hits

kaosverden

- en ting er å stikke ut veien for andre, en annen ting er å gå den -

Gruer meg for å sove

  • 13.02.2018, 23:06

Huff , nå er det kveld igjen å jeg skal legge meg for å sove. Å er det virkelig noe jeg hater så er det å sovne! Fordi jeg sliter utrolig mye med mareritt så hver eneste kveld så gråter jeg å gråter meg veldig. Det er nok blitt verre etter at jeg begynte i traume behandling hos psykolog. Men , kanskje litt rart å skrive om det samtidig som det er veldig godt å få sånne ting ut. Mange av mine venner lo når fem fikk høre at jeg gråt før jeg skulle sove. Å det synes jeg er synd fordi det skal da ikke være noe å le av det synes jeg er dumt å dårlig gjort. Jeg synes ikke det er morsomt å bli ledd av eller få kjipe kommentarer! Fordi jeg synes over hodet ikke disse marerittene er noe gøy. En annen ting jeg har reagert litt på er igjen dette med at folk klarer å si ta deg sammen, du er voksen osv. Ja det er greit at jeg er voksen men , jeg har da lov til å gråte , være lei meg, skuffa , sint osv jeg også. Hvorfor skal ikke voksne ha lov til det ?

Jeg tar ikke alle under en og samme kam er nok bare at jeg reagerer på sånne kommentarer. For jeg synes det er unødvendig å kommentere eller si så mye stygt. 

Derfor jeg gruer meg til å sove å derfor jeg gråter før jeg legger meg er jo marerittene om traumene som barn, ungdom og i voksen livet. Og når jeg drømmer om dem så er det som å oppleve de igjen og igjen og igjen og igjen. Visst man kan si det sånn ! 

Men, nå er det uheldigvis kvelden å klokka tikker så nå må jeg legge fra meg det jeg driver med å prøve å sove litt 💤💤

Natta der ute ❤

2 Kommentarer

Jernbanefrua..

14.02.2018 kl. 00:09
Jeg håper du finner ro i natt, og at den blir god og energiskapende for deg :-)

kaosverden89

14.02.2018 kl. 17:46
Jernbanefrua..: Takk, jeg sov litt bedre i natt <3

Skriv en ny kommentar

Om meg

kaosverden89

Hei, er ei jente på 28 år :) Som har bestemt seg for og blogge litt om livet mitt. Som skjer nå og som har skjedd tidligere! Jeg er ganske så åpen. Så kommer til og skrive litt om hvordan det er å ha angst, depresjon og Adhd og veien med å lære seg og leve med det og prøve og komme ut av det :) Gjerne følg bloggen min visst dere vil :)

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no