hits

kaosverden

- en ting er å stikke ut veien for andre, en annen ting er å gå den -

Jeg kom meg ikke ut i dag

  • 16.04.2018, 20:55

God kveld fine lesere <3

Hadde egentlig planer om å prøve å komme meg litt ut for å komme meg ut å kunne gå en tur i dag, men jeg klarte det ikke. Angsten, depresjonen har vært ganske intens i dag. Så, det eneste jeg var at jeg ble med typen for å handle inn til middag i dag for han ønsker at jeg skal komme meg litt ur. Sden jeg bare hadde ligget i sengen i hele dag. Så, når vi kom hjem laget han hjemme laget pizza egentlig litt juks fordi vi brukte ferdig bunner. Etter middagen så satte vi oss ned å så på 2 episoder av Sopranos jeg klarte ikke å følge med , men jeg prøve så vi kunne sitte litt oppe sammen. Så, nå har jeg lagt meg i sengen skal sette på en film på iPaden å prøve å bare kunne slappe litt av.

Venninna mi som jeg skrev om sist når jeg måtte reise til byen å være alene fordi hu plutselig ikke kunne osv har enda ikke sagt unnskyld. Hu ringte litt senere bare for å spørre om hu kunne låne penger, men de pengene som hu kunne låne var ikke bra nok det var tydeligvis for lite. Uansett samme det, men det er nok absolutt en stor del av hvorfor jeg er ganske så utenfor hadde jeg bare kunne fått en unnskyldning eller noe sånn. Hu har ikke kontakta meg siden den dagen heller å det synes jeg faktisk også er ganske sårende for jeg skulle ønske at hu kunne gjøre det bare, men nok om det. Nå skal jeg prøve å se om jeg kan klare å kose meg med en film eller noe sånt. Jeg håper dere har en fin kveld :)

Husk å ta vare på hverandre <3

6 Kommentarer

Charlotte

16.04.2018 kl. 22:10
Off :/

Håper går bedre etterhvert :)

kaosverden89

17.04.2018 kl. 08:55
Charlotte: Tusen takk <3

poesimylife

16.04.2018 kl. 22:11
Trist å lese at du har det slik, men godt at din samboer får deg ut igjennom døra.
Håper du har en koselig kveld <3

kaosverden89

17.04.2018 kl. 08:55
poesimylife: <3 <3

Nina

17.04.2018 kl. 01:18
Dårlig gjort av venninna du, ringer for at ho trenger penger også er det ikke bra nok.. tragisk:( prøv og ikke ha kontakt vent te ho gir deg en unnskyldning <3

kaosverden89

17.04.2018 kl. 08:52
Nina: <3 <3

Skriv en ny kommentar

Om meg

kaosverden89

Hei, er ei jente på 28 år :) Som har bestemt seg for og blogge litt om livet mitt. Som skjer nå og som har skjedd tidligere! Jeg er ganske så åpen. Så kommer til og skrive litt om hvordan det er å ha angst, depresjon og Adhd og veien med å lære seg og leve med det og prøve og komme ut av det :) Gjerne følg bloggen min visst dere vil :)

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no