hits

kaosverden

- en ting er å stikke ut veien for andre, en annen ting er å gå den -

God ettermiddag fine lesere ❤️

 • 20.05.2018, 16:30

God ettermiddag fine lesere.

Denne angsten gir seg ikke å jeg får ikke i meg noe særlig med mat.Spesielt ikke etter anfallet jeg hadde i går + i dag det gikk nesten utover forholdet mitt. Tårene har enda ikke stoppet jeg har seriøst ikke anelse på hvor mange timer jeg har ligget i senga å grått.

Jeg føler meg skikkelig alene rett og slett å som jeg har skrevet så har jeg ikke snakket med foreldrene mine på ca 2 mnd tror jeg. Jeg har valgt det selv , men klart at det gjør vondt å at jeg et trist og lei meg. Det var absolutt ikke en lett avgjørelse , men det er det beste for meg akkurat nå. Jeg ligger på sofaen å ser på Fortsatt under samme tak.

Venter på at typen skal komme hjem fra Sverige for jeg må prøve å spise litt mer. Jeg har spist en baguett uten pålegg på over et døgn så det er ikke mye. Hva skal dere i dag ? Har dere en fin dag ? Har dere noen morsomme historier eller vitser dere vil dele ? Ønsker dere en fin dag videre ❤️

Jeg ble igjen hjemme typen dro til Sverige. Faens angst 😓😢

 • 20.05.2018, 10:46

Ja angsten vant igjen denne gangen her også. Skulle egentlig til sverige sammen med typen , men det klarte jeg absolutt ikke å utsette meg selv for. Orker ikke å være så sliten å bli så kvalm og uvel jeg skal spise litt nå for det er nesten 1 døgn siden jeg fikk i meg noe mat. Itilegg til dette så var angsten min så høy i går at jeg var både sint og redd. Var nesten så det ble slutt mellom meg og typen.

Akkurat nå så føler jeg meg så innmari langt nede å utrolig sliten , men jeg skal klare å komme meg igjennom dette. En annen ting er at jeg ringte ei venninne i går å gråt i telefonen , men hu var mer opptatt av seg selv å ga egentlig litt faen, men så fort vi begynte å snakke om hu så var det greit. Hu skulle snakke om sine problemer osv. Går ikke et vennskap mer enn 1 vei ?

Det er ikke første gang dette skjer , men venner er absolutt ikke noe jeg har mange av så jeg tar vare på de få som jeg har. Jeg skal logge av her prøve å spise litt mat å sette meg ut i sola. Ønsker dere en strålende dag der ute #Sliten 

#Lydbok 

#Ute 

#Frokost 

#Angst 

Angsten tar fra meg så utrolig mye

 • 19.05.2018, 20:42

Angsten tar ifra meg absolutt alt. Det gjør så utrolig vondt inni meg nå! Jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg pga angsten å måten folk snakker til meg på! Det er helt grusomt å ha angst spesielt når det går utover de jeg virkelig bry meg om fordi angsten overvinner fordi jeg ikke takler å være kvalm , redd eller at traumer skal dukke opp igjen!

Jeg gjør ingenting for å være slem jeg har ikke kutta ut folk for jeg skal være slem eller ekkel , men fordi jeg ikke takler de tingene angsten gjør med meg! Jeg har ikke snakket med foreldrene mine på noen mnd nå , men det er det andre årsaker til!

Skulle ønske akkurat nå at jeg hadde en familie , men det har jeg ikke å sånn er det med den saken dessverre, men igjen jeg dropper ikke folk for moro skyld eller for at jeg skal være slem , men fordi jeg liker orker alle angstanfallene mine!

Fordi jeg begynner å bli sliten av dem. Jeg ser ikke hva jeg skriver nå fordi tårene bare renner og jeg er utrolig lei meg!  Føler meg så liten å alene , men jeg har ingen jeg kan snakke med.

Det er vondt dette som er skjedd i familien min, men jeg får ikke gjort noe med det. Det er vondt å se hvordan en familie faktisk skal være  fordi det gir meg et savn! Beklager for et rotete innlegg, men jeg tror mange som vet hva angst er skjønner kanskje noe av det eg skriver her. Ha en fin lørdag der ute <3 

Håper jeg snart sovner , men angsten er stor 😓😢

 • 18.05.2018, 01:33

Jeg håper jeg snart sovner , men angsten er så høy. Jeg aner ikke hvorfor jeg har angst nå. Det er jo så kjedelig å ha det utover hele dagen , men når det blir i så mange timer som det har vært nå er det utrolig slitsomt, men jeg håper jeg snart kan få noen timer med søvn å det er fordi jeg skal stå opp tidlig spise frokost så skal vi ut å handle litt. Skal fortelle hva jeg har son prosjekt i morgen.

Så nå skal jeg sette på en koselig lydbok prøve å puste rolig sånn at jeg kanskje sovner til slutt. Ønsker dere alle en riktig god natt der ute ❤️Husk å ta vare på hverandre ❤️

#Angst 

#Natt 

#Sove 

#Trøtt 

#Lei 

Vi var ute på mc-tur er skjelven enda

 • 17.05.2018, 18:39

Nå , har vi vært på en fin mc- tur er ikke alt for varmt så var godt å komme ut. Det som er kjedelig er at angsten vil absolutt ikke slippe taket i dag! Å det irriterer meg veldig. Merker at jeg blir sliten en annen ting er at vi velta nesten på motorsykkel i dag jeg er ganske skjelven enda , men det gikk bra! Vi kom ganske langt ned hadde det ikke vært for at typen var så sterk og kjapp så hadde vi velta!

Han har ganske vondt i beinet og i armen , men det gikk bra! Akkurat nå gleder jeg meg til at vi skal spise. Blir Hanbueger på oss i dag. Jeg har tatt noen bilder av turen , men de kommer i kveld. Ønsker dere en fremdeles fin 17 Mai ❤️ Jeg er utrolig glad for at det gikk bra med oss ❤️🏍

#Motorsykkel 

 #Spise 

#Angst 

#17Mai 

Angst er noe dritt! Spesielt på en dag som denne 🇳🇴

 • 17.05.2018, 15:34

Kjenner at det er kjipt med angst nå siden hodepinen er godt over å jeg sitter inne for hadde det ikke vært for angsten så hadde jeg ville vært ute å sett Barnetoget , russetoget osv. Jeg synes det er utrolig kjipt og veldig leit at angsten er så stor sånn st den ødelegge for så mye som den gjør.

Jeg sitter inne å ser litt film og litt komedie , men jeg ler ikke på den måten jeg pleier pluss at jeg synes ikke det er like morsomt som det pleier.  Så , jeg merker godt at jeg absolutt skulle ønske at jeg ikke hadde angst. For jeg ville absolutt ha feira 17 Mai visst angsten ikke hadde vært der. Så , jeg synes det er kjedelig å sitte inne hele dagen å for å være helt ærlig så har jeg vært utrolig lei meg å tårene har rent nedover noe de fremdeles gjør. For meg så hadde det vært utrolig morsomt å feire 17Mai fordi jeg savner det !

#Angst 

#17Mai 

#Tåre 

#Gråt 

#Inne 

Sånn er min 17 Mai 🇳🇴

 • 17.05.2018, 13:28

Det blir en inne dag i dag å det er egentlig veldig godt. For jeg har ganske så vondt i hodet å da er det ikke godt å være ute uansett. Synes det kjedelig at jeg ikke konmer meg ut både pga hodet , men også at angsten er så stor som den er.

Jeg kan ikke bli inne i hele dag så det blir nok en tur ut løpet dagen / kvelden for å kjøpe en is å komme litt ut. Jeg skal snart spise lunsj så det blir litt speke mat å godt pålegge. Tror kanskje det blir Hamburger til middag i dag eller kanskje bestille noe god mat å ta med hjem vi får se. Håper dere har en strålende 17Mai der ut ❤️

#17Mai 

#Inne 

#Angst 

#Is 

#Middag 

Helt utslitt og utrolig sliten

 • 11.05.2018, 15:09

Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal takle angst fordi den kommer så plutselig, men klart at jeg kjente jo på angsten før vi dro i dag. Nå , er jeg så utrolig sliten etter mye gråting og kjefting på typen. Det er jo overhodet ikke hans feil at jeg får angst så , hvorfor ialledager kjefter jeg på han ?

Hvorfor blir jeg sint under angstanfallene ? Hva kommer egentlig angst av ? Hvorfor sliter noen med angst enn andre ? Å hvorfor er noen angstanfall verre enn andre ? Huff her ble det mye spørsmål for å si det sånn , men måtte bare få ut litt. Typen er innom en butikk for å handle litt så skal han reise i en bursdag å jeg velger rett og slett bare å bli hjemme.

Nå , må jeg slappe av å ikke eksponere angsten min alt for mye. For nå er jeg så å tårene bare renner. På mandag skal jeg til psykologen igjen så jeg må virkelig si at dette går ikke fordi jeg takler angstanfallene dårligere og dårligere nå. Det er jo fordi  jeg blir tappa for energi!  Hvordan er deres dag vært? Har der kanskje en vits eller morsom historie dere vil dele med meg ? Ønsker dere en flott dag ❤️

 

#Biltur 

#Gråt 

#Lei 

#Sliten 

 

Sånn gikk denne Ikea turen

 • 11.05.2018, 13:05

Jeg fiksa ikke Ikea så jeg bare gikk ut så sånn ble denne turen for å si det sånn! Det tyder vel bare på at jeg har eksponert angsten min alt for mye de siste ukene og dagene kanskje ?

Jeg vet ikke , men det er absolutt ikke en god følelse å jeg føler meg så forbanna liten og fryktelig lei meg og skuffa det er iallefall utrolig mange følelser som surrer rundt nå for å si det slik. Det var så mye folk å handle vogner som sto rundt å folk som står i midten for å snakke.

Jeg fikk fullstendig klaustrofobi der inne i dag! Dette var rett og slett grusomt så vil vel si at jeg var inne på Ikea i hele 8 minutter før jeg bare gikk ut! Det å føle at man ikke for puste , blir kvelt og kvalm er så grusomt at det går ikke an å forklare det, men at folk skal stå å snakke er en ting , men å ta opp plass så det er vanskelig å komme forbi er noe helt annet. Tårene renner og nå er jeg helt ferdig!

#Sint 

#Skuffa 

#Gråt 

#Klaustrofobi 

#Angst 

#Ikea 

Kjenner at angsten kommer å at jeg gruer meg

 • 11.05.2018, 11:58

Da er vi på vei til Ikea må innrømme at jeg gruer meg litt for å eksponere angsten min , men så langt så har det jo gått bra. Så , hvorfor skulle det ikke gå bra denne gangen her? Jeg må prøve så godt jeg kan å være så positiv som mulig for jeg tror å håper at det kan hjelpe litt iallefall. Tenkte jeg skulle se litt putetrekk til sofa puter.

Kanskje se etter noe lys og servietter. Vet ikke helt om jeg kommer til å handle noe , men det finner jeg ut når vi er det å om vi finner ting vi trenger osv. Utenom det så regner det ganske bra enda , men det er vel kanskje litt godt for når vi var ute på mc-tur i går var det en del pollen og mye støv.

Ønsker dere en flott ettermiddag uansett vær :)

#Lys 

#Ikea 

#Angst 

Enda litt eksponering

 • 11.05.2018, 09:16

God morgen flotte  ❤️ For et vær som det er her i dag det bøtter jo ned med regn , men uansett vær så har jeg litt jeg skal gjøre i dag.

Som mange av dere vet så sliter jeg jo en del med angst , men i dag skal vi eksponere angsten min å det blir nok Ikea som jeg skrev i går. Kjenner at jeg gruer meg , men jeg skal klare dette her også. Vet ikke om det blir så mye shopping , men skal se litt iallefall .

Hvordan er været hos dere ? Har dere noen planer i dag?

Ønsker dere alle en riktig fin og god dag ❤️

#Regn 

 #Angst 

#Ikea 

Nå drar vi på tur

 • 10.05.2018, 12:27

Nå , er mc klær på å vi er klare for mc -tur , men vet enda ikke hvor vi skal kjøre så vi tar det som det kommer. Gleder meg bare til å være ute å få noe annet å tenke på for dagen i dag er veldig tung og mye angst så tror bare det blir bra for meg å komme meg ut sånn at jeg ikke blir sittende inne alene med alle tanner osv. Så , nå er reise følge her straks. Gleder meg til å spise 1 is eller 2 Hehe :)

Så , da er vel ordtaket  ut på tur aldri sur ❤️

#Angst 

#Ut 

#Deprimert 

Eksponering

 • 08.05.2018, 13:07

Jeg sliter jo en del med angst , men det jeg synes virkelig er vanskelig er dett med buss. Så , jeg må skryte av meg selv. For mens jeg sitter her å skriver nå så sitter jeg på bussen. Skal rett og slett ta meg en busstur for å eksponere angsten min. Å siden været er så fint som det er så er premien å kose seg med en is og en kald Pepsi maz. Så det gleder jeg meg til vet dere jeg er så stolt av meg selv så tårene renner nedover kinnene. Ja , jeg har tatt buss før , men det er så å si alltid samme klokke slett. Så nå trener jeg på å ta buss til andre tider! Jeg heier på meg selv å er utrolig stolt å det er det lov til å være ❤️

#Buss 

#Is 

#Angst  

Snart 17mai

 • 06.05.2018, 23:35

17 Mai begynner å nærme seg jeg må ærlig innrømme at jeg gruer meg veldig. Det er jo fordi jeg sliter med angst sånn at jeg klarer ikke komme meg ut den dagen. Jeg har har grått mye de siste dagene fordi jeg skulle ønske at jeg hadde kunne kommet meg ut 17 Mai , men jeg har prøvd vært år , men det har ikke gått bra så nå i år blir jeg hjemme.

Kjenner jeg blir utrolig lei meg når jeg skriver det , men når det ikke går bra så må jeg lytte til kroppen. Skal selvfølgelig se an dagsformen , men de angstanfallene jeg har hatt i det siste så blir jeg nok hjemme , men nok om det jeg blir så lei meg når jeg skriver om 17 mai å at mest sannsynligvis blir hjemme så, bå skal jeg logge av sette på en lydbok å legge meg Ønsker dere en god natt ❤️

#Mai 

#Feire 

#Angst 

Tusen takk til dere ❤️

 • 03.05.2018, 22:35

Jeg vil gjerne få takket dere flott lesere og dere sim følger bloggen min. Jeg blir rørt over måten dere støtter meg på å måten dere har hjulpet meg med på ting jeg har lurt på. Dere har prøvd å forklare på best mulig måte å jeg beklager for at jeg klarer det med engang. Siden formen har vært grusom og angstanfallene og depresjonen virkelig har vært ille så , har ikke fått prøvd dette med link greiene enda , men jeg håper jeg er i bedre form i morgen ❤️

Å igjen tusen takk for alle snille og gode ord dere har gitt meg ❤️ Å tusen takk for at dere har prøvd å forklare meg og hjulpet meg med ting ang bloggen ❤️ Setter uendelig stor pris på det :) Ønsker dere en god natt der ute ❤️ Husk å ta vare på hverandre ❤️

#Takk 

#Deprimert 

#Angst 

#Natt 

Ønsker dere en fin kveld

 • 03.05.2018, 17:53

Da er vi på vei hjem etter noen timer ute. Det var utrolig godt å komme seg ut en liten tur ut , men det er skikkelig dårlig vær så blir ikke sykkel tur før i morgen. Til middag i dag så blir det hamburger og pommes så skal vi se på Sopranos og bare slappe helt av. Jeg har grått mye i dag og vært helt utafor , men nå er det litt bedre så krysser jeg fingrene for at det holder seg sånn. Forresten så håper kommer del 2 i morgen. Jeg håper det går fint for dere. Det er fordi jeg er så sliten etter angst anfallene + depresjonen. 

Hva skal dere ha til middag ?

Har dere hatt en fin dag ?

 Ønsker dere en fin kveld ❤️

#Angst 

#Regn 

#Middag 

#Serie 

Nå har jeg det vanskelig.

 • 02.05.2018, 23:01

Tårene triller jeg er både sint og lei meg. Jeg har det rett og slett helt jævelig nå. Det er lenge siden jeg virkelig har hatt det sånn som nå, men jeg er så lei mennesker som tror dem kan alt om angst. Er fryktelig vondt  sånn jeg har det nå .Vet egentlig ikke helt hvordan dette innlegget blir heller, men sånn er det. Derfor jeg har det vondt nå er fordi jeg er igjennom et helvetes angstanfall. Det er helt forferdelig vet ikke hvordan jeg skal forklare dette, men det som skremmer meg er hvordan folk snakker til oss som har angst. Huff beklager dette innlegget ble bare rot , men det er sånn det er i hodet mitt. Jeg håper virkelig jeg kommer meg ut av denne angsten her.

#Angst 

#Tårer 

Ønsker dere en fin kveld ❤️

Angst hvorfor kommer du så plutselig ?

 • 01.05.2018, 21:00

God kveld fine lesere.

Hvordan er kvelden deres ? Jeg sliter litt med angst jeg vet ikke helt hvorfor. Plutselig så får jeg bare et anfall som gjør at jeg blir kvalm, svett ,svimmel , utrolig osv. Vanskelig å forklare fordi jeg ikke vet hvorfor de kommer. Det stresser meg veldig nettopp fordi det plutselig bare skjer! Uansett så har kvelden hittil vært ganske bra fordi jeg og typen har kost oss med pizza å sett på Sopranos. Skulle egentlig se film , men sånn ble det ikke for vi ombestemte oss. I morgen håper vi virkelig på bedre vær for vi har lyst til å ta oss en sykkel tur og prøve å få tatt litt bilder og kanskje vi skal kjøre litt drone. Har dere planer i morgen ? Har dere en fin kveld ?

Nå , skal jeg straks sette på en lydbok å bare slappe av :)

#Angst 

#Serie 

#Kveld 

#Lydbok 

Dette er sårt å skrive om

 • 30.04.2018, 12:40

God formiddag flotte lesere.

Som mange av dere har lest så skulle jeg jo egentlig til psykologen min i dag, men hu ble syk så ble den timen utsatt. Jeg hadde spist frokost , dusja, fiksa meg osv! Så, jeg var jo egentlig klar til å dra , men så ble jeg og typen enig om jeg kanskje skulle utsette det noen timet sånn at jeg ikke eksponerte angsten min i mange timer alene, men nok om det. Det har jo endt opp med at jeg da har dusja 2 ganger og bytta klær maaange ganger!

Greia er at det tar ikke lange tiden før jeg føler meg møkkete selvom jeg ikke er det. For det er som leger og psykologen sier er at jeg er overhygensik , men det føles ikke sånn for etter alt jeg har opplevd så føler meg møkkete , føler meg aldri rein nok, redd for å lukte vondt osv , men det som til slutt skjer er jo at jeg ødelgger jo både hud , håret mitt osv! For jeg blir o så tørr jeg vasker jo ikke håret bare 1 gang i dusjen , men kanskje 3- 4 ganger og enda så føler jeg meg ikke rein! Dette er jo ganske sårt å skrive om , men samtidig så er det viktig for meg for jeg ønsker så gjerne å kunne til slutt hjelpe andre med det å at det kan hjelpe å skrive om det selvom det er vondt og kanskje for mange flaut ? Dette er ikke for meg flaut lenger, men mere en vond følelse fordi jeg ødelegger mye av meg selv ved å holde på sånn som dette her! En ting er å bruke mye shampoo , men før så brukte jeg sterke saker å vaske meg med! Så jeg har jo kommet et lite skritt videre, men jeg mangler en del! Derfor jeg også valgte å sette meg ned å skrive er for å unngå å dusje for 3 gang så nå skal jeg gjør siste rest så jeg kommer meg til ut for å ha en fin dag med kjæresten min <3 Ønsker dere en strålende dag der ute <3 Nå må jeg løpe så jeg rekker bussen :)

#Dusj

 #Buss

 #Angst  

Super trøtt

 • 30.04.2018, 07:33

God morgen fine lesere.

I dag er jeg så utrolig trøtt og merker godt at jeg har angst å at jeg er utrolig langt nede i dag, men selv om jeg har angst , er trøtt og ganske langt nede kan jeg ikke sovne igjen. Må være våken sånn at jeg får spist frokost , ordna meg og dra til psykologen min. Må ærlig innrømme at jeg gruer meg veldig fordi det er vondt å snakke om fortiden å alle de tingene som ligger bak , men jeg vet også at jeg blir ikke bedre av å droppe å snakke om de tingene. Så etter timen hos psykologen så skal jeg prøve å ta meg en tur innom noen butikker , men får se om jeg orker det eller lar det være. Uansett så løpet av denne uka her så må jeg kjøpe litt utstyr til meg selv og sykkelen min  , men får se når det blir. Nå får jeg prøve å komme å igang her selvom øyelokkene kjennes ut som 10 kg å vonde å holde oppe når jeg er så trøtt. Det ser ut som om det kanskje blir litt sol i dag , men det er ganske kaldt .

Ønsker dere en riktig fin mandag :)

Har dere noen planer i dag ?

Hvordan er er været hos dere ?

#Psykolog 

#Mandag 

#Angst 

#Traumer 

Jeg er stolt av meg selv

 • 29.04.2018, 11:22

Frokosten er spist vi har fikset oss ferdig å syklene er på taket. Jeg synes det er lov å skryte av seg selv fordi jeg skal faktisk gjøre det nå. Jeg eksponerer angsten min mye om dagen kanskje noen ganger at det blir for mye , men jeg gir ikke opp! Sånn som i dag jeg er sliten har litt angst , men jeg må ut å få litt luft så hvorfor ikke ta seg en liten sykkel tur ? Den trenger ikke å være så lang , men det viktigste er at jeg kommer meg litt ut. Nå , er vi straks på tur ut døra så da logger jeg av. Skriver mer senere om hvordan dagen ble med å dra ut selvom jeg har angst. Så , jeg er utrolig stolt av meg selv å klapper meg selv på skulderen ❤️

#Angst

#Sykkel

#Tur 

 

Tankene surrer

 • 28.04.2018, 23:56

Tankene surrer å jeg kjenner litt på angsten å kanskje litt redd eller hva jeg skal si. Sånn som i kveld så kunne jeg plutselig bli kjempe glad å jeg lo , men kjente på en måte ikke en glad følelse , men plutselig så begynte jeg å gråte så kunne jeg plutselig begynne å le igjen. Å , sånn har kvelden vært. Jeg synes det er skremmende å ekkelt at det skifter så fort.

Nok om det nå skal jeg rett og slett sette på en lydbok å prøve å sove for i morgen blir det en liten gå tur å visst været holder deg så skal jeg og typen kjøpe oss en is og kose oss :) Ønsker dere en god natt der ute ❤️

#Angst

#Sove 

#Lydbok 

Begynner å bli lei

 • 28.04.2018, 13:07

Må ærlig innrømme at jeg blir utrolig lei meg å at tårene presser på. Denne angsten er så innmari slitsom,men jeg får ikke gjort så mye med den foreløpig. I dag har jeg sett på en del fine klær , pynte ting og sminke , men jeg klarte ikke å prøve klær å fikk angstanfall så  nå er vi på vei hjem. Jeg blir bare så utrolig lei meg fordi jeg vil så gjerne , men får det ikke til å det gjør en del med mestringsfølelsen min. Samtidig som at jeg må lytte til kroppen å når den sier stopp så er det stopp! Jeg må være stolt over at jeg kom meg ut i det minste. Så tar jeg en dag av gangen.

Ønsker dere alle en riktig fin dag ❤️

#Mestring 

#Angst 

Jeg må komme meg litt ut i morgen

 • 27.04.2018, 23:59

Jeg er sliten i kroppen , men får ikke til å sove. Tankene som vil ikke stoppe å surre. Sånn at jeg får ikke til å slappe av sånn at jeg får til å sove. Det sliter veldig på meg dette med at jeg ikke klarer å få til ting. Jeg ble så lei meg i stad for at angsten gjorde sånn at jeg ikke klarte å bli med inn på butikken for å handle mat. Jeg ble lei meg fordi jeg ikke klarte å dra på en liten sykkel tur , men jeg må prøve i morgen fordi jeg kan ikke bare ligge i sengen hele dagen. Nok om det i morgen har jeg som et mål å komme meg en tur ut. Jeg kan som sagt ikke være inne i hele morgen. Nå , skal jeg  sette på en film eller lydbok har ikke helt bestemt meg enda, men noe blir det.

Ønsker dere alle en god natt ❤️

#Angst 

#Depresjon 

 

 

Angsten ble for stor

 • 27.04.2018, 22:18

God kveld fine lesere.

Det ble ikke noe shopping på meg  i dag , men kan hende det blir noe i morgen visst jeg orker. Dagen i dag ble utrolig tung og vanskelig  fikk er skikkelig angstanfall i bilen. Tenkte egentlig at jeg ville prøve fordi jeg hadde veldig lyst , men skjønte fort at dette går ikke. Så , da snudde vi dro innom butikken handla middag. Når vi kom hjem gikk jeg å la meg i sengen og satte på lydbok. Jeg orket ikke å bli med inn for å handle middag så typen overrasket meg med middag i dag . Så i dag laget han nachos som vi skulle kose oss med.

Det smakte veldig godt typen er utrolig flink til å lage middag , men nå skal jeg logge av her å sette på en Narnia film. 

Jeg ønsker dere alle en riktig fin kveld der ute ❤️ 

#Angst 

#Butikk 

#Middag 

#Film 

Dette gjør at hverdagen blir en utfordring

 • 26.04.2018, 10:06

Dette med tvanghandlingene/ lidelsene mine har store utfordringer i hverdagen. Så , dette er virkelig noe jeg må gjøre noe med må bare ta en ting av gangen først. Det som er slitsomt er at det et vanskelig for meg er egentlig å rydde å vaske . Jeg bruker engangs hansker , men det blir alt for dyrt i lengden da jeg enten bruker flere samtidig eller at jeg bytter så fort. Det samme er det  jo med håndsåpe tørr egentlig ikke å si hvor mange vi kjøper i uka. Jeg får så høy angst å blir dårlig bare tanken visst jeg f.eks skal vaske bad , do , gå ut med søpla osv. Jeg kjenner at det er vondt å skrive om det fordi man snakker ikke mye om det , men det håper jeg at det kan gjøres noe med. For det kan hjelpe  så mange. Iallfall i dag må jeg vaske bad og jeg må  ta ut søpla kjenner at angsten er stor , men det må gjøres. Så da må jeg bare begynne. Utrolig glad for at jeg har nok engangshansker og håndsåpe! Hehe  

Ønsker dere en fin dag ❤️

#Angst 

#Tvangstanke

#Bad 

#Vaske

 

God ettermiddag

 • 24.04.2018, 14:57

God ettermiddag flotte lesere ❤️

Jeg kjeder meg rett og slett skikkelig jeg har ikke helt peiling på hva jeg skal finne på i dag. Føler meg skikkelig sliten og tung i hodet , men har egentlig enormt mye med energi. Problemet i dag er egentlig angsten min for den gjør at jeg føler meg kvalm og syk. Noe jeg absolutt ikke er , men er ikke så godt å finne på noe når angsten har tatt litt kontroll i dag for å si det sånn.

Er det noen som har noen forslag til noe jeg kan finne på ?

Har noen forslag til om noe som kan hjelpe så jeg kan komme meg litt ut i dag ? Denne angsten er så grusom håper jeg etter hvert kan få kontroll over den. Jeg tror at det skal gå jeg må bare gjøre meg ferdig med andre ting først! Sånn at jeg ikke har for mange baller i lufta.

Ønsker dere en fin ettermiddag ❤️

Jeg rakk nesten ikke bussen

 • 19.04.2018, 10:11

Nå er jeg på bussen å har skikkelig noia kjenner jeg. Som mange av dere vet så sliter jeg skikkelig med tvangslidelser, men uansett jeg er så stressa fordi jeg fikk plutselig så innmari dårlig tid så jeg har ikke fått sjekka alt av elektriske ting , glemt å sjekke om døra er låst og om jeg har lukket alle vinduer. Føler meg kanskje litt flau å rar som skriver om dette her, men håper bare at det kan hjelpe meg med å stresse litt ned. Det er så grusomt så jeg vil egentlig gå av bussen bare for å sjekke alt hjemme , men da rekker jeg jo ikke tannlegen så jeg kan ikke bare gå av bussen liksom. Kanskje like greit at jeg skal til tannlegen for det har jeg så angst for uansett så kanskje jeg får noe annet å tenke på iallefall Hehe. Det er grusomt å ha det sånn , men skal til psykologen på mandag det tror jeg blir bra. Så får denne dagen bare bli som den blir. Er ikke godt å bli så stressa over slike ting ganske flaut at tårene triller nedover mens jeg sitter på bussen.

Ønsker dere alle en fin dag <3

Kjenner angsten stiger nå

 • 19.04.2018, 08:25

Jeg kjenner at angsten stiger nå kjenner at jeg er stressa å urolig. Kvalm og svett, men jeg vet hvorfor det er sånn å jeg må klare å komme meg igjennom denne dagen. Dette skal gå bra jeg må prøve å tenke så positivt som overhodet mulig. Jeg blir stressa å urolig fordi jeg egentlig ikke takler at andre mennesker driver oppi ansiktet mitt sånn som tannlegen må gjøre. Jeg gråter nå bare av tanken på at jeg skal igjennom dette her engang til, men jeg vet jo at jeg må gjøre det. For det er viktig at jeg gjennomfører dette her. For min egen del jeg kan ikke gå å være redd for at alle mennesker skal gjøre meg noe vondt å jeg vet jo at dem ikke skal det, men det er jo traumene som gjør at det blir vanskelig. Så, det jeg har tenkt er at visst jeg får til denne tannlege timer her så kan jeg unne meg en singelett, mascara eller noe annet jeg trenger som en liten belønning til meg selv.

Gruer meg veldig til denne hudlege timen fordi jeg er redd for hva jeg kommer til å få beskjed om. For jeg tåler ikke den antibiotika kuren så er kanskje mer redd for å høre at det ikker noe de kan hjelpe meg med, men nå får jeg komme meg i dusjen å komme meg igang for jeg skal gjennomføre begge de timene her. Jeg kommer til å bli å stolt av meg selv visst jeg får det til.

Har dere noen andre tips til en belønning ? så kom gjerne med tips visst dere vil :)

 

Jeg kom meg ikke ut i dag

 • 16.04.2018, 20:55

God kveld fine lesere <3

Hadde egentlig planer om å prøve å komme meg litt ut for å komme meg ut å kunne gå en tur i dag, men jeg klarte det ikke. Angsten, depresjonen har vært ganske intens i dag. Så, det eneste jeg var at jeg ble med typen for å handle inn til middag i dag for han ønsker at jeg skal komme meg litt ur. Sden jeg bare hadde ligget i sengen i hele dag. Så, når vi kom hjem laget han hjemme laget pizza egentlig litt juks fordi vi brukte ferdig bunner. Etter middagen så satte vi oss ned å så på 2 episoder av Sopranos jeg klarte ikke å følge med , men jeg prøve så vi kunne sitte litt oppe sammen. Så, nå har jeg lagt meg i sengen skal sette på en film på iPaden å prøve å bare kunne slappe litt av.

Venninna mi som jeg skrev om sist når jeg måtte reise til byen å være alene fordi hu plutselig ikke kunne osv har enda ikke sagt unnskyld. Hu ringte litt senere bare for å spørre om hu kunne låne penger, men de pengene som hu kunne låne var ikke bra nok det var tydeligvis for lite. Uansett samme det, men det er nok absolutt en stor del av hvorfor jeg er ganske så utenfor hadde jeg bare kunne fått en unnskyldning eller noe sånn. Hu har ikke kontakta meg siden den dagen heller å det synes jeg faktisk også er ganske sårende for jeg skulle ønske at hu kunne gjøre det bare, men nok om det. Nå skal jeg prøve å se om jeg kan klare å kose meg med en film eller noe sånt. Jeg håper dere har en fin kveld :)

Husk å ta vare på hverandre <3

Var usikker på om jeg ville skrive dette

 • 15.04.2018, 22:34

Jeg var utrolig usikker på om jeg ville skrive om dette eller ikke , men det er nok mer fordi jeg kanskje er redd for at noen skal tenke eller si herregud ta deg sammen , skjer deg , du er teit , barnslig osv. Det er ikke så mange som egentlig vet hvor ille angsten min er eller hvordan jeg faktisk har det med de tingene jeg sliter med , men uansett her kommer det. Egentlig så hadde jeg tenkt å begynne meg noe form for boksing ville egentlig starte på kick boksing , men siden angsten er stor å jeg sliter meg en fem tvangslidelser så tenkte jeg at deg går an å sende en Mail å høre om det går an å få timer alene fordi jeg sliter med angst.

Fikk en hyggelig mail tilbake der det sto at det ikke var noe problem osv , men herregud da jeg så prisen trudde jeg at jeg lås feil å at jeg kanskje hadde glemt å ta på briller , men nei det hadde jeg altså ikke gjort 

Det koster altså nesten 700 kr for 1 time å visst jeg ville ha 10 timer så koster det rett under 6000 kr. Det er jo for da trener jeg alene med en trener , men hjelpes meg det var alt for dyrt. Det er selvfølgelig litt trist , men sånn er det bare. Jeg er nok kanskje mer trist og lei meg fordi jeg ser virkelig hva ting koster både med å uten angst. Jeg blir bare så utrolig lei meg når jeg ikke får gjort det jeg har lyst til å drive med fordi angsten å det andre ødelegger for meg. 

Ønsker dere en fin kveld der ute <3

Orker ikke lese aviser osv

 • 14.04.2018, 12:21

Jeg kjenner at jeg blir redd når jeg leser avisene om dagen så, jeg har omtrent ikke lest noe som helst av nyheter eller turt å lese avisene eller lese nyheter på nett osv , men man får jo med seg det som skjer uansett for det er jo ikke til å unngå. Det som skjer rundt om i verden er jo helt forferdelig. Skulle virkelig ønske at det snart kunne stå mere positive ting i aviser , sosiale medier osv. Skulle ønske at snart verden kunne bli et bedre sted , men jeg vet ikke om det noen gang blir det, men det er lov å ønske seg det å det er jo lov å håpe. Aner ikke hvor mange netter jeg har grått , vært kvalm , redd , mareritt osv for de tingene her. Jeg måtte bare få det ut. 

De 2 tingene her er jeg veldig redd for skal skje. 

Terror 

Krig

Håper dere får en fin lørdag

God kveld

 • 10.04.2018, 20:07

God kveld.

Nå, sitter jeg å slapper av foran pc etter 2 episoder med Sopranos. Tenkte jeg skulle spille litt sims å slappe av resten av kvelden. Jeg er ganske sliten etter mye gråting , angst å depresjon så, jeg tenkte at jeg må prøve å finne på noe koselig å gjøre. Det synes jeg sims er fordi jeg får noe annet å tenke på pluss at jeg synes det er veldig koselig å bare kunne sitte å pusle litt med det bygge litt på huset osv.

Egentlig så skulle vi kose oss med litt god middag i dag, men jeg var veldig sliten å angsten min var dessverre litt for høy. Så i dag ble det winerpølse med pommes til. Det var egentlig ganske så greit pluss at winerpølse kan være godt sånn innimellom. Så, i dag ble det ikke så mye med vasking av klær som jeg hadde håpet på, men når man ikke er i form så er det viktig å lytte til kroppen sin.

Nå, får jeg avrunde her så jeg kan spille litt før jeg skal gå å finne senga å legge meg tidlig fordi jeg er såpass sliten.

Hva har dere gjort i dag?

Har dere hatt en fin dag?


Ønsker dere en fin kveld <3

 

I dag kjenner jeg på angsten

 • 09.04.2018, 08:38

Jeg kjenner virkelig på angsten i dag pluss at jeg er ganske så langt nede, men jeg m bare komme meg opp spise frokost sette meg på bussen for å dra til psykologen min. Disse tingene er ganske vanskelig når både angsten å depresjonen er det. Jeg prøver hver eneste dag å smile og le, men det er ikke alltid at jeg føler at det er ekte . Det er litt vanskelig å forklare, men jeg håper vel at noen kanskje kan forstå hva jeg mener allikevel. Jeg tror nok at jeg kjenne litt ekstra på det i dag siden jeg skal til psykolog å snakke om de vanskelig tingene fordi jeg reagerer veldig etterpå. Det er ikke bare følelser jeg kjenner på , men det blir mye annet også. 

Det går jo også på dette etter at jeg har snakket om traumer så følelser det som om det skjer igjen på en måte så, det blir utrolig mye med vasking av hender, dusjing og bytting av klær.

Nå, får jeg vel egentlig avslutte her spise lit frokost gjøre meg klar for å rekke bussen.

Hva skal dere i dag da ?

Ønsker dere alle en riktig fin dag <3

God kveld

 • 07.04.2018, 18:08

Nå, er jeg litt sliten det ble dessverre ikke noe øvelseskjøring på meg i dag fordi jeg syntes været var ekkelt å det var sørpete å glatt. Jeg har ingen ting bak rattet å gjøre så lenge jeg føler meg utrygg. Da er det bedre å heller ta det igjen litt senere når det ikke er sånt ekkelt føre som det er nå. Så istedenfor å øvelseskjøre så dro vi e kjøpesenter å titte litt, men jeg fant egentlig ikke noe i dag. Pluss at det var så utrolig mye med folk der inne å det var helt forferdelig varmt å dårlig luft. Så, jeg fikk angst så like greit at jeg ikke fant noe som jeg skulle ha. Så, kjenner fremdeles litt på denne angsten så, i kveld blir det bare å ha på seg en joggebukse å slappe av på sofaen med Sopranos å spise lørdags godt :)

Så vi dro bare innom en mat butikk å handla litt. Etter at vi kom hjem satte jeg på en klesvask å så på en episode med Sopranos Nå skal vi snart spise litt middag jeg er så utrolig sulten fordi jeg har ikke spist lunsj i dag så nå er det på tide med litt middag. Vi skal bare ha det litt enkelt så i dag blir det rett og slett bare pizza, men det er godt det også. Vi jukser litt fordi vi kjøper Peppes sin ferdig bunn haha , men det er ganske god så da er det jo greit :)

Hva har dere gjort i dag da?

Hva skal dere ha til middag ?

Ha en fin kveld å kos dere masse der ute <3

Passer dårlig å få angstanfall nå

 • 06.04.2018, 10:17

Da sitter jeg på bussen til frisøren kjenner at jeg egentlig gleder meg, men jeg har fått skikkelig angst å det er så dritt. Tenk om jeg ikke klarer å dra til frisøren for det orker klarer jeg ikke visst denne angsten blir mye større. Den kommer når jeg minst aner det å jeg skjønner ikke hvorfor jeg fikk angst nå. Håper det hjelper at jeg skriver litt om det for det er viktig for meg, men en annen ting som jeg kanskje gruer meg litt til er jo å skulle sitte stille så lenge haha det hater jeg siden jeg har adhd, pluss at jeg har jo ikke tålmodighet , men jeg vet jo hvorfor det er sånn så det et ikke alltid like morsomt spesielt når jeg vet at det blir jo fint etterpå.

Jeg har heldigvis gått til samme frisør i mange år så , hu vet at jeg sliter med angst og adhd. Det er egentlig ganske trygt og godt fordi jeg blir veldig ivaretatt når jeg er der. Så , jeg må prøve å holde angsten litt i sjakk eller hva jeg skal si . Å tenke på at det blir godt å fornye seg litt :)

Skulle ønske jeg kunne slippe angstanfallene

 • 04.04.2018, 22:09

Det er virkelig ikke meningen at angsten min skal ta over det livet jeg lever, men det har bare blitt sånn å det er jeg veldig lei meg for. Jeg skulle ønske at jeg kunne slippe å ha disse angstanfallene som jeg får. Det er jo ikke meningen at jeg skal være til bry for noen eller at folk ikke vil henge med meg fordi jeg sliter med angst. Jeg mener  ikke at det skal handle om meg å at det er mer synd på meg enn det er på andre folk. Fordi jeg vet at andre har det verre enn meg, men jeg trenger bare å kunne fortelle at jeg har angst å slippe at folk skal mobbe meg for det. For det er nettopp det som skjer jeg blir faktisk mobbet fordi jeg har angst noe som jeg synes er utrolig urettferdig. Jeg prøver å ikke ta alt innover meg hele tiden, men en dag så sier det stopp for meg også. Spesielt etter at jeg har levd med venner å familie som har slengt stygge kommentarer om meg i flere år.

Jeg prøver jo å bli bedre, men ting er ikke gjort over natta jeg vet ikke om man kan bli 100% angstfri eller hva jeg skal si. Jeg synes det er veldig trist at jeg kanskje reagerer å tar det innover meg , men som jeg sa at siden jeg har fått slengt så masse stygge ting om meg så er det litt vanskelig.

Nå , skal jeg sette på en serie før jeg skal legge meg for å sove trengte bare å skrive litt før jeg skulle ta kvelden :)

Ønsker dere alle en riktig fin kvel og en god natt <3

Å, nei jeg tror dem har gjort en feil igjen

 • 02.04.2018, 16:06

Å , nei jeg tror tannlegen igjen har gjort en stor feil så nå sitter jeg med angsten å en skikkelig klump i magen min. Jeg er jo så innmari redd tannlegen, men jeg hadde jo kjempa for å klare den timen jeg egentlig hadde forrige uke. Der hadde dem jo gjort en stor feil sånn at de fant jo ikke den timen så da skulle jeg få en time denne uken her. Å det har jeg jo fått jeg fikk en time 4 april å har jo fått en sms sånn at jeg skal huske den timen å det er jo greit det, men noen minutter senere så får jeg en påminnelse om at jeg har en time i morgen også. 

Jeg sliter jo med skikkelig telefon angst så er ikke bare å skulle ringe dit i morgen for å sjekke når jeg egentlig har time, men jeg kjenner jo at jeg blir lei meg spesielt etter at jeg sa til dem at skriv ned at jeg har telefon angst siden det er viktig for meg at jeg slipper å ringe. Jeg dobbelt sjekka t.o.m 3 ganger at timen er den 4 april. Så, jeg blir litt irritert å lei meg for har dem da skjønt hvor redd jeg er ? Å ikke minst har dem skjønt at jeg sliter skikkelig med angst ? Hvordan skal man forklare det annerledes?

For mange er kanskje ikke dette et stort problem, men det er et stort problem for meg som har både angst for tannlegen + at jeg sliter med å kunne tørre å ringe, men jeg må jo bare ta meg sammen for det står jo at visst jeg ikke møter opp til timen så må jeg jo betale. Å det gidder jeg ikke. Selvom dette faktisk ikke er min feil så tørr jeg ikke å ta noen sjansen! 

Hva hadde dere gjort?

Har jeg lov til å reagere når det blir sånne feil?

Har jeg lov til å si ifra i morgen f.eks ?

 

Ønsker dere alle en riktig fin ettermiddag :) 

Jeg trenger bare å skrive litt

 • 31.03.2018, 21:08

Jeg sitter å grubler litt for hvordan dette innlegget her skal bli, men så tenkte jeg at det blir som det blir for det er sånn det er innimellom at jeg bare trenger å skrive litt sånn at jeg skal komme meg igjennom kvelden og natta. Jeg er egentlig ganske lei meg å tåler ganske lite om dagen jeg prøver virkelig å ta meg sammen, men jeg ser at det nytter ikke. Jeg prøver å unngå angsten å det som skjer da er at når den kommer så kommer den skikkelig. Det er vanskelig å forklare fordi det går egentlig ikke man kan kanskje faktisk ikke forklare angst jeg prøver å forklare hva angst er , men da kan jeg ofte bli ledd av eller at folk sier at jeg må ta meg sammen , skjerp deg, osv osv.

Er det andre som har fått beskjed om å ta seg sammen?

Eller blitt ledd av?

Eller sagt skjerp deg eller andre ting?

Det gjør egentlig ganske vondt når folk sier at jeg skal ta meg sammen for det er ikke alltid det går, jeg vil jo ikke ha angst jeg skulle gitt innmari mye jeg for å bli kvitt den angsten for det er helt grusomt. Kan hende jeg er utrolig dårlig på å forklare andre hva angst er å hva den kan gjøre med folk, men en ting er helt klart at det går ikke an å bare ta seg sammen, eller at folk ler av mennesker som har angst, eller at man skal skjerpe seg når man er ute blant folk f.eks. Jeg kjenner det knyter seg i magen når jeg skriver dette fordi jeg har mista så utrolig mye pga min angst å det er gjør fryktelig vondt. Spesielt etter at jeg mista mye kontant med venner som jeg var utrolig glad i å som betydde utrolig mye for meg.

Jeg klarer foreksempel ikke å lese aviser eller nyheter fordi jeg synes det står så utrolig mye vondt pluss at jeg blir skikkelig redd av å lese det, kommer det nyheter på radioen f.eks så prøver jeg å gjøre alt for å unngå høre på nyhetene for det er så utrolig mye vondt som foregår der ute i verden. Jeg klarer dessverre ikke å unngå alle nyheter , men jeg skulle ønsker jeg hadde klart det for å si det sånn. Det var ikke meningen at dette innlegget skulle bli så langt så nå ska jeg runde av her.

Jeg ønsker dere alle en fortsatt fin påske <3

Å husk å ta vare på hverandre <3

Våknet med et skikkelig angstanfall

 • 29.03.2018, 06:52

God morgen.

Nå, våknet jeg selvfølgelig opp med et skikkelig angstanfall som gjorde at jeg ikke klarte å sovne igjen. Enda nå har jeg våken over 1 time, men tok sin tid før jeg kom meg opp av senga fordi jeg ikke turte. Jeg har fått beskjed om at visst jeg våkner i senga med et skikkelig angstanfall så skal jeg stå opp sånn at jeg ikke ligger i senga , men det er ikke alltid det er like enkelt for å si det sånn. Aner heller ikke om det stemmer at man skal stå opp av senga det som ble sagt er at visst man ligger i senga med et angstanfall så, kan man bli " redd " for å legge seg igjen visst dere skjønner hva jeg mener ? Det ble veldig vanskelig å forklare det, men jeg tenkte jeg kanskje skulle prøve å skrive litt positivt nå også siden jeg føler at det kan være greit selv om angsten er her. Så, vil jeg prøve å skrive positive ting også da.

Det som jeg synes er positivt i dag er at vi skal kose oss med en god frokost i dag, etter frokosten skal vi ha på oss ute klær å ta med oss drikke, bolle og kvikk lunch. Så skal vi være ute å ha en koselig ake dag i dag også for det er spådd nydelig vær å da ønsker vi å være en del ute. Sånne ting som dette er positive ting som jeg synes er vel morsomt å kunne skrive om fordi det gjør en del med humøret mitt.

En annen ting som jeg kom på nå er at vi ikke har handla inn middag til påskeaften , men det løser seg helt sikkert på en eller annen måte. 

Hva spiser dere i påsken og påskeaften ?

 Bilde tatt fra google 

 

Jeg gråter før jeg er kommet inn

 • 28.03.2018, 11:19

Jeg gråter jo allerede før jeg er kommet inn til tannlegen. Føler meg skikkelig redd og ensom tårene triller å angsten er skyhøy. Jeg skal klare det eller jeg må det, men det er lov å redd ikke sant ? Jeg skjelver mens jeg skriver , er kvalm og svett! Jeg vil være tøff å klare dette her også. Det er så viktig for meg å kunne klare dette her, men jeg kommer aldri til å tilgi dere som gjorde meg så mye vondt oppigjennom årene at jeg er så redd. Sitter å venter på å komme inn nå synes det er ganske tøft så jeg vil egentlig reise meg opp å gå. Men jeg kan ikke gjøre det. 

Jeg skal heie på meg selv og klare dette ! Ha en fin dag der ute. 

Så skal jeg sitte å vente på å komme inn !

Gruer meg helt sykt til i morgen....

 • 27.03.2018, 21:04

God kveld

Nå, sitter jeg her igjen å sørover mens tårene renner å jeg har en skikkelig klump i magen å er skikkelig kvalm. Greia er den at jeg har angst å er redd utrolig mye å for mange så er kanskje det jeg er redd for å det jeg har angst for både rart og merkelig, men det jeg skal i morgen er så ille at jeg vet ikke om jeg klarer å gjennomføre det selvom jeg må det. Å det er at jeg må til tannlegen å jeg kjenner jeg blir dårlig bare av å skrive ordet tannlege. Det har nok mye med det som skjedde engang jeg satt i den tannlegestolen det er en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme. Var ikke greit å være redd tannlege når jeg gikk på barneskolen så jeg husker godt at jeg faktisk ble holdt nede i den stolen det var så forferdelig å det kommer jeg aldri til å glemme. Familien min snakker fortsatt om den episoden for å si det sånn, men uansett så må jeg til den timen i morgen å jeg gruer meg helt vilt masse, men vil tro at det blir sikkert godt etter at jeg er ferdig der fordi jeg vet at jeg mest sannsynlig har et hull som jeg skal gjøre noe med.

Jeg har tatt en del smertestillende de siste dagene sånn at jeg vet at jeg er nødt til å ta den timen i morgen , men jeg kjenner at gruer meg helt vanvittig mye, men jeg skal klare dette også jeg må bare komme meg igjennom det.

 

Skikkelig flaut å fortelle at man er så redd at man gråter dagen fær man skal til tannlegen, men så redd er jeg så jeg orker ikke å legge skjul på det. For da prøver jeg bare å lure meg selv.

Er det fler som har tannlegeskrekk ?

Har noen tips på hva som kan hjelpe ?

Ha en fin kveld <3

Dette er slitsomt med angsten

 • 22.03.2018, 21:11

Dette er kanskje noe av min største utfordring når det kommer til dette med angst fordi jeg er jo så redd for hva folk skal tenke om meg. Er så, redd for at folk skal le av meg eller gi meg stygge kommentarer det er kanskje det jeg synes er mest ille er jo å skrive sannheten om at det er det jeg er vant med. Det gjør forferdelig vondt å skrive det, men jeg er mer vant med å høre stygge kommentarer om meg enn fine kommentarer. Kjenner at det stikker i meg bare jeg skriver det å forteller om det fordi jeg synes det er så vondt å tenke på det. Så, det som rett og slett har skjedd med meg etter all dritt slenging er jo at jeg bruker flere timer på å bestemme meg for hva slags klær jeg skal ha på meg når jeg går ut døra for å si det sånn .

Jeg har et godt eksempel på det sånn som i morgen så, skal jeg til psykologen noe som gjør at jeg vet at jeg kommer til å møte på folk, men det er jo også fordi jeg må gå litt i byen før jeg skal inn på timen. Så, allerede i dag tidlig så starte jeg med å se hva slags klær jeg skal ha på meg i morgen. Jeg aner virkelig ikke hvor mange ganger jeg har ombestemt meg på hva jeg skal ha på meg i morgen for å si det sånn. Akkurat nå, så kjenner jeg på den angsten som gjør at jeg gruer meg veldig til timen i morgen fordi jeg er usikker på om jeg kan ha på meg de klærne som er funnet frem. 

Det skulle jo ikke ha vært sånn i det heletatt , men jeg skulle ønske at jeg kunne fått litt mer selvtillit som kunne gjort at jeg stole mer på meg selv å de klærne som jeg liker å ha på meg. Fordi når man skal sitte i en sånn traumebehandling som jeg gjør så er det godt å ikke sitte der i veldig ukomfortable klær for meg er det olabukse f.eks . Har ikke et veldig godt eksempel, men håper dere forstår hva jeg mener. 

Skulle virkelig ønske at jeg ikke hadde så mye angst fordi nå er det blitt at andre sine meninger er viktigere enn mine egne. Vet jo innerst inne at det ikke skal være sånn. Jeg hater at angsten har tatt en del over å at den styrer mye av min hverdag på veldig mange områder. Så håper jeg bare at jeg ikke får kommentarer i morgen fordi jeg må gå i byen , men i morgen skal jeg ha på meg joggebukse og en god genser . Jeg føler ofte at jeg må forsvare meg selv om hvorfor jeg har på meg joggebukse osv å slike skulle jeg ønske at det ikke var, men nå blir dette innlegget langt å det skulle det ikke bli så, det beklager jeg.

Jeg ønsker dere en fin kveld videre og en god natt <3

Er så lei angstanfall

 • 20.03.2018, 00:18

Det gikk ikke lenge før jeg igjen våknet av et nytt angstanfall! Jeg tror jeg kan si med ærlighet at jeg kanskje sover igjennom en hel natt 1 dag i uka uten å våkne av et angstanfall.  I kveld når jeg våknet av anfallet så klarer jeg å fortelle samboeren min om hvor sliten jeg faktisk er mens jeg bare gråter å er utrolig lei meg . Jeg er jo lei meg fordi jeg føler at jeg ikke klarer noen ting vanskelig å forklare , men som skjer under angstanfallet er jo at jeg blir så ei meg for at jeg ikke kommer meg igjennom natta uten angstanfall. Jeg blir sint på meg selv, men jeg har jo egentlig ikke grunn til å bli sint på meg selv fordi jeg vet jo hvorfor jeg blir redd og gir angstanfall! Gleder meg til å virkelig til å få jobbet mye med de traumene mine. Fordi jeg trenger å sove, jeg trenger å få i meg mat. Jeg blir veldig sliten av å sove så lite som jeg gjør men , det hjelper jo heller ikke at jeg spiser så dårlig som jeg gjør. Jeg ramsa opp det jeg har spist i dag å det er nesten 1 bolle til frokost , 1 bolle til lunch + 2 baguetter. Middag spiste jeg ikke å jeg spiste heller ikke kvelds mat. 

Jeg får rett og slett prøve å sove igjen fordi jeg et utrolig sliten og vondt i hodet. 

Ønsker alle en god natt der ute 💤❤️

Bildet tatt fra Google 

 

 

Tok skrittet å ringte legen

 • 14.03.2018, 10:04

Jeg tok rett og slett det skrittet til å ringe legen for å be om litt hjelp til angsten min å min depresjon for det er veldig ille om dagen. Jeg tåler ingenting før jeg rett begynner å gråte. Å, jeg har jo ikke så mange som jeg kan snakke med, men det er vel også min egen feil fordi jeg sliter jo veldig med sosial angst. Sånn at for meg å få venner er jo veldig vanskelig , men jeg kan ikke noe for at jeg er redd for å skaffe meg venner for de vennene jeg trudde var mine venner er jo ikke det.

Visst jeg prøver å snakke med vennene mine om det som skjer i livet mitt så, snur dem samtalen over til at det skal dreie seg om dem. Jeg trudde at i et vennskap så skulle man gi å ta. men her er det jeg som gir å dem som tar. Jeg skal som sagt til legen i dag å det gruer jeg meg til fordi jeg vet ikke helt hva legen kommer til å si, men jeg er vel egentlig litt stolt over at jeg turte å ringe å si at jeg trenger noen å snakke med. 

Etter lege timen så, skal jeg hjem for å slappe av fordi typen har lyst til å dra ut for å se etter det som vi skulle i går, men siden vi ikke fant noe så skal vi reise litt rundt i dag for å se. Så jeg krysser fingrene for at jeg klarer å bli med, for det har jeg jo veldig lyst til. 

Nå, får jeg gjøre meg klar til lege timen.

 

 

 Bildet tatt fra google

 

 

Nu ble det kvelden igjen

 • 07.03.2018, 22:56

Nå , er kvelden her igjen noe som jeg alltid gruer meg til spesielt nå når jeg går til psykolog. Fordi jeg sliter utrolig mye med mareritt på natt så jeg våkner jo opp å har skikkelig angstanfall så innimellom så prøver jeg å utsette det å legge meg lengst mulig, men det er jo ikke bra for meg det heller for da får jeg igjen for det dagen etterpå uansett. Så, jeg må jo bare jobbe meg igjennom dette her sakte , men sikkert så skal jeg klare dette her også jeg har klart så utrolig mye oppigjennom årene at dette med at jeg ikke skal tørre og legge meg skal ikke få lov til å ødelegge for å si det sånn. Så, jeg tenkte rett og slett at fra i morgen så skal jeg faktisk prøve å ta meg en liten kvelds tur for å få noe annet å tenke på sånn at jeg ikke blir sittende å grue meg for å legge meg. For det er jo helt håpløst visst jeg skal sitte i timevis å grue meg for å gå å legge meg! Så, nå skal jeg prøve å legge meg litt tidligere enn det jeg har gjort fordi gangene jeg har prøvd å legge meg tidlig så, har jeg måttet stå opp fordi tankene begynner å surre også kommer angstanfallet, men nå er jeg så utrolig sliten så jeg må bite tennene sammen å gå å legge meg. 

Er det forresten noen som har noen forslag til rolig musikk eller tips til noe jeg kan høre på før jeg skal sove ?

våknet igjen

 • 06.03.2018, 04:14

Jeg ser nesten ikke så mye av skjermen når jeg skriver dette nå. Jeg våknet opp med mareritt og er skikkelig angst anfall. Jeg er veldig sliten ,sårbar og veldig lei meg, men det er nok mye fordi jeg ikke har sover igjennom en hel natt uten å våkne. Det er fryktelig vondt å ha angst på natta fordi jeg føler meg så innmari alene og ingen å snakke med. Typen har sagt at jeg kan vekke han , men det er ikke så lett når jeg vet at han skal opp om noen timer fordi han skal på jobb. Så , da velger jeg og å la han mens jeg velger å sitte litt oppe i håp om at angsten kan roe deg ned en del. Så nå setter jeg meg ned for å lytte på lydbok og puste rolig å slappe av. Ønsker alle en god natt der ute <3

våknet igjen

 • 27.02.2018, 04:27

Jeg trenger å sove orker ikke flere netter jeg våkner på natta med angst anfall og mareritt!  For da blir egentlig hele dagen ødelagt for det skjer visst jeg ikke får hele natta med søvn.  Jeg tåler mindre visst jeg ikke sover nok, men det som jeg er litt glad for er de timene jeg får med søvn. For det var en periode jeg omtrent ikke sov å nesten ikke spiste mat, da var jeg ganske så ødelagt og langt nede. Så jeg må passe på at jeg får nok mat og nok søvn sånn at jeg prøver å det noe bedre. Så , nå skal jeg komme meg igjennom denne natta å dette angstanfallet og marerittet . For jeg er så trøtt og sliten så jeg håper jeg sovner igjen nå. 

Tenk å ha angst for så mye

 • 26.02.2018, 17:53

God etter middag / kveld. 

Jeg er på mange måter litt redd for å publisere dette innlegget her så jeg er veldig spent på om jeg tørr det etter at jeg har skrevet det!

Som sagt så har jeg angst for veldig mye ikke bare sosial angst , men veldig mye annen angst. Den ene angsten jeg har er rett og slett for mat.

Det er helt grusomt hvor ille angsten min er for mat om dagen å dette er jo fordi jeg er redd for å bli syk og igjen så er det pga tidligere traumer. Ganske

vonde og forferdelige traumer for å si det mildt. Det som er det verste er at jeg er veldig redd for å kaste opp sånn at jeg er veldig redd for 

å spise dårlig mat, redd for å få omgangssyke osv! Sånn som i dag så hadde vi soyasaus til middag å den hadde ikke stått i kjøleskapet etter åpning!

Så , nå er angsten ganske så høy derfor jeg velger å skrive litt rundt dette er fordi jeg føler at jeg trenger det. Jeg orker ikke å holde ting som er vanskelig

skjult for meg selv lenger for det gjør det så vanskelig for å si det sånn. Så, for mange så høres det kanskje veldig rart ut å ha angst for soyasaus, men

for meg så er det veldig logisk så nå krysser jeg bare fingrene for at åpen soyasaus som ikke har stått i kjøleskap etter åpning skal gå bra! 

Jeg ler jo litt når jeg skriver dette her fordi jeg høres helt sikkert merkelig ut , men som jeg skrev så har jeg god grunn til å være redd for å bli syk.

Å sånn er det med den saken! Ha en fin dag der ute <3

Skikkelig angstanfall

 • 19.02.2018, 01:05

Jeg våkna opp nå svett og kvalm etter skikkelig mareritt. Sannheten er jo at jeg får så panikk angst at det er helt forferdelig! Alle ligger å sover mens jeg sitter og gråter for meg selv fordi jeg har så angst å føler meg å jævelig aleine nå. Jeg prøver å gråte så stille jeg kan for å ikke vekke de andre. Det som skjer at jeg må skrive om anfallene mine fordi jeg trenger å dele det med noen. Fordi det er så vondt å bære den angsten alene. Jeg bærer den alene selv om jeg skriver det men , jeg føler meg kanskje ikke så alene som jeg gjorde før jeg begynte å skrive. Mulig dette ble litt rotete men, håper noen forstår det jeg prøver å skrive. Jeg trengte bare å få det ut et sted for egentlig vil jeg bare hyle ut akkurat nå men , det kan jeg ikke! Jeg kan ikke akkurat hyle ut midt på natta . Forresten hva skal man gjøre når det er barn i hus? Kan man vise at man har angst ? Eller skal man ta seg helt smmen? Jeg er fryktelig redd for å gjøre noe feil. For det vil jeg ikke gjøre!

 

 

Nytt angst anfall

 • 02.02.2018, 03:02

Nå er jeg så møkka lei angst , og ikke bare er jeg lei angst men, nå begynner jeg å bli sint og lei meg fordi jeg er sliten. Jeg føler meg helt tom for energi  og enda verre er blir det så lenge jeg får så mange angst anfall løpet av uka. Jeg føler meg helt tom jeg føler meg ganske så ensom i tillegg fordi jeg aner ikke hvordan jeg skal forklare alle anfallene mine, hvorfor jeg gråter så mye som jeg gjør.  Men , nå tenkte jeg å prøve å sove litt. Så skriver jeg mer senere 

Faen ta angst

 • 30.01.2018, 20:42

Nå i dag starta jo dagen som sagt bra og jeg tenkte at det var en del ting jeg kunne få gjort ! Men , nei da det kom et skikkelig angst anfall det eneste jeg har fått gjort er å skaffe meg en utebukse. Men , jeg burde vært på en del andre butikker og fått handla det siste jeg trenger siden vi pusser opp en del hjemme. Det skal virkelig ingenting til før jeg begynner å gråte og det gjør jeg jo nå. Og ikke nok med å få et skikkelig angst anfall men , da klarer får jeg ikke til å spise mat heller. Og da blir man kvalm og sliten da . Har noen noe gode forslag på hva som kan være godt og litt enkelt å spise når man er litt kvalm og sliten ? Da er det godt med tips og kanskje noen enkle råd :) 

Ønsker alle forresten en fin kveld videre <3

Om meg

kaosverden89

Hei, er ei jente på 28 år :) Som har bestemt seg for og blogge litt om livet mitt. Som skjer nå og som har skjedd tidligere! Jeg er ganske så åpen. Så kommer til og skrive litt om hvordan det er å ha angst, depresjon og Adhd og veien med å lære seg og leve med det og prøve og komme ut av det :) Gjerne følg bloggen min visst dere vil :)

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no