Dagen er litt bedre i dag enn i går

Dagen i dag er litt noe bedre enn den var i går så, jeg håper at denne dagen her kan bli ganske så bra. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre i dag , men jeg håper egentlig på at jeg kan komme meg ut for å se etter genser å litt andre ting som jeg har trenger å som jeg har lyst på. Jeg er nok også veldig lei meg for sånn som i dag så merker jeg veldig godt hvem som bare vil være med meg når dem trenger noe. Jeg spurte om ei venninne ville møte meg i dag hu sa hu ikke hadde bensin på bilen. Jeg skrev at jeg kunne fylle på bilen hennes , men det svarer hu ikke på å det er jo sånn det alltid er jeg er bra nok når dem trenger meg , men når jeg trenger dem så gidder dem ikke å svare engang. Mulig jeg kanskje reagerer på en teit måte ikke vet jeg , men er bare at jeg blir lei meg.

Utenom det så tenkte jeg at visst noen ville så kunne vi ha en liten spørsmåls runde. Så, er bare å stille spørsmål visst det er noe dere lurer på :)

Ønsker dere en super fin dag :)

 

  Bilde tatt fra google 

10

Synes ikke du reagerer galt, vet akkurat hvordan det er med venner som ikke er der.. Håper det blir bedre..

Aud: Tusen takk. Jeg synes det er vondt at venner er sånn! Vondt å høre at du også vet hvordan det er. klem

Hyggelig at du tok deg en tur innom for å se på bildene mine :-)

Jeg har lagt deg til min "follow list", kanskje du følger meg også :-)

Håper du får en flott og fin dag :-)

Mr. Black Rubber Duck: Ønsker deg en fin dag også :) Jeg følger deg nå :)

Vet nok hvordan det er, løste det fint ved å ikke svare når den og dem da trengte hjelp.. Enveis vennskap er ikke noe for meg hvert fall. Bedre med noen få ekte enn en hel haug "måker" som skal ha... Håper det ikke er helt så ille =))

Jernbanefrua..: Haha, ja det er sant å ha noen få ekte enn med " måker" som skal ha..
Ønsker deg en fin dag <3

reagerer akuratt likt som meg , å de forstår jeg godt . håper du får en fin dag :)

anonymfortiden: Håper du får en fin dag også :)

Altså når personen først svarer og når du sier du kan hjelpe og de da ikke gidder å svare så syns jeg reaksjonen din er helt normal. Og man skal ikke bare ta av et vennskap. Gi og til er viktig for at et vennskap skal gå rundt. Jeg har fått mye hjelp og jeg hjelper alltid til om det er noe. Jeg spørr også om det er noe jeg kan hjelpe med. For meg er det unormalt å ikke hjelpe vennene sine.

Cathrine Ruth: Takk <3 Det er godt å vite at jeg kan reagere :)

Skriv en ny kommentar