hits

kaosverden

- en ting er å stikke ut veien for andre, en annen ting er å gå den -

Jeg trenger bare å skrive litt

 • 31.03.2018, 21:08

Jeg sitter å grubler litt for hvordan dette innlegget her skal bli, men så tenkte jeg at det blir som det blir for det er sånn det er innimellom at jeg bare trenger å skrive litt sånn at jeg skal komme meg igjennom kvelden og natta. Jeg er egentlig ganske lei meg å tåler ganske lite om dagen jeg prøver virkelig å ta meg sammen, men jeg ser at det nytter ikke. Jeg prøver å unngå angsten å det som skjer da er at når den kommer så kommer den skikkelig. Det er vanskelig å forklare fordi det går egentlig ikke man kan kanskje faktisk ikke forklare angst jeg prøver å forklare hva angst er , men da kan jeg ofte bli ledd av eller at folk sier at jeg må ta meg sammen , skjerp deg, osv osv.

Er det andre som har fått beskjed om å ta seg sammen?

Eller blitt ledd av?

Eller sagt skjerp deg eller andre ting?

Det gjør egentlig ganske vondt når folk sier at jeg skal ta meg sammen for det er ikke alltid det går, jeg vil jo ikke ha angst jeg skulle gitt innmari mye jeg for å bli kvitt den angsten for det er helt grusomt. Kan hende jeg er utrolig dårlig på å forklare andre hva angst er å hva den kan gjøre med folk, men en ting er helt klart at det går ikke an å bare ta seg sammen, eller at folk ler av mennesker som har angst, eller at man skal skjerpe seg når man er ute blant folk f.eks. Jeg kjenner det knyter seg i magen når jeg skriver dette fordi jeg har mista så utrolig mye pga min angst å det er gjør fryktelig vondt. Spesielt etter at jeg mista mye kontant med venner som jeg var utrolig glad i å som betydde utrolig mye for meg.

Jeg klarer foreksempel ikke å lese aviser eller nyheter fordi jeg synes det står så utrolig mye vondt pluss at jeg blir skikkelig redd av å lese det, kommer det nyheter på radioen f.eks så prøver jeg å gjøre alt for å unngå høre på nyhetene for det er så utrolig mye vondt som foregår der ute i verden. Jeg klarer dessverre ikke å unngå alle nyheter , men jeg skulle ønsker jeg hadde klart det for å si det sånn. Det var ikke meningen at dette innlegget skulle bli så langt så nå ska jeg runde av her.

Jeg ønsker dere alle en fortsatt fin påske <3

Å husk å ta vare på hverandre <3

Litt innkjøp + gave fra tantebarnet mitt

 • 31.03.2018, 15:48

God ettermiddag.

Nå , sitter jeg ute å nyter sola sammen med kjæresten min etter at vi hadde en koselig dag med å ruse en tur i byen. Det blir rett og slett grilling i dag også siden været er så nydelig å vi har igjen masse grill mat så, godt å bare kunne bruke det opp. Jeg driver å titter litt etter nye ute møbler siden vi trenger det , men jeg har ikke funnet noe riktig enda. I går var været så nydelig å sola varmet såpass så , jeg ble faktisk solbrent så i dag har jeg vært å handla litt. Vi skal bare slappe av å kose oss i dag se litt serie faktisk. Så nå driver vi å ser på Sopranos det er faktisk en gangsle bra serie , men litt skummel eller litt vold så jeg snur meg unna sånn innimellom. Utenom det så fikk jeg en gave fra tantebarnet mitt som jeg synes var skikkelig søtt .

Nå , skal vi snart begynne å grille så da får jeg avrunde her. Legger ut bilde av det jeg kjøpte pluss gave fra tantebarnet mitt 

Solkrem,lepomade+ nye tursko som jeg trengte :)

Denne fikk jeg av tantebarnet mitt <3

God morgen

 • 31.03.2018, 07:26

God morgen :)

Her hjemme er det bare jeg som er våken typen og tantebarnet mitt ligger å sover så jeg sitter bare å koser meg. Jeg synes det er alt for tidlig å skulle vekke dem så, da kan jeg kose meg litt med å spille litt på dataen min eller kose meg litt med en film eller noe serie til dem våkner opp av seg selv. I dag også er jo været helt nydelig så, visst jeg ikke tar helt feil så vil nok tantebarnet mitt ut å ake noen timer i dag også. Å det er jo så utrolig gøy så, jeg gleder meg veldig til å høre hva han vil når han våkner å har spist frokost.

Jeg er ganske så sliten i dag pga marerittet som jeg våknet av å tillegg så hadde jeg jo angst når jeg våknet, men det som er godt nå som tantebarnet mitt er her så skjer det jo ganske masse så det er ikke alltid jeg klarer å kjenne på den angst følelsen., pluss at det er godt når det skjer litt så jeg ikke bare er inne selv om jeg er sliten.  Jeg vet ikke alltid om det er bra eller dårlig at jeg ikke kjenner etter hvordan angsten er fordi jeg kan ofte få igjen for det på natta, men jeg kan ikke bare sitte inne hele dagen uansett spesielt nå som det er så nydelig vær ute også. Jeg vil jo ikke at angsten skal være den som styrer livet mitt, men samtidig så er det ikke alltid like bra for føler jeg iallfall å ignorere angsten visst man kan si det sånn. Igjen synes jeg kanskje det er litt vanskelig å forklare, men nok om angst osv. 

Det er jo påskeaften i dag har dere noen spesielle planer?

Hva pleier dere f,eks å spise på påskeaften?

 

Ønsker dere en riktig god påske der ute <3 

Husk å ta vare på hverandre <3 

 

God natt

 • 31.03.2018, 03:24

Nå våknet jeg igjen , men det var ikke bare pga angst denne gangen her. Jeg sleit skikkelig med et mareritt å når jeg først får det så får jeg det utrolig vanskelig med å sove igjen for å si sånn. Jeg må prøve å sove igjen fordi jeg er trøtt og utrolig sliten sånn at jeg trenger noen timer til med søvn. Håper at jeg snart kan få en hel natt med søvn igjen for det trenger jeg nå , men tenkte jeg skulle sette på en lydbok å prøve å sove igjen.For vi skal ha noen timer ute i senere i dag så da kan det være lurt å få sovet noen timer til.

Nå , får jeg logge av her så jeg kanskje kan få til å sove litt.

God natt der ute :)

 

God kveld

 • 30.03.2018, 20:06

God kveld der ute :)

Nå er jeg skikkelig sliten etter utrolig mange timer ute, men dagen ble fantastisk å været var jo nydelig. Så nå sitter jeg godt i sofaen å skal slappe av resten av kvelden. Så det skal bli ganske godt for å si det sånn. Vi var ute så lenge som nesten 6 timer i dag så jeg føler at jeg har lov til å si at jeg er sliten. Så tror faktisk jeg skal koke meg en kopp med te og se på en film eller serie. Har ikke helt bestemt meg enda, men det eneste jeg vet er at jeg skal slappe av å kose meg :)

Hva har dere gjort dag da?

Ønsker alle en fin kveld <3

 

 

God morgen

 • 30.03.2018, 09:52

God morgen .

Det er så godt å våkne opp til det nydelig været som vi har hatt den siste uken. Vi har hatt utrolig fint vær med mye sol og god temperatur. I dag igjen er det strålende vær å godt er det for i dag blir det en helt fantastisk dag igjen. Vi skal være ute å ha det koselig å fint. Vi har nemmelig bedt folk på ake dag og grilling. Så vi blir en del folk kan man si vi blir 10 stykker så, jeg gleder meg utrolig masse.

Så vi skal også dele inn i 2 lag sånn at vi kan lage en quis konkurranse så, jeg tror og håper denne dagen kommer til å bli fin.

Hva skal dere gjøre i dag da?

Ønsker dere alle en riktig fin dag :)

Bildedryss av en flott dag

 • 29.03.2018, 19:51

God kveld :)

Dette har vært en helt fantastisk flott dag sammen med kjæresten min og tantebarnet mitt. Vi har virkelig stor kost oss med flere timer utendørs for å si det sånn. Vi har aka, hoppa ned fra høyder og basa masse i snøen. Å som jeg har kost meg. Jeg er så fornøyd med denne dagen selvom den egentlig starta veldig vanskelig med angst osv, men det gikkk mye bedre så fort jeg fikk noe annet å tenke på som da selvfølgelig ble mange timer ute.  Jeg føler meg utrolig heldig som har de menneskene rundt meg som jeg har nå, jeg er utrolig glad i tantebarnet mitt å vi har det så utrolig morsomt sammen fordi jeg digger jo å være ute å ikke minst dette med å vær med å ake osv. Det er iallfall noe tantebarnet mitt setter stor pris på. Etter at vi hadde aka , herja i snøen osv så var det på tide med noe mat så, da ble det å fyre opp bålet å griller pølser å marshmallow.

Jeg er ikke så fan av marshmallow, men jeg tok noen allikevel fordi det hører litt med til grillingen. Tenkte jeg skulle legge ut noen av bildene som ble tatt ute i dag for været var jo helt fantastisk. Vi var sikkert ute i 4 - 5 timer siden vi også grillet ute, men det var absolutt en helt fantastisk dag :)

Her er noen bilder 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Våknet med et skikkelig angstanfall

 • 29.03.2018, 06:52

God morgen.

Nå, våknet jeg selvfølgelig opp med et skikkelig angstanfall som gjorde at jeg ikke klarte å sovne igjen. Enda nå har jeg våken over 1 time, men tok sin tid før jeg kom meg opp av senga fordi jeg ikke turte. Jeg har fått beskjed om at visst jeg våkner i senga med et skikkelig angstanfall så skal jeg stå opp sånn at jeg ikke ligger i senga , men det er ikke alltid det er like enkelt for å si det sånn. Aner heller ikke om det stemmer at man skal stå opp av senga det som ble sagt er at visst man ligger i senga med et angstanfall så, kan man bli " redd " for å legge seg igjen visst dere skjønner hva jeg mener ? Det ble veldig vanskelig å forklare det, men jeg tenkte jeg kanskje skulle prøve å skrive litt positivt nå også siden jeg føler at det kan være greit selv om angsten er her. Så, vil jeg prøve å skrive positive ting også da.

Det som jeg synes er positivt i dag er at vi skal kose oss med en god frokost i dag, etter frokosten skal vi ha på oss ute klær å ta med oss drikke, bolle og kvikk lunch. Så skal vi være ute å ha en koselig ake dag i dag også for det er spådd nydelig vær å da ønsker vi å være en del ute. Sånne ting som dette er positive ting som jeg synes er vel morsomt å kunne skrive om fordi det gjør en del med humøret mitt.

En annen ting som jeg kom på nå er at vi ikke har handla inn middag til påskeaften , men det løser seg helt sikkert på en eller annen måte. 

Hva spiser dere i påsken og påskeaften ?

 Bilde tatt fra google 

 

Jeg blir lei meg

 • 28.03.2018, 21:34

Jeg kjenner faktisk at jeg blir ganske så lei meg når det kommer til dette med alt man lager en avtale med noen. Så finner man på så mange forskjellige unnskyldinger for å ikke komme allikevel. Jeg kjenner det faktisk irriterer meg litt da dette skjer stadig med meg. Kanskje dette har noe med at jeg alltid tilgir å sier at ting er greit, men det er det ikke lenger. Fordi jeg har følelser jeg også å jeg blir drit lei meg når folk ikke kommer når man først har laget en avtale. Spesielt når man har handlet inn både mat og drikke. Kan ikke heller folk si ifra med engang så, man sliter å handler inn osv? Jeg blir nok mer lei meg og såra enn sint og skuffa.

Er det vanskelig å si ifra at man ikke kan eller visst man ikke vil?

Jeg er bare så lei av at folk vil komme på besøk når dem trenger meg, men når dem har det bra så er jeg ikke bra nok. Jeg har grått mye de siste dagene her fordi jeg trudde faktisk at nå var alt bra, men det var det ikke. Jeg klarer ikke å være bra nok kun når folk trenger meg, men når jeg trenger noen så er det ingen der. 

Sånn som i dag når jeg egentlig skulle til tannlegen jeg hadde seriøst ingen jeg kunne ringe til å spørre om noen kunne være med meg. Nå hadde jo dem gjort en feil sånn at det ikke ble noe av uaansett, men jeg kjenner at det gjør vondt at jeg alltid er der for alle andre, Men når jeg spørr så passer det aldri eller at da har man andre avtaler, men hadde det vært meg som hadde gjort en avtale med noen også hadde jeg måtte gjort om de avtalene osv da hadde jeg fått huden full av kjeft, men nå må jeg sette ned foten å si at dette ikke er greit mer. Fordi et vennskap gjelder begge veier å ikke bare en vei. 

Trengte bare å få ut litt frustrasjon akkurat nå, men nå skal jeg sette meg ned å se en film så, skal jeg sove for i morgen skal jeg ha en ute dag med masse aking og basing i snøen som jeg gleder meg til . 

Ha en fin kveld der ute <3

Å ta vare på hverandre <3 

Vet ikke helt hva jeg skal si

 • 28.03.2018, 15:41

Vet ikke helt hva jeg skal si nå, jeg føler meg egentlig ganske irritert, men samtidig glad glad fordi jeg er redd tannlegen , men irritert for at det går an å gjøre den feilen som de gjorde. Som jeg skrev i går så skulle jeg til tannlegen i dag noe jeg har gruet meg veldig til fordi jeg er så redd som jeg å har fryktelig angst når det kommer til dette med tannlege. Jeg satt jo på vente rommet å gråt fordi jeg var så redd å gruet meg helt forferdelig mye for at jeg skulle inn. Samtidig som jeg tenkte at det skal jo bli bedre for da slipper jeg tannpine.

Men så, har det seg sånn at de hadde glemt å skrive ned timen min så hos den tannlegen var det helt fullbooket sånn at jeg kunne ikke få time i dag i det heletatt. De sleit med å finne meg i systemet å alt ble bare tull. Så, nå må jeg gå med tannpine ca en uke pga den feilen de gjorde. Så jaja sånn er det bare, men det som er mest leit er at jeg skulle til ei som virkelig er flinke med de som har tannlege skrekk så jeg får bare håpe at hu jeg skal til neste gang er like flink for det understeker jeg veldig i dag om hvor redd jeg var, Å at det var veldig viktig at hu måtte si ifra til hu tannlegen jeg skal til, men nok om dette tannlege styre. Jeg fikk da noen koselig timer sammen med tante barnet mitt så vi er nesten nettopp kommet inn :)

Vi hadde en god lunch først når vi komhjem, så tok vi på oss ute bukser for å være ute å ake. Det var altså så utrolig morsomt. Jeg legger ved noen bilder som ble tatt ute :)

Ønsker alle en strålende ettermiddag :)

 

 

 

 

 

Jeg gråter før jeg er kommet inn

 • 28.03.2018, 11:19

Jeg gråter jo allerede før jeg er kommet inn til tannlegen. Føler meg skikkelig redd og ensom tårene triller å angsten er skyhøy. Jeg skal klare det eller jeg må det, men det er lov å redd ikke sant ? Jeg skjelver mens jeg skriver , er kvalm og svett! Jeg vil være tøff å klare dette her også. Det er så viktig for meg å kunne klare dette her, men jeg kommer aldri til å tilgi dere som gjorde meg så mye vondt oppigjennom årene at jeg er så redd. Sitter å venter på å komme inn nå synes det er ganske tøft så jeg vil egentlig reise meg opp å gå. Men jeg kan ikke gjøre det. 

Jeg skal heie på meg selv og klare dette ! Ha en fin dag der ute. 

Så skal jeg sitte å vente på å komme inn !

Dette liker tantebarnet mitt av filmer og musikk

 • 28.03.2018, 09:47

Nå går tiden litt for fort til jeg skal til tannlegen fy søren som jeg gruer meg til det. Jeg har sitti og tenkt på om jeg skal ringe å si at jeg er syk , men jeg vet jo at det går kun utover meg selv å at påsken kommer til å bli uendelig lang. Synes også at det er på tide at jeg ikke kan ta mer smertestillende for å kunne komme igjennom dagene med tannpine. Nok om det jeg har jo tantebarnet mitt på besøk så ,  jeg tenkte at jeg skulle gjøre noe siden jeg gruer meg sånn. Så, det jeg tenkte er at vi skal skrive ned noe av musikken + filmer som tantebarnet mitt ser på. Så , får jeg noe annet å tenke på så her kommer først filmene 

1 ) Nancy Drew

2) Annabelle Hooper and the ghosts of Nantucket

3) Det regner kjøttboller 1 og 2

4) Ghostbusters 

5) Lego Batman 

Her kommer det noe av musikken

1) Lionel Riche - Hello  

2) Adele- Hello

3) Post Malone- Rockstar

4) Marsmellow- Alone 

5) Eminem - Rap God

Nå må jeg vel fikse meg ferdig å dra til tannlegen :/

Ønsker dere en super fin dag :)

Gruer meg helt sykt til i morgen....

 • 27.03.2018, 21:04

God kveld

Nå, sitter jeg her igjen å sørover mens tårene renner å jeg har en skikkelig klump i magen å er skikkelig kvalm. Greia er den at jeg har angst å er redd utrolig mye å for mange så er kanskje det jeg er redd for å det jeg har angst for både rart og merkelig, men det jeg skal i morgen er så ille at jeg vet ikke om jeg klarer å gjennomføre det selvom jeg må det. Å det er at jeg må til tannlegen å jeg kjenner jeg blir dårlig bare av å skrive ordet tannlege. Det har nok mye med det som skjedde engang jeg satt i den tannlegestolen det er en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme. Var ikke greit å være redd tannlege når jeg gikk på barneskolen så jeg husker godt at jeg faktisk ble holdt nede i den stolen det var så forferdelig å det kommer jeg aldri til å glemme. Familien min snakker fortsatt om den episoden for å si det sånn, men uansett så må jeg til den timen i morgen å jeg gruer meg helt vilt masse, men vil tro at det blir sikkert godt etter at jeg er ferdig der fordi jeg vet at jeg mest sannsynlig har et hull som jeg skal gjøre noe med.

Jeg har tatt en del smertestillende de siste dagene sånn at jeg vet at jeg er nødt til å ta den timen i morgen , men jeg kjenner at gruer meg helt vanvittig mye, men jeg skal klare dette også jeg må bare komme meg igjennom det.

 

Skikkelig flaut å fortelle at man er så redd at man gråter dagen fær man skal til tannlegen, men så redd er jeg så jeg orker ikke å legge skjul på det. For da prøver jeg bare å lure meg selv.

Er det fler som har tannlegeskrekk ?

Har noen tips på hva som kan hjelpe ?

Ha en fin kveld <3

Dette har vi gjort i dag

 • 27.03.2018, 18:08

Denne dagen har vært utrolig god og fin for det første så har vi fått kasta så utrolig mye, men det var nødt til å gjøres fordi sånne ting tar opp sinnssykt mye med plass. Det gikk ganske mange timer bare på å skulle kaste å sortere osv, men det som var godt å få gjort i dag var en skikkelig vask på stua der jeg dro frem sofaen osv å fikk vaska og støvsuga. Etter de timene med rydding og vasking så tok jeg meg en pause å satte meg ned med tantebarnet mitt sånn at vi fikk laga påskepynt noe som jeg synes er utrolig morsomt å gjøre. Jeg liker å drive med sånne ting. Etter det så har vi vært en del ute sammen der vi har drevet med aking å herregud det var utrolig kult og morsomt. Det er så utrolig morsomt når jeg har de dagene som jeg har hatt nå i det siste. 

Nå driver kjæresten min å lager middag å det gleder jeg meg utrolig mye til for i dag skal vi kose oss med lasagne det er utrolig godt. Så, vi koser oss litt ekstra nå i påskeferien pluss at vi har tantebarnet mitt på besøk så er det koselig med litt god mat og kunne kose oss med. 

Nå, sklal jeg ta kvelden med ro fordi jeg er litt sliten etter alt vi har gjort i dag, men det er godt å få ut energi som jeg har ganske masse av. Tenkte jeg skulle slenge med et bilde av påskepynten som vi laget :)

Ønsker alle en riktig fin kveld der ute <3

 

God morgen. Da er jeg klar for å starte dagen

 • 27.03.2018, 08:32

God morgen :)

jeg føler meg mye bedre i dag etter at jeg slappet av en del i går ettermiddag og kvelden i går tok jeg det også helt med ro. Så, nå er jeg klar for det store rydde dagen jeg gleder meg masse, men gruer meg ogsså litt fordi det er så utrolig stor jobb det vi skal gjøre i dag. Samtidig som jeg vet jo at det blir jo ikke noe bedre visst vi utsetter det å tenker at vi kan gjøre det en annen dag osv osv. Jeg har gjort det så, mange ganger å da hoper det seg bare opp også blir det enda verre å skulle rydde osv da. Flere som meg som har gjort det feilen ? 

Så, nå skal jeg straks vekke kjæresten og tantebarnet mitt sånn at vi kan starte dagen med en god frokost å kose os litt sammen før jeg og kjæresten starter med å rydde osv. Etter det så, blir det nok en tur innom en hobby butikk sånn at jeg kan kjøpe litt mere greier som jeg og tantebarnet mitt kan drive med. For det var så utrolig kult det vi gjorde i går. Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder av de eggene som vi laget i går litt senere i dag. 

Hva skal dere i dag da ?

Ønsker dere en fin dag <3

 

Føler meg bedre nå

 • 26.03.2018, 20:54

Endelig så er jeg bedre etter det angstanfallet som jeg hadde i ettermiddag det var helt grusomt. Jeg ante virkelig ikke hvordan jeg skulle komme meg ut av det angstanfallet, men jeg klarte det heldigvis til slutt. Så, nå sitter jeg å tenkte at jeg kanskje skulle sette på en film før jeg skal ta å legge meg. Fordi i morgen så blir det en lang dag for da skal vi rett og slett ta en skikkelig opprydding hjemme. Vi skal kaste alt av ødelagt møbler og ting som er ødelagte. Det kommer til å ta en liten stund , men det må gjøres så, da er det greit at jeg kam bruke kvelden på å slappe av nå. Jeg gleder meg jo til å kaste de tingene som vi ikke skal ha for det blir jo bedre plass å da slipper vi å ha det hengende over oss. For det har det gjort så da er det rett og slett på tide å gjøre det nå.

Men over til noe annet jeg satt å så litt over musikken min.  Jeg har tatt vare på mye av musikken mim som jeg tenkte jeg kunne dele med dere da. Haha litt kult å bare kunne høre igjen noe av det fordi det er jo en del minner. Så da, skriver jeg ned de 6 sangene som jeg hørte mye på.

1 ) Bon Jovi - Livin `On A prayer

2) Bruce Springsteen - Born in the U.S.A

3) Eiffel -Blue ( Da Ba Dee )

4) Shaggy - It Wasn`t Me

5) Linkin Park - In The End 

6 ) Didi - White Flag

Har dere funnet igjen gamle sanger som dere hørte mye på ?

Nå, får jeg avrunde her med å ønske dere fortsatt en fin kveld <3 Husk å ta vare på hverandre <3

Vi har vært ute en tur

 • 26.03.2018, 17:14

Vi har vært ute på bil tur, det ble jo så utrolig fint vær så nå skinner sola å det er jo så varmt og godt ute. Vi dro for å handle inn en del til påske siden vi skal ha venner og familie på besøk . Dette ble dessverre litt for mye for meg for i det vi kommer inn siste butikken vi skal handle på , så får jeg et skikkelig angst anfall der jeg fikk vondt for å puste å jeg begynte å gråte . Synes det er ganske vondt å få de angstanfallene fordi jeg føler at alle ser meg osv å synes det er flaut å få anfallene inne på butikken.

Hvorfor skal jeg bli flau over det ?

Hvorfor kommer angstanfallene så fort ?

Uansett nå var det godt å sitte i bilen å vite at det meste er handla inn til påske å at vi snart er hjemme så jeg rett og slett kan sove litt. Jeg blir helt ferdige av slike anfall som jeg fikk inne på butikken. 

Ønsker alle en fin ettermiddag ❤️

Dette skal vi gjøre i dag

 • 26.03.2018, 09:46

God morgen :)

Nok en dag jeg våkner opp å føler at formen er bra å at jeg er i godt humør. Det er så godt å kunne kjenne på den følelsen spesielt visst man har vært langt nede i en lang periode.Sånn at disse dagene jeg har det bra nyter jeg veldig mye for det er en god følelsene, men når man har vært nede veldige lenge så, er det litt uvant å kunne kjenne på den følelsen hvor alt er bra å at man har det godt. Synes det er litt vanskelig å forkle det.  

I går hadde jeg skikkelig vår følelse fordi da var det varmt å sola skinte, men nå våkner jeg til at det snør en del ute så, den vår følelsen er ikke her i dag for å si det sånn. I dag skal vi nok bare kose oss inne her med å lage litt påskepynt, spille litt brett spill , se film og ut å måke litt snø å ake litt tenkte jeg. Selv om det snør så, synes jeg det er godt å kunne være litt ute også spesielt siden det ikke er så utrolig kaldt.  Jo også skal jeg gjøre siste rest på bloggdesignet sånn at jeg får det ferdig. 

Hva skal dere gjøre i dag da ?

Ønsker dere en flott mandag der ute <3

Dette har vi gjort i dag

 • 25.03.2018, 20:43

God kveld

Nå skal jeg å tantebarnet mitt sette oss ned å kose oss med en film og slappe av. Vi har vært ute i noen timer i dag så jeg er helt ferdig etter at jeg å tantebarnet mitt bass veldig mye i snø. Vil vel kalle deg omtrent som noen timer med trening for der vi var i dag var det sånn at når vi gikk der så sank vi i snøen. Vi lo å hadde det veldig gøy fordi noen ganger så satt vi oss fast, men når vi hjalp hverandre så satt det andre beiner fast osv osv. Jeg liker godt å kunne være barnlig å vi var der sammen med andre , men de hadde ikke på seg ute klær så, da var det jeg som kunne være barnslig å base i snøen. Jeg hadde det like morsomt som barna kan man vel si haha .

Når vi kom hjem så, begynte jeg og samboeren min å se på blogg design fordi jeg ville gjøre noe not med bloggen min. Vi hadde planer om å gjøre det selv, men det var så utrolig vanskelig. Så, da kjøpe jeg blogg design , men vi har gjort endringene selv, men det står igjen litt sånn finpuss , men vi er så slitne i hode så vi gjør nok resten i morgen.

Når vi hadde gjort en del med bloggen min så, koste jeg og tantebarnet mitt med å se litt på serie men typen lagde en utrolig god middag som vi skulle kose oss med. 

Det ble koteletter , poteter og champinjong stuing det smakte utrolig godt.

Ha en fin kveld der ute <3

 

God morgen

 • 25.03.2018, 08:44

I dag våknet jeg også ganske så tidlig, men jeg bare lå i sengen å slappet av, men nå er jeg kommet meg opp av sengen for å planlegge litt hva vi skal finne på i dag. Været ute er jo utrolig fint. Så, i dag blir det nok rett og slett en ute dag. Jeg er litt usikker på hva og hvor vi skal være ute enda fordi det er godt å kunne dra litt bort fra hjemme for å kunne se litt andre ting også. Så, dette kan bli en spennende og morsom dag. Synes det er morsomt å bare kunne reise ut en liten tur å se hvor man havner hen visst man kan si det sånn da.

Så, jeg tenkte at jeg må vel kanskje koke litt kakao å ha med litt kvikk lunsj å bare kose oss i dag, dette å kommer til å bli en utrolig fin og koselig dag. Var så godt når jeg våknet i dag å kjente at dette blir en bra dag. Så, nå skal jeg ordne med litt frokost, vekke tantebarnet mitt høre litt hva han har lyst til å finne på i dag. Sånn at dagen egentlig bare kan starte. Blir kanskje innom en plantasjen å kjøpe noen blomster, men jeg har ikke helt bestemt meg enda går jo an å bare dra innom å se hva dem har.

Hva skal dere gjøre i dag da?

Ønsker dere en strålende dag <3

Dette har jeg gjort i dag + påskepynten som jeg har handla inn

 • 24.03.2018, 22:33

Dagen i dag har vært helt utrolig bra synes jeg det er virkelig lenge siden sist jeg har følt at ting har vært så bra. For det første så hadde jeg en utrolig fin tur i byen der jeg gikk litt rundt for å se etter påskepynt som jeg kjøpte jeg føler kanskje at jeg mangler litt, men det kan jo kjøpes mandag eller tirsdag. Sånn at det er i orden etter at jeg hadde vært en tur i byen så dro jeg til søskenbarnet mitt men, jeg vil også kalle hu for min aller beste venninne . Det er så utrolig godt å vite at jeg har noen i livet mitt som er et så utrolig godt og varmt menneske å som jeg er utrolig glad i å som betyr så  mye for meg ❤️

Tiden går alt for fort når vi først møtes å skal finne på noe de timene vi var sammen i dag var over på et blunk å før vi begge visste ordet av det så, hadde jeg vært hos hu i over 3 timer. Det er jo det som er så morsomt det er jo at man har det så gøy når man møtes osv at tiden plutselig bare flyr av gårde det viser jo bare at man trives når man møtes. 

Når jeg kom hjem igjen fra søskenbarnet mitt ( venninna mi ) så var jo tante barnet mitt kommet på besøk noe som jeg har gleder meg veldig masse til. Så, i kveld har vi kost oss masse så det ble hjemme laget hamburger med pommes til middag. Så har vi egentlig bare sitti og prata å hatt det utrolig morsomt sammen. Nå, begynner jeg å bli ganske sliten så tenkte jeg skulle legge ved bilder av det jeg har handlet av påskepynt så langt . 

Så ønsker alle en strålende kveld videre og husk å ta vare på hverandre der ute <3

Dette er noe vi skal drive litt med i morgen det er jo å lage litt vår egen påskepynt så det gleder jeg meg til. Vi har kost oss masse med Påskenøtter. Jeg må innrømme at jeg ble utrolig imponert over hva tantebarnet mitt kunne. Så igjen dagen i dag har vært utrolig bra å det er utrolig godt å kunne kjenne på den følelsen :)

 

 

Dette blir en bra dag

 • 24.03.2018, 07:46

God morgen :D

Gleder meg til litt senere i dag for jeg skal ut å handle påskepynt klarte jo endelig å bestemme meg for det etter mye frem og tilbake om jeg skulle lage selv eller om jeg skulle kjøpe litt pynt, eller om jeg skulle droppe å ha noe. Fant jo ut at det er jo koselig å ha litt pynt når man skal ha litt venner og familie på besøk. 

Litt senere i dag så kommer tante barnet mitt på besøk å skal være hos 1 uke, det gleder jeg meg utrolig mye til fordi jeg har planlagt litt som vi skal gjøre så tror hele den uka tantebarnet mitt skal være her vil gå utrolig fort. Så , jeg tenkte jeg skulle ordne med litt akeutstyr i dag for det har jeg faktisk ikke så tenkte jeg skulle se om jeg fant noe. For da kan det nok hende at vi skal være litt ute i dag og ake å kose oss. Tenkte også at vi skal ha nachos eller noe til middag siden det er lørdag så skal vi kose oss med god mat og litt lørdags godt blir det også. 

Hva slags planer har dere i dag da ?

Ønsker dere en god helg :)

Er fornøyd med bildene jeg tok med telefonen i fjor høst

 • 23.03.2018, 21:10

Jeg tenkte faktisk at jeg ville prøve å gjøre noe som kunne muntre meg litt opp i dag siden den psykologtimen i dag ble ganske så slitsom å pluss at det skjer jo en del når man skal snakke om ting som er vanskelig, men uansett tilbake til det med at jeg ville prøve noe som kunne muntre meg litt opp var at jeg gikk igjennom en del av bildene mine på dataen min og telefonen min. Der fant jeg noen bilder som jeg tok i høst som jeg ble veldig fornøyd med det er ikke ofte at jeg skryter av meg selv, men disse bildene jeg tok gjorde meg veldig godt å se igjen fordi det var terapi å ta dem rett og slett. Disse bildene er tatt med mobiltelefon noe som gjør at jeg er fornøyd med hvordan dem ble. Det var godt å se igjen disse bildene fra i høst fordi jeg synes at det er morsomt å ta bilder å det gjør en del med humøret sånn at det var morsomt at det kunne hjelpe meg med å få kvelden litt bedre iallefall så det e rjeg fornøyd med .

Jeg ønsker meg et kamera for det har jeg ikke, men jeg aner ikke helt hva slags kamera fordi jeg har ikke noe peiling på kamera i det heletatt så, jeg aner ikke hva som kan lønne seg for en nybegynner som meg. Så visst noen har noen forslag eller som vet hva som kan lønne seg så si gjerne ifra :) 

Her kommer bildene som jeg har tatt med telefonen min :)

Ønsker alle en strålende kveld :)

 

 

God ettermiddag

 • 23.03.2018, 15:37

God ettermiddag.

Jeg er utrolig sliten etter den timen som jeg hadde hos psykologen min i dag. Den ble ganske tung og en del vanskelige ting å snakke om så har grått mange tårer i dag siden jeg kom hjem. Å snakke om de tingene man har opplevd er ganske tøft det er iallefall det jeg synes. Jeg prøver jo så godt jeg kan å snakke om de tingene som er vanskelige, men det er såpass tøft sånn at jeg føler på en måte at jeg bare klarer å fortelle halvparten. Det er nok fordi at jeg føler på en skam pluss at jeg faktisk synes det er vondt å si de ordne som jeg har opplevd. Bare det å skrive de ordene er vanskelig for meg så jeg prøver å skrive det ned på et ark , men jeg klarer ikke alltid å skrive det.

Sånn er det forresten nå, jeg klarer ikke å skrive de ordene jeg prøvde på et ark først, men jeg klarte det ikke der heller så da klarer jeg det iallefall ikke her. Nå , skal typen snart ut å handle litt middag , mens jeg blir hjemme å skal vaske klær , bytte på senga og slappe av rett og slett. 

 Jeg er spent på hva vi skal ha til middag i dag siden jeg har både lyst på hjemme laget hamburger , nachos eller hjemme laget pizza. 

Hva skal dere ha til middag i dag da ?

 

God morgen

 • 23.03.2018, 06:39

Jeg synes det er ganske så tidlig å våkne før klokka er 06.00 , men det er godt å ha god tid uansett så da kan jeg surre litt hjemme f ør jeg må sette meg på den bussen noe som jeg hater. Jeg har utrolig angst for å ta buss, men det er den eneste måten jeg har for å komme meg til psykologen på. Så, da har jeg ikke jo ikke noe annet valg enn å sette meg på den bussen da. Uten om psykolog timen så skal jeg se om jeg finner litt påskepynt fordi det jeg ikke fant noe i går. Jeg må uansett rusle litt i byen før jeg kommer meg hjem sånn at da passer det jo egentlig fint å gå innom butikker for å kikke litt. Jeg har faktisk aldri pynta til påske i det heletatt, men siden vi skal ha lit folk i påske så er det vel kanskje litt koselig å pynte litt kanskje hehe. Dette er noe som jeg synes er veldig vanskelig faktisk om jeg skal pynte eller ikke.

Pynter dere til påske ?🐥🐤🐣

Har dere noen spesielle planer for helgen da?

Ønsker dere en strålende dag <3

Ta vare på hverandre <3

Dette er slitsomt med angsten

 • 22.03.2018, 21:11

Dette er kanskje noe av min største utfordring når det kommer til dette med angst fordi jeg er jo så redd for hva folk skal tenke om meg. Er så, redd for at folk skal le av meg eller gi meg stygge kommentarer det er kanskje det jeg synes er mest ille er jo å skrive sannheten om at det er det jeg er vant med. Det gjør forferdelig vondt å skrive det, men jeg er mer vant med å høre stygge kommentarer om meg enn fine kommentarer. Kjenner at det stikker i meg bare jeg skriver det å forteller om det fordi jeg synes det er så vondt å tenke på det. Så, det som rett og slett har skjedd med meg etter all dritt slenging er jo at jeg bruker flere timer på å bestemme meg for hva slags klær jeg skal ha på meg når jeg går ut døra for å si det sånn .

Jeg har et godt eksempel på det sånn som i morgen så, skal jeg til psykologen noe som gjør at jeg vet at jeg kommer til å møte på folk, men det er jo også fordi jeg må gå litt i byen før jeg skal inn på timen. Så, allerede i dag tidlig så starte jeg med å se hva slags klær jeg skal ha på meg i morgen. Jeg aner virkelig ikke hvor mange ganger jeg har ombestemt meg på hva jeg skal ha på meg i morgen for å si det sånn. Akkurat nå, så kjenner jeg på den angsten som gjør at jeg gruer meg veldig til timen i morgen fordi jeg er usikker på om jeg kan ha på meg de klærne som er funnet frem. 

Det skulle jo ikke ha vært sånn i det heletatt , men jeg skulle ønske at jeg kunne fått litt mer selvtillit som kunne gjort at jeg stole mer på meg selv å de klærne som jeg liker å ha på meg. Fordi når man skal sitte i en sånn traumebehandling som jeg gjør så er det godt å ikke sitte der i veldig ukomfortable klær for meg er det olabukse f.eks . Har ikke et veldig godt eksempel, men håper dere forstår hva jeg mener. 

Skulle virkelig ønske at jeg ikke hadde så mye angst fordi nå er det blitt at andre sine meninger er viktigere enn mine egne. Vet jo innerst inne at det ikke skal være sånn. Jeg hater at angsten har tatt en del over å at den styrer mye av min hverdag på veldig mange områder. Så håper jeg bare at jeg ikke får kommentarer i morgen fordi jeg må gå i byen , men i morgen skal jeg ha på meg joggebukse og en god genser . Jeg føler ofte at jeg må forsvare meg selv om hvorfor jeg har på meg joggebukse osv å slike skulle jeg ønske at det ikke var, men nå blir dette innlegget langt å det skulle det ikke bli så, det beklager jeg.

Jeg ønsker dere en fin kveld videre og en god natt <3

Synes det er godt at det er fredag i morgen

 • 22.03.2018, 18:20

I morgen er det fredag å det gleder jeg meg til for da er det endelig helg å jeg føler at jeg kan slappe mere av kanskje samtidig som at da har typen fri fra jobb. Så, jeg gleder meg når fredagen kommer så , vi kan sitte oppe sammen å se på en film og bare slappe helt av. En annen ting som jeg gleder meg til er faktisk at jeg skal til psykologen min i morgen, noen vil kanskje tenkte at det er litt rart og glede seg til det men jeg gjør faktisk det. Fordi jeg ser at jeg har et veldig sterkt behov for en time før det blir påske osv spesielt med den angsten som jeg har nå.

  I går satt jeg og samboeren min å så lenge på dette med å gjøre litt med designet på bloggen, men det er ganske så vanskelig så det tar nok litt tid, men synes det er spennende spesielt og prøve litt alene. Jeg bestemte meg for at vi skal prøve det før jeg eventuelt bestemmer meg for noe annet. Det er en del ting og lære seg,men kan nok hende at vi skal klare det allikevel jeg gir iallefall ikke opp riktig enda.

Er det andre som har prøvd seg på å lage sitt egent design på bloggen ? 

Nå, skal jeg se om jeg klarer å få i meg litt mat fordi jeg har nesten ikke spist noe i det heletatt i dag. Dagen har vært ganske så tung så, jeg har ligget meste parten av dagen i sengen. Prøvde å reise ut for å se etter litt pynteting til påske, men det gikk ikke særlig bra da angsten tok helt overhånd så , nå sitter jeg hjemme å er ganske så sliten.

Ønsker alle en riktig fin kveld <3

 

 

Veldig lyst til å reise på de stedene her

 • 22.03.2018, 10:59

Jeg sitter å tenker på at jeg har veldig lyst til å reise litt rundt i sommer, men jeg tror faktisk at jeg har veldig lyst til å reise en del rundt i Norge for det er så utrolig mange steder som jeg vil reise til. Det er jo så utrolig mange fine steder i Norge også å siden jeg sliter litt med angst så synes jeg kanskje akkurat nå at å reise litt i Norge er tryggere enn å reise til utlandet. Mulig at jeg tenker helt feil , men det vet jeg ikke enda. Tenkte jeg kunne skrive ned noen steder jeg har veldig lyst til å reise til. 

1) Lofoten

2) Kautokeino 

3)Geiranger 

4) Ålesund 

5) Stavanger

Visst noen har noen steder i Norge som man burde se eller oppleve så kom gjerne med tips. 

God morgen

 • 22.03.2018, 07:14

God morgen. 

Synes det  er veldig tidlig å våkne nå, men det er sånn det er når jeg våkner opp å har utrolig mye med energi i kroppen. Jeg er sliten i hodet , men lroppen er har så mye energ så her er det ikke vits å prøve å sove igjen uansett. Det jeg tenkte er at jeg skal ordne meg litt frokost å slike ting så blir det vel faktisk ut å rusle seg en tur ute i det nydelige været som er nå. Jeg ble så glad når jeg våknet opp å så at det jo blå himmel å sol ute.

Tenkte også at jeg skulle rydde litt og ordne til påske å se litt om jeg har noe påskepynt jeg tror faktisk ikke at jeg har det. Vet ikke helt om det blir kjøpte så mye påske pynt , men det er jo litt koselig med litt pynt når man skal ha besøk i påsken synes jeg da.

Kanskje jeg skal prøve å lage litt enkel påskepynt også vi får se hva jeg kommer til å gjøre. Jeg har ikke laga så utrolig mye av slike ting før, men synes allikevel det kan være ganske så koselig å morsomt da. Så det kan jo blir spennende visst jeg prøver å lage litt påskepynt.

Hva skal dere gjøre i dag ?

Flere som begynner å glede seg til påske ?🐣🐥

Ønsker dere en strålende dag :)

 

God natt

 • 21.03.2018, 23:08

Nå er kvelden kommer igjen å det er på tide at jeg egentlig burde legge meg for å sove, men jeg gruer meg så vanvittig mye til jeg sovner. Fordi jeg drømmer om alt det vonde som jeg har opplevd, det har ikke vært en natt på lenge at jeg ikke har hatt mareritt å det er veldig vondt fordi jeg blir utrolig sliten av det å det gjør jo mye med meg at jeg ikke for sovet ordentlig en hel natt for å si det sånn. 

Jeg har lenge lurt på hvordan jeg skal klare å komme men igjennom alt som har skjedd meg meg, men jeg tenker at jeg må klare å komme meg igjennom det på en best mulig måte. Uansett hvor urettferdig jeg synes en del ting har blitt gjort så, vil jeg prøve å tenke litt positivt med at jeg har en utrolig god og snill kjæreste , jeg har en utrolig dyktig psykolog og en flink lege. Det er jeg utrolig takknemlig for at jeg har i livet mitt.

Jeg tror at dette med kjemi er utrolig viktig at man har en god kjemi med både lege og psykologen sin når man går i behandling osv, det er viktig å ha god kjemi uansett, igjen beklager at jeg ikke er då flink til å forklare ting, men håper dere forstår det jeg prøver å skrive om. 

Nå, bør jeg egentlig prøve å så nå skal jeg høre på koselig lydbok for å prøve å dempe angsten. Det er vondt å ha angst for å skulle sove.

Ønsker alle en riktig god natt 💤 

God ettermiddag

 • 21.03.2018, 16:13

God ettermiddag :) 

Nå, er jeg kommet inn igjen etter en utrolig koselig dag sammen med ei venninne. Det er utrolig koselig når man er sammen med andre mennesker synes jeg. Vi har kjent hverandre i mange år sånn at hu vet hva jeg synes er vanskelig å hva jeg sliter med av angst osv. Det er ganske så trygt når jeg er sammen med mennesker som klarer å ta hensyn til de tingene som jeg synes er vanskelig og ganske så tøft. Det ble jo selvfølgelig ikke noe lunch siden jeg ikke tørr å spise andre steder enn hjemme så nå, er jeg ganske sulten og veldig sliten.  Så , det blir ikke så veldig lenge til vi skal lage middag å i dag hadde jeg veldig lyst på fisk , men er ikke alt jeg tørr å spise enda så det blir fiske kaker til middag enkelt og greit. Det er sikkert ikke så mye fisk i de fiskekakene , men det er bedre enn ingen ting uansett.

Etter at vi har spist middag så  skal jeg og kjæresten min se etter nytt design til bloggen min å jeg gleder meg veldig masse. Jeg vet ikke helt hvordan jeg vil ha den enda. Så godt at jeg kan få litt hjelp da jeg sliter med å bestemme meg når det er så mye å velge i.  Som sagt visst noen har noen tips eller råd til blogg design så kom gjerne med forslag, 

Ønsker alle en fin dag <3 

Ta vare på hverandre der ute :D

Trenger tips og råd til bloggen

 • 20.03.2018, 21:04

God kveld der ute. 

Jeg tenkte jeg hadde lyst til å fikse en del på bloggen min, men jeg vet ikke helt hvordan Jeg skal gjøre det. Jeg trenger faktisk hjelp , men aner ikke hvem som kan hjelpe meg. Samtidig så hadde det vært utrolig kult visst noen kunne komme med tips for hvordan jeg kan ha bloggen min. Jeg synes det er veldig vanskelig da jeg kan ombestemme meg hvert 2 minutt for å si det sånn. Er derfor jeg ikke har gjort noe med det enda. Så, det hadde virkelig vært gøy visst noen der ute kan komme med tips og råd, men også kanskje om det er noen som vil gjøre den jobben for meg. Fordi jeg er ikke så veldig flink til det.  Jeg har jo noen tanker om hvordan jeg skulle ønske at den så ut å det er jo litt sånn som er i hodet mitt litt kaos , men samtidig at det er en del farge visst noen skjønner. Herregud så dårlig jeg er til å forklare haha,

Men jeg blir som sagt utrolig for alle tips og råd til å få gjort noe med bloggen :)

Ønsker alle en super fin kveld :D

Klarte ikke å slappe av allikevel

 • 20.03.2018, 13:02

Det er så godt å få gjort en del i huset. Jeg skrev jo at jeg skulle ta det med ro i dag , men det er ikke lett når man har adhd å utrolig mye med energi som jeg har. Jeg kan ofte vært sliten i hodet , men ikke i kroppen å innimellom kan det være ganske så slitsomt for å si det sånn. Jeg går på medisiner for min adhd , men jeg går på ganske lav dose enda så jeg skal jo trappe opp ethvert for å finne det som er best for meg. Jeg merker jo at jeg kan få kommentarer faktisk fra andre om jeg har husket på å ta medisinen min, jeg blir jo litt lei meg fordi det er jo ikke meningen visst folk synes jeg blir for mye så, jeg prøver jo så godt jeg kan. 

Noe annet som jeg synes er kjedelig er jo når jeg f.eks skal se film å jeg blir litt sånn Albert åberg jeg skal bare. Fordi det er ikke så lett å skulle sitte å følge med på en film eller sitte i ro så lenge. Det er ikke bare slitsomt for meg , men også for dem jeg skal se film sammen med. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har sagt at dere kan se filmen ferdig uten meg. 

Nå, har jeg uansett gjort veldig mye i huset å venter på at kjæresten min skal bli ferdig på jobb så, tror jeg faktisk at vi skal gå oss en liten tur tenkte jeg skulle innom en butikk å kjøpe litt blomster også :)

 

God morgen

 • 20.03.2018, 08:39

God morgen :)

Jeg har vært våken noen timer allerede synes tiden går så innmari fort jeg våknet vel litt over  06.00 , men jeg lå jo bare i sengen fordi jeg synes det er litt tidlig å stå opp litt etter klokken 06.00. Natten i natt ble jo ganske så lang sånn at jeg føler meg ganske så sliten i dag kan man vel si. Det å våkne opp av angst er helt grusomt fordi alt er jo mørkt sånn at det tar ofte litt tid før jeg vet hvor jeg. Synes det er litt sånn vanskelig å forklare fordi jeg vet jo at jeg er hjemme. , men jeg vet allikevel ikke det når jeg våkner med skikkelig angstanfall. Er det flere enn meg som har opplevd eller som vet hva jeg snakker om ? Uansett i dag går faktisk dagen til kun avslapning det er jo noe jeg alltid sier, men så skjer det jo plutselig at jeg må finne på noe allikevel.

Det er vel det jeg synes er vanskelig er at jeg kan være sliten i hodet å ikke orker noe som helst , men jeg har så utrolig mye energi i kroppen på samme tid. Sånn at selv om jeg er syk eller i dårlig form så klarer jeg ikke alltid å holde meg i ro for å si det sånn jeg må alltid finne på noe. Jeg burde prøve iallefall å slappe litt av i dag så får jeg heller se litt utover dagen hvordan formen blir. 

Hva slags planer har dere i dag da ?

Er det noen som skal noe fint i påsken ?

Ønsker alle en fin dag. <3

Er så lei angstanfall

 • 20.03.2018, 00:18

Det gikk ikke lenge før jeg igjen våknet av et nytt angstanfall! Jeg tror jeg kan si med ærlighet at jeg kanskje sover igjennom en hel natt 1 dag i uka uten å våkne av et angstanfall.  I kveld når jeg våknet av anfallet så klarer jeg å fortelle samboeren min om hvor sliten jeg faktisk er mens jeg bare gråter å er utrolig lei meg . Jeg er jo lei meg fordi jeg føler at jeg ikke klarer noen ting vanskelig å forklare , men som skjer under angstanfallet er jo at jeg blir så ei meg for at jeg ikke kommer meg igjennom natta uten angstanfall. Jeg blir sint på meg selv, men jeg har jo egentlig ikke grunn til å bli sint på meg selv fordi jeg vet jo hvorfor jeg blir redd og gir angstanfall! Gleder meg til å virkelig til å få jobbet mye med de traumene mine. Fordi jeg trenger å sove, jeg trenger å få i meg mat. Jeg blir veldig sliten av å sove så lite som jeg gjør men , det hjelper jo heller ikke at jeg spiser så dårlig som jeg gjør. Jeg ramsa opp det jeg har spist i dag å det er nesten 1 bolle til frokost , 1 bolle til lunch + 2 baguetter. Middag spiste jeg ikke å jeg spiste heller ikke kvelds mat. 

Jeg får rett og slett prøve å sove igjen fordi jeg et utrolig sliten og vondt i hodet. 

Ønsker alle en god natt der ute 💤❤️

Bildet tatt fra Google 

 

 

Nye filmer + serier som jeg liker å se :)

 • 19.03.2018, 19:45

Jeg tenkte jeg kunne lage et nytt innlegg med filmer som jeg synes er bra og som jeg liker å se . Det er jo ganske mange bra filmer , men jeg hater jo skrekk så , jeg ser nok mest komedie eller filmer som er basert på en sann Historie. Jeg så en ganske så trist film for bare noen uker siden. ( The boy in the striped pajamas)  

 Tenkte jeg kunne skrive ned noen filmer som ikke er så triste + noen serier som jeg synes er gode :)

1) Beauty and the beast

2) Maleficent

3) Eventyret om Snøhvit ( den ekte filmen )

4) Askepott ( Den ekte filmen )

5) Alice in wonderland + Alice Through the lokking glass 

Da er vi over på noen serier som jeg synes er både morsomme og spennende 

1)  Skam

2) Mot i brøstet 

3) Truls ALA Helstrøm 

4) Simpsons 

5) Gray´s anatomy

Ha en fin kveld der ute :D

God ettermiddag

 • 19.03.2018, 14:47

God ettermiddag :)

Nå, har jeg satt meg ned i sofaen for å slappe av etter en utrolig koselig dag sammen med ei venninne :) Jeg er så sliten i beina etter at vi har gått mye i dag. Vi hadde egentlig planer om å gå i byen en tur , men det ble ikke sånn fordi jeg syntes det begynte å bli små kaldt. Jeg ble henta ganske så tidlig tror faktisk at det var så tidlig som rundt kl 09.00 eller noe sånn. Så, nå sitter jeg å er ganske så sliten både i hodet og i beina hehe. Det å tråkke inne på et kjøpesenter er egentlig ikke helt min greie, men det går greit når det ikke er så mye folk der inne. Det som jeg synes er så kjedelig er at det ofte kan blir veldig varmt og dårlig med luft så, jeg får fort vondt i hodet.

Siden jeg sliter med denne mat angsten min så , er det ikke mye mat jeg får i meg når jeg er ute , så nå skal jeg spise litt lunch før jeg skal vaske klær og ordne litt :)

Hva har dere gjort i dag da ?

Ønsker alle en fin etter middag <3

2 bilder som jeg har laget

 • 18.03.2018, 21:41

Jeg tenkte jeg skulle bare stikke innom å skrive litt før jeg skal ta kvelden med å se litt serie. Det er veldig godt å ha kommet hjem til sitt eget hjem etter mange uker borte. Så, i kveld så har vi se søkt familien til typen en tur før vi dro hjem spiste litt middag og så en film å bare slappet av rett og slett. I dag er jeg så utrolig sliten og føler meg egentlig helt tom for energi så, det kan nok hende at jeg har gjort litt mere enn jeg skal gjøre sånn at kroppen nå siter at jeg skal ta det litt med ro. 

Jeg tenkte jeg kanskje skulle tørre å legge ut to bilder som jeg har laget selv, men jeg vet ikke helt om jeg skal tørre eller ikke. Tenker at det beste kanskje egentlig er bare å hoppe ut i det å tenke at jeg kanskje kommer til å angre visst jeg ikke gjør det. Jeg liker veldig godt å lage de bildene som jeg legger ut bilde av nå. 

(Det enee bildet har jeg printer ut en oppskrift om vennerskap som jeg fant på Google som jeg limte på etter at malingen var tørket)

Så her kommer det bilde. ( Kjenner litt på angsten nå ja )

 

Legger også ut bilde nr 2 ( Jeg skrev ikke særlig pent på det bilde dessverre )

    

Ønsker alle en fin søndags kveld videre <3

Det er like grusomt hvergang det nærmer seg middag

 • 18.03.2018, 17:35

Det er like grusomt hver eneste gang det nærmer seg middags tid. Fordi jeg sliter jo med mat angst noe som gjør at det faktisk er vanskelig å planlegge hva vi skal ha til middag. I dag har vi ikke handlet inn til middag fordi jeg ikke vet helt hva jeg kan spise i dag. Sånne dager er ekstremt kjedelige, men jeg prøver jo det jeg kan for å få denne matangsten under kontroll. Det er jo ikke gjort på 1-2-3 så jeg håper at jeg kan finne noe i dag som jeg klarer å spise å som gjør at jeg ikke får veldig mye angst. Det som jeg absolutt ikke klarer å spise det er jo kylling jeg skrev jo et innlegg tidligere om hva jeg likte før denne mat angsten tok fullstendig overhånd! Jeg tror at de som i utgangspunktet har eller har hatt angst vet hva hvor ille det er å ha angst. Eller hvordan det kjennes ut da å ha angst vet ikke helt hvordan jeg skal få ordlagt med riktig dessverre.

Jeg må uansett få i meg noe mat så jeg håper jeg finner noe jeg kan spise. 

Ønsker alle en fin søndags kveld <3 

Ta vare på hverandre <3

Her er før og etter bildene av badet

 • 18.03.2018, 14:10

Jeg har satt meg ned for å ta en liten pause fra alt av rydding og vasking. Så det jeg tenkte jeg kunne gjøre er å vise dere før og etter bildene av bade. Vi er kjempe fornøyde med resultatet og de valgene som vi har tatt. Vi har pussa opp utrolig mye de 2 siste årene , men jeg er utrolig fornøyd med resultatene å det er jo det som er det viktigste. 

Dette er bilder fra hvordan det så ut

 

Her kommer bildene når vi reiv badet.

Nå, kommer bildet når fagfolk begynte å bygge opp igjen badet. Hadde bare et bilde av når dem startet å bygge opp igjen badet.

Å her er det ferdige resultater :)

Ønsker alle en fin søndag videre. Nå skal jeg fortsette med både rydding og vasking. Så skal jeg bare slappe av videre i kveld før vi skal reise å besøke noen i familien til kjæresten min :)

Forresten det siste bildet ljuger på fargen for flisene er like mørke som de er det første bilde :)

God morgen godt å våkne i sin egne seng

 • 18.03.2018, 09:00

 Det var veldig godt å våkne hjemme igjen det har jeg virkelig savna. Det å våkna i sin egen seng det er veldig godt , men jeg må jo opp å stå for det er fremdeles en del å rydde å ordne opp. 

Så, i dag går jo dagen til å fikse en del ting hjemme, men jeg kan ikke bare gjøre det i hele dag sånn at jeg må komme meg ut å gå en liten tur også. Pluss at jeg tenkte jeg skulle ta en liten trenings økt hjemme fordi jeg har litt småtteri av trenings utstyr hjemme. Pleier å trene litt vekter , kondis og balanse trening, fordi jeg har ikke så god balanse, men etter at jeg starta med litt balanse trening så har den blitt mye bedre. Utenom rydding og trening så, skal jeg ta livet helt med ro og bare nyte det fine været. 

Så, nå er det vel på tide å spise noe frokost å starte dagen kjæresten ligger å sover tenkte at jeg skulle  la han sove litt til. Så, da skal jeg sprette opp av senga å bare starte med rydding.

Ønsker alle en strålende søndag <3

 

Var godt å flytte hjem etter noen uker borte pga oppussing

 • 17.03.2018, 20:49

Akkurat nå , sitter jeg veldig god å mett i sofaen å tenkte jeg skulle skrive et innlegg om hva jeg har gjort i dag. Jeg tenkte egentlig at jeg skulle skrive ett innlegg i dag tidlig , men det rakk jeg dessverre ikke. Først så sto jeg opp å spiste litt frokost tok på meg godt med klær fordi det var ganske så kaldt ute Så, gikk jeg meg en utrolig lang tur jeg endte vel med at jeg gikk nesten 1 mil så jeg er ganske stolt av meg selv. Etter det så dro jeg innom en klesbutikk og kjøpe 2 bukser til kjæresten min han ble så overrasket å glad. Jeg synes det er så morsomt å kunne overraske typen min :) 

Vi har ikke bodd hjemme på noen uker fordi vi har pussa opp badet våres. Å, vi er utrolig fornøyde med resultatet vi satte bort badet våres til fagfolk. Det var utrolig godt at dem er ferdige sånn at vi kunne flytte hjem igjen fordi det er noe med det ordetaket borte bra men, hjemme best! Så , nå slapper vi av etter mye rydding og vasking for å få tingene våres tilbake dit de skal være. Sånn at etter en veldig lang gå tur i dag + rydding og vasking så skal jeg nå kose meg med litt lørdags godt og brus å se en film tenkte jeg. Vi er ikke helt ferdig med å få alle tingene på plass. Så vi må ordne en del hjemme i morgen også, men det er jo bare koselig det å rydde litt å pusle litt :) 

Tekte jeg kunne legge ut noen bilder av badet i morgen visst dere vil se :)

Hva har dere gjort i dag da?

Ønsker alle en fin lørdags kveld

Dysleksi

 • 16.03.2018, 21:33

Jeg begynner egentlig å kjenne litt på hva man skal synes er greit å ikke greit visst man kan si det slik. Jeg har ikke fått høre det her på bloggen enda , men tenke jeg bare kunne si ifra at jeg sliter med en form for dysleksi fordi jeg har fått høre så mange ganger at jeg skriver feil sliter med å sette komma og punktum der det skal være. Jeg har vært så mye mobba oppigjennom årene mine at jeg er veldig redd for at jeg også skulle oppleve stygge kommentarer på at jeg har skrive vansker osv. Derfor velger jeg heller å si ifra om det for da kanskje det er lettere å forstå hvorfor ting ikke står helt riktig i bloggen. Som sagt jeg har blitt mobba mye for det jeg synes egentlig skriving er veldig gøy , men ikke når jeg sitter å googler opp alle ord osv fordi jeg er redd for å skrive feil.

 

 

 

Tenkte jeg kunne skrive litt om hva jeg har gjort i dag.

Jeg har hatt en del angst i dag , men allikvel så har jeg kommet meg igjennom denne dagen her også. Jeg har vært ute å sett etter litt forskjellige ting så, jeg tror kanskje jeg har lyst til å reise ut å handle det i morgen. Litt greit å tenke seg igjennom de tingene jeg har sett sånn at jeg vet at jeg har lyst på det å at jeg trenger det. Sånn at det ikke bare blir impulsive kjøp. For det er litt sånn med meg at jeg gjør en del impulsive kjøp så, denne gangen er det grei at jeg faktisk tenker meg litt om for å se om jeg virkelig har lyst på det å om jeg trenger det for å si det sånn. 

Utenom det så har jeg gjort litt kjedelig husoppgaver, men det trengs å gjøres det også. Så , nå skal jeg slappe av resten av kvelden.

Ønsker alle en riktig fin fredags kveld der ute :)

En ny runde med ting som irriterer meg

 • 16.03.2018, 12:11

Tenkte jeg igjen skulle ha et lite innlegg om ting som irriterer meg . 

1) Det er når man egentlig har avtaler med folk så, avlyser de i siste liten fordi de ikke kan , men så ser man andre steder at de gjør noe annet det er veldig irriterende å sårende faktisk.

2) Det er faktisk at folk kjøper alkohol og røyk til de som er yngre enn seg det er en grunn til hvorfor det er aldersgrense på røyk og alkohol.

3) Det er når jeg prøver klær som jeg vet er min størrelse så er dem alt for små.

4) Det er når jeg hører at folk kommentere eller snakke om folk som får penger fra nav eller som er uføretrygdet. Det ligger alltid en grunn til det, jeg synes folk skal passe på seg selv før dem slenger ut kommentarer osv om ting dem ikke vet noe om.

5) Det er når jeg ser på en film sammen med noen som har sett den filmen å dem sitter å forteller det som skjer. Eller når folk snakker mens man ser på film også fordi igjen jeg sliter med å konsentrere meg så, det er vanskelig å følge med når det skjer andre ting rundt meg.

6) Den siste tingen jeg vil skrive som irriterer meg er når folk snakker i munnen på hverandre. Jeg synes det er veldig irriterende , men det kan nok hende at det er fordi jeg detter ut av hele samtalen når man snakker i munnen til hverandre. Det kan jo være irriterende for meg som har adhd fordi jeg klarer virkelig ikke å henge med i det folk snakker om.

 

 

Jeg har grublet litt over dette innlegget

 • 16.03.2018, 09:36

God morgen.

Jeg har vært våken en stund og grublet litt over dette innlegget som jeg tenkte jeg skulle skrive. Det går rett å slett på dette med hva man gjør når man finner ut av at de mennesker man er glad i har starta med rus? Jeg synes det er veldig vanskelig å vita hva man skal gjøre å ikke gjøre, fordi jeg vet at mange som ruser seg vil jo kanskje ikke at folk rundt dem skal merke det osv. De som ruser seg er absolutt mennesker dem også, det jeg synes er vondt det er når noen eller endrer personligheten sin. Jeg skulle ønsker at de som havner utenfor å begynner å ruse seg kunne ha blitt fanget opp mer av et system. For det begynner å bli veldig mange som ruser seg jeg har ofte lurt på hvorfor man starter å ruse seg. Har kanskje noen ideer , men det gjelder jo ikke alle.

En annen ting jeg har ofte tenkt på er jo om det finnes et godt ettervern for dem som kommer ut av etter at dem har vært på avrusing?

Hva kommer dem ut til?

Har dem leilighet osv?

Eller blir dem bare sendt rett ut igjen til ingenting? 

Jeg synes det er leit at det er så mange som ruser seg. Synes det er veldig lei og trist å se hvordan dem har det på mange måter. Jeg tror at noen kanskje har det bedre enn andre jeg vet ikke jeg altså.

Jeg husker veldig godt en episode i Oslo da var det en alkoholiker som gikk rundt han var veldig glad fordi han hadde en tuborg glassflaske som han hadde den var vel nesten full fordi han hadde nettopp åpnet den visst jeg ikke tar helt feil, men samme det egentlig. Så plutselig kommer den en annen som alkoholiker/narkoman å bare tok den siste ølen han å knuste den i bakken. Han som drakk den ølen ble jo utrolig lei seg for det var jo hans siste øl. Han hadde ikke penger osv. Jeg tror ikke han hadde det lett fordi alt han hadde på seg var ødelagte å skoene hans var ødelagte å de var sikkert 5 str for store. Jeg synes det var utrolig tøft å oppleve å se hvordan noen har det spesielt på så nært hold.

Så, hva gjør man når man finner ut av at folk ruser seg å begynner å bli avhengige ?

Er det noe man kan gjøre?

Eller skal man la de være i fred?

Synes uansett at det er vanskelig å vite hva man skal gjøre å ikke gjøre.

 

 

Bildet tatt fra google

 

Dette likte jeg av mat før angsten tok overhånd

 • 15.03.2018, 21:36

Jeg tenkte litt for min egen del så, ville jeg faktisk lage meg en liste på ting som jeg likte veldig godt før jeg fikk veldig mye angst. Det er litt fordi jeg ofte har fått høre at jeg må ta meg sammen på enkelte ting. Jeg forstår at det ikke er alle som kan forstå seg på dette med at jeg har angst for mat. Det er noe som har bare blitt verre og verre. Derfor så vil jeg faktisk skrive ned noen ting som jeg liker veldig godt , men siden angsten min er der så, er dette en del ting som jeg absolutt nå ikke tørr å spise. Det er veldig kjedelig , men det er sånn livet mitt er om dagen å jeg vil være ærlig.

Her er listen på de tingene jeg virkelig likte før angsten tok fullstendig over!

1) Fiskegrateng ( Det er iallefall straks bikke 2 år siden jeg spiste dette sist )

2) Kyllingfilet ( Det er ca 3 år siden jeg spiste det )

3) Taco ( ca 6 mnd siden jeg spiste det)

4) Fiskeboller ( ca 2 år siden jeg spiste det sist) 

5) Blomkålsuppe ( 3 år siden jeg spiste det )

Det er del andre retter også , men nå var det bare for å kunne skrive ned hva jeg virkelig har likt før jeg ikke turte å spise det noe mer. Det er veldig slitsomt å ha det sånn. Jeg driver å snakker en del med psykologen min om det.

Jeg har også angst når det kommer til pålegg så nå om dagen kan det hende at jeg ikke spiser pålegg i det hele tatt. Eller så spiser jeg bare hvitost eller leverpostei.  

Da har jeg skrevet ned litt , så nå skal jeg sette på en film før jeg skal legge meg :)

 

 

Rart å ikke skrevet innlegg før i dag

 • 15.03.2018, 17:14

Veldig rart at jeg ikke har skrevet et innlegg tidligere i dag, men det er fordi jeg forsov meg rett og slett. Jeg har sovet utrolig dårlig i natt pga mareritt og angst så jeg brå våknet måtte bare kaste i meg noe mat for å rekke timen hos psykologen. Jeg pleier aldri å forsove meg, men i dag gjorde jeg selvfølgelig det. Jeg er ganske sliten etter psykolog timen , men vil si at det gikk egentlig ganske så greit som man kan si etter en sånn time.

Etter timen så dro jeg hjem så, ringte jeg ei venninne  så henta hu meg det var faktisk veldig godt fordi jeg trengte ei venninne etter den timen jeg hadde i da, men pga angsten min så har jeg ikke spist noen ting siden frokost så nå er jeg veldig sliten og fryktelig skjelven i kroppen. Så, nå er det på tide med litt middag sammen med typen før jeg rett og slett skal gå meg en liten tur tenkte jeg. Jeg koser meg med de turene jeg går fordi jeg går i mitt eget tempo hører på musikk å bare slappe av egentlig.

Nå, er det straks middag er jeg heldig så får jeg kanskje tatt noen bilder av kveldsturen min , men siden jeg ikke har kamera annet enn på telefonen så, får jeg se om jeg får tatt noen bilder som jeg kan legge ut her :)

Ønsker alle en fin ettermiddag og kveld :)

 

God natt

 • 14.03.2018, 23:01

Jeg har opplevd veldig mye vondt i barndommen, ungdoms tiden og i de siste årene. Føler at jeg har lov til å være ganske stolt over at jeg tørr å dele noe av min historie for det er ikke enkelt i det heletatt. Jeg har veldig mange ganger grått når jeg publiserer innlegget fordi jeg rett og slett er redd. Veldig redd for hvordan folk vil reagere eller om jeg vil få stygge kommentarer på bloggen. Jeg vil helt ærlig si at jeg er veldig rørt over alle de fine kommentarene jeg har fått av dere som tar dere tid til å lese bloggen min. Jeg blir veldig rørt over så mye fint dere skriver, men jeg føler også at dere støtter meg i det jeg blogger om å det betyr enormt mye for meg. Det er som jeg har skrevet er at jeg har opplevd utrolige mye vonde ting oppigjennom årene mine.

 Jeg trudde det ville hjelpe visst jeg bare fortrengte de tingene jeg har opplevd , men der tok jeg feil for plutselig så fikk jeg en reaksjon som gjorde at jeg var nødt til å fortelle deler av min historie. Jeg husker ikke helt hva som utløste den reaksjonen sånn at jeg begynte å fortelle om mine traumer, men selv om det er drit tøft å stå i det nå så kommer jeg til å få det bedre når jeg er ferdig. 

Jeg vil takke dere som leser bloggen min, å tusen takk for alle de fine kommentarene dere legger igjen <3 Der betyr veldig mye for meg <3 

Nå skal jeg legge meg sånn at jeg virkelig er klar for psykolog timen i morgen!

Bildet tatt fra Google

 

God kveld

 • 14.03.2018, 19:06

Jeg håper dere har hatt en fin dag, men håper dere også har en fin kveld. Som jeg skrev før i dag så skrev jeg at jeg ringte legen å at jeg skulle dit i dag. Det var faktisk ganske greit at jeg kom meg til legen i dag å fikk snakket med legen min om det som er vanskelig for meg å det jeg sliter med. 

Jeg har en lege som er veldig flink til å lytte å det tror jeg har mye å si for det var det jeg trengte i dag. Jeg trengte virkelig bare å snakke ut om alt i dag.  Jeg har time hos psykologen min i morgen så, det jeg skal i morgen er å ikke snakke så mye om traumene mine. Tenkte jeg heller skulle snakke om angsten min å at jeg ikke får sove igjennom hele natta sånn at det er kanskje noe vi må fokusere på i morgen. Jeg orker kanskje ikke å tenke så mye på den timen i morgen for å si det sånn.

Jeg fant selvfølgelig ikke det jeg skulle ha i dag heller, men jeg gir meg ikke jeg får bare fortsette å lete til vi finner det vi kunne tenke oss. Jeg synes det er litt vanskelig fordi jeg er en person som ønsker at sengetøy skal passe til malingen på rommet , men også til bildene som er på soverommet. Nok om det jeg var jo veldig heldig i dag å fikk gave av typen min i dag. Nå, skal vi rett og slett sette oss ned sammen å se en film å kose oss før jeg skal ut å gå meg en kvelds tur. 

Ha en fin kveld der ute å husk å ta vare på hverandre <3

 

 

 

 

 

 

 

 

Tok skrittet å ringte legen

 • 14.03.2018, 10:04

Jeg tok rett og slett det skrittet til å ringe legen for å be om litt hjelp til angsten min å min depresjon for det er veldig ille om dagen. Jeg tåler ingenting før jeg rett begynner å gråte. Å, jeg har jo ikke så mange som jeg kan snakke med, men det er vel også min egen feil fordi jeg sliter jo veldig med sosial angst. Sånn at for meg å få venner er jo veldig vanskelig , men jeg kan ikke noe for at jeg er redd for å skaffe meg venner for de vennene jeg trudde var mine venner er jo ikke det.

Visst jeg prøver å snakke med vennene mine om det som skjer i livet mitt så, snur dem samtalen over til at det skal dreie seg om dem. Jeg trudde at i et vennskap så skulle man gi å ta. men her er det jeg som gir å dem som tar. Jeg skal som sagt til legen i dag å det gruer jeg meg til fordi jeg vet ikke helt hva legen kommer til å si, men jeg er vel egentlig litt stolt over at jeg turte å ringe å si at jeg trenger noen å snakke med. 

Etter lege timen så, skal jeg hjem for å slappe av fordi typen har lyst til å dra ut for å se etter det som vi skulle i går, men siden vi ikke fant noe så skal vi reise litt rundt i dag for å se. Så jeg krysser fingrene for at jeg klarer å bli med, for det har jeg jo veldig lyst til. 

Nå, får jeg gjøre meg klar til lege timen.

 

 

 Bildet tatt fra google

 

 

Dette kjøpte jeg på butikken i kveld

 • 13.03.2018, 22:32

Altså jeg kan ikke noe annet enn å si at jeg gir opp meg å denne shoppingen altså. Jeg finner jo virkelig ingenting av det jeg verken trenger eller det jeg har lyst på. Sånn som f.eks nytt sengetøy jeg fant ikke noe av det som jeg syntes passet inn på soverommet etter at vi pusset opp. Jeg fant heller ikke gardiner, men jeg gir meg ikke så vi skal prøve i morgen også. Vi var ikke innom så veldig mange butikker fordi jeg fikk selvfølgelig et angstanfall som gjorde at vi måtte reise hjem igjen. Nå, i kveld har jeg vært ute å gått meg en tur alene fordi jeg rett og slett hadde litt mye energi pluss at jeg synes det er veldig deilig å kunne gå turer på kvelden.

Siden jeg var ute å gikk meg en tur så dro jeg selvfølgelig innom butikken å det skulle jeg ikke ha gjort for da handla jeg absolutt alt som jeg ikke trengte pluss at jeg handla med meg kvikk lunsj. Jeg blir så oppgitt av meg selv fordi jeg vet jeg ikke skal spise sjokolade fordi jeg blir jo så rastløs og får masse med energi, men nå har det seg sånn at kvikk lunsj er absolutt min favoritt sjokolade. Noen er avhengig av potetgull , sukkertøy osv å jeg er rett og slett avhengig av sjokolade spesielt kvikk lunsj. Det andre som ble med meg hjem var et blad og et kryssord som jeg skal kose meg med. Så, nå skal jeg ta med meg det i sengen og slappe av før jeg skal legge meg for å sove .

 

 

 

 

 

 Bildet tatt fra google

Ut å handle litt

 • 13.03.2018, 15:32

God ettermiddag der ute.

Jeg har mer eller mindre faktisk ligget i sengen i hele dag, jeg trudde jeg følte meg noe bedre som jeg skrev før i dag. Det var jeg tydeligvis ikke dessverre, men jeg tror jeg er litt bedre nå å at jeg ikke er så nedenfor som jeg var før i dag. Så, det jeg skal gjøre i dag er at jeg skal ut på en shopping tur med typen vi skal se etter litt klær til meg. Pluss at vi skal reise innom en del andre butikker fordi jeg skal se etter nytt sengetøy, nye puter til å ha i senga, kanskje noen nye gardiner osv. Det gleder jeg meg litt fordi jeg synes sånt er ganske morsomt for jeg liker å fornye litt.  Jeg har ikke helt sett meg ut hva jeg kunne tenke meg enda så, jeg er litt spent på om vi finner noe som vi begge liker å kan bli fornøyde med.

Typen min er ganske flink til å prøve å få meg ut når jeg også har mine dårlige dager. Jeg synes han er helt utrolig fordi jeg tror ikke alltid det er like lett for han når jeg er veldig langt nede eller når angsten min er såpass stor sånn at jeg ikke får i meg noe særlig med mat. For meg så betyr det utrolig mye å han som er der for meg igjennom alt jeg går igjennom.

Jeg tenkte jeg ville finne på noe spesielt for han sånn at han vet at jeg setter uendelig stor pris på alt han gjør for meg. For det er ikke alltid jeg er like flink til å vise det når dagene mine er veldig slitsomme. Så, visst noen har noen tips eller råd  til hva jeg kan gjøre så si gjerne ifra <3 Det hadde jeg blitt veldig glad for. Fordi akkurat nå så har jeg virkelig ingen anelse på hva jeg kan finne på for å vise hvor takknemlig jeg er for alt han gjør for meg.

Nei, nå må jeg gjøre meg klar for nå skal vi straks ut på shopping:)

Ønsker alle en super fin ettermiddag hvor enn dere er i verden <3 

 Bildet tatt fra google

 

 

Dagen er litt bedre i dag enn i går

 • 13.03.2018, 08:41

Dagen i dag er litt noe bedre enn den var i går så, jeg håper at denne dagen her kan bli ganske så bra. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre i dag , men jeg håper egentlig på at jeg kan komme meg ut for å se etter genser å litt andre ting som jeg har trenger å som jeg har lyst på. Jeg er nok også veldig lei meg for sånn som i dag så merker jeg veldig godt hvem som bare vil være med meg når dem trenger noe. Jeg spurte om ei venninne ville møte meg i dag hu sa hu ikke hadde bensin på bilen. Jeg skrev at jeg kunne fylle på bilen hennes , men det svarer hu ikke på å det er jo sånn det alltid er jeg er bra nok når dem trenger meg , men når jeg trenger dem så gidder dem ikke å svare engang. Mulig jeg kanskje reagerer på en teit måte ikke vet jeg , men er bare at jeg blir lei meg.

Utenom det så tenkte jeg at visst noen ville så kunne vi ha en liten spørsmåls runde. Så, er bare å stille spørsmål visst det er noe dere lurer på :)

Ønsker dere en super fin dag :)

 

  Bilde tatt fra google 

Dette kjøpte vi idag

 • 12.03.2018, 22:45

Etter denne veldig lange å slitsomme dagen så , har jeg rett og slett funnet senga å tenkte at jeg skulle legge meg for å sove fordi jeg er veldig sliten. Jeg blir veldig sliten av å være så langt nede med en veldig stor angst oppå det hele så, ble det rett og slett litt for mye for meg i dag. Jeg har seriøst ikke tålt noe som helst å har mer eller mindre begynt å gråte av ingenting. Plutselig så har jeg bare begynt å gråte. Uten å skjønne hvorfor det bare kommer sånn helt uten videre. Jeg skulle ønske at jeg kunne slippe å ha det sånn som jeg har det nå , men jeg vet at det kan ta lang tid før jeg får det bede enn det jeg har det nå. 

Forresten jeg var faktisk ute å kjøpe et utrolig kult bilde i dag eller jeg synes det er drit kult det er jo ikke sikkert at alle andre synes det. Eller det blir mer riktig å si at jeg å typen kjøpte det bilde fordi vi har sett på det så mange ganger. Jeg er så fornøyd med at vi bestemte oss for å kjøpe det iallfall. 

 

 

Ønsker alle en god natt der ute <3

 

 

 

Jeg er veldig lei meg i dag

 • 12.03.2018, 15:39

Nå , sitter jeg faktisk rett opp og ned i senga å bare gråter jeg er altså veldig langt nede i dag. Jeg føler at jeg ikke får til noen ting. Jeg trenger føle at jeg kan få til noe å at jeg er bra nok for den måten jeg er på, jeg synes det er vondt med de kommentarene som jeg har fått i det siste fra venner og familie. Det er ikke lenge siden jeg fikk høre at jeg ikke kunne gå i en jakke som jeg er veldig glad i å som betyr mye for meg fordi den var stygg på meg siden jakka var blitt for stor for meg. Altså jeg vet ikke om jeg er teit eller om jeg har lov til å bli lei meg fordi jeg synes ikke det er noe gøy å høre sånne ting.

En annen ting som jeg får høre er at jeg burde bruke mer sminke fordi jeg er finere med sminke enn uten. Det er fint å høre at jeg er fin med sminke , men jeg trenger faktisk å høre at jeg er pen eller bra nok akkurat som jeg er. Jeg visste faktisk ikke at jeg hadde så dårlig syn som jeg hadde da jeg kom til en optiker for ikke så lenge siden. Sånn at nå bruker jeg briller å jeg er veldig fornøyd fordi jeg ser veldig bra å jeg har ikke så vondt i hodet. Men t.o.m her har jo folk meninger om meg. Noen sier herregud hvorfor bruker du briller du er ikke pen med dem. Mens andre sier at du må aldri slutte å bruke briller fordi du er penere med briller enn uten. Altså er folk egentlig klar over hva dette kan gjøre med den personen som sitter å hører på! Jeg er faktisk veldig lei meg av å høre sånne ting. Jeg føler meg aldri bra nok nettopp fordi folk sier sånne ting som det jeg har skrevet om. Kan man ikke holde sine meninger for seg selv ? For det har virkelig ødelagt mye av min selvtillit fordi jeg føler at jeg aldri er bra nok!

 

Disse seriene og filmene liker jeg

 • 12.03.2018, 12:33

Jeg tenkte jeg skulle skrive ned noen filmer og serier som jeg liker å følge med på å noen av dem har jeg faktisk sett flere ganger. Her også er det ganske mye forskjellig som jeg liker, jeg er ikke den som liker skrekk osv så stort sett så er vel filmene og seriene ganske så greie vil jeg iallfall si!

Det er nok noen jeg liker bedre enn andre, men jeg har også noen som jeg synes er like bra. 

Jeg skriver ned de 6 seriene som jeg liker å etter det så skriver jeg ned 6 filmer jeg som jeg liker

 

1 ) Pretty little liars

2) Lillyhammer

3) Sopranos 

4 ) Broen

5) Under samme tak

6) Forsatt under samme tak

 

Disse 6 filmene her liker jeg 

 

1) Cool runnings

2)Flåklypa filmene

3) Hangover filmene

4) Mamma mia

5 ) Big mama house filmene

6) The Simpsons movie 

 

 

 

Bilde tatt fra google

Natten i natt ble lang

 • 12.03.2018, 09:33

God morgen. 

Det må ha snødd utrolig mye i natt for når jeg sto opp i dag så var det kommet utrolig mye med snø. Å det snør enda jeg er så lei snø, akkurat nå virkelig det utrolig lenge til våren skal komme. Så, i dag må jeg ut å måke verandaen. Jeg har ikke anelse på hvor mange ganger jeg har måket verandaen i vinter.

Tenkte jeg skulle skrive litt om natten i natt.

 

Natten i natt har vært så uendelig lang med masse mareritt og fryktelig mye angst så, jeg er super  trøtt og veldig sliten kan man si. Jeg var ute å gikk meg en liten tur for å få tanken over på noe annet. Når jeg kom ut av døra så var det litt kaldt, men tror det er mer fordi det blåser litt ute, Uansett da så er jo angsten absolutt ikke noe  bedre nå i det hele tatt. Så , jeg har spist ganske dårlig frokost det ble en halv ostebriks med smør på, når angsten min er så stor så klarer jeg ikke å ha på pålegg heller.  Så, jeg tror denne dagen i dag kan bli ganske så langt å veldig slitsom visst angsten skal være så stor i hele dag. Så, nå skal jeg rett og slett bare slappe av se litt serie og spille litt sims tenkte jeg. 

Hva skal dere gjøre i dag da ?

Ønsker alle en fin dag :) ! 

Dritt med mareritt

 • 12.03.2018, 01:42

Jeg våknet igjen med skikkelig angstanfall, jeg fikk ikke sovet igjennom denne natten uten å våkne. Jeg blir så  sliten av å våkne på natta fordi jeg mangler så utrolig mange timer meg søvn. Ikke bare blir jeg sliten, det gjør at jeg tåler mindre altså  jeg blir lettere sårbar , gråter fortere , får mer angst osv. Vet at jeg hadde et skikkelig mareritt for det er det som gjorde at jeg våknet med skikkelig angstanfall. Jeg føler meg så tom å helt alene når jeg våkner med sånne angstanfall. Nå , har jeg satt på noe rolig musikk for å se om det kan hjelpe meg med å slappe av. For jeg er virkelig trøtt og veldig sliten sånn at jeg burde prøve å sove igjen, men det er ikke lett å sovne igjen når man har angst. Jeg skal egentlig besøke ei venninne i morra , så det hadde vært godt å følt at man hadde fått sovet litt iallfall. Nei , nå må jeg avslutte dette innlegget å prøve å slappe av sånn at jeg kan sovne igjen. 

God  natt 💤💤

Hadde mye energi i kveld

 • 11.03.2018, 22:26

Nå, i kveld hadde jeg så utrolig mye energi sånn at jeg var nødt til å komme meg ut for å gå meg en liten tur ute. Da begynte jeg faktisk å tenke litt på ting som jeg har opplevd som barn , men også som voksen. Jeg blir fremdels mobba, erta eller sett ned på siden jeg har mine ting som jeg sliter med å som jeg synes er ganske så vanskelig. Jeg synes det er veldig vanskelig å snakke om de tingene som jeg har opplevd for det ikke så lenge siden jeg begynte å snakke så åpent om det som jeg gjør nå. . Disse tingene jeg har opplevd blir ikke bort sånn over natta, jeg er så forbanna lei de spørsmålene som kommer fra venner og familie  rundt meg om hvor lang tid ting tar. Altså jeg vet ikke jeg aner virkelig ikke om det blir bedre om 1 mnd eller om 1 år for å si det sånn. Det er ikke alltid jeg forstår hvorfor folk lurer på om hvor lang tid ting tar. Det eneste jeg vet er at det kommer til å ta tid fordi jeg og psykologen min er ikke kommet halvveis engang i denne traume behandlingen som jeg har starta på.

Det er jo nettopp fordi at det er veldig tungt og vanskelig å skulle dele de tingene jeg har opplevd det er rett og slett helt grusomt. Jeg synes det er veldig vondt og vanskelig å få spørsmål om hvor lang tid en sånn traume behandling kan ta. For jeg tror ikke det er noen som har noe svar på det i det hele tatt. For som sagt vi alle er forskjellige.

Det var godt å få skrevet litt om det så, nå skal jeg gjøre meg klar for jeg skal rett og slett prøve å legge meg litt tidligere i dag. Jeg har en veldig tung kveld så, jeg gruer meg faktisk for å legge meg nå i kveld. Har en del angst og redd for å få mareritt så, jeg sitter her og krysser fingrene for at jeg skal få sove igjennom hele natta :)

 

 Bilde tatt fra google

Dette er noen av sangene jeg hører på

 • 11.03.2018, 19:39

Det ble litt sen middag for oss i dag, men jeg synes det kan være ganske hyggelig i helgene. Jeg klarte å spise litt nachos så jeg er egentlig ganske så fornøyd med det. Så, nå sitter jeg bare på pc å slapper av å hører på musikk jeg hører på så mye forskjellig musikk om dagene. Jeg liker omtrent alt av musikk for å si det sånn. Det som jeg sliter med er at visst jeg finner en sang så hører jeg på den så sinnssykt mange ganger etter hverandre. Nå, om dagen så hører jeg på 6 ganske så forskjellige sanger.

Jeg hører på veldig mye annet, men akkurat nå så er det disse jeg hører på å, som jeg liker veldig godt. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har grått av den sangen av Jo Dee Messina. Jeg synes teksten er ganske sterk og veldig rørende på samme tid synes det er vanskelig å forklare . 

Hva slags musikk hører dere på da? Kom gjerne med tips til sanger jeg burde høre på.

Dette er iallfall de 6 sangene som jeg hører på mest nå om dagene :)

1 ) Warren G Prince Igor Feat Sissel Radio Edit​

2) Enya - Only time

3) Ina Wroldsen - Strongest

4) Jo Dee Messina - If Heaven was needing a Hero

5) Toby Keith Whiskey Girl

6) Adele -Rolling in the deep 

 

 

 Bilde tatt fra google

God ettermiddag

 • 11.03.2018, 14:20

Det ble noen timer med rydding i dag også å det var så godt å få gjort. For det første så fikk jeg kasta masse som var ødelagt , pluss at jeg fikk gitt bort en hel del med klær som både var for stort , men også det som var alt for lite. Det er godt å ta sånne skikkelig rydde økter. Pluss at jeg gikk igjennom 12 skuffer som det var en del spill , malesaker og andre hobby ting. Så , jeg fikk kasta mye som var enten ødelagt eller som det mangl brikker i osv. Så, det ble bare rydding og sortering i dag å jeg enda ikke ferdig, men jeg begynner å merke at jeg er ukonsentrert å starter flere steder samtidig så da er det greit å gi seg før det blir igjen enda mer kaos Hehe. 

Forresten i går så hadde jeg faktisk bestemt meg for at jeg skulle prøve å spise hamburger ute for første gang på flere år. Å , vi var nok utrolig uheldige for det første så var hamburgeren veldig tørr å pommesfrites var veldig vassen. Å , siden jeg sliter mye med angst så turte jeg ikke å klage. Det gikk an å spise den , men det var veldig synd at den var så tørr. 

I dag blir det nachos til middag det ble ikke det i går fordi vi begge sovna så , det ble litt sent pluss at vi var veldig slitne. 

Nå , skal jeg sette på litt mer klesvask før vi skal se en film å slappe av resten av dagen.

Ønsker alle en riktig fin søndag ❤️

Skulle egentlig se film med typen

 • 10.03.2018, 23:26

Det er faktisk litt kjedelig når jeg ikke klarer å se en film ferdig på kvelden. Det er jo pga min adhd sånn at jeg får det bare ikke til. Jeg klarer ikke å følge med mister konsentrasjonen å da er det gjort for da driver jeg med alt annet enn å se på film. Jeg blir også litt sånn Albert åberg jeg skal bare.

Så , i kveld ble det at typen måtte se ferdig filmen alene fordi jeg ikke klarte å konsentrere meg. Jeg hadde en del energi under filmen slm gjorde at  ble urolig , snakka mye , dreiv med telefonen osv. Det er litt kjedelig når det blir sånn at jeg ikke får sett en film på kvelden. Det er ikke alltid sånn det kommer litt an på hva jeg har gjort på dagen osv. I dag skulle jeg jo vaske og rydde jeg gjorde litt , men ikke så mye som jeg burde gjort. Sånn at jeg har ikke fått brukt så mye energi i dag som jeg burde eller skulke ønske at jeg hadde gjort.

Så , da får jeg litt igjen for det på kvelden når jeg ikke har vært så aktiv osv som jeg burde ha vært. Så , nå skal jeg sette på en koselig lydbok tenkte jeg siden  jeg skal sove. Jeg prøver å sette på koselig lydbok eller sanger før jeg skal sove for det gjør at jeg ikke er så stressa. Fordi jeg hater egentlig å skulle sove fordi jeg sliter sånn med mareritt. Noen ganger hjelper det å høre på noe koselig før jeg sovner for da kan jeg få koselig og fine drømmer . Nå må jeg prøve å sove litt for i morgen er det fortsettelse av husvask og rydding. Så , da må jeg prøve å få meg litt søvn. 

Ønsker alle dn god natt der ute 💤💤

 

Litt om min adhd

 • 10.03.2018, 17:04

Tenkte jeg ville skrive litt om min hverdag med ADHD rett og slett fordi jeg tror ikke jeg har skrevet så mye om den enda fordi det fremdeles kanskje er litt rart å uvant å kunne si at jeg har ADHD. Å, det er jo fordi jeg tidligere trudde jeg hadde det , men ingen ville høre på meg sånn at jeg husker ikke helt når jeg fikk diagnosen ADHD , men det er ikke mer enn kanskje rundt 2 år siden. Som jeg endelig ble hørt å ble trudd på av lege og psykologen min men, tilbake til det jeg tenkte jeg kunne skrive litt om å det er faktisk hvordan hverdagen min er.

For det første så, er jeg så glad når det endelig er morning sånn at jeg kan stå opp å få ut litt av den energien som jeg ladet opp løpet av natta. Så, jeg er jo som regel veldig blid om morningen ikke alltid , men stort sett hele tiden så er jeg morgen fugl.

Så kommer vi jo faktisk litt på dette som går på når jeg blant annet skal gjøre husarbeid det er ikke alltid det er like morsomt for meg å drive med det fordi jeg begynner jo flere steder samtidig så, veldig ofte så blir det mere rotete enn ryddig for å si det sånn. 

Så kommer vi til dette med følelser blant annet visst jeg virkelig ønsker meg noe så begynner jeg å gråte av glede mens visst det er noe jeg ønsker meg som jeg ikke kan kjøpe f.eks så blir jeg altså så lei meg å da kan det lett komme noen tårer. Jeg vet ikke helt hvorfor det er sånn.

En annen ting er jo dette med å konsentrere seg det er noe jeg er utrolig dårlig på spesielt visst folk snakker i munnen på hverandre. Det som jeg kanskje synes er mest slitsomt er når jeg prøver å konsentrere meg så mye for å henge med i en samtale å plutselig så er det et annet samtaleemne . Jeg kan fort dette ut av en samtale visst det er andre ting som distraherer rundt meg. ( Vanskelig å forklare )

Så, er det dette med sukker, kaffe, brus osv osv. Jeg kan f.eks ikke spise sjokolade så mye senere enn 20.30 fordi da sliter jeg faktisk med å sovne på kvelden. Det er litt kjedelig spesielt kanskje på fredag eller lørdager som man kan kose seg litt. Jeg drikker heller ikke noe brus med sukker i etter rundt 21:00 tror jeg eller om det er før for samme problemet da. Kaffe drikker jeg omtrent ikke i det heletatt så, det er ikke så farlig. Det som er kjedelig er jo at spiser jeg sukker etter 20:30 så er jeg våken til langt utover natta, men jeg vet jo at det skjer så jeg unngår å spise sjokolade , men det er ikke alltid like lett for jeg har jo mine favoritter så er ikke alltid det er lett å holde seg unna hehe.

Jeg runder av der jeg for dette innlegget ble litt langt beklager det.

Ønsker alle en fin lørdag

 

Visst det er noe dere lurer på så er det bare å spørre. 

Godt å sove igjennom hele natta

 • 10.03.2018, 10:17

Det var veldig godt å sovet noen timer i natt selv om jeg var våken til klokka var 02.00 så, sov jeg veldig godt når jeg først sovna å jeg sov igjennom hele natta uten å våkne. Det er så godt når man får de nettene jeg er så, glad når jeg får sover igjennom hele natta for det skjer omtrent aldri. Så, det er så godt å føle at man har litt energi spesielt nå i dag. For jeg skal rett og slett ta en skikkelig husvask hjemme, å det gleder jeg meg faktisk litt til for det er så godt å få tatt en sånn skikkelig husvask. 

Etter vi har tatt en sånn husvask så skal jeg slappe av litt så, skal jeg ut å handle inn til middag å det er hvert fall noe jeg gleder meg til for det er så, mange uker siden vi har spist det så, selvfølgelig er angsten veldig stor. Uansett da det jeg tenkte vi skulle ha til middag i dag er Nachos for det er noe som vi synes er veldig godt. Så, i dag har jeg bestemt meg for at angsten ikke skal vinne fordi jeg har veldig lyst til å ha det til middag. Men, nå får jeg vel kaste meg rundt å starte med husvasken for den gjør seg dessverre ikke selv hehe.

 

 

    Bilde tatt fra google

Er det flere som pleier å ta en skikkelig husvask?

 

    Bilde tatt fra google

Er det forresten noen som har noen gode duft lys, duft olje eller noe å anbefale? Noe som lukte godt, men samtidig ikke for sterk å som holder lukte en stund så, jeg ikke må bytte den ut etter en uke liksom :)

Ønsker alle en strålende dag der ute :)

 

Jeg er sliten

 • 09.03.2018, 21:15

Jeg ble jo veldig sliten etter psykolog timen i dag, men jeg hadde jo veldig lyst på den genseren som jeg skrev om  i går .Jeg var veldig usikker på å kjøpe den pga den knæsje  fargen, å det angrer jeg veldig på nå at jeg ikke bare kjøpte den genseren når  jeg så på den i går. For den var selvfølgelig utsolgt i min størrelse å det var veldig synd. Jeg prøvde den i en størtelse større, men da ble den ikke noe fin på meg. Så, da får jeg bare lete videre, men sånn er det alltid jeg er nødt til å lære meg at dette skjer hver eneste gang jeg ser noe fint å tenker at jeg venter til i morgen så er den solgt. Dette er jo ikke første gangen jeg må innimellom tenke at det kommer til å gå bra i prøverommet , men det er absolutt ikke enkelt når man har klaustrofobi samtidig som jeg ikke tørr å prøve en genser ute i butikken så andre ser meg for det er jo heller ikke noe særlig morsomt synes jeg da. Er det noen som synes sånne ting er vanskelig? Å er det noen andre som har klaustrofobi for trange rom som har noen tips eller råd til meg?

Det ble ikke noe rydding og vasking i dag for jeg var helt tappa for energi så, jeg har utsatt det til i morgen. Så, nå skal jeg spille litt sims å ta livet med ro før jeg skal legge meg sånn at jeg er klar for en ny dag i morgen! Ønsker alle en fin fredags kveld <3

 

  Bilde lånt fra google

Ta vare på hverandre 

 

 Bilde lånt fra google 

Dette kjøpte jeg meg i dag

 • 09.03.2018, 12:36

I dag har jeg vært hos psykologen min å vi har snakket veldig mye om de vanskelige tingene så jeg er ganske så sliten nå. Jeg må uansett ut en liten tur i dag for jeg har veldig lyst til å se på den genseren engang til samtidig som jeg trenger å komme meg litt ut etter en sånn time for den ble ganske så tøff. Det er ganske lenge siden jeg har blitt så sliten etter en time hos min psykolog samtidig som jeg er er veldig sårbar i dag så.

Jeg gleder meg uansett til en liten tur ut for å finne på noe sammen med kjæresten min så, får vi bare håpe at dem har igjen den genseren som jeg så i går. For det var nemlig bare en igjen av den i min størrelse så nå angrer jeg veldig mye for å si det sånn. Uten om det da så har jeg kjøpt meg en leppestift og en lipgloss som jeg gleder meg til å prøve fordi jeg likte fargen veldig godt. Så, tenkte jeg faktisk å sette på litt klesvask og rydde litt hjemme synes det er godt å bare få tankene litt bort så, da har jeg litt å gjøre selv om jeg er sliten. 

Ønsker alle en riktig fin dag <3

Slenger med bilde av det jeg kjøpte i dag.

 

Dette kjøpte jeg i dag

 • 08.03.2018, 21:25

Jeg valgte faktisk å dra ut en liten tur i dag å det var faktisk veldig godt jeg gikk meg en ganske god tur før jeg dro innom et kjøpesenter for å se etter litt klær, men jeg fant ikke noe som jeg hadde lyst på så, jeg får bare lete videre. Det eneste som er at jeg trenger jo en ny bukse og noen nye gensere så jeg håper jo at det dukker opp noe etter hvert som jeg har lyst på. Jeg så en genser som var veldig kul , men jeg turte jo ikke å kjøpe den for fargen var veldig knæsj å jeg vet ikke helt om jeg kler det, men etter at jeg kom hjem så angrer jeg jo skikkelig på at jeg ikke kjøpte den så,jeg må bare stikke innom å prøve den er bare at jeg har fryktelig klaustrofobi inni sånne prøverom + at jeg sliter jo med angsten også så, jeg er glad for det jeg fikk kjøpt i dag uansett. Den ene tingen jeg kjøpte var rett og slett et trådløst headsett fordi andre som jeg har kjøpt blir bare ødelagte jeg aner ikke hvorfor. Så, jeg er veldig spent på de jeg har kjøpt nå. Jeg kjøpte meg også noen søte øredobber :) Jeg slenger med bilde av det jeg har kjøpt i dag jeg !

Ønsker alle en fin kveld videre :)

 

God ettermiddag

 • 08.03.2018, 16:27

Nå har jeg akkurat kommet inn etter at jeg å typen har vært å gått oss en liten tur ute. Jeg har utrolig mye med energi å er utrolig rastløs i dag så, jeg skulle helt sikkert ha vært ute enda lenger i dag. Men, jeg har rett og slett ikke spist annet enn frokost i dag så selv om jeg har veldig mye energi så er ikke hodet helt med å, det skjer når jeg spiser så dårlig som jeg gjør pga min mat angst for en ting er at jeg har det når det kommer til middag, men det er ikke bare middag jeg har angst for jeg har angst for pålegg , brød , yoghurt, og masse annet. Sånn at jeg blir fort sliten i hodet å henger ikke alltid like mye med for å si det sånn. Sånn at selv om jeg har veldig mye energi så er jeg samtidig veldig sliten på samme tid. Jeg aner ikke helt hvordan jeg skal forklare det annet enn at det er veldig slitsomt å ha det sånn! Så dette er jo noe av det som jeg snakker en del med min psykolog om fordi det er veldig leit å ha det sånn. Å, det er ikke noe som bare blir borte over natten dette har jeg slitt med ganske lenge, men siden jeg har blitt mobbet så mye for det så er det først nå som jeg har turt å være mer åpen om det. Det er rett og slett helt grusomt å ha angst for mat , det er absolutt ikke noe morsomt i det hele tatt. Sånn som i dag så er den helt grusom så derfor klarte jeg bare frokost i dag. Så, idag så klarer jeg bare å spise nudler til middag fordi jeg ikke klarer å spise noe annet idag siden angsten er såpass høy som den er nå! Jeg og typen burde egentlig måke snø fra taket, men siden jeg har spist så dårlig så blir det å slappe av resten av dagen så, blir det heller snø måking i morgen med mindre formen blir bedre da! 

Bilde henta fra google

Ting som gjør meg glad

 • 08.03.2018, 10:01

Tenkte jeg faktisk skulle lage et lite innlegg med det som gjør meg glad :)

1) Jeg blir glad når jeg har tantebarnet mitt på besøk for han betyr veldig mye for meg <3

2) Jeg blir veldig glad når jeg lærer noe nytt å jeg mestrer det som f.eks visst vi pusser opp hjemme så har jeg lært hvordan man legger gulv osv! Man, blir veldig glad når man mestrer ting.

3) Jeg blir glad når jeg tørr å gjøre ting som jeg er redd eller som jeg har angst for f.eks når jeg klarer å ta buss eller tog for det er absolutt noe som jeg er har angst for. Jeg kjenner jeg blir uvel bare når jeg skriver om det, men når jeg klarer det så lever jeg på det i flere år etter på.

4) Jeg blir også veldig glad når jeg er sammen med mennesker som jeg bryr meg om å som bryr seg om meg <3

5)Jeg blir også veldig glad når jeg kan få lov til å være 100% meg selv å at jeg ikke blir mobba for det! F.eks så liker jeg veldig godt å være barnslig visst man kan si det sånn. Elsker å tulle spesielt når jeg er med barn jeg er med dem å leker osv. Jeg har ofte fått høre at jeg blir et barn selv når jeg er sammen med barna, men jeg synes det er morsomt pluss at jeg får ut energien min pga min adhd 

 

  Bildet tatt fra Google

Hva er det som gjør dere glade da ?

Ønsker alle en strålende dag <3

 

Nu ble det kvelden igjen

 • 07.03.2018, 22:56

Nå , er kvelden her igjen noe som jeg alltid gruer meg til spesielt nå når jeg går til psykolog. Fordi jeg sliter utrolig mye med mareritt på natt så jeg våkner jo opp å har skikkelig angstanfall så innimellom så prøver jeg å utsette det å legge meg lengst mulig, men det er jo ikke bra for meg det heller for da får jeg igjen for det dagen etterpå uansett. Så, jeg må jo bare jobbe meg igjennom dette her sakte , men sikkert så skal jeg klare dette her også jeg har klart så utrolig mye oppigjennom årene at dette med at jeg ikke skal tørre og legge meg skal ikke få lov til å ødelegge for å si det sånn. Så, jeg tenkte rett og slett at fra i morgen så skal jeg faktisk prøve å ta meg en liten kvelds tur for å få noe annet å tenke på sånn at jeg ikke blir sittende å grue meg for å legge meg. For det er jo helt håpløst visst jeg skal sitte i timevis å grue meg for å gå å legge meg! Så, nå skal jeg prøve å legge meg litt tidligere enn det jeg har gjort fordi gangene jeg har prøvd å legge meg tidlig så, har jeg måttet stå opp fordi tankene begynner å surre også kommer angstanfallet, men nå er jeg så utrolig sliten så jeg må bite tennene sammen å gå å legge meg. 

Er det forresten noen som har noen forslag til rolig musikk eller tips til noe jeg kan høre på før jeg skal sove ?

Kommet hjem etter en koselig dag med typen

 • 07.03.2018, 17:05

Nå er jeg kommet hjem etter en veldig koselig dag sammen med typen vi har vært å kikket litt på klær å litt sånne ting, men jeg fant ikke noe som jeg hadde lyst på så, da sparte jeg de pengene enn så lenge hehe. Så, nå sitter jeg å koser meg med litt Pepsi Max å, skal finne frem en serie vi skal se på mens han står inne på kjøkkenet og lager middag. Jeg føler meg veldig heldig som har en type som liker å lage mat, men også klarer å ta hensyn til dette med angsten min når det kommer til mat. Så, i dag skal jeg prøve å spise fiskekaker som jeg ikke har turt å spise på utrolig lang tid , men visst det ikke går så skal jeg spise litt nudler som han lager siden av. Jeg vet kanskje at det høres veldig kjedelig ut med fiskekaker og nudler , men det som er viktig for meg er å prøve å tørre og spise litt mat igjen for nå er jeg veldig mye slapp og utrolig sliten om dagen å, det er jo ikke så rart når jeg vet hva jeg får i meg av mat løper av en dag det er ikke så veldig mye for å si det sånn. Så, nå sitter jeg her og er både svett, kvalm,svimmel osv fordi jeg skal spise fiskekaker. Jeg har blitt veldig mye mobbet pga matangsten min å det gjør meg veldig vondt. Jeg synes ikke det er noe morsomt å bli ledd av, eller at folk visker og tisker pga min angst. Jeg synes det er utrolig unødvendig for det er absolutt ikke noe morsomt. Jeg synes folk kan holde seg for god til å mobbe andre bare så det er sagt. For det er en kamp hver eneste dag når det kommer til meg og mat. 

Men, nå er middagen servert så da skal jeg spise litt middag og se på serie .

Ønsker folk en strålende ettermiddag 

Dette er noen ting som irriterer meg

 • 07.03.2018, 10:36

God morgen tenke jeg skulle skrive noen ting som irriterer meg.

 

1) Det er folk som ikke stopper ved gangfelt når bilister ser folk skal over aner ikke hvor mange biler som har brå stoppet når jeg skal over veien. 

 

2) Det er folk som står midt foran inngangene på ved butikker for å prate så folk ikke kommer forbi. Hvorfor står man der å prater ?

 

3) Det er når man ikke bruker kølapp systemet som er f.eks på apotek, Elkjøp osv. Kanskje det irriterer meg

fordi jeg har angst å sliter med å si ifra. For jeg aner ikke hvor mange ganger folk ikke har trukket lapp å at butikkene ikke bryr seg om det så , står man der å venter.

 

4) Det er å se folk snakker i telefonen eller skriver meldinger mens dem kjører bil. For det er faktisk ikke lov

var senest i går at jeg nesten bli kjørt på fordi h*n som kjørte bilen ikke var oppmerksom på at jeg kom fordih*n satt med mobilen. Det er jo en grunn til at det ikke er lov.

 

5) Det er visst jeg har en avtale med noen å vi har avtalt et klokke slett. Så dukker ikke folk opp uten å si ifra, jeg synes man skal si ifra visst man blir forsinka eller at man ikke dukker opp i det hele tatt. Ja ting kan jo skje, men jeg synes man skal gi lyd fra seg visst noe har kommet i veien eller noe sånn. For da kunne jeg ha gjort noe annet.

 

Ønsker alle en strålende dag :)​

 

Min egen feil at jeg ikke får sove

 • 07.03.2018, 01:12

Nå , burde jeg egentlig ha sovet , men nei da jeg er selvfølgelig lys våken å sliter med å sove. Jeg har prøvd alt mulig som å høre på rolig musikk , lyd bok , lese litt osv . Jeg sliter jo som sagt med angst sånn at jeg bruker mye musikk og lydbøker når jeg skal sove for da slapper jeg av å blir ganske rolig og til slutt trøtt , men akkurat nå så er det stikk motsatt jeg har jo så utrolig mye energi så , jeg får jo masse tanker som surrer rundt i hodet. Så , da var det greit å bare skrive litt før jeg igjen prøver å sove. Jeg prøver å unngå at klokka er mye å at jeg bå må sove for da blir jeg så stressa å der blir enda verre å sovne. Dette med at jeg ikke får sove nå er jo rett og slett min egen feil fordi jeg har jo adhd så , for meg å egentlig spise noe med sukker etter klokka 21.00 er bare dumt så , nå er det bare min egen feil at jeg nå ligger våken å har så mye med energi at jeg burde gått meg en lang tur. Men det gjør jeg ikke når klokka er så mye så, jeg får rett og slett bare prøve å slappe helt av så sovner jeg nok etter hvert håper jeg.  Så , for å si det sånn så kommer jeg ikke til å spise sjokolade eller sukker i morra etter klokka 21.00 Hehe. 

Ønsker alle der ute en god natt 💤 💤

 

Dette var middagen våres

 • 06.03.2018, 18:21

I dag hadde jeg å typen en god middag som vi koste oss med siden vi har pussa opp en del hjemme å at jeg hadde veldig lyst til å prøve annen variant av Taco så det vi hadde i dag var biff strimler ,chilli chips, rømme , ost , taco saus , guacamole , nacho cheese dip i taco lefser. Det var utrolig godt selv om angsten min er veldig stor nå så , klarte jeg å spise det så jeg er veldig fornøyd med å jeg er veldig stolt over at jeg turte å spise det. For det er sånn det er å ha mat angst å det er veldig tøft å utrolig slitsomt for det kan gå begge veier. Jeg kan klare å spise det mens andre ganger så blir angsten så stor at jeg ikke får til å spise. Det er veldig slitsomt å ha den mat angsten som jeg har for det stopper meg i tørre å prøve nye ting samtidig som det stopper meg å dra ut på restaurant for å spise middag med kjæresten. Så, noen ganger så bestiller vi mat , men at jeg ikke tørr å spise den så, det er veldig kjedelig for å si det sånn. Men , jeg prøver så godt jeg kan med den mat angsten min , men det er ikke alltid like lett. Jeg slenger med et bilde av det vi hadde til middag i dag :) 

 

 

 

 

Da blir det en tur ut allikevel

 • 06.03.2018, 12:40

Da blir det faktisk en tur ut for å se etter litt klær, men også ting til badet det hjalp og slappe av å ta

det med ro fra morningen for å si det sånn. Så, jeg angrer ikke på at jeg valgte å lytte til kroppen så det jeg

er spent på nå er hva slags farger det blir på innredning av håndklær, tannbørsteglass, såpedispenser osv.

Jeg gleder meg faktisk litt jeg nå, jeg har sett litt for meg, men det kan jo fort endre seg allikevel så dette blir

spennende og veldig morsomt faktisk. Jeg tror å håper at det kanskje ikke er så veldig mange folk ute nå , men

man vet aldri men jeg har snakke med typen min om det så han er klar over hvordan jeg har det i dag

å så lenge han vet om det så er jeg veldig trygg og føler at det blir bra å at det kommer til å gå bra. For

visst ting blir vanskelig da så, får jeg bare nøkkelen til bilen så jeg kan sette meg i bilen å vente.

Så, det er et lite tips faktisk visst man sliter med angst så, kan det være godt å kunne planlegge litt

visst ting blir litt vanskelig sånn som nå. Så kan typen bli med å da har jeg muligheten til å sette meg i bilen.

Samtidig som det er godt å ha fortalt han det på forhånd sånn at vi ikke reiser rundt over alt for å se på ting

for innimellom så, skal jeg være tøff å tenkte at noe nei jeg trenger ikke å fortelle om angsten min i dag for

dette skal jeg klare helt alene å dette skal gå så bra. Å plutselig så får jeg et skikkelig angstanfall å da er det gjort, 

så nå tenkte jeg at for å prøve å få en veldig fin tur så skal jeg være ærlig med typen om hvordan jeg har det sånn

at vi kan ta det rolig å i mitt tempo. Så, hvorfor jeg ikke alltid forteller det er jo veldig dumt for min egen del, men

jeg synes vel det er leit og slitsomt å ha så mye angst sånn at jeg tenker at visst jeg ikke sier noe så gir

bare angsten seg, men det gjør den jo ikke. Så, fra nå av så skal jeg prøve for min egen del, men også for hans

del å være åpen om de dagene angsten og depresjonen er veldig ille.

Så, nå skal jeg gjøre meg klar for å dra ut en tur sammen med typen å se på ting til badet å at jeg han

kan få oss en koselig tur ut sammen jeg gleder meg som sagt veldig til å bli ferdig med innkjøpene

til badet fordi jeg er så spent på hvordan det blir !

 

Det er vondt med lite søvn

 • 06.03.2018, 10:07

God morgen der ute nok en dag der det laver ned med snø. Så , jeg må faktisk ut å måke snø i dag også

må bare vente litt siden jeg har sovet så dårlig de siste ukene så sliter jeg veldig mye med vondt i hodet.

Å , da er det ikke så godt å drive å møke snø eller drive med andre ting så jeg har nettopp tatt med en smerte stillende

spist en god frokost. Så, får jeg bare håpe at hode pinen snart gir seg for jeg hater virkelig å ha vondt i hodet.

Så, da er det ikke helt sikkert dagen blir helt sånn som jeg egentlig hadde lyst å som jeg egentlig hadde planlagt den.

Jeg orker ikke bare ikke å drive med så mye når jeg har vondt i hodet så, nå skal jeg bare ligge på sofaen

å slappe helt av. Det er veldig kjedelig at jeg sover så dårlig på natta spesielt siden jeg blir dårlig av det pluss

at jeg i tillegg får mer angst å at jeg blir fortere lei meg av lite søvn å den biten der. 

Men , jeg har ikke en sånn veldig god dag i dag så, jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med det fordi i dag skal

det ingenting til før jeg begynner å gråte, Men, jeg vet jo at jeg har sånne dårlige dager er bare at det er blitt veldig vondt

etter at jeg fant ut at jeg ikke har så mange venner etter at jeg begynte å si nei, men jeg vil ikke ha venner når jeg

bare er bra npk når dem trenger meg å ikke ellers. Så, da får jeg heller tenke at gode venner er der for deg uansett

å ikke bare når det er dem som trenger noe. Nå, skal jeg slappe av så krysser jeg fingrene for at hodet pinen snart 

går over. Ønsker alle en kjempe fin dag ;)

våknet igjen

 • 06.03.2018, 04:14

Jeg ser nesten ikke så mye av skjermen når jeg skriver dette nå. Jeg våknet opp med mareritt og er skikkelig angst anfall. Jeg er veldig sliten ,sårbar og veldig lei meg, men det er nok mye fordi jeg ikke har sover igjennom en hel natt uten å våkne. Det er fryktelig vondt å ha angst på natta fordi jeg føler meg så innmari alene og ingen å snakke med. Typen har sagt at jeg kan vekke han , men det er ikke så lett når jeg vet at han skal opp om noen timer fordi han skal på jobb. Så , da velger jeg og å la han mens jeg velger å sitte litt oppe i håp om at angsten kan roe deg ned en del. Så nå setter jeg meg ned for å lytte på lydbok og puste rolig å slappe av. Ønsker alle en god natt der ute <3

Skulle ønske jeg lærte av mine egne feil

 • 05.03.2018, 20:14

Jeg skulle innimellom ønske at jeg klarte å lære av mine egne feil , men nei da det klarer jeg jo absolutt ikke så da ender jeg med

å bli såra nok engang av de jeg trudde var venninner fordi jeg gir dem sjanser på sjanser hele tiden. Man skal jo gi folk nye sjanser

men, hvor mange sjanser skal man gi dem å når er det lov til å tenke at alle ikke forandrer seg uansett hvor mye man vil og ønsker.

Jeg kan ikke endre noen mennesker i det hele tatt for skal folk forandre seg så må man ville og ønske det selv. Så , nå sitter jeg her å skriver

samtidig som det gjør faktisk litt vondt selv om jeg hadde det i under bevist heten at det kunne skje å at jeg trudde jeg kom til å bli lei meg

eller føle at jeg bare var bra nok når dem trengte noen også er jeg ikke bra nok når dem har andre å når dem har penger osv.

Men uansett da det jeg har gjort i dag er at jeg har gått meg noen små turer , men jeg orker ikke å dra innom kles butikker å jeg orket heller ikke

å dra innom for å se etter ting til badet. Å, det er fordi jeg har hatt mye angst i dag og vært veldig sliten så , i dag var jeg faktisk litt flink

som klarte å lytte til kroppen så, jeg har selv gitt meg faktisk en klapp på skulderen for jeg er for dårlig til å lytte til kroppen.

Så, nå skal jeg faktisk spille litt sims før jeg skal legge meg for i morgen så, må jeg ut å handle ting til badet!

Ønsker alle en strålende kveld der ute <3 

Ble mye i går så, er litt sliten

 • 05.03.2018, 08:57

God morgen :)

Jeg har vært våken noen timer så, nå sitter jeg å venter på at te vannet skal koke så jeg kan spise litt frokost å få dagen til begynne. I dag har jeg veldig lyst til å se etter nye klær samtidig som jeg må se etter ting til badet. Men i går ble det veldig mye for meg så , jeg er ganske tom for energi. Men det er jo igjen mange timer igjen av dagen så , jeg kan fremdeles slappe litt av å ta dagen litt som den kommer. Det som er viktig for meg er at jeg lytter til kroppen for å prøve å unngå de dagen jeg er mest sliten for da kan jeg innimellom slippe de verste angstanfallene det er ikke alltid det hjelp , men noen ganger funker det.  Så , nå skal jeg spise litt frokost se litt serie så får jeg se hva jeg gjør senere i dag :) 

Ønsker alle en strålende dag i dette snø været

Jeg har det vanskelig med mye angst

 • 04.03.2018, 22:58

Nå ligger jeg rett ut på sofaen å er veldig sliten etter en lang ,men koselig dag. Som jeg skrev før i dag så har vi fått gjort en del ting hjemme med rydding, vasking og litt snø måking. I ettermiddag / kveld har det vært fryktelig tøft og vanskelig å jeg har grått fryktelig mye. Så ,nå er jeg veldig sliten og føler meg ganske så ensom selv om jeg ikke er ensom visst man kan si det sånn. Så , det jeg skal nå er at jeg skal se på litt serie, så skal jeg legge meg å høre på en lydbok å legge meg for i håp om at jeg kan klare å sove litt. I morra tenkte jeg å prøve meg en liten tur for å se etter litt nye klær å se etter litt ting til badet. Så , da er det viktig at jeg får meg en god natt med søvn sånn at jeg iallfall har litt energi i morra. Så , jeg krysser fingrene for at jeg får sove godt i natt. 

God natt det ute ❤️

Fått gjort litt i dag

 • 04.03.2018, 15:46

God ettermiddag der ute :)

Det var veldig godt å få rydda og vaska det vi orket i dag , jeg fikk så vondt i hodet sånn at jeg klarte ikke å gjøre alt det jeg skulle gjøre pluss at den snøen jeg hadde planer om å ta hadde blitt ganske så hard så det ble utrolig tungt så jeg klarte ikke å måke alt jeg skulle måke, men jeg er så fornøyd med det jeg har klart å fått gjort. Å, det er bedre at jeg har fått tatt litt enn at jeg ikke har fått tatt noe i det hele tatt. Så, etter vi hadde gjort husarbeid å måkt noe snø så, stekte vi oss rundstykker og kokte oss te å, spiste en god lunsj. Å , akkurat nå, så har jeg faktisk kommet inn etter at jeg fikk gått meg en liten tur i frisk luft å, det hjalp å få frisk luft når jeg har vondt i hodet. Så , nå skal faktisk legge meg nedpå sofaen å se en film å slappe av. Typen har veldig lyst til å spise kinesisk middag i dag så, jeg er spent på om jeg klarer det eller om angsten blir alt for stor. For jeg i dag har jeg en del angst å små deppa så , jeg tror kanskje det kan være lurt at jeg står over å , heller koser meg med kina mat når jeg ikke har så mye angst osv.

Men, det er noen timer til vi skal spise middag så, jeg krysser fingrene å håper jeg får det til 😊 

God morgen , dette skal jeg gjøre i dag

 • 04.03.2018, 08:32

I dag våknet jeg til et skikkelig snø vær ute nå er jeg utrolig lei all denne snøen som var også 

kommer det enda mer nå. Så, jeg skal spise litt frokost så er det å ta på seg ute klær å gå ut å måke snø.

Utenom det så skal jeg rett og slett ta en skikkelig husvask i dag fordi dagen i dag er fryktelig tung å vanskelig

så, da må jeg finne på noe å gjøre å istedenfor at jeg ser på serie og film så tenkte jeg rett og slett å bare

bruke dagen på skikkelig rydding, vasking, sortere en del ting, og kaste ting. Dette er jo noe som jeg har gruet

meg til å starte på, men det blir absolutt ikke bedre av at jeg bare lar ting stå å tenke at jeg tar det i morgen.

For visst det er kaos i hodet mitt, så blir det kaos rundt meg. Å er det kaos rundt meg blir det kaos i hodet mitt.

Er det flere som kan kjenne seg igjen i det ?

Så, nå skal jeg bare bite tennene sammen å starte på det som jeg synes er kjedelig også får jeg tenke som så,

at det kommer til å bli så godt når jeg har fått gjort det.

Hva skal dere gjøre i dag da ?

 

Ønsker alle en fin søndag <3

Jeg savner deg hver eneste dag ´

 • 03.03.2018, 21:54

For noen år siden så døde noen som sto meg veldig nær og det var min Oldemor. Hu var ei dame

som aldri dømte noen å alle var like mye verdt! Jeg tar meg selv i fremdeles visst det skjer noe i livet mitt

så tenker jeg at jeg skal ringe Oldemor å fortelle om det, Jeg kunne snakke med Oldemor om absolutt alt, Å

uansett hva jeg fortalte til Oldemor så , dømte hu meg aldri å hu ble aldri sur hu fant alltid løsninger

sammen med meg å var utrolig god til å lytte på hva jeg hadde å si. Så, når jeg fant ut at hu var syk for noen

år siden så var det som om hele verden raste sammen for meg å jeg ante ikke hvordan jeg skulle klare

meg uten Oldemor , jeg ante ikke hvordan jeg skulle klare meg uten hennes støtte, kjærlighet og henne omsorg,

men jeg klarte det fordi jeg visste hvor glad hu var i meg å at hu alltid hadde støtta meg så, jeg måtte klare det.

Nå, når jeg skriver dette innlegget her så har jeg det ikke noe godt fordi at hele å da mener jeg hele familien

min krangler å er uvenner. Å, det har gått utover ganske mange for å si det sånn, så jeg får ikke gått å satt

blomster eller andre ting på grava til Oldemor for da blir de tingene kasta. Å, det gjør så forbanna vondt

fordi jeg vet at Oldemor hadde satt pris på det, men det hjelper ikke når andre mennesker velger å gjøre

som dem gjør da er det ikke så mye jeg får gjort. Å, uansett hvor grusomt å slemt jeg synes det er at andre

mennesker kaster det folk setter på en grav så, har ikke jeg en dritt jeg skulle sagt uansett! Dette er snakk

om voksne mennesker som gjør dette for å være ekle å slemme bare så det er sagt, fordi jeg vet hva Oldemor

hadde ønsker seg å det er iallfall ikke sånn som ting er nå. Så, jeg synes det er urettferdig og slemt gjort

for jeg hadde aldri kunnet gjort noe sånt i det hele tatt. Jeg kjenner at jeg blir utrolig lei meg å veldig såra å,

skulle virkelig ønske jeg kunne klart å gjøre noe med det, men det går ikke i min familie så da vet jeg ikke hva jeg skal 

gjøre eller om jeg i det heletatt får gjort noe med det. 

Jeg skulle bare ønske at Oldemor hadde visst på en måte at jeg har vært der å prøvd å sette noe der, men

at det ikke går fordi det blir kasta , men jeg drar iallfall på grava hennes da å det er jo greit. 

Det siste jeg vil skrive er at det er ikke meg som har gjort noe galt ,men at det allikevel går utover meg

og andre i familien å dette er en krangling på folk som er langt over 50 år. 

Dette ble et langt innlegg , men synes det er så urettferdig !

 

God etter middag

 • 03.03.2018, 15:12

God ettermiddag der ute :)

Nå, er vi kommet hjem etter en veldig koselig tur ute. Vi skulle jo se etter en del ting

som vi mangler på badet, men har ikke funnet det vi virkelig vil ha enda.  

Å, har heller ikke funnet ut av hva slags farger vi vil ha på håndklær osv. 

Så, vi må bare fortsette å lete etter det vi har lyst på ,men jeg trudde faktisk ikke at det skulle være så vanskelig. 

Jeg må nok innrømme at der tok jeg feil for det er altså så utrolig mye å velge i at det blir vanskelig.

Vet ikke om noen andre har det sånn som jeg føler det, men når jeg får alt for mye valg så klarer jeg ikke 

å bestemme meg for noe eller det tar veldig lang tid da. Det er jo så utrolig mye vi skulle blant annet se på 

sånn som man skal henge opp håndklær på, men bare der er det jo så utrolig mye å velge i. 

Så , vi må sette oss ned å tenke litt å finne ut av hvordan vi vil ha det å ikke minst hvor vi vil kjøpe det henn!

For noen steder koster det utrolig mye, mens andre steder så koster det nesten ingen ting. Så, nå skal vi 

gå litt i tenke boksen så, gleder jeg meg litt til mandag og tirsdag for da skal vi ut å handle det ! 

Jeg bare håper vi velger rett for det er så kjedelig å velge feil så, da er det godt at vi kan bruke noen dager

til å tenke på hva vil ha å at vi kan tenke på sånn at fargene passer sammen osv :)

Så , nå skal jeg se litt serie å slappe av før vi drar ut å skal handle inn middag.

Ha en fin dag der ute <3

 

Lite søvn i natt

 • 03.03.2018, 09:13

I natt har jeg ikke sovet noe godt i det heletatt hatt fryktelig mye angst og mareritt. Hatt det veldig tøft etter psykolog timen , men jeg vet at det er sånn en periode siden jeg går til psykolog! Jeg synes uansett at det er utrolig slitsomt å utrolig vondt, jeg trenger å sove mye fordi jeg blir helt ødelagt av å ikke sove igjennom natten uten å våkne. Da blir jeg veldig lei meg , fortere angst og mer deprimert, det er rart hvor forskjellig man reagerer på dette med lite søvn, men som jeg skrev er at jeg får mer angst , depresjon osv. Så , jeg aner ikke helt hva vi skal gjøre i dag utenom at vi skal handle litt nye ting til badet våres Idag. Å, det gleder jeg meg veldig til. Jeg aner ikke hvor vi skal handle ting enn enda så ,vi får bare reise rundt å se hva de forskjellige butikkene har å , om vi finner det vi har lyst på. Etter det så skal vi bake tror jeg for det er så godt med nye bakte boller , rundstykker osv. Pluss at det er så godt å bare kunne ta opp ifra fryseren. 

Nå , skal jeg koke meg te å lage meg frokost å vekke typen sånn at vi får gjort alt vi skal i dag. Hva skal dere i dag da ?

Sliten etter samtale

 • 02.03.2018, 13:48

Da er jeg kommet hjem etter psykolog timen å er ganske så sliten kan man si. Man blir veldig sliten av å gå i behandling

samtidig som det er veldig godt også visst man kan si det sånn. For det er veldig godt å kunne snakke om det som har skjedd

selv om det er slitsomt å veldig mange vonde minner dukker opp. Jeg prøvde jo å fortrenge de vonde opplevelse mine

å det har ikke gjort meg noe godt i det hele tatt så, selv om det er vanskelig å tøft nå så håper jeg at jeg kan få det

noe bedre på sikt så, jeg kan slippe å ha det så vondt som jeg har det nå.

Så , det jeg skal gjøre i dag er bare å slappe av å ta det med ro fordi jeg har litt angst å er veldig sliten jeg har jo eksponert

angsten min ganske så mye de siste ukene så, nå må jeg rett og slett si at nok er nok.

Så, det jeg tenker i dag er at jeg skal finne en morsom film som jeg å typen kan se på så, håper jeg kanskje på at jeg og han

kan gå oss en liten tur. For det er jo bare koselig , spesielt når man kan gå sammen med noen så, det håper jeg at han blir med på.

Nå, tenkte jeg å legge meg under et teppe på sofaen å sette på en serie :)

Ha en riktig god fredag der ute <3

Gruer meg litt i dag

 • 02.03.2018, 08:30

Det er fremdeles kaldt ute å jeg gruer meg veldig til psykolog timen i dag, jeg våknet i natt å gråt fordi jeg gruer meg til å snakke om det som har skjedd. Jeg synes det er veldig tøft og utrolig vanskelig fordi det er helt forferdelig. Jeg vet ikke hva annet jeg kan si om det , aner ikke helt hvordan jeg kommer til å reagere fordi jeg synes det er vanskelig å gråte foran psykologen. Fordi når jeg gråt foran voksne før sånble enkelte sinte mens andre ba meg om å ta meg sammen. Spesielt etter at jeg bikka 16 så fikk jeg også beskjed om at jeg var voksen så jeg trengte ikke å gråte. Sånn at jeg ville aldri gråte foran noen å visst jeg gjorde det så ble jeg så redd og usikker. Å, nå vet jeg jo mer og mer om hvorfor for når msn først begynner å åpne seg å snakke om vanskelige ting. Så kommeg det plutselig frem mer og mer om tingene man har fortrengt , først synes jeg dette var veldig rart helt frem til at jeg skjønte at jeg ikke hadde noen å snakke med , at ingen trudde på meg uansett så for å beskytte meg selv så valgte jeg bare å fortrenge det rett og slett.  Men , jeg ser jo nå hvor vondt jeg hadde  det når jeg aldri ble hørt ,å at jeg ble svikta på mange områder som barn.

Så , jeg er spent på hvordan denne psykolog timen blir. Selv om jeg gruer meg så vet jeg at med tiden så blir nok ting bedre. Jeg håper det iallfall :)

Ny psykolog time i morra

 • 01.03.2018, 20:02

Gruer meg igjen til i morgen for da er det psykolog time å da skal vi snakke om de traumene som jeg sliter veldig mye med. Jeg gruer meg mye fordi jeg synes det er vanskelig å snakke høyt om det. For det føles ut som det skjer igjen på en måte det er veldig vanskelig å forklare , men etter en sånn traume behandling så føler jeg meg veldig alene å veldig lei meg , såra , sint osv. Jeg får veldig mange følelser på engang å sliter litt med å sortere dem riktig. Det kan skje at visst jeg er lei meg at at jeg kan bli sint istedenfor å gråte. Å visst jeg er sint eller irritert så kan jeg gråte istedenfor. Er det andre som opplever det samme ? Eller som vet litt hva jeg snakker om ? 

 

Er veldig lei meg

 • 01.03.2018, 16:12

Jeg hater virkelig angst mer enn noe annet akkurat nå fordi den ødelegger alltid for meg!

Det ble litt mye for meg i dag å nå sitter jeg å gråter fordi jeg ikke klarer å være med å feire typen min sin bursdag.

Vi skulle egentlig kose oss med noe kinesisk middag i dag , men jeg tørr rett og slett ikke. Jeg har virkelig ikke en sjanse til å tørre 

å spise det fordi jeg er redd for å bli syk eller dårlig rett og slett. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare dette med å ha angst

for mat, men det har altså jeg. Og det er veldig vanskelig fordi det stopper meg i veldig mye det er helt sikkert en del som vil tenke 

at dette er veldig rart og merkelig kanskje jeg vet ikke, men dette er altså et stort problem i min hverdag for å si det sånn. Å , jeg klarer

ikke å holde skjul på det lenger fordi jeg orker kanskje ikke å være så flau over det som jeg var! Å, som jeg har skrevet tidligere

så har alle sine grunner til hvorfor man har angst eller er redd for noe. Å , jeg er veldig redd for dette med å bli syk eller nei jeg er ikke

redd, men jeg har veldig angst for å bli det! Nå når jeg sitter her så er jeg både svett og kvalm å føler meg ganske så langt nede.

Men, det var godt å få skrevet litt om det så, nå skal jeg være hjemme å slappe av mens typen kan kose seg med god mat. Å, jeg vil 

ikke ødelegge hans bursdag så da velger jeg å bli hjemme. 

Så, kan jeg og han kose oss med film og noe kake i kveld!

Ønsker alle en fin etter middag ! Ta vare på hverandre !

Kommer nett troll til å stoppe ?

 • 01.03.2018, 09:27

Kommer egentlig noen gang nett troll til å gi seg med å skrive så mye stygt på bloggen til andre?

Jeg er muligens helt rar ikke vet jeg, men når i allverden klarte vi seriøst å bli så ekle med andre med mennesker!

Skjønner det ikke å jeg blir så lei meg når jeg ser hva folk klarer å få spydd ut av seg så ekle kommentarer. 

Hvorfor i allverden skal man gidde å sitte å lese på en blogg for å så skrive stygge kommentarer etterpå?

Er det pga sjalusi ? Eller har bare noen behovet for å slenge fra seg noe dritt? 

Jeg blir så imponert over at folk som får så mye hate hver eneste dag allikevel klarer å gjøre jobben sin. For det er jobb det dem gjør

å jeg vil tro at det ikke alltid er like enkelt for dem. Å, ja dem velger det helt selv, men jeg velger allikevel å si at jeg dem velger ikke

å få så forbanna mye hate som det dem får. Som sagt så synes jeg det er imponerende at dem fortsetter å jeg synes det er utrolig

tøft gjort å klare å stå i det. For jeg vet faktisk ikke om jeg hadde klart det for å si det sånn. Jeg tror ikke netthets, netttroll , nett hate osv vil

stoppe, men jeg håper jo på det.  

Jeg heier virkelig på dem som klarer å stå i det, for dem fortjener  det virkelig. Dem fortjener virkelig å bli heiet på.

 

God morgen trenger litt tips og råd visst noen har det

 • 01.03.2018, 08:32

God morgen der ute.

I dag er det fremdeles utrolig kaldt ute så jeg kjenner det trekker igjennom vinduene hjemme. Jeg vet ikke helt om jeg orker ut i dag

for det er enda kaldere i dag enn det var igår. Men, samtidig så må jeg uansett ut en tur på butikken fordi jeg må handle inn litt i dag :)

Vi skal nemlig feire typen min sin bursdag i dag så, vi skal først spise god middag jeg vet ikke helt hva det blir enda fordi han skal

få lov til å bestemme hva han har lyst på å spise. 

Men, siden han har bursdag så skal jeg bake tenkte jeg, men jeg vet ikke helt hva annet enn at han er veldig glad i ostekake å den jeg lager

er egentlig ganske så god. Jeg er veldig glad i å bake så, derfor passer det jo veldig bra å bake i dag.

Men, jeg må bake med laktosefrie produkter å, det har jeg ikke gjort før så, jeg aner jo ikke om det kommer til å smake godt eller

om det kommer til å smake vondt. Jeg tror det kommer til å smake godt uansett, men jeg er så redd for å ikke gjøre det bra nok å at det

ikke skal smake noe godt for det er det jeg er veldig redd for. Pluss at i dag har jeg ikke en særlig bra dag sånn at det kan hende jeg er mer

redd for at ting ikke skal bli bra. Jeg må bare få igjen litt trua på meg selv for denne ostekaken har jeg laget mange ganger er  bare at da

har jeg ikke brukt laktosefrie produkter.  Er det noen som har baket med laktosefrie produkter så kom gjerne med tips og råd 

visst dere vil. Så, får jeg heller være spent på om jeg får det til eller ikke.

Ønsker alle sammen en kjempefin dag i dag :)

Om meg

kaosverden89

Hei, er ei jente på 28 år :) Som har bestemt seg for og blogge litt om livet mitt. Som skjer nå og som har skjedd tidligere! Jeg er ganske så åpen. Så kommer til og skrive litt om hvordan det er å ha angst, depresjon og Adhd og veien med å lære seg og leve med det og prøve og komme ut av det :) Gjerne følg bloggen min visst dere vil :)

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no