hits

kaosverden

- en ting er å stikke ut veien for andre, en annen ting er å gå den -

20.05.2018

  • 20.05.2018, 08:28

God morgen fine lesere ❤️ Jeg hadde det vondt i går å i natt , men nå skal jeg prøve å ha det bra noe som er ganske vanskelig. Eller det kjennes sånn ut nå jeg har ikke snakket med foreldrene mine på noen mnd , men sånn er det fordi jeg måtte ta litt avstand , men jeg synes det er vanskelig å det gjør utrolig vondt å skulle gjøre et sånt valg , men i sag skal jeg bare ta der med ro fordi jeg er såpass sliten. Hva skal dere i dag ? Har dere en fin pinse helg ?

Blir irritert på meg selv

  • 01.05.2018, 14:05

Kjenner at jeg blir litt sur på meg selv nå. For i dag er det første gang at jeg har glemt å skrive opp om jeg har tatt Ritalin eller ikke. For det skjedde plutselig en del andre ting rundt meg så jeg klarer ikke å komme på om jeg har tatt den eller ikke. Det er jo det som kan skje derfor må jeg skrive opp eller ha den i dosett , men som sagt så skjedde det andre ting så da glemte jeg å skrive opp , men jeg får ikke gjort noe med det.

Skjedd er skjedd å siden jeg er usikker så kan jeg ikke bare ta en nå. Blir bare kortlek meg også for dette har ikke skjedd før , men jeg vet at jeg detter fort ut av ting når det plutselig skjer noe annet rundt meg. Så nå må jeg vente noen timer før jeg kan ta neste Ritalin.

Ha en forsett fin 1 Mai der ute ❤️

#Irritert 

#Adhd 

#Oppgitt 

#Mai 

Filmer jeg så i går + i dag

  • 28.04.2018, 21:04

God kveld der ute. Jeg har sett på noen filmer i dag å det har egentlig vært ganske godt å bare kunne slappe av i dag. Har rett og slett bare droppa husarbeid utenom at jeg har vasker litt klær , men utenom det så har jeg bare sløvet på sofaen. Tenkte at jeg kunne skrive ned filmene jeg har sett på i dag + filmene som jeg så på går. Da starter jeg med filmene som jeg så på i går.

1. My girl  

2. Narnia Prins Caspian  

 

Så kommer filmene jeg  har sett på i dag

1. Candy Jar

2.Flipped

Og nå skal jeg se på film nr 3 å det blir full out. Jeg vet ikke helt hva keg skal si om Candy Jar eller Flipped , men det var greit. Kan hende jeg skal se de engang til har ikke helt bestemt meg enda. Har dere noen film tips?

#Film 

#Lørdag 

 

 

 

Jeg er utrolig spent på morgen dagen

  • 22.04.2018, 22:57

Nå har jeg satt på en lydbok å tenker at jeg skal snart skal legge meg for å sove. I morgen så skal til psykologen  min å møte en overlege å snakke om dette med å teste nye adhd medisiner. Må ærlig innrømme at jeg gruer meg veldig samtidlige som jeg er spent. Er nok spent for å høre hva han skal , men gruer meg veldig fordi jeg har brukt utrolig lang tid på å trygges på disse adhd medisin , men jeg må tenke positivt å prøve å tenke at det er verdt å prøve nye adhd medisiner fordi at da kan jeg begynne med  å øvelses kjøre osv. Så jeg krysser fingrene for at møte i morgen går bra. Nå , skal jeg logge av her å forsette å høre på lydbok akkurat nå så hører jeg Narnia. Må ærlig innrømme at jeg synes boka er utrolig bra.

Ønsker dere en god natt der ute 💤💤

Skummelt å prøve nye adhd medisiner

  • 12.04.2018, 00:07

God kveld der ute :)

Jeg ligger bare å tenker på alt og ingenting å føler egentlig bare for å skrive litt så , jeg vet ikke helt hva dette innlegget kommer til å handle om for nå er det egentlig ikke planlagt så utrolig mye. Jeg synes innimellom det bare er morsomt å skrive for å se hva hva jeg kommer til å skrive om, men jeg driver å trappe opp litt på den adhd medisinen min , men nå ser det ut som om jeg må prøve en annen adhd medisin da jeg ikke har så mye effekt på den jeg står på i dag. Jeg gruer meg egentlig veldig til der fordi jeg har skikkelig angst når det kommer til å prøve medisiner for å si det sånn. Er skikkelig redd  det er vel det eneste jeg kan si. Jeg prøver å stille meg det spørsmålet om hvorfor jeg er redd for å prøve medisiner osv, men jeg aner virkelig ikke hvorfor jeg er det.

Jeg synes sikkert bare det er skummelt nå, som jeg har vært vant med de adhd medisinen som jeg har brukt en stund, men siden det ikke fungerer på den måten så er de utrolig synd. Fordi jeg må øke dosen for at den skal ha effekt pluss at den går ut etter veldig få timer. Å, siden jeg skal ta lappen på bil etterhvert så er jeg nødt til å prøve andre adhd medisiner for visst ikke så, kan jeg ikke kjøre bil for å si det sånn. Så, da er det bare å bite tennene sammen å ikke gi opp. Jeg føler faktisk at det er lov å skryte litt av seg selv fordi jeg føler selv at jeg er kommet veldig langt så, jeg må bare prøve å tørre å teste nye medisiner for min adhd. 

Jeg heier veldig på meg selv å tenker at gulroten på den andre siden er at jeg kan begynne å øvelses kjøre å begynne å ta kjøre timer. 

Ønsker dere alle en riktig god natt å ta vare på hverandre <3

Om meg

kaosverden89

Hei, er ei jente på 28 år :) Som har bestemt seg for og blogge litt om livet mitt. Som skjer nå og som har skjedd tidligere! Jeg er ganske så åpen. Så kommer til og skrive litt om hvordan det er å ha angst, depresjon og Adhd og veien med å lære seg og leve med det og prøve og komme ut av det :) Gjerne følg bloggen min visst dere vil :)

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no