hits

kaosverden

- en ting er å stikke ut veien for andre, en annen ting er å gå den -

Litt langt innlegg jeg har det ikke så godt nå

  • 16.05.2018, 01:16

Jeg får ikke til å sove denne natten er tung med mye angst. Å jeg har det ikke særlig godt akkurat nå kjenner at jeg blir utrolig lei meg for hvordan vi mennesker er mot hverandre. Er utrolig lei meg for at jeg nesten ikke har venner. Er utrolig lei meg å såra for at de jeg trudde var mine venner kun har brukt meg når de trengte penger eller bare noen å henge med.

Er utrolig lei meg for at familien min krangler så forbanna mye å at dem kaller hverandre så stygge ting som dem gjør. De ordene de bruker er så stygge og fæle at jeg orker ikke å skrive dem her. Det er utrolig vondt at det er slik for jeg syne det er kvalmt at man oppfører seg sånn.

Jeg er så lei krangling ,baksnakking , mobbing , erting osv. Fordi familien min alltid har gjort det jeg blir dårlig bare av tanken på hvor mye stygt dem har sagt om hverandre , men også sier om andre. Jeg har derfor valgt å ta en del avstand fordi jeg orker ikke mer. Orker ikke å høre mer dritt om hverken den ene eller den andre.

Det gjør så vondt at voksne mennesker holder på slik. Blir utrolig lei meg spesielt når det er familie , men jeg får ikke endra på noen så da må jeg gjøre det som er best for meg å det er  å ta avstand fra dem.

Det var godt å få skrevet litt om dette for det plager meg at voksne mennesker holder på sånn. For igjen vi voksene er dem barna ser opp til ! Ønsker dere en strålende natt nå skal jeg tørke tårene å håpe at jeg sovner til slutt :) Ta vare på hverandre der ute ❤️

7 Kommentarer

Hverdagsaktiv

16.05.2018 kl. 04:52
Så kjipt at du har det slik. Mennesker kan i sannhet være fæl med hverandre. Men så fint at du selv ser det å reagerer. Det i seg selv er verdifullt. Fordi du har empati så gjør det deg mer verdifull. Håper du forstår det og vet samtidig at angst kan takles selv om det noen ganger er vanskelig.. i know..

kaosverden89

16.05.2018 kl. 08:46
Hverdagsaktiv: Tusen takk ?? Jeg håper jeg kan takle angsten snart :) Håper du får en flott dag :)

Hellax

16.05.2018 kl. 05:50
jeg forstår deg veldig godt og kjenner meg igjen i mye av dette. Baksnakking og dritt er så kjipt. Alder har tydligvis ikke noe og si lengre. Det er så kjipt at mennesker må holde på slik :-(

kaosverden89

16.05.2018 kl. 08:47
Hellax: Det er grusomt :/

Nina

16.05.2018 kl. 07:11
Trist og lese:(<3

kaosverden89

16.05.2018 kl. 08:47
Nina: ??

Jernbanefrua..

16.05.2018 kl. 11:56
Skjønner deg så godt. Det er ikke ok at mennesker er sånn med hverandre. Skjønner at du sier stopp, og det er en veldig fin egenskap å respektere seg selv dithen at en tar avstand fra det en ikke synes noe om <3 Ta vare på den og deg selv. Bedre å bruke tiden sin på ting som gjør en godt :-)

kaosverden89

16.05.2018 kl. 12:22
Jernbanefrua..: Takk snille du ?? Det er godt med slike ord ?? Ønsker deg en fin dag ??

Skriv en ny kommentar

Om meg

kaosverden89

Hei, er ei jente på 28 år :) Som har bestemt seg for og blogge litt om livet mitt. Som skjer nå og som har skjedd tidligere! Jeg er ganske så åpen. Så kommer til og skrive litt om hvordan det er å ha angst, depresjon og Adhd og veien med å lære seg og leve med det og prøve og komme ut av det :) Gjerne følg bloggen min visst dere vil :)

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no