag. For det tar noen timer å kjøre dit så vi må stå opp tidlig for å spise frokost , fikse oss , lage med oss lunsj og skrive en liten handle liste. Jeg har prøvde å sette på både musikk , lydbok , serie og slike ting , men klarer ikke å stresse ned så jeg sovner. Jeg tror også at siden jeg vet at jeg egentlig må sove så blir det på en måte enda verre visst dere skjønner? Litt vanskelig å forklare , men jeg sovner nok sikkert til slutt. Så , får jeg logge av her så får prøve å sette på lydbok igjen :)

God natt der ute 💤💤

Har dere noen forslag til hva man burde handle i Sverige?

 • 21.04.2018, 23:39

Jeg er så usikker på om jeg får det til eller ikke pga tvangslidelser , men også pga angst og slike ting. Vi har prata på om vi skal prøve å reise en tur til Sverige i morgen bare for å komme oss litt ut å finne på noe litt annet enn bare her hjemme. Pluss at jeg har egentlig godt av å komme meg bort litt fra hjemme , men som sagt så sliter jeg med en del ting. Det jeg prøver å tenke er at jeg får litt andre ting å tenke på pluss at da går søndagen ganske så fort.

Visst vi velger å dra så lurte jeg egentlig litt på om dere har noen tips eller forslag til hva vi burde handle? Eller om det er noe som vi burde teste eller smake på ?

Jeg burde vel egentlig prøve å legge meg til å sove for visst vi velger å dra så blir dagen utrolig lang for meg. Ønsker dere alle en god natt der ute ❤️Så krysser jeg både fingre og tær på at jeg klarer en Sverige tur i morgen :) 

Jeg blir utrolig lei meg

 • 21.04.2018, 21:55

God kveld der ute fine lesere.

Jeg blir så lei meg når jeg ser at fler og fler må stenge kommentar feltet pga mobbing , ekle kommentarer osv. Hvorfor gjør man det? Hva får folk ut av å gjøre andre mennesker vonde ting? Det er ho så enkelt som at man kan droppe å lese innlegget å bare gå videre! Man vet aldri hva et menneske har vært igjennom eller opplevd. Hvor vanskelig kan det være å slutte å være ekle med hverandre? Synes det er så utrolig leit at det er sånn iallefall å utrolig vondt å se at andre får så mye dritt. Jeg synes det er leit at jeg ikke kan kommentere på en blogg fordi andre har sagt så mye dritt. Jeg har mista venner pga mobbing for dem orka ikke mer! De takla det rett og slett ikke mer! Så hver så snill visst man ikke har noe positivt å si så ikke si noe! Man trenger ikke å gå inn på en blogg man ikke liker eller har et annet synspunkt for å så slenge dritt.

Hvordan kommer det til å bli til slutt?

Hva lærer vi de som er yngre enn oss osv?

Nå , skal jeg sette på en film å ta kvelden måtte bare få det ut. Å igjen jeg synes det er utrolig trist og vondt at folk må stenge kommentarfeltet sitt :/

Ønsker dere alle en riktig fin kveld ❤️

Dette er en rett jeg skal prøve for andre gang

 • 21.04.2018, 16:46

God ettermiddag fine lesere.

Været er jo helt nydelig så vi har vært ute i mange timer. Det er først nå vi er på vei hjem eller ikke helt enda jeg sitter i bilen mens typen er inne å handler på butikken. Jeg klarte ikke å bli med inn på butikken fordi jeg er sliten å har litt angst. Pluss at jeg har eksponert angsten min + Ocd som jeg sliter mye med kroppen sa rett og slett ifra om at nå er det nok så sånn er det. Jeg gleder meg til å prøve en ny rett som jeg bare har smakt engang å det er Moussaka så det kan ble spennende. Angsten er ganske høy , men samtidig så må jeg prøve litt andre middager enn bare det som jeg et trygg på.

Håper dere alle har en fin ettermiddag å at dere koser dere masse i det nydelig været :)

God formiddag :)

 • 21.04.2018, 14:03

God formiddag flott leser.

Det var utrolig godt å kunne komme seg ut på en sykkel tur i dag . Det ble ikke veldig langt , men en liten tur er bedre enn ingen tur. Jeg er veldig fornøyd med sykkelen så jeg gleder meg til flere turer for å si det sånn. Været er helt nydelig så vi blir nok ute noen timer til. Jeg fikk ikke tatt super bra bilde av sykkelen , men legger ut bilde allikevel.

Har dere hatt en fin dag så langt?

Hva har dere gjort i dag da ?

Ha en fin dag videre ❤️

 

 

 

 

 

Jeg skvatt når jeg kom hjem fra butikken

 • 21.04.2018, 10:46

Da er frokosten spist å vi er straks klare for å komme oss ut i det nydelig været. Jeg gleder meg utrolig mye til å sykle litt å være i aktivitet så dette blir ganske fin dag, men herregud når vi kom hjem fra butikken så setter jeg til å hyle for rett foran meg så løper det en mus. Fikk fullstendig hetta for jeg skvatt pluss at jeg synes den var utrolig stor. Det var ikke en Skogsmus , men var ikke rotte heller. Den var bare utrolig stor å løp utrolig fort. Rakk ikke å ta bilde heller , men er det noen der som kanskje kan vite hva slags mus det kunne ha vært? Siden den var så stor ?

Ønsker dere en utrolig fin dag nå skal jeg avslutte her så vi kommer oss ut ❤️

Har dere forslag til lunsj ?

 • 21.04.2018, 07:55

God morgen fine lesere.

Jeg har ikke sovet noe godt i natt i det hele tatt. Våknet flere ganger å hatt veldig mye mareritt. Det er utrolig fint vær ute så jeg gleder meg veldig til å skulle dra ut en tur med sykkelen. Kanskje visst jeg er lutt skriv i dag så kanskje jeg sover bedre igjen i kveld , men nok om det da. Våkner veldig tidlig , men det er alt for tidlig at jeg tar adhd medisin. Det er nok noe jeg synes er kjedelig det er når jeg våkner så tidlig så må jeg vente noen timer før jeg tar den. Nok om det tenkte jo at jeg skulle ta med noe lunsj i dag sånn at vi kan være ute noen tiner å bare kose oss å slappe av.

Så , jeg lurte på om dere har boe forslag til lunsj , drikke og kjeks som vi  kan ta med ?

Har dere noen planer i dag da ?

Hvordan er været hos dere ? Ønsker dere alke en flott lørdag ❤️ Husk å ta vare på hverandre ❤️

Blir litt irritert over meg selv

 • 20.04.2018, 23:00

Jeg blir litt oppgitt av meg selv å ja kanskje litt irritert også. Planen var å komme meg ut på en sykkel tur i dag. , men det gikk rett i vasken fordi jeg ikke orket. Så , har jeg hatt planer om å ta bilde av sykkelen for å vise dere den , men nei det har jeg jo heller ikke fått gjort. I kveld har jeg å typen planlagt morgen dagen så det blir opp tidlig , spise frokost , lage oss lunsj å reise ut så jeg kan sykle litt å få tatt bilde osv. Så , tror det blir bedre når vi kan starte litt tidligere å at ting er planlagt litt pga de tingene jeg sliter med. Så , nå skal jeg sette på en lydbok å prøve å sove litt. Jeg gleder meg veldig til morgen dagen.

Har dere planer i morgen?

Ønsker dere en fin kveld ❤️ Husk å ra vare på hverandre ❤️

Må utsette antibiotika kuren

 • 20.04.2018, 14:36

Nå , tror jeg kanskje at jeg egentlig kan si meg ferdig med rydding for i dag. Det gjenstår litt , men nå orker jeg ikke så mye mer. Så, jeg er fornøyd med det jeg har grått gjort så langt som nå. Jeg kom akkurat på at jeg har nesten ikke spist noen ting i dag dette er håpløst altså. Mye er jo fordi jeg sliter med mat angst,men dette har noe med medisiner å gjøre også fordi jeg har ikke matlyst å slike ting. Så, i dag tenkte jeg at jeg skal se om jeg får kjøpt meg noe smoothie maskin eller noe sånn så jeg får i meg litt iallefall. Jeg har egentlig fått beskjed om at jeg skal kjøpe slike protein drikker osv på apoteket så kanskje jeg bare må få gjort dette også.

En annen ting er at jeg utsetter  den antibiotika kuren. For det viser seg at jeg burde egentlig ha tatt en del blodprøver osv fordi det er noe vitaminer jeg ikke kan ha for mye av pluss at man skal ikke ha for mye sukker osv i kroppen. Så, jeg må uansett snakke med legen min så jeg får tatt blodprøver , urinprøver å litt slike ting. Så nå sitter jeg å venter på at typen skal komme hjem fra jobb så vi kan spise litt mat slik at vi kan komme oss ut litt å nyte sola å slik at jeg kan få prøvd sykkelen min. For det gleder jeg meg veldig til. Så, nå skal jeg sette på en film å slappe av til han kommer hjem :)

Ønsker dere alle en fin ettermiddag 

Har dere forslag til musikk ?

 • 20.04.2018, 09:41

Nå , er jeg kommet godt igang med rydde prosjektet fy søren nesten så jeg begynner å angre litt for det er litt av en jobb faktisk, men sånne ting kan skje å jeg kan skylle på meg selv faktisk. For ofte så legger jeg bare litt ting rundt meg å tenker jeg kan ta det i morgen. Det er noe av det dumeste jeg kan gjøre for 9 av 10 tilfeller så tar jeg det ikke Hehe, men det er nok ikke bare jeg som gjør den feilen for å si det sånn. ( Håper jeg ) derfor jeg stakk innom her nå var også for å spørre om dere har noe god rydde musikk?

 Kom gjerne med tips til musikk blir veldig glad for det å gjerne musikk som det er litt fart i kanskje ? Nei , nå får jeg begynne igjen her. Ha en fortsatt fin dag der ute ❤️

Goood morning nå får jeg vel komme i gang med dagen

 • 20.04.2018, 08:03

God morgen fine lesere.

Det er endelig fredag , men trist vær å våkne opp til skikkelig tåkete og små regn. Jeg håper det gir seg utover dagen sånn at jeg kan dra ut på en liten sykkel tur. Utenom det så hat jeg bestemt meg for at jeg skal ta meg litt sammen i dag å begynne med litt husarbeid. For det trengs virkelig å ryddes litt iallefall. Så, nå skal jeg komme meg opp spise litt frokost , sette på en klesvask og begynne å rydde litt hjemme. Det skal egentlig bli litt og starte å rydde litt selvom det egentlig er utrolig kjedelig, men det er fredag i dag så vil veldig gjerne bare få det litt mer rydding , men nok om det.

Har dere noen gode middags forslag som vi kan kose oss med i helgen ?

Har dere noen koselige film tips ?

Eller noen koselig spill tips som jeg og typen kan gjøre ? Nå, får jeg vel avrunde her å komme meg igang med rydding.

Ønsker dere alle en fin dag Og husk å ta vare på hverandre <3

God natt :)

 • 19.04.2018, 23:57

Tenkte jeg bare skulle stikken innom en liten tur her før jeg skal legge meg. Nå, er jeg så sliten å veldig vondt i munnen etter tannlege besøket. Så , nå håper jeg på å få sovet godt i natt. Å det får jeg nok til etter all denne eksponeringen som jeg har hatt i dag for å si det sånn. Jeg å typen har planer for å dra ut en tur i morgen med sykkelen min siden jeg ikke orket mer etter at vi hadde spist middag osv. Så , jeg tar bilder i morgen å viser dere da. Nå , skal jeg ta meg en smertestillende sette på en koselig lydbok lukke øynene å håpe på å sove litt. Ønsker dere en god natt der ute <3

Forresten har dere noen planer for helgen da?

Dette skjedde hos tannlege og hudlege

 • 19.04.2018, 18:10

Nå er jeg ganske sliten etter både tannlegen å hudlegen. Vi kan starte med tannlegen det gikk greit nok helt frem til at må snakke med en spesialist ang visdomstanna. Så jeg skal til han i Mai , men det koster ganske mye visst jeg skal gjøre det der. Vi snakker over 4000kr. Det skader ikke å bare å snakke med han så får jeg se hva som skjer etter det. Så , jeg er litt spent på hva han sier i Mai. Det jeg er glad for er at bennelsen er borte så , det er adhd medisinen som gjør at det føler ut som jeg har hull i tennene, men nok om det.

Dette skjedde hos hudlegen. Jeg må egentlig på en kur over 4mnd denne er ganske så sterk så må ta blodprøver og graviditets test underveis, men jeg ble veldig usikker når det kommer til at jeg må prøve nye adhd medisiner å når jeg får beskjed om at det går sikkert greit , men du kan utsette medisiner for adhd disse 4 mnd da velger jeg å vente til jeg har snakket med både fastlege og psykiater for å utsette adhd medisiner  vil jeg ikke. Pluss at jeg må unngå sol 4-5 timer osv. Så , tror jeg vil se om det finnes andre muligheter. Fikk beskjed om at jeg ikke kunne bruke feite kremer , de skulle være parfymefri , det samme gjelder shampoo , balsam og dusjsåpe de skulle være fri for parfyme osv.

Fikk beskjed om at jeg kan bruke babyolje , men hvorfor kan jeg det? Når jeg skal unngå feite kremer osv ?

Har noen forslag til shampoo , balsam og dusjsåpe som er parfymefri?

Nå , skal vi slappe av å nyte kvelden å se på Sopranos så da får jeg avslutte her.

Ønsker dere en fin kveld <3

På vei til hudlegen nå

 • 19.04.2018, 14:31

Nå , er jeg på vei til hudlegen kjenner at jeg gruer meg litt , men heldigvis er typen med meg så da går det nok bra. Skal oppdatere dere om både tannlege og hudlege litt senere i dag. Er litt stressa , men krysser fingrer og tær for at det går bra. Utenom det så spiste vi lunsj kaker til lunsj i dag. Det var utrolig godt, men må får jeg avslutte her.

Visst dere forresten vil komme med noe tips til musikk , film eller serie så si gjerne ifra.

 

Ha en fin ettermiddag <3

Jeg rakk nesten ikke bussen

 • 19.04.2018, 10:11

Nå er jeg på bussen å har skikkelig noia kjenner jeg. Som mange av dere vet så sliter jeg skikkelig med tvangslidelser, men uansett jeg er så stressa fordi jeg fikk plutselig så innmari dårlig tid så jeg har ikke fått sjekka alt av elektriske ting , glemt å sjekke om døra er låst og om jeg har lukket alle vinduer. Føler meg kanskje litt flau å rar som skriver om dette her, men håper bare at det kan hjelpe meg med å stresse litt ned. Det er så grusomt så jeg vil egentlig gå av bussen bare for å sjekke alt hjemme , men da rekker jeg jo ikke tannlegen så jeg kan ikke bare gå av bussen liksom. Kanskje like greit at jeg skal til tannlegen for det har jeg så angst for uansett så kanskje jeg får noe annet å tenke på iallefall Hehe. Det er grusomt å ha det sånn , men skal til psykologen på mandag det tror jeg blir bra. Så får denne dagen bare bli som den blir. Er ikke godt å bli så stressa over slike ting ganske flaut at tårene triller nedover mens jeg sitter på bussen.

Ønsker dere alle en fin dag <3

Kjenner angsten stiger nå

 • 19.04.2018, 08:25

Jeg kjenner at angsten stiger nå kjenner at jeg er stressa å urolig. Kvalm og svett, men jeg vet hvorfor det er sånn å jeg må klare å komme meg igjennom denne dagen. Dette skal gå bra jeg må prøve å tenke så positivt som overhodet mulig. Jeg blir stressa å urolig fordi jeg egentlig ikke takler at andre mennesker driver oppi ansiktet mitt sånn som tannlegen må gjøre. Jeg gråter nå bare av tanken på at jeg skal igjennom dette her engang til, men jeg vet jo at jeg må gjøre det. For det er viktig at jeg gjennomfører dette her. For min egen del jeg kan ikke gå å være redd for at alle mennesker skal gjøre meg noe vondt å jeg vet jo at dem ikke skal det, men det er jo traumene som gjør at det blir vanskelig. Så, det jeg har tenkt er at visst jeg får til denne tannlege timer her så kan jeg unne meg en singelett, mascara eller noe annet jeg trenger som en liten belønning til meg selv.

Gruer meg veldig til denne hudlege timen fordi jeg er redd for hva jeg kommer til å få beskjed om. For jeg tåler ikke den antibiotika kuren så er kanskje mer redd for å høre at det ikker noe de kan hjelpe meg med, men nå får jeg komme meg i dusjen å komme meg igang for jeg skal gjennomføre begge de timene her. Jeg kommer til å bli å stolt av meg selv visst jeg får det til.

Har dere noen andre tips til en belønning ? så kom gjerne med tips visst dere vil :)

 

Har ikke sovet så godt

 • 19.04.2018, 07:00

God morgen fine lesere. 

I natt har jeg ikke sovet noe godt i det hele tatt. Det er ganske dumt siden denne dagen kommer til å bli ganske lang. Jeg er så utrolig trøtt og sliten nå , men jeg må stå opp. Må ærlig innrømme at det er utrolig fristende å ringe tannlegen å hudlegen å si at jeg er syk. Jeg kommer ikke til å gjøre det for det går bare utover meg selv visst jeg gjør det , men det jeg gleder meg til i dag er å ta meg en sykkel tur . Så håper jeg at    det er fint vær utover dagen i dag. Det er overskyet her i dag , men spådd sol etter hvert så jeg håper solen titter frem etter hvert. 

Hvordan er været hos dere ?

Har dere noen planer i dag ?

Ønsker dere alle en fin dag :) Husk å ta vare på hverandre <3

Dette fikk jeg av typen bilde kommer i morgen

 • 18.04.2018, 23:03

Denne dagen gikk plutselig veldig fort. Jeg kom på at jeg fortalte dere at jeg og typen var innom sportsbutikken i går å at jeg skulle ta bilde , men det har jeg ikke rukket å fått gjøre. Jeg ble så sjokkert i går at jeg klarte ikke å si så mye, men iallefall vi skulle innom sportsbutikk for å se litt på sykler. Det var en sykkel jeg synes var veldig fin , men denne angsten gjorde jo sitt til at jeg sleit litt der inne. Nok om det i hvertfall så kommer det bort en hyggelig person som jobber der som spurte om sykkelen var til meg osv. Vi svarte ja , så ordnet de med at jeg kunne prøve å sykle litt på den så jeg kunne kjenne litt om fet var en sykkel for meg. Når jeg kom tilbake så spurte typen hva heg syntes osv. Sa at jeg likte den å at det var en god sykkel osv. Før jeg sa noe som helst så kjøpte han sykkel til meg. Itillegg til det så kjøpte han med sykkel hjelm , skjerm + støtte. Jeg gleder meg til å ta bilde av sykkelen  i morgen. Gleder meg veldig til å kunne sykle litt i naturen å tablett bilder osv :) 

Nå , skal jeg avslutte her å prøve å sove før de 2 timene i morgen.

Er det noen av dere som sykler ?

 

Skulle ønske denne mobbingen kunne ta slutt !

 • 18.04.2018, 19:13

Jeg skjønner jo egentlig at denne mobbingen ikke tar slutt eller det føles ikke sånn iallefall det er jo mobbing alle steder jo. Hvorfor har det egentlig blitt til at folk mobber hverandre ? Er det pga sjalusi?  Eller er det fordi man selv har det vond så man tråkker andre ned i dritten ? Jeg synes bare at det er så vanvittig mye mobbing, erting, drittslenging , baksnakking osv. Det må gjøres noe med det for det er blitt alt for mye av det

Man blir mobba visst man bruker sykkel hjelm

Man blir sett rart på visst man har på seg skikkelig mc utstyr. Jeg sitter ikke på med typen min på motor sykkel visst jeg ikke har på meg skikkelig med utstyr på motor sykkel for å si det slik. Så, blikk og sleng kommentarer på har jeg også fått.

Gutter blir mobba, erta slengt dritt til osv visst de bruker rosa t-shirt f.eks

Er man bifil, lesbisk eller homofil så blir man også mobba. Det er nok ikke sånn alle steder , men jeg kjenner til noen som har måttet flytte pga mobbing fordi dem har en annen legning.

Man blir mobba visst man ikke er flink nok på skolen , men man kan også bli mobbet for å være for flink på skolen. 

Her er jo bare noen av de tingene som jeg tenkte å skrive om for det er så mye mer, men jeg kan ikke skrive alt det, men uansett jeg håper virkelig at man kan prøve å stoppe mobbing eller si ifra til noen visst man ser noen lir mobbet osv. For vi har mista alt for mange pga mobbing, erting, utestengelse osv. 

Ønsker dere en fin kveld <3 Ta vare på hverandre der ute <3 Alle er like mye verdt <3

 

God ettermiddag

 • 18.04.2018, 16:29

Hei flotte lesere. 

Været i dag har vært helt fantastisk så jeg har vært ute noen timer i dag. Så , nå sitter jeg i sofaen å skal slappe litt av. I morgen er det jo hudlege time å den timen må jeg forbedre meg ekstra til. Skal finne meg en liten notatbok å skrive ned spørsmål , men også svar som jeg får i morgen. Skal bli gått å bli ferdig med både tannlege å hudlege i morgen, men over til noe helt annet. Sikker et utrolig rart spørsmål typen sliter utrolig med pollen allergi , men jeg liker så godt å kunne tørke håndklær og sengetøy ute sånn egentlig.

Er det noen som vet om det er mulig?

Eller som har noen tips eller råd visst det ikke går?

Er det flere som har pollen allergi ? 

Ønsker dere en fin ettermiddag der ute :)

God formiddag

 • 18.04.2018, 14:13

Tåka er endelig borte å jeg har endelig fått smurt inn ansiktet med solkrem sånn at jeg bare kan nyte sola å ikke minst den gratise konserten som fuglene gir meg. Det er helt nydelig å kunne høre dem. Jeg blir så i godt humør pluss at jeg synes det er en form for terapi å kunne høre på dem. Slutter på en måte å tenke på negative ting. Fordi jeg bare nyter å lytte til fuglene. I dag har jeg fått gjort en del ting hjemme å det er så utrolig godt. For det er en del ryddig som jeg skal gjøre , men samtidig så er det jo lov med en pause. Å da er det jo kos å kunne sitte ute i det nydelige været. Tror nok det blir en tur ut etterpå å spise en is sammen med typen altså :)

Er det fler som skal kose seg med is i dag?

Er det flere enn meg som liker å høre på fuglene kvitre?

 

I morgen blir en slitsom og utfordrende dag for meg

 • 18.04.2018, 12:12

I morgen er dagen som jeg skal til tannlegen fy søren som eg gruer meg. For jeg er helt sikker på at jeg får beskjed om at jeg må fjerne visdomstanna mi. Jeg tror faktisk ikke at  jeg klarer å gjennomføre det. Jeg kjenner at jeg blir stressa bare av å skrive om det. Uansett så må jeg jo dra til tannlegen i morgen for å høre hva dem tenker, men som sagt jeg er nok helt sikker på hva dem kommer til å si, men jeg er bare nødt til å gjøre det som er best. Uansett hvor redd jeg er osv det værste er at jeg vet jo at det er lang ventetid på å få kommet inn å få fjerna den. Så, det synes jeg er helt grusomt å vite at etter søknaden er sendt inn så er det å gå å vente noe på som er redd for, men nok om det. Forr det er ikke bare tannlegen jeg skal til i morgen. Jeg skal også til hudlegen itillegg i morgen å det er time jeg har venta litt på så jeg kan ikke bare avlyse den.

Jeg har en hudsykdom så jeg skulle egentlig ha gått på en antibiotika kur , men den tålte jeg ikke. Så da må vi se om vi kan finne noe annet som kan hjelpe meg. Så i morgen blir det en veldig lang dag. Jeg tenker at dette skal gå bra, men det som er også er vanskelig i morgen er jo disse tvangshandlingene mine. Jeg går jo ikke på noe form for offentlig toaletter for det bare går ikke. Kjenner at jeg blir kvalm og svett bare jeg skriver om det. Så i morgen kan bli en utfordrende dag for meg med de tingene som jeg sliter veldig med. Bl,a dette med å vakse meg på hendene osv. Herregud huff mulig folk vil tenke at eg er veldig rar eller merkelig , men det er sånn jeg er . Det er virkelig ikke lett med disse tvangstankene osv. Dette ble et litt langt innlegg dette her, men jeg trengte bare å skrive litt rundt det. Så, får jeg bare håpe at disse timene går veldig fort. Sånn at jeg får kommet meg hjem for jeg kommer jo til å bli sliten, men jeg må bare forbedre meg litt på at sånn er det i morgen. Det verste er vel å ikke kunne vaske hender i morgen , det kommer til å bli veldig slitsomt. 

Ønsker dere fremdeles en fin dag <3

Dagen i dag er noe lettere

 • 18.04.2018, 09:25

I dag er faktisk dagen noe lettere å noe bedre :) Når jeg sto opp i dag så tenkte jeg bare at her kan jeg ikke i hele dag. Så , da ble det enkelt opp spratt jeg å tok av alt senge tøy , la på nytt , satte på en vaskemaskin med klær å tok meg en dusj. Jeg har fått i meg litt frokost også så nå er jeg egentlig ganske fornøyd. Kjenner at jeg egentlig er ganske trøtt , men skal holde meg våken for det er så viktig at jeg ikke legger meg igjen. Tenkte at jeg skal rusle meg en tur løpet av dagen kanskje for temperaturer er god , men er utrolig tåkete ute. 

Hvordan er været hos dere da?

Ønsker dere en fin dag <3

God morgen

 • 18.04.2018, 07:04

 

God morgen flotte lesere

Jeg er så trøtt trenger egentlig ikke å stå opp. , men ble vekt av alarmen til typen .  Så , klarer ikke å sovne igjen. Er det flere som har det sånn ! Altså våkner av andre sine alarmer ? Jeg tror jeg burde prøve å slappe av litt fordi jeg er virkelig trøtt , men i dag så skal jeg prøve å vaske litt sånn at jeg ikke bare blir liggende i senga i dag så får vi se hvordan dagen blir utover. Kan hende jeg skAl begynne å vekke typen snart. Han er trøtt og sliten tror jeg for han reagerer ikke på alarmen. Så , da får jeg avslutte her.

 Ønsker dere alle en fin dag. Husk å ta vare på hverandre der ute :) 

Skal dere noe spennende i dag da ?

Hvordan er været hos dere ?

Pleier dere å stå opp tidlig ?

Ønsker dere en riktig fin dag :)

 

 

God natt

 • 17.04.2018, 23:57

Jeg fikk en melding fra venninnen min som skuffa meg veldig her om dagen , men jeg har rett og slett ikke svart . For det var ikke en unnskyldning eller noen ting. Kun det vanlige der det står hva skjer a? Kjente jeg ble utrolig lei meg , men jeg ser hu ikke ser hva hu gjorde pluss at jeg vet hva slags spm jeg kommer til å få å det er om hu kan låne penger osv. Denne gangen kan jeg ikke det for selvom jeg må vente Melå øvelseskjøre osv så koster bil lappen ganske mye , men trengte bare å få ut litt frustrasjon over at jeg fikk melding , men ingen unnskyldning. Nå skal jeg sette på lydbok å prøve å sove.

God natt der ute <3

Må innrømme at jeg nesten er alt spisende innen musikk

 • 17.04.2018, 22:11

Jeg må nok innrømme at jeg er nesten alt spisende når det kommer til musikk. Jeg pleier som regel å gi all musikk en sjanse iallfall, men skal ærlig innrømme at jeg faktisk hører en del på norsk rap også å jeg har noen norske rap sanger som jeg synes har ganske sterke og bra tekster for å si det sånn. Nå om dagen så hører jeg en del på Endless sine sanger. Må ærlig innrømme at mange av de sangene gjør en del med følelsene mine så , visst man er åpen for å prøve å teste ut litt nytt så synes jeg dere skal gjøre det. Dette er noen av mine favoritter da.

~ Endless - Tilgi meg 

~ Endless - Forsvinner med vinden

~ Endless - Refleksjon

~ Endless - En Hånd ( For Norge )

Ønsker dere en riktig fin kveld der ute :)

Husk å ta vare på hverandre <3

 

Det ble ikke bowling i dag

 • 17.04.2018, 17:59

Det ble ikke bowling i dag , men det er fordi det har smelta så utrolig mye med snø. Sånn at vi har drevet litt ute. Så , nå sitter vi i bilen på vei hjem etter at vi har gått oss en liten tur å vært innom butikken å handlet litt. Når vi kommer hjem nå så skal vi se på litt Sopranos og lage oss toast som vi skal kose oss med. Vi har vært innom noen sportsbutikker å jeg var heldig å få en gave fra typen som har ønsket med. Gleder meg veldig til å vise dere bilde i morgen. Det var ganske godt å komme seg ut å gå litt ute. Nå , er vi straks hjemme så da får jeg avslutte her. Ønsker dere alle en riktig fin kveld :)

Takk til leser og dere som følger bloggen min

 • 17.04.2018, 12:57

Tenkte jeg igjen vil takke der fantastiske lesere og til dere som følger bloggen min. Jeg er så takknemlig for alle tips og råd som jeg får ifra dere. Når ting er mørkt  å trist så klarer jeg ikke å finne på slike positive å fine ting, men uansett nå har jeg dusjet og fikset meg litt smørt inn ansiktet med solkrem å jeg er endelig ute å nyter sola. Jeg er glad for at jeg kom meg ut av senga å ut frisk luft. Så , har jeg bestemt meg for at jeg hat veldig lyst til å dra å bowle for det går alltid an å snu visst man ikke får det til. Så , tenkte jeg at jeg har lyst til å prøve å sette en bolle deig eller noe. Nå , skal jeg ta en ting av gangen. Å akkurat nå så er det å nyte sola. Så igjen tusen takk til dere alle sammen som leser og følger meg <3

God formiddag

 • 17.04.2018, 11:43

God formiddag.

Jeg klarer rett og slett ikke å komme meg opp av sengen i det heletatt eller jeg har fått satt på en vaskemaskin med klær for det trengtes utenom det så har jeg bare ligget her å vært lei meg. Det kommer jo en del følelser rundt dette med at jeg innser at det ikke bare er angst jeg har, men også dette med tvangshandlingene mine. For det gjør jo hverdagen vanskeligere, men samtidig så klarer jeg ikke å fikse alt på en å samme tid. Så, det jeg tenkte jeg skulle er bare å komme meg igjennom denne uken her på best mulig måte. Så, skal jeg til psykologen min på mandag. Å , da skall jeg også møte en psykiater ang medisiner så, da kan jeg rett og slett snakke med de om hva vi skal fokusere på først. For det kan jo hende at de vil at vi skal se på angsten, depresjonen og tvangslidelser før vi gjør noe med adhd medisiner, men det kan også bli omvendt. Nok om det typen min ringte i stad å lurte på om vi skulle finne på noe hyggelig i dag så visst jeg får det til så har han lyt ti at vi skal dra å bowle litt sånn at jeg får andre ting å tenke på. Så, jeg krysser fingrene for at jeg får til å bli med på det. For han liker godt å bowle så det er koselig å kunne gjøre ting han liker også.

Jeg skriver om det senere visst jeg får det til iallefall :) 

Ønsker dere alle en fin dag videre <3 

 

Har dere noen tips elle forslag ?

 • 17.04.2018, 08:51

God morgen flott lesere.

Jeg er helt tappa for alt som har med energi å gjøre i dag. Pluss at jeg tror kanskje jeg føler meg litt sånn rar siden jeg har turt å skrive om mine tvangslidelser. Kanskje litt uvant jeg klarer ikke helt å si det sån høyt enda, men det kommer nok det også etter at det har synker litt inn vil jeg tro. Jeg aner ikke helt hvordan denne dagen blir eller hva jeg skal finne på utover dagen, men jeg må prøve å unngå å ligge i sengen i hele dag, For jeg gjorde nesten det i hele går å jeg vet egentlig ikke helt om det er så bra å bare bli liggende i sengen , men på mange måter å er det jo bare det jeg vil akkurat nå. Det som er vondt når jeg er så langt nede er jo at jeg klarer jo heller ikke å spise mat orker jeg jo ikke.

Det jeg tenkte litt på om kanskje kunne være greit å prøve å gjøre i dag var kanskje å prøve å bake litt noe enkelt , men som kanskje er litt godt som jeg kan legge i fryseren for jeg er så lei brød, men det får jeg se om jeg orker i dag uansett. Nei, nå får jeg avslutte her å komme meg litt opp fra senga.

Har dere noen planer i dag ?

Har dere noen tips til hva som kan gjøre dagen litt lettere ?

Har dere noen tips eller forslag til noe godt som man kan ha i fryseren ?

Ønsker dere en strålende dag <3

Føler at hodet skal eksplodere av tanker

 • 16.04.2018, 23:42

Det er er helt umulig å kunne sove med det tankekjøret som jeg har nå. Det er så mye tanker i hodet mitt at det føles ut som om det skal eksplodere. Jeg føler meg ensom som selvom jeg ikke er det. Føler at jeg ikke får til noe i det heletatt. Pluss en del andre ting , men det er ikke lett å skulle finne ut av alt aleine. Det er lenge til jeg skal til psykologen min igjen. Skal ikke dit før neste mandag for meg føles det ut som om en evighet. Skulle bare så veldig ønske at jeg kunne slippe all den angsten og ikke minst tvangslidelsene mine. Det er litt godt å skrive om det , men samtidig ganske sårt på en måte litt vanskelig å forklare. Det er egentlig rart at jeg i det heletatt klarer å gråte eller mer merkelig at det kommer tårer. Fordi jeg har grått så mye at det føles ut som om jeg har grått flere liter. Jeg er så utrolig trøtt å sliten så håper bare jeg kan sove litt nå. 

God natt der ute <3

Jeg kom meg ikke ut i dag

 • 16.04.2018, 20:55

God kveld fine lesere <3

Hadde egentlig planer om å prøve å komme meg litt ut for å komme meg ut å kunne gå en tur i dag, men jeg klarte det ikke. Angsten, depresjonen har vært ganske intens i dag. Så, det eneste jeg var at jeg ble med typen for å handle inn til middag i dag for han ønsker at jeg skal komme meg litt ur. Sden jeg bare hadde ligget i sengen i hele dag. Så, når vi kom hjem laget han hjemme laget pizza egentlig litt juks fordi vi brukte ferdig bunner. Etter middagen så satte vi oss ned å så på 2 episoder av Sopranos jeg klarte ikke å følge med , men jeg prøve så vi kunne sitte litt oppe sammen. Så, nå har jeg lagt meg i sengen skal sette på en film på iPaden å prøve å bare kunne slappe litt av.

Venninna mi som jeg skrev om sist når jeg måtte reise til byen å være alene fordi hu plutselig ikke kunne osv har enda ikke sagt unnskyld. Hu ringte litt senere bare for å spørre om hu kunne låne penger, men de pengene som hu kunne låne var ikke bra nok det var tydeligvis for lite. Uansett samme det, men det er nok absolutt en stor del av hvorfor jeg er ganske så utenfor hadde jeg bare kunne fått en unnskyldning eller noe sånn. Hu har ikke kontakta meg siden den dagen heller å det synes jeg faktisk også er ganske sårende for jeg skulle ønske at hu kunne gjøre det bare, men nok om det. Nå skal jeg prøve å se om jeg kan klare å kose meg med en film eller noe sånt. Jeg håper dere har en fin kveld :)

Husk å ta vare på hverandre <3

Da må jeg starte på nytt igjen

 • 16.04.2018, 13:59

Det er ikke lenge man får snakket med en lege på telefonen å det er jo greit nok det for sånn er det bare. Vi fikk snakket litt sammen så jeg fant ut 100 % at jeg ikke kan øvelses kjøre eller starte med lappen før jeg har funnet riktig dose med adhd medisiner. Å, den dosen skal jeg ha gått på en stund fordi den må være stabil. Å det er greit det fordi det er jo pga av sikkerthet å slike ting. Det jeg kanskje ble litt lei meg for er at når vi snakket sammen så skjønte jeg jo at den medisinen jeg bruker for min adhd nå ikke er den som er riktig. Så, jeg må prøve andre adhd medisiner som da vil si at jeg faktisk må starte helt på nytt med opptrapping å slike ting. Så, da blir det nok så å prøve nye adhd medisiner allerede neste uke. Veldig kjedelig at jeg har trappa opp å brukt nesten 1 år for å finne ut om dette er riktig. Å nå må jeg igjennom en slik prossess engang til, men jeg heier på meg selv å tenker at dette skal jeg klare :)

Dagen i dag har vært ganske så tung ikke fått gjort så mye å kom på at fader jeg har jo ikke spist frokost. Så, det må jeg gjøre nå før jeg eventuelt skal ut å gå en tur. 

Ønsker dere en fortsatt fin dag :)

 

Dette er mine Tvangstanker og Tvangshandlinger

 • 16.04.2018, 08:10

Jeg skrev for noen dager siden litt om tvangslidelser , men tenkte kanskje jeg kunne skrive hva dem er sånn at det blir mer konkret. Det er ganske slitsomt å ha tvangslidelser for deg går mye utover hverdagen for å si det sånn. Jeg synes kanskje ikke det er snakket så mye om tvangslidelser er det fordi det er litt tabu å snakke om ? Uansett så håper jeg at visst det er fordi det er tabu å snakke om ønsker jeg virkelig at man kan gjøre noe med det. For det er så synd visst man ikke kan være åpent ærlig om slike ting fordi man kan bli mobba, erta, sett rart på osv å slike skal det ikke være synes jeg.

 

 Men her er iallfall mine tvangshandlinger 

 

1) Vasker meg mye på hender så mye at det går flere håndsåpe i uka

2) Sjekker om jeg har låst døra flere ganger før jeg legger meg

3) Sjekker at døra er låst visst jeg skal ut flere gang å tilslutt så tar jeg bilder for å være sikker

4) Sjekker så alt av elekstriske  er slått av så det ikke skal begynne å brenne. 

5) At ting må ligge i rekkefølge eller i bestemt orden.

6) Redd for å bli smittet eller gjøre andre syke.

 

 

Ønsker dere alle en fin dag.

 

 

Good morning

 • 16.04.2018, 08:00

God morgen fine lesere.

Noen har vel allerede vært oppe noen timer noen ligger nok å sover enda å, noen har sikkert akkurat våknet. Jeg har vært våken nesten en time, men ligger egentlig bare å slapper av. Jeg er litt små sliten i dag , men det er sånn det er. Må si det er deilig å våkne til en grei tepratur selvom sola ikke skinner for fuglene synger så vakkert :) Synes det er en terapi i seg selv å kunne bare ligge å høre på dem synge i vei. I dag vet jeg ikke helt hva vi skal, men visst det går det jeg har lyst til så blir det nok en liten gå tur i ettermiddag. Det er utrolig deilig å kunne komme seg ut å få gått litt. Utenom det så blir det nok bare litt klesvask tror jeg pluss at jeg skal jo snakke med legen på telefonen i dag. Så, kanskje jeg kan få litt svar på noen ting som jeg lurer på.

Nå, skal jeg straks lage meg litt frokost å sette i gang dagen. 

 

Har dere noen spesielle planer i dag da?

 

Ønsker dere alle en riktig fin dag der ute <3

 

God natt

 • 16.04.2018, 00:28

Da tenker jeg at det er på tide at jeg skal prøve å få meg litt søvn , men det er litt vanskelig når angsten er så utrolig høy. Jeg ligger bare gråter , men tenker at jeg skal komne meg igjennom dette. Det er nok ikke bare angsten som gjør at jeg ikke får sove. Er bare så utrolig følsom om dagen tåler ingenting før jeg begynner å gråte. Har bestemt meg for å ringe til legen min i morgen for å høre om opptrapping på medisinene for adhd kan gjøre en del med følelsene mine. Nå , har jeg satt på litt rolig musikk for å prøve å puste litt rolig å slappe av. Så håper jeg at jeg får sovet litt nå. Jeg er utrolig sliten i hodet , men kroppen er full av energi. Nei , nå får jeg avslutte her å legge meg til å prøve å sove.

God natt der ute <3

 

Var usikker på om jeg ville skrive dette

 • 15.04.2018, 22:34

Jeg var utrolig usikker på om jeg ville skrive om dette eller ikke , men det er nok mer fordi jeg kanskje er redd for at noen skal tenke eller si herregud ta deg sammen , skjer deg , du er teit , barnslig osv. Det er ikke så mange som egentlig vet hvor ille angsten min er eller hvordan jeg faktisk har det med de tingene jeg sliter med , men uansett her kommer det. Egentlig så hadde jeg tenkt å begynne meg noe form for boksing ville egentlig starte på kick boksing , men siden angsten er stor å jeg sliter meg en fem tvangslidelser så tenkte jeg at deg går an å sende en Mail å høre om det går an å få timer alene fordi jeg sliter med angst.

Fikk en hyggelig mail tilbake der det sto at det ikke var noe problem osv , men herregud da jeg så prisen trudde jeg at jeg lås feil å at jeg kanskje hadde glemt å ta på briller , men nei det hadde jeg altså ikke gjort 

Det koster altså nesten 700 kr for 1 time å visst jeg ville ha 10 timer så koster det rett under 6000 kr. Det er jo for da trener jeg alene med en trener , men hjelpes meg det var alt for dyrt. Det er selvfølgelig litt trist , men sånn er det bare. Jeg er nok kanskje mer trist og lei meg fordi jeg ser virkelig hva ting koster både med å uten angst. Jeg blir bare så utrolig lei meg når jeg ikke får gjort det jeg har lyst til å drive med fordi angsten å det andre ødelegger for meg. 

Ønsker dere en fin kveld der ute <3

Bilde dryss fra dagen i dag

 • 15.04.2018, 21:12

God kveld flotte lesere. 

Jeg tenkte jeg skulle legge ut bilder etter en fin dag som jeg og typen min hadde i dag. Vi dro ut på en liten kjøre tur for vi skulle egentlig gå oss en tur, men det viste seg at vi hadde ikke akkurat sko til å gå ute så da gikk vi inne der i stedenfor. Så, vi var en tur på det Norske veg museum. Det var faktisk litt morsomt, men spennende også faktisk. Etter den turen så dro vi hjem for å kose oss med litt god mat. Skulle ha rekesmørbrød , men som jeg har skrevet litt tidligere er at jeg sliter mye med mat angst så, jeg fikk ikke kost meg så m yr som det typen min fikk gjort. Det viktigste er at jeg prøvde å spise litt så jeg er egentlig både fornøyd å stolt av meg selv i dag, men nok om det. Her kommer bildene fra dagen våres i dag.

Jeg ønsker dere alle en riktig fin kveld <3

 

 

 

 

 

Det har vært en koselig dag

 • 15.04.2018, 14:51

Dette har vært en utrolig fin å koselig dag fikk litt angst nå på slutten , men jeg har fått gjort masse uansett. Jeg skal vise dere bilder , men det går så treigt å laste det opp via telefon så da gjør jeg det når jeg kommer hjem. Vi var en tur på plantasjen for å se etter blomster til å ha inne , men jeg fant egentlig ikke noe akkurat  nå. Da tror det jeg det er bedre å vente sånn at jeg ikke kjøper for å kjøpe. Nå , er vi på vei hjem etter en koselig dag ute som jeg gleder meg til å vise dere bilder av. Pluss at været er jo fortsatt fint å en god temperatur ute. 

Hva har der gjort i dag da?

Skal der noe spennende utover dagen ?

Ønsker dere en fin ettermiddag :)

God morgen :D

 • 15.04.2018, 08:49

God morgen.

Nok en morgen jeg våkner opp til at fuglene synger å sole er fremme. Dette blir en fin og varm dag. Jeg tror kanskje jeg har litt lyst til å prøve å komme meg til plantasjen i dag å kjøpe lott vår blomster, men jeg er ikke helt sikker på om vi skal vente eller hva vi skal gjøre enda tar det som det kommer. Jeg skal uansett ta en litt skikkelig husk vask eller iallefall 2 rom som jeg vil vakse å rydde litt å visst jeg orker så gjør jeg mer utover dagen. En  Klesvask er allerede satt på å jeg skal snart vekke typen så vi skal spise frokost å slappe av før vi starter. I dag skal vi kose oss med egg og bacon til frokost det er så godt så det gleder jeg meg til. Så håper jeg at det blir en liten tur ut i dag å nyte det fine været. Jeg bare ligger å nyter for det er så godt å høre på alle fuglene som synger der ute synes det gjør meg egentlig ganske rolig for det er så fint. 

Har dere noen planer i dag ?

Har dere kjøpt noen inne eller ute planter ?

Ønsker dere alle en riktig fin dag <3

Akkurat sett en veldig sterk film.

 • 14.04.2018, 20:31

God kveld alle flotte lesere . Jeg tenkte bare at jeg skulle innom å skrive et lite innlegg. Jeg har nettopp sett på en film på Netflix som jeg gråt veldig av. Det kom mange følelser , men også en del traumer. Jeg synes filmen / dokumentaren vare veldig sterk, men det jeg tenkte jeg ville si er at etter jeg så den filmen eller dokumentaren så ble jeg faktisk ganske så redd fordi jeg vet at det er så mange som blir mobba , erta , holdt utenfor osv. Visst vi ser sånne tilfeller så må vi prøve å finne ut av hva som skjer. Denne filmen anbefaler jeg faktisk folk å se visst man klarer å se på den. Usikker på om den er bassert på sann historie eller ikke :(

Den heter A girl like her. Det er en veldig sterk film så alders grensen er 16 +

Denne filmen satte som sagt mange følelser å tanker i meg. 

Ønsker dere en fin kveld <3 

Husk å ta vare på hverandre <3

Kjempe fin tur med typen

 • 14.04.2018, 15:19

God ettermiddag alle fine lesere.  Da er vi endelig på vei hjem etter noen timer ute. Dagen ble veldig fin , men nå er jeg utrolig sliten etter mye eksponering av angst. Vi ante ikke helt hvor vi skulle dra før typen fant ut av det selv. Han ville overraske meg så han sa ingenting før vi nesten var fremme. Så i dag har jeg vært inne på Strømmen stor senter. Hjelpes meg det var utrolig stort  å utrolig mye mennesker. Så, vi gikk bare rundt så litt for jeg har aldri vært der. Det som ble vanskelig var alle menneskene så det ble ikke noe shopping , men en morsom opplevelse uansett da. 

Så jeg er glad vi er på vei hjem nå. Da skal jeg finne sofaen å se på en film å slappe av resten av kvelden :) Det synes jeg et helt innafor etter så mye eksponering av min angst. 

Ønsker dere alle en fin dag videre :)

 

Orker ikke lese aviser osv

 • 14.04.2018, 12:21

Jeg kjenner at jeg blir redd når jeg leser avisene om dagen så, jeg har omtrent ikke lest noe som helst av nyheter eller turt å lese avisene eller lese nyheter på nett osv , men man får jo med seg det som skjer uansett for det er jo ikke til å unngå. Det som skjer rundt om i verden er jo helt forferdelig. Skulle virkelig ønske at det snart kunne stå mere positive ting i aviser , sosiale medier osv. Skulle ønske at snart verden kunne bli et bedre sted , men jeg vet ikke om det noen gang blir det, men det er lov å ønske seg det å det er jo lov å håpe. Aner ikke hvor mange netter jeg har grått , vært kvalm , redd , mareritt osv for de tingene her. Jeg måtte bare få det ut. 

De 2 tingene her er jeg veldig redd for skal skje. 

Terror 

Krig

Håper dere får en fin lørdag

Gleder meg til en fin dag med typen

 • 14.04.2018, 08:21

God morgen alle fine lesere.

Det er ganske så tidlig å skulle stå opp klokka 08.00 på en lørdag , men det er litt sånn nå når jeg driver å trapper opp på adhd medisin. Pluss at det er ikke så lenge til jeg skal vekke typen min så. Skal spise frokost ordne oss så , skal vi kjøre oss en tur. Vi vet ikke helt hvor vi skal dra enda annet enn at vi tenker at vi bare skal kjøre litt. Kose oss med en god lunsj spise is gå oss en liten tur osv.

Sånne ting som det synes jeg er litt morsomt å kunne gjøre. Dette med å bare kunne dra ut ikke alltid vite hvor man skal osv. Pluss at jeg tror at jeg skal klare det i dag siden jeg føler at denne dagen her blir fin.

Gleder meg til å ha en fin dag med typen. Vi skulle jo egentlig vaske og rydde i dag , men det utsetter vi nok til i morgen eller noe. Skal nyte sola å slappe av i dag det tror jeg skal bli godt. Nå, får jeg begynne å ordne meg før jeg skal vekke typen. Spise frokost å bare kjøre oss en tur. Spent på hvor vi havner blir ikke så veldig langt for vi skal hjem igjen i dag , men det viktigste er at vi får en fin å en herlig dag sammen ❤️

Pleier dere å bare kjøre en tur uten å planlegge alltid?

Har dere noen planer i dag da ?

Ønsker dere alle en fin dag <3

Dette ønsker jeg å gjøre i Sommer/Høst

 • 14.04.2018, 00:32

Jeg har prøvd å sette meg noen ting som jeg vil gjøre i sommer / høsten. Dette er ting som jeg ikke hatt fått gjort fordi angsten har vært stor, men tenker at jeg vil prøve å oppleve litt i sommer. Samtidig som det blir å gjøre litt med huset. Så , dette er hva jeg vil gjøre i sommer så får vi se hvor langt jeg kommer å hva jeg får gjort. Tenkte også at det kan være greit å skrive positive ting siden dagene er litt tunge så , kan jeg skrive hyggelige ting som jeg vil oppleve i sommer / høsten. Det er ikke bare angsten som har stoppet meg for å gjøre noen sv oppgavene. Sånn som det med å vaske huset , bygge søppel skur, verandaen osv er jo av andre grunner. Det som jeg har angst for er jo Hunderfossen og Tusenfryd , men nå må jeg prøve å sove litt nå så da skriver jeg det jeg ønsker å få til i Sommer /  Høst i tilfeldig rekkefølge .

Ønsker dere en god natt der ute <3

1) Vaske huset å begynne å male det 

2) Tusenfryd 

3) Hunderfossen

4) Gå masse turer i skog / fjellet

5) Bygge søppelskur

6) Besøke venner 

7) Ordne en del med verandaen våres 

 

Om meg

kaosverden89

Hei, er ei jente på 28 år :) Som har bestemt seg for og blogge litt om livet mitt. Som skjer nå og som har skjedd tidligere! Jeg er ganske så åpen. Så kommer til og skrive litt om hvordan det er å ha angst, depresjon og Adhd og veien med å lære seg og leve med det og prøve og komme ut av det :) Gjerne følg bloggen min visst dere vil :)

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no