hits

kaosverden

- en ting er å stikke ut veien for andre, en annen ting er å gå den -

Føler at hodet skal eksplodere av tanker

  • 16.04.2018, 23:42

Det er er helt umulig å kunne sove med det tankekjøret som jeg har nå. Det er så mye tanker i hodet mitt at det føles ut som om det skal eksplodere. Jeg føler meg ensom som selvom jeg ikke er det. Føler at jeg ikke får til noe i det heletatt. Pluss en del andre ting , men det er ikke lett å skulle finne ut av alt aleine. Det er lenge til jeg skal til psykologen min igjen. Skal ikke dit før neste mandag for meg føles det ut som om en evighet. Skulle bare så veldig ønske at jeg kunne slippe all den angsten og ikke minst tvangslidelsene mine. Det er litt godt å skrive om det , men samtidig ganske sårt på en måte litt vanskelig å forklare. Det er egentlig rart at jeg i det heletatt klarer å gråte eller mer merkelig at det kommer tårer. Fordi jeg har grått så mye at det føles ut som om jeg har grått flere liter. Jeg er så utrolig trøtt å sliten så håper bare jeg kan sove litt nå. 

God natt der ute <3

8 Kommentarer

Nina

17.04.2018 kl. 01:13
Varme klemmer <3

kaosverden89

17.04.2018 kl. 08:52
Nina: <3 <3

poesimylife

17.04.2018 kl. 01:11
Tårer finnes alltid. Det blir på en måte aldri tomt. Dette vet jeg veldig godt, ettersom jeg er mor til en liten engel som forlot meg kun 20 måneder gammel.
Kunne du funnet på noe, så du slipper tankene? Møt venner, gå ut, se på film, les en bok, dra på tur med din samboer osv... Alt annet enn å sitte med tankene. Dette er kanskje lettere sagt enn gjort. Hva vet vel jeg?

kaosverden89

17.04.2018 kl. 08:54
poesimylife: Så trist å høre <3
Tusen takk for alle de fine tipsene som du kom med <3 Det setter jeg stor pris på. Det går an å prøve <3 Sender deg en klem på veien <3

pebble

17.04.2018 kl. 09:22
Har hatt noen slike netter, og én ting som fungerte ganske bra var å sitte og tegne en stund. Når du tegner kan du la tankene få flyte mer fritt, fordi du er våken for å tegne. Etter du har tegnet en stund så kan du prøve å sove igjen. Tankene vil fremdeles være der, men de vil ikke være like plagsomme.

Hvis du ikke vet hva du skal tegne, så går det an å bare tegne en strek, og pynte på den.

kaosverden89

17.04.2018 kl. 11:56
pebble: Takk for fine tips :) ha en fin dag ::)

Hellax

17.04.2018 kl. 10:41
Så trist og høre, det er ikke noen god situasjon og komme oppi dette.

Jeg kan tipse deg om når du legger deg hver natt, ha på en lydbok du liker eller en serie i bakgrunn. Om du liker mot i brøstet, karl og co og disse humorseriene der ligger de ute på youtube. Selv pleier jeg og ha på noen av disse hver kveld når jeg legger meg for og slippe og ligge og drukne i tusen tanker. Funker veldig fint for meg og håper noe kan hjelpe deg også <3

kaosverden89

17.04.2018 kl. 11:52
Hellax: Tusen takk for tips :) Jeg liker godt mot i brøstet og de seriene du skriver her :) Så, godt å vite at de ligger der :) igjen tusen takk for tips :) <3

Skriv en ny kommentar

Om meg

kaosverden89

Hei, er ei jente på 28 år :) Som har bestemt seg for og blogge litt om livet mitt. Som skjer nå og som har skjedd tidligere! Jeg er ganske så åpen. Så kommer til og skrive litt om hvordan det er å ha angst, depresjon og Adhd og veien med å lære seg og leve med det og prøve og komme ut av det :) Gjerne følg bloggen min visst dere vil :)

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no