hits

kaosverden

- en ting er å stikke ut veien for andre, en annen ting er å gå den -

Trenger litt tips/råd

  • 13.02.2018, 15:26

Jeg har en veldig dårlig dag i dag. Men , jeg vet ikke hvorfor jeg har en dårlig i dag. Og det er så kjipt. Det skal ingenting til før jeg bare begynner å  gråte. Sånn som nå så bare tenner tårene å jeg aner seriøst ikke hvorfor annet enn at jeg er veldig sliten å føler meg veldig stygg om dagen. Jeg sliter veldig mye med selvtilliten å aner virkelig ikke hvordan jeg skal få den opp. Jeg synes det er helt tragisk at jeg tenker så mye på å sette på løsvipper og fikse bryn for å tro at det kan hjelpe på selvtilliten , angsten , depresjonen osv.  Før så brukte jeg litt sminke ikke så mye men , brukte litt mascara for at jeg følte at jeg så litt mere våken ut å følte meg litt mer fresh. Høres kanskje litt dumt ut å si det sånn som at jeg følte meg fresh med litt sminke. 

Men  , er det teit av meg å sette på vipper og fikse litt på bryna mine ? Jeg ønsker jo at det skal se mest mulig naturlig ut. Men , er så redd for å  gjøre noe feil eller tenke feil. Så visst noen vil komme med noen tilbake meldinger eller hva jeg skal kalle det så blir jeg takknemlig og glad. Vil bare føle meg litt fresh ❤

Ønsker alle en strålende dag ❤

4 Kommentarer

Doc og Dask

13.02.2018 kl. 16:34
Heisann ;) Bryn er ikke eg selv så god på, men innen vipper har eg prøvd flere ting. Må si eg foretrekker vippeløft, da bøter man opp vippene permanent. Mye mer naturlig, mye billigere, og mindre skadelig for vippene. Man får et veldig våkent blikk, og med bittelitt maskara ser det ut som eg har Bambi vipper ;)

Om du kan føle deg bedre av å fikse vippene, hvorfor ikke prøve? ;)

kaosverden89

13.02.2018 kl. 16:41
Doc og Dask: Tusen takk for tipset og tilbake melding :) ! Jo , kanskje jeg skal prøve :) !

Jernbanefrua..

13.02.2018 kl. 18:37
Enig med den over :-)) Ingen ting i veien med å tråkke litt uttpå veien som kan lede til noe?! Lykke til på veien :-) Men husk at du er bra og flott nok som du er. Uansett ;-))

kaosverden89

13.02.2018 kl. 22:50
Jernbanefrua..: Tusen takk:)

Skriv en ny kommentar

Om meg

kaosverden89

Hei, er ei jente på 28 år :) Som har bestemt seg for og blogge litt om livet mitt. Som skjer nå og som har skjedd tidligere! Jeg er ganske så åpen. Så kommer til og skrive litt om hvordan det er å ha angst, depresjon og Adhd og veien med å lære seg og leve med det og prøve og komme ut av det :) Gjerne følg bloggen min visst dere vil :)

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no